Elementor Review 2020 – Este cel mai bun plugin pentru constructor de pagini WordPress?

Doriți să vă proiectați site-ul WordPress fără să angajați un dezvoltator? Construirea unui site WordPress este ușor cu un plugin pentru constructor de pagini precum Elementor.


În această recenzie Elementor, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale, a performanței și a ușurinței de utilizare pentru a stabili dacă acesta este cel mai bun plugin pentru constructor de pagini WordPress..

elementor-wordpress-page-builder-plugin

Ce este un plugin pentru constructor de pagini WordPress?

Un plugin pentru creatorul de pagini WordPress oferă o interfață simplă de drag and drop pentru a construi site-uri web frumoase. Puteți crea pagini prin simpla aranjare a blocurilor de conținut cu un instrument de drag and drop. Majoritatea constructorilor de pagini oferă, de asemenea, editare front-end, astfel încât să puteți face modificări live fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editor și pagina de previzualizare.

Mai presus de toate, un constructor de pagini permite oricui să construiască un site web cu ușurință, indiferent de competența sa. Nu este necesar niciun know-how tehnic, deoarece nu veți atinge o singură linie de cod.

Proiectarea site-urilor WordPress frumos cu Elementor

Elementor este un plugin de constructor de pagini WordPress ușor de utilizat, care are o interfață de drag and drop vizual. Este livrat cu o gamă largă de elemente care vă permit să organizați pur și simplu conținutul pe pagina dvs. cu ajutorul instrumentelor de drag and drop. Pluginul nu necesită deloc codificare pentru a configura setările și pentru a crea pagini.

Cu peste 900.000 de instalări active, este unul dintre cei mai cunoscuți constructori de pagini WordPress disponibile pe web.

1. Crearea de postări și pagini cu Elementor

Pe măsură ce adăugați o pagină nouă sau editați o pagină existentă în editorul de pagini, puteți vedea Editează cu Elementor butonul de deasupra editorului WordPress. Puteți pur și simplu să faceți clic pe el pentru a lansa editorul Elementor.

edit-page-cu-elementor-plugin

Acest lucru vă direcționează către interfața editorului Elementor așa cum se arată în captură de ecran.

În partea stângă, există elemente sau widget-uri pregătite pentru a putea trage și plasa. Puteți găsi Setări bara sub elemente. Pentru a adăuga conținut nou, faceți clic pe Adaugă secțiune nouă sau Adăugați șablon în zona de conținut.

elementor interfață

O secțiune este un bloc de design de design cu una sau mai multe coloane în ea. După alegerea Adăugării unei noi secțiuni, vi se va solicita să selectați o structură de conținut pentru noua dvs. pagină. Există 12 tipuri de secțiuni din care să alegeți, așa cum se arată în captură de ecran.

add-sectiune-elementor

După alegerea structurii paginii dvs., puteți alege un aspect al secțiunii și glisați elementele în coloanele secțiunii.

După cum se arată în imaginea de mai jos, puteți schimba totul de la editorul din partea stângă și puteți vedea modificările în direct în zona de conținut.

Elemente-edit

Dacă doriți să utilizați șabloane pre-făcute pentru pagina dvs., atunci puteți face clic pe butonul Adăugați șablon buton. Aveți acces la peste 300 de șabloane pre-proiectate, pagini numite și blocuri în biblioteca Elementor.

elementor-bibliotecă

Puteți să introduceți cu ușurință un șablon din bibliotecă, să îl personalizați și să apăsați pe publicare.

Set extins de elemente & Template-uri

Pluginul Elementor are un set extins de elemente personalizate sau widget-uri. Puteți găsi un widget pentru orice tip de conținut de care aveți nevoie, cum ar fi titluri, butoane, formulare, carusele sau hărți Google doar pentru a numi câteva.

Elemente-in-elementor-plugin

În plus față de widget-urile Elementor, puteți utiliza widget-uri WordPress implicite sau alte widget-uri bazate pe teme sau widget-uri plugin în cadrul editorului. Elementor se integrează cu fiecare temă și plugin pe care le-ați instalat și adaugă tema activată și alte widget-uri plugin compatibile la editorul de pagini Elementor.

tema-plugin-widget-elementor

Instalați temele și pluginurile preferate și construiți-vă paginile cu ușurință din editorul Elelemtor folosind widget-urile furnizate de tema dvs. și alte pluginuri.

În plus, puteți salva designul dvs. ca șablon și reutilizarea acestuia în alte pagini de pe site-ul dvs..

Click pe Opțiuni de salvare și apoi salvați ca șablon.

salvați-ca-șablon

Acum, noul dvs. șablon este stocat în biblioteca Elementor.

-mea-șablon

Pur și simplu puteți introduce șablonul personalizat pe orice pagină doriți. Mai mult, puteți exporta șablonul pe alte site-uri web pe care le dețineți, ceea ce îl face super comod. Nu va trebui să creați o pagină nouă de la zero de fiecare dată.

3. Opțiuni de personalizare interminabile

Elementor vă oferă opțiuni de personalizare interminabile pentru site-ul dvs. web.

Du-te la Stil și Avansat din editorul Elementor pentru a vedea toate opțiunile de personalizare.

personalizați-limitlessly

Puteți gestiona lățimile și înălțimea secțiunilor; redimensionați coloanele; setați poziția conținutului în partea de sus, centru sau jos a unei coloane; setați căptușeală și margini pentru secțiuni, coloane și widget-uri; setarea golului de coloană; etc.

4. Controale de proiectare responsive

Elementor vă permite să personalizați designul paginilor dvs. web în funcție de tipul de dispozitive pe care le utilizează vizitatorii. Acest lucru asigură că site-ul dvs. web răspunde 100%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele, inclusiv computerele desktop, telefoanele mobile și tabletele..

elementor-receptiv-design

În mod implicit, pluginul are o vizualizare desktop. Puteți schimba vizualizarea pe mobil pentru a descoperi modul în care vizitatorii dvs. vor vedea site-ul dvs. pe dispozitivele mobile.

Pluginul are, de asemenea, o caracteristică suplimentară pentru a asigura reacția. Puteți găsi sensibil opțiunea de sub opțiunea Avansat meniu ori de câte ori editați un element. Aceasta vă permite să ascundeți un widget pentru un anumit dispozitiv. Acest lucru este util atunci când nu doriți să afișați aceeași bucată de conținut pe fiecare dispozitiv.

ascunde-widget-elementor

5. Istoric complet de revizii – Anulează / refac modificările

O altă caracteristică uimitoare a Elementor este istoria completă a reviziilor. Această caracteristică vă permite să reveniți la o versiune anterioară în orice moment. Pluginul salvează toate intrările dvs. astfel încât să puteți pur și simplu să mergeți la o versiune mai veche ori de câte ori aveți nevoie.

elementor-revizii

Mai multe caracteristici ale elementului

Să aruncăm o privire la câteva caracteristici suplimentare ale pluginului Elementor:

 • Editare în linie: Puteți edita conținutul textului direct pe ecranul live folosind această caracteristică. Această caracteristică facilitează scrierea postărilor de pe blog și modificarea conținutului existent.
 • Editor de antet și subsol: Editarea zonelor antet și subsol ale site-ului dvs. este simplă cu Elementor. Le puteți edita vizual fără a codifica.
 • Traducere și RTL Ready: Pluginul este tradus în peste 23 de limbi și poate fi tradus cu ușurință în alte limbi. Suporta pe deplin limbajul RTL.
 • Culori și tipografii globale: Puteți seta culori și tipografii globale pentru a crea un design coerent pe întregul site web.
 • Opțiuni extinse de tipografie: Utilizați peste 800 de fonturi Google sau adăugați propriile formulare de tip personalizate și folosiți-le pe site-ul dvs. web.
 • Integrări terțe: Pluginul acceptă integrări ale terților, inclusiv MailChimp, Drip, ActiveCampaign, etc.
 • Modul de întreținere: Puteți seta modul de întreținere folosind frumoasele modele ale lui Elementor în curând și șabloanele modului de întreținere.
 • Widgeturi de comerț electronic: Utilizați widget-uri WooCommerce pre-construite împreună cu tabele de prețuri și widgeturi cu prețuri pentru a construi ușor pagini de comerț electronic.

Prețuri și opțiuni de asistență pentru Elementor

Elementor este gratuit dacă îl descărcați din depozitul oficial de pluginuri WordPress. Versiunea gratuită a pluginului oferă un număr decent de widget-uri și alte funcții care vă permit să construiți site-uri web simple.

Pentru profesioniști, pluginul are o versiune premium, cu widget-uri premium, șabloane și alte opțiuni. Are trei planuri de prețuri: personal, de afaceri și nelimitat. Puteți cumpăra Planul personal pentru 1 licență de site, Business pentru 3 site-uri și Nelimitat pentru site-uri nelimitate.

elementor-stabilire a prețurilor

Elementor include documentație extinsă cu o mulțime de tutoriale pentru a vă ajuta să construiți un site cu ușurință cu pluginul. Puteți găsi, de asemenea, ghiduri practice despre blogul lor și canalul YouTube.

Autorii pluginului oferă asistență dedicată prin e-mailuri bazate pe bilete.

Verdictul nostru despre Elementor ca fiind cel mai bun plugin pentru constructor de pagini WordPress

După analizarea detaliată a pluginului, putem spune că Elementor are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a face personalizarea WordPress ușoară. Interfața pluginului nu este completată de opțiuni suplimentare, inutile, precum unele plugin-uri, așa că veți găsi ușor de utilizat și de înțeles. Cel mai bine, chiar și începătorii și persoanele fără tehnologie pot utiliza pluginul cu ușurință pentru a construi site-uri web frumoase.

Nu ratați să consultați cele mai bune software de design web.

Oferim elementului constructor de pagini 4.8 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 4,8 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia elementor acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map