Formular de contact 7

Căutați un plugin pentru formularul de contact gratuit pentru site-ul dvs. WordPress? Formularul de contact 7 este unul dintre cele mai populare plugin-uri WordPress instalate pe mai mult de un milion de site-uri web. În această recenzie a formularului de contact 7, vom analiza caracteristicile sale, ușurința de utilizare și opțiunile de asistență.


Formular de contact 7 Examinare

De ce aveți nevoie de un plugin pentru formularul de contact?

WordPress vine cu un sistem robust pentru a publica conținut și a interacționa cu utilizatorii dvs. prin comentarii. Cu toate acestea, nu vine cu un formular de contact încorporat. Această problemă este rezolvată de pluginuri.

Formularul de contact permite utilizatorilor dvs. să ajungă în privat. Email-ul este cea mai simplă și privată formă de comunicare pe internet. Adăugarea unui formular de contact pe site-ul dvs. web nu numai că deschide ușa pentru utilizatori, ci și pentru noi oportunități de afaceri și de angajare.

A avea o pagină de contact pe site-ul dvs. este pur și simplu prea important pentru a fi ignorat, iar o pagină de contact este incompletă fără un formular de contact.

Există câteva dintre cele mai bune plugin-uri pentru formulare WordPress. Există pluginuri plătite și gratuite. Dacă sunteți în căutarea caracteristicilor premium ale unui plugin plătit, vă recomandăm să aruncați o privire WPForms sau revizuirea noastra de Gravity Forms.

Formularul de contact 7 este cel mai popular plugin de formular de contact gratuit pentru WordPress. Este extrem de popular și unul dintre cele mai descărcate plugin-uri WordPress din toate timpurile.

Să vedem cum iese în evidență Formularul de contact 7 prin caracteristica noastră, ușurința de utilizare și analiza de asistență.

Creați cu ușurință formularele de contact în WordPress cu formularul de contact 7

Formularul de contact 7 folosind practicile standard WordPress și se integrează frumos în zona dvs. de administrare. De asemenea, vine cu un formular demo pe care îl puteți privi pentru a afla cum să vă creați propriile formulare.

Crearea formularului cu pluginul Formular de contact 7

Interfața principală a editorului de forme arată foarte mult ca un editor de text pe ecranul de editare post. Are butoane simple în meniul de sus pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga un element de formular.

După ce ați finalizat crearea formularului, pur și simplu faceți clic pe butonul de publicare pentru a fi gata. Formularul de contact 7 vă va oferi un cod scurt pentru a introduce formularul oriunde pe site-ul dvs. WordPress.

Setări avansate pentru formularul de contact 7

Formularul de contact 7 este un plugin puternic. Fiecare formular creat cu Formularul de contact 7 poate avea diferite setări configurabile din filele Mail, Mesaje și Setări suplimentare.

Setări prin poștă în formularul de contact 7

Pe pagina cu setări de poștă puteți defini unde să trimiteți răspunsurile colectate de formular. În mod implicit, formularul de contact 7 trimite fiecare formular trimis la adresa de e-mail admin. Puteți schimba asta în orice altă adresă de e-mail dorită.

În fila „Mesaje” puteți modifica mesajele implicite Formularul de contact 7 vă arată dvs. și vizitatorilor voștri. Aceste mesaje sunt erori de validare, erori de intrare, mesaje de succes și de eșec la depunerea formularului.

Fila Setări suplimentare vă permite să trimiteți coduri specifice într-un format predefinit.

Crearea formularelor complexe cu formularul de contact 7

Crearea de formulare complexe cu formularul de contact 7 este posibilă, dar nu la fel de ușoară. Puteți utiliza butoanele de pe editorul de formulare pentru a insera tipuri de intrare și elemente de formular.

Cu toate acestea, nu există funcții avansate, cum ar fi logica condiționată sau procesarea plăților, pe care le puteți găsi în alte pluginuri, cum ar fi WPForms și suplimentele sale.

Dacă faceți clic pe un element, va apărea o fereastră în care puteți selecta opțiunile de bază pentru acel câmp. De exemplu, puteți marca câmpurile obligatorii, adăugați textul de locație și le puteți configura pe baza tipului de intrare pe care îl adăugați.

Configurarea opțiunilor avansate pentru câmpurile de introducere

Va trebui totuși să scrieți HTML-ul ca etichete de pauză de linie și paragraf pentru a afișa corect formularul.

Experiența generală a utilizatorului în timpul creării unui formular complex cu formularul de contact 7 nu este bună. Cu toate acestea, dacă aveți o înțelegere de bază a HTMLului și a formularului de contact 7, acesta este unul dintre cei mai puternici creatori de forme.

Formulare de styling create cu formularul de contact 7

Formularul de contact 7 moștenește automat stilul temei dvs. WordPress. Majoritatea temelor WordPress conform standardului vin cu stiluri predefinite pentru câmpurile și butoanele de formă.

Unele teme WordPress premium vin cu stiluri predefinite în principal pentru Formularul de contact 7. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie, puteți adăuga întotdeauna propriul CSS personalizat.

Formularul de contact 7 adaugă clase CS și ID la toate formularele. Puteți utiliza suprascrierea acestor clase implicite în tema dvs. WordPress sau în tema copilului.

Aruncați o privire la acest tutorial despre cum să forme Formular de contact 7 formulare în WordPress.

Extinderea formularului de contact 7 cu plugin-uri Addon

Formularul de contact 7 îi lipsește mai multe caracteristici care sunt oferite în mod obișnuit de pluginurile pentru constructorul de formulare plătite, precum Gravity Forms. Cu toate acestea, Formularul de contact 7 este open source și extrem de extensibil. Mulți autori de plugin-uri WordPress și-au creat propriile suplimente pentru Formularul de contact 7, care îi extind capabilitățile.

De exemplu, autorul Formularului de contact 7 a scris un addon numit excelent Flamingo. Vă permite să salvați răspunsurile trimise de formularele CF7 în baza de date.

Pentru a găsi alte pluginuri suplimentare, căutați pur și simplu Formularul de contact 7 în pluginurile WordPress.org.

Asistență și documentare pentru formularul de contact 7

Formularul de contact 7 este livrat cu o documentație extinsă. În primul rând, aveți ajutor contextual integrat disponibil chiar în zona de administrare WordPress.

În afară de aceasta, documentația mai detaliată este disponibilă pe site-ul pluginului. Cea mai mare parte a documentației este în format text simplu, disponibilă în engleză și japoneză.

Înrudite: Cum să creezi un site web multilingv.

Utilizatorii pot trimite, de asemenea, întrebări de asistență prin intermediul forumurilor oficiale de asistență WordPress. Cu toate acestea, asistența gratuită nu este garantată.

Verdictul nostru

Formularul de contact este un plugin foarte puternic. Este o alternativă foarte puternică la pluginurile cu plată premium din aceeași categorie. Este livrat cu o documentație extinsă și are un bun suport comunitar care asigură că va fi în jur de mult timp. Este, de asemenea, complet tradus în mai multe limbi diferite.

Cu toate acestea, îi lipsește multe funcții care sunt oferite de unele plugin-uri plătite. De asemenea, nu este foarte ușor de utilizat pentru începători. Este bine documentat, dar dacă un utilizator are nevoie de ajutor suplimentar, opțiunile de asistență sunt limitate. Îi dăm 3,6 din 5 stele.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate steleEvaluare stea gol 3,5 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți formularul de contact 7 acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map