Google Maps Builder Review: încorporați ușor hărți interactive

Vrei să împărtășești locațiile tale favorite cu vizitatorii tăi? Dacă doriți să creați o hartă cu caracteristici complete cu mai mulți markeri care utilizează Google Maps pe site-ul dvs. web, veți avea nevoie de pluginul Google Maps Builder. Aflați cum poate face construirea hărților ușoară în recenzia Google Maps Builder.


Google Maps Builder Review

Despre Google Maps Builder

Google Maps Builder este un plugin Google Maps simplu, dar încă puternic, pentru WordPress. Vă permite să creați hărți Google bogate în funcții direct pe site-ul dvs. ușor, fără a fi necesar să atingeți niciun cod.

Acest plugin WordPress face fără efort să adăugați locații pe o hartă aruncând un ac, adăugând afaceri locale cu Google Locații sau adăugând markere personalizate cu pictograma dvs. Cea mai puternică caracteristică este Caracteristica Mashups care vă permite să selectați din mai multe surse de date, cum ar fi tipuri de postare personalizate, pentru a adăuga markeri de hartă și conținut de fereastră de informații.

Pe scurt, Google Maps Builder este mult mai mult decât un simplu instrument pentru adăugarea hărților Google. Are funcții avansate pentru a crea toate tipurile de hărți pentru site-uri WordPress.

De ce să folosiți Google Maps Builder?

Dacă doriți să partajați mai multe locații pe site-ul dvs. WordPress, Google Maps Builder vă ușurează.

Puteți utiliza pluginul pentru a crea mai multe hărți ca tipuri de postare personalizate. Fiecare hartă poate avea atâția markeri de locație cât doriți.

Pentru fiecare marker de locație, puteți crea titluri și descrieri. De asemenea, puteți personaliza aspectul markerilor folosind diferite litere, culori, forme și icoane.

Modul în care este afișată și utilizată fiecare hartă poate fi complet personalizat. Puteți controla dimensiunea și aspectul hărții, precum și zoom-ul, panoramarea, glisarea și alte setări. Google Maps Builder se integrează și cu Snazzy Maps, un instrument gratuit pentru stilul Google Maps cu diferite aspecte unice.

Google Maps Builder ar fi un plugin excelent pentru:

 • Site-uri despre comunitățile locale: împărtășiți-vă muzeele preferate, cafenelele, restaurantele și multe altele.
 • Afaceri cu mai multe locații: afișați informații despre fiecare locație pe 1 hartă.
 • Site-uri web imobiliare: afișează proprietățile locale sau afișează informații despre școlile locale, transportul public etc..
 • Bloguri de călătorii: împărtășiți toate destinațiile preferate din întreaga lume.
 • Site-uri de evenimente și conferințe: afișează hoteluri, restaurante etc..

Cum să utilizați Google Maps Builder

După instalarea și activarea pluginului Google Maps Builder, navigați la Google Maps »Setări pentru a incepe.

Nu este necesară configurarea unei chei API, dar este încurajată de Google. Cu o cheie API, puteți obține datele din utilizarea hărților dvs. Apasă pe Aflați cum puteți obține o cheie API apoi faceți clic pe butonul Obțineți o cheie buton. Urmați instrucțiunile și lipiți cheia în câmpul corespunzător.

Alegeți setările pentru dimensiunea hărții și dacă doriți să vă geolocați poziția atunci când creați hărți, apoi faceți clic pe butonul Salvează setările buton în partea de jos.

În colțul din dreapta sus, puteți da clic pe butonul Optiuni generale tab pentru alte câteva setări.

Google Maps Builder Review - opțiuni

Aici, puteți personaliza slug-ul URL pentru hărțile dvs. și puteți edita câteva setări mai avansate.

Google Maps Builder Review - setări

Pentru a începe să creați prima dvs. hartă, accesați Google Maps »Adaugă nou.

Hărțile sunt create ca tipuri de postare personalizate, astfel încât puteți introduce un titlu la fel ca o postare pe blog.

Apasă pe Deschideți Builder Map butonul din butonul Publica cutie pentru a începe.

Sub Optiuni de afisare, puteți personaliza cum va arăta harta dvs..

Google Maps Builder Review - opțiuni de afișare

Sub Markeri de hartă, puteți căuta locații sau arunca manual un marker pe hartă.

Google Maps Builder Review - markeri

Când faceți clic pe o locație, puteți face clic pe butonul Adăugați pe hartă conectați în partea de jos pentru a plasa un marker acolo.

Google Maps Builder Review - adăugați pe hartă

Puteți personaliza titlul și adăuga o descriere aici.

Google Maps Builder Review - titlu și descriere

Faceți clic pe pictograma marcatorului de hartă din colțul din dreapta jos pentru a personaliza pictograma. Puteți alege forma, pictograma și culoarea markerului.

Google Maps Builder Review - personalizați pictogramele

Pentru a face modificări, trebuie doar să faceți clic pe marcatorul din meniul din dreapta pentru a edita.

Google Maps Builder Review - editați markerii

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Publicați harta buton în colțul din dreapta jos. Mai jos veți vedea o previzualizare a hărții dvs. Acum îl puteți publica ca tip de post personalizat și să îl afișați cu un cod scurt. Navigheaza catre Google Maps »Toate hărțile pentru a vedea o listă cu toate hărțile și codurile scurte utilizate pentru a le afișa.

Puteți adăuga, de asemenea, un widget Maps Builder la bara laterală sau la oricare altul zone pregătite pentru widget. Trebuie doar să introduceți un titlu, să alegeți o hartă și să faceți clic pe Salvați pentru a afișa harta dvs. ca widget.

Google Maps Builder Review - widget

Mai multe personalizări cu Maps Builder Pro

Aveți nevoie de și mai multe opțiuni pentru a vă personaliza hărțile? Consultați versiunea premium a Google Maps Builder.

Cu Maps Builder Pro, puteți:

 • creați markere de hartă personalizate cu propriul logo
 • generați dinamic hărți adăugând locații la postările și paginile dvs.
 • obțineți alte zeci de modele Snazzy pentru hărțile voastre
 • creați hărți protejate prin parolă doar pentru utilizatorii conectați
 • creați rute și direcții cu mai multe moduri de transport, inclusiv transportul public, conducerea, mersul pe jos sau cu bicicleta
 • importați și exportați toate hărțile și setările

Dezvoltatorii au, de asemenea, câteva funcții planificate pentru lansare în curând, inclusiv instrumente de desen și widget-uri mai avansate.

Documentare și asistență

Google Maps Builder a fost dezvoltat și este în prezent susținut de WordImpress.

Acestea au documentație pe site-ul lor oficial, care vă conduce prin configurarea pluginului și obținerea unei chei API. De asemenea, au instrucțiuni și capturi de ecran ale tuturor funcțiilor Maps Builder Pro și un site demonstrativ în care puteți vedea Maps Builder Pro în acțiune înainte de a-l cumpăra.

Dezvoltatorii sunt activi în forumurile de asistență WordPress.org, iar majoritatea subiectelor sunt rezolvate rapid. Utilizatorii Maps Builder Pro au acces la forumurile de asistență prioritare pe site-ul oficial.

Preț pentru pluginul Google Maps Builder

Google Maps Builder este un plugin gratuit și premium pentru constructorul de hărți pentru WordPress. Dacă doriți să faceți hărți Google simple folosind funcții de bază, puteți utiliza versiunea sa gratuită; dar, pentru funcții avansate, va trebui să achiziționați versiunea premium.

Google Maps Builder Pro oferă 3 planuri de prețuri pentru un singur site, până la 5 site-uri, și până la 15 site-uri.

Planul de site unic costă 57,99 dolari, până la 5 site-uri costă 79,99 dolari, iar până la 15 site-uri costă 129,99 dolari. Puteți cumpăra 1 plan care se potrivește nevoilor dvs..

Fiecare plan vine cu 1 an de asistență și actualizări.

Verdictul nostru privind utilizarea Google Maps Builder

Dacă aveți nevoie să afișați mai multe locații pe site-ul dvs. și să încorporați o hartă Google obișnuită nu reușesc doar să faceți truc, ar trebui să încercați Google Maps Builder.

Versiunea gratuită de bază a pluginului are caracteristici excelente și este bine acceptată. Cu Maps Builder Pro, puteți crea hărți și mai avansate.

Ne-a impresionat interfața curată și cât de ușor a fost de utilizat. Pluginul este, de asemenea, rapid și ușor și nu va încetini sau nu va înghesui site-ul.

Oferim Google Maps Builder 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți acum Google Maps Builder Pro »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map