Descărcări digitale ușoare

Aveți nevoie de un mod rapid și ușor de a vinde produse digitale pe site-ul dvs.? Nu aveți nevoie de un plugin de comerț electronic complet caracterizat – aveți nevoie de o soluție ușoară și simplă, cum ar fi Descărcare simplă digitală. Aflați cum puteți începe să vindeți produsele dvs. digitale în revista noastră de descărcare simplă digitală.


Revizuirea ușoară a descărcărilor digitale

De ce vinde produse digitale pe site-ul tău?

Vânzarea de produse digitale pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a câștiga bani din blogul dvs. Nu trebuie să aveți mulți bani pentru a investi în afacerea dvs.; puteți crea produse digitale gratuit.

Deși necesită o investiție avansată de timp, odată ce produsele dvs. sunt create și publicate, este o modalitate mai pasivă de a câștiga bani din blogul dvs..

Când vindeți pe propriul site în loc de o altă platformă (cum ar fi auto-publicarea pe Amazon, de exemplu), nu trebuie să vă faceți griji pentru a renunța la o reducere a profiturilor. În schimb, setați propriile prețuri și ajungeți să păstrați 100%, minus orice taxe de procesare a plăților.

Sunteți gata să începeți să vindeți produse digitale? Descărcări digitale simple face ușor să vindeți direct de pe site-ul dvs..

Descărcări digitale simple este pluginul potrivit pentru dvs.?

Când vindeți ceva pe un site WordPress, puteți alege să utilizați un popular plugin de comerț electronic ca WooCommerce. WooCommerce lucrează pentru vânzarea de produse fizice și digitale. Puteți citi despre cum funcționează în recenzia noastră WooCommerce.

Însă WooCommerce include o mulțime de caracteristici de care nu veți avea nevoie dacă veți vinde numai produse digitale. Poate fi nevoie de timp pentru a naviga prin toate opțiunile doar pentru a găsi ceea ce ai nevoie.

Descărcările digitale ușoare sunt concepute pentru a face vânzarea simplă, fără a oferi funcții inutile.

Cum să începeți să vindeți produsele dvs. digitale

După instalarea și activarea pluginului, veți fi redirecționat către un ecran de întâmpinare.

În primul rând, veți dori să configurați procesorul dvs. de plăți. Click pe Descărcări »Setări apoi faceți clic pe butonul Gateway-uri de plată fila pentru a alege și configura setul de acces al plății.

Revizuire simplă a descărcărilor digitale - plăți

Puteți naviga către Descărcări »Adaugă nou pentru a adăuga primul dvs. produs. Introduceți titlul și descrierea produsului și derulați în jos pentru mai multe opțiuni.

Puteți seta prețul și încărca fișierul de mai jos. Dacă alegeți să activați prețuri variabile, puteți adăuga opțiuni cu taxe separate.

Sub Opțiuni tip produs în Descărcați fișiere fila, puteți alege să creați un pachet de descărcări existente, în loc de un singur produs.

Revizuirea ușoară a descărcărilor digitale - stabilirea prețurilor

Puteți, de asemenea, să limitați cantitatea de ori pe care cineva o poate descărca fișierul și să setați categorii și etichete la fel ca cu o postare pe blog.

În partea de sus, veți vedea o Descărcați statisticile casetă care vă va afișa numărul de vânzări și câștigurile totale.

Revizuirea ușoară a descărcărilor digitale - statistici

Pentru a vinde produsul dvs., puteți introduce un buton de achiziție pe orice pagină sau postare. Doar faceți clic pe butonul Introduceți descărcarea butonul din editor.

Revizuire simplă a descărcărilor digitale - butonul de introducere

Selectați produsul și opțiunile de afișare. Puteți alege să afișați un link sau buton, și decideți ce culoare doriți să fie butonul.

Revizuire simplă a descărcărilor digitale - culoarea butonului

Va genera și introduce un cod scurt pentru a afișa linkul de descărcare.

Când vor efectua check-out-ul, vor fi trimise la un formular de comandă pentru a completa descărcarea.

Revizuirea ușoară a descărcărilor digitale - plata

Vindeți mai multe cu funcții avansate

Descărcări digitale ușoare vă permite, de asemenea:

 • Stabiliți-vă cota de impozitare
 • Utilizați un coș de cumpărături pentru mai multe descărcări
 • Urmăriți toate tranzacțiile de plată
 • Păstrați o bază de date a clienților
 • Configurați coduri de reducere
 • Generați rapoarte de câștiguri
 • Personalizați chitanțele
 • Importați și exportați istoricul de plăți, produse și setări

Construiește-ți afacerea cu suplimente

Căutați și mai multe funcționalități? Sunt disponibile suplimente pentru:

 • Construiți lista de e-mailuri cu integrări MailChimp, Campaign Monitor și AWeber, Wysija, ActiveCampaign, iContact și Constant Contact
 • Prelucrarea plăților cu Stripe
 • Configurarea plăților recurente
 • Automatizarea afacerii cu Zapier
 • Permiterea recenziilor produsului utilizatorilor
 • Adăugarea facturilor clienților
 • …și altele

Există peste 100 de extensii din care puteți alege.

Complementele sunt disponibile de pe site-ul oficial Descărcare simplă digitală. Acestea sunt vândute separat, cu prețuri în funcție de licență și pe câte site-uri doriți să le utilizați. Vă puteți construi propriile pachete pentru a obține reducere.

Documentare și asistență

Descărcări digitale ușoare oferă documentație detaliată pe site-ul lor web, inclusiv tutoriale pentru toate caracteristicile lor și ajută la rezolvarea problemelor comune. Documentația pentru dezvoltatori este de asemenea disponibilă.

Puteți depune un bilet de asistență pe site-ul oficial dacă vă blocați. Asistența prioritară este disponibilă pentru o taxă suplimentară. Puteți plăti pentru accesul anual, care este de 299 USD pe an, sau puteți primi un permis special de acces de 45 de zile pentru 99 USD. Cu asistență prioritară, primiți răspunsuri mai rapide la întrebările dvs., iar echipa de asistență tehnică se poate conecta chiar și pe site-ul dvs. pentru a rezolva problemele pentru dvs..

Verdictul nostru

Descărcările digitale ușoare sunt în concordanță cu numele său: face cu adevărat ușor și rapid să începi să vinzi produse digitale pe site-ul tău. Am fost impresionat de configurarea rapidă și de opțiunile disponibile, precum și de designul cu aspect excelent al butoanelor și formularelor.

Oferim descărcări digitale ușoare 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Descărcați ușor descărcări digitale acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map