Examinarea formularelor formidabile: creează formulare avansate WordPress

Vă gândiți să achiziționați Formulare Formidabile, dar vă întrebați dacă este cea mai bună alegere? Înțelegem. Formidable Forms este un plugin avansat pentru crearea de formulare pentru WordPress, dar este imposibil de spus dacă este potrivit pentru nevoile dvs. fără o analiză aprofundată. În revizuirea Formulelor noastre formidabile, vom analiza caracteristicile, prețurile și multe altele.
revizuirea formelor formidabile


Despre formularele formidabile (Pro formidable Pro)

Formulare Formidabile este un constructor de formulare WordPress care vă permite să construiți cu ușurință formulare avansate, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator. De la formularul de contact simplu până la formulare complexe cu mai multe pagini, puteți crea orice tip de formular web pe care îl puteți imagina cu Formidabile Formulare.

Versiunea lite a pluginului este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din depozitul WordPress.org. Cu toate acestea, versiunea lite vă permite doar să creați un formular de contact de bază. Pentru formularele avansate, va trebui să faceți upgrade la versiunea pro.

Examinarea formularelor formidabile: crearea unui formular de bază

La fel ca majoritatea pluginurilor pentru constructorul de forme moderne pentru WordPress, Formidable vine cu un constructor de drag and drop. Haideți să aruncăm o privire cum să construiți un formular de contact de bază cu Formulare formidabile pentru a vedea cum funcționează.

Interfața Formed Forms este oarecum similară cu Gravity Forms.

constructor de forme formidabile

Toate câmpurile sunt bine organizate în panoul din dreapta. Pentru a vă educa cum să utilizați pluginul pe măsură ce mergeți, au pus instrucțiuni clare cu săgeți în cadrul constructorului.

Pentru a adăuga un câmp formular pentru constructorul dvs., faceți pur și simplu clic pe orice câmp din panoul din dreapta. Pentru a schimba aspectul, puteți face clic pe fila Aspect. Vi se va solicita apoi să alegeți dintr-o varietate de machete de forme diferite.

După crearea unui formular, veți fi direcționat către pagina Setări generale. Aici, puteți alege un mesaj personalizat de mulțumire, opțiuni de coafare personalizate, opțiuni pentru butoane și multe altele.

setări generale formator constructor

Construirea de formulare avansate cu formulare formidabile

Fie că doriți să construiți un formular de bază sau să creați o aplicație online complexă, Formidable Forms vă ajută să o faceți fără a atinge o singură linie de cod. Interfața este extrem de ușor de utilizat atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Să aruncăm o privire la unele funcții avansate din Formidable Pro.

1. Alegeți un aspect diferit

bara laterală a layout-ului css

Formularele Formidable sunt livrate cu mai multe opțiuni de aspect care arată excelent și se potrivesc perfect cu tema dvs. WordPress. Puteți găsi fila Aspect de lângă fila Câmpuri din panoul din dreapta.

2. Câmpuri avansate

Din cutie, Formidable Pro vine cu o mulțime de câmpuri de formular avansate, cum ar fi Încărcare fișier, Text bogat, parolă, Card de credit, etc..

3. Caracteristici avansate

data pe frontend

Formidable Pro este livrat cu o mare varietate de funcții avansate unice, cum ar fi:

 • Afișează date pe frontend: Formidable Forms este singurul plugin pentru creatorul de formulare care vă permite să afișați datele formularelor pe frontend.
 • Formular de mai multe pagini: Reduceți abandonul formularului construind un formular cu mai multe pagini cu o bară de progres.
 • Grafic și grafic: Comunicați tendințele complexe de date cu grafice și diagrame.
 • Calcul: Efectuați calcule numerice avansate – mai ales la îndemână pentru magazinele de comerț electronic.
 • Și altele…

Formulare formabile: prețuri și suport

Formulare Formidabile oferă o versiune gratuită, care este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul WordPress.org. Versiunea gratuită vă permite să creați un formular de contact de bază pe site-ul dvs..

formidabil pro-revizuire-preț

Dacă doriți să creați formulare complexe sau aplicații online cu formulare formidabile, va trebui să achiziționați versiunea pro. Versiunea pro este disponibilă în 4 planuri diferite:

Personal: Pentru 49 de dolari, veți obține licența premium de un an cu asistență standard de 1 an.

Creator: Pentru 99 USD, puteți utiliza pluginul pe maximum 3 site-uri. De asemenea, veți primi suplimente, inclusiv integrare MailChimp, integrare MailPoet, suplimente Bootstrap și suplimente de urmărire și locații ale utilizatorilor.

Afaceri: Pentru 199 dolari, veți primi asistență prioritară și suplimente puternice precum PayPal Standard, Zapier, înregistrarea utilizatorilor, AWeber și multe altele.

Afacere: Pentru 399 USD, veți obține licența nelimitată a site-ului, asistența de elită și suplimente avansate, inclusiv Stripe, WooCommerce și multe altele.

Verdictul nostru privind utilizarea formularelor formidabile de pe site-ul dvs.

Formulare Formidabile este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să creeze formulare avansate cu ușurință.

Acest plugin include toate caracteristicile esențiale pe care le așteptați de la un constructor avansat de formulare WordPress.

Recomandăm cu mare încredere Formulare Formulari pentru orice utilizator care dorește să creeze formulare trimise de utilizator, să afișeze date de formular pe frontend, să efectueze calcule puternice și multe altele.

Îi dăm 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți formulare formidabile acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map