Google Site Kit Review 2020 – TREBUIE CITEȘTE Înainte de instalarea pe site-ul dvs.

Doriți să aflați despre plugin-ul Site Kit Google?


Kit site by Google este un plugin WordPress care vă permite să conectați serviciile de marketing online Google precum Search Console, Google Analytics, Google Optimize, Manager de etichete Google, PageSpeed ​​Insights, Google AdSense etc., direct la tabloul de bord WordPress..

Cu Site Kit, veți obține informații despre performanța site-ului dvs. chiar din tabloul de bord WordPress. În acest articol, vom examina și analiza în detaliu plugin-ul Site Kit și vom afla ce oferă și dacă merită să încercați.

Care este site-ul Google Kit?

Kit site

Kit site este pluginul Google Google care acționează ca mediator între site-ul dvs. WordPress și serviciile de marketing ale Google. Pluginul a fost lansat în octombrie 2019 și este disponibil pentru descărcare în depozitul WordPress gratuit. Folosind acest plugin, puteți integra site-ul dvs. web cu următoarele instrumente Google.

 • Google Analytics: Google Analytics vă arată cum interacționează utilizatorii cu site-ul dvs. web. Prin conectarea site-ului dvs. la Google Analytics, veți afla de unde provine exact traficul dvs., care postează cel mai bine, etc..
 • Consola de căutare: Google Search Console vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentele căutării, permițându-vă să remediați erorile și erorile existente care împiedică indexarea site-ului dvs. De asemenea, puteți urmări cuvintele cheie folosind utilizatorii care vă descoperă site-ul.
 • AdSense: Cu Google Adsense, puteți să vă monetizați site-ul dvs. plasând anunțuri pe site-ul dvs..
 • Informații despre pagina: Îmbunătățiți performanța site-ului dvs. verificând viteza de încărcare a site-ului dvs. pe dispozitivele desktop și mobile și aducând modificările necesare pentru a reduce timpul de încărcare.
 • Manager de etichete: Vă permite să gestionați și să implementați etichete de marketing pentru măsurarea rentabilității dvs. publicitare, precum și urmărirea site-urilor și a aplicațiilor de rețea Flash, video și de rețea socială fără a atinge codul.
 • Optimizați: Google Optimize este un instrument de testare A / B care îmbunătățește conversiile site-ului dvs., permițându-vă să efectuați experimente.

În general, Site Kit este cel mai potrivit pentru editorii care dețin un site web, dezvoltatorii care gestionează mai multe proiecte de clienți și autori de pluginuri și servicii de găzduire web.

Revizuirea setului de site Google: Prezentare generală a funcțiilor

Site Kit oferă funcții excelente pentru utilizatorii săi. Așa cum am menționat anterior, vă ajută să adăugați diverse servicii Google în tabloul de bord WordPress, astfel încât să puteți vedea toate rapoartele într-un singur loc, fără a trece la conectarea la servicii diferite. Cel mai bun lucru despre acest plugin este că face ușor să configurați toate aceste servicii pe site-ul dvs. fără a fi nevoie să atingeți o linie de cod.

Iată caracteristicile pe care le oferă pluginul.

 • Trafic: Acesta oferă un raport general al traficului pe care îl primește site-ul dvs. web. Traficul este segmentat în continuare în organice, trimiteri, direct și e-mail. Deci știi de unde vine exact traficul tău.
 • Viteza paginii: Știți cât de rapid se încarcă site-ul dvs. și găsiți modalități de îmbunătățire a acestuia.
 • Adsense: Monetizează-ți site-ul pentru a câștiga bani în plus
 • Manager de etichete: Te ajută să urmărești diferite etichete de marketing pe site-ul tău.
 • Căutare canal: Vă arată numărul de afișări și clicuri primite de site-ul dvs. web pe o perioadă de timp.

Instalarea plugin-ului Site Kit pe WordPress

Pentru a utiliza Site Kit pe site-ul dvs. WordPress, mai întâi va trebui să instalați pluginul pe tabloul de bord. Pentru asta, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și dați clic pe Plugin »Adaugă nou. Acum, utilizând câmpul de căutare, căutați plugin-ul Site Kit.

Instalarea kitului site-ului

După ce l-ați găsit, faceți clic pe Instaleaza acum urmat de Activati buton pentru ca pluginul să înceapă să funcționeze. După activarea pluginului, veți vedea următorul mesaj pe ecran.

instalarea site-ului site-ului, plugin-ului site kit-ului, kit-ului site-ului, setul site-ului Google

Faceți clic pe butonul Începeți configurarea buton. Aceasta vă va duce la un ecran nou, unde va trebui să verificați proprietatea site-ului dvs. web.

kit site Google, plugin site kit Google, revizuire kit site Google

Utilizând contul Google, conectați-vă la contul dvs. Pe ecranul dvs. va apărea un mic popup care vă solicită să acordați permisiunea de a vizualiza și gestiona datele dvs. din Consola de căutare. În următoarele câteva secunde, urmați pașii pentru a acorda permisiunea pluginului pentru a vă verifica și accesa contul. După finalizarea instalării, faceți clic pe butonul Accesați Panoul de bord al setului de site buton. Vă va duce la tabloul de bord al kitului site-ului dvs. chiar pe site-ul dvs. WordPress.

Iată cum arată.

Tabloul de bord pentru site-ul Google

Adăugarea mai multor servicii Google la setul de site-uri

Dacă doriți mai multe detalii în tabloul de bord, Site Kit vă permite să faceți și asta. Pur și simplu trebuie să mergi la Site Kit »Setări. Aici veți vedea 3 file diferite:

 • Serviciu conectat
 • Conectați mai multe servicii
 • Setări Admin

Du-te la Conectați mai multe servicii fila.

Aici, sub panoul Analytics faceți clic pe butonul Configurare Analytics opțiune. Înainte de a configura Google Analytics, nu veți mai putea adăuga Manager de etichete și Optimizați Servicii.

Acum conectați-vă la contul dvs. Google și dați clic pe butonul Permite butonul din pașii următori pentru a acorda acces pentru plugin pentru a afișa rapoarte în tabloul de bord Google Analytics. Acum vei fi din nou pe tabloul de bord WordPress de unde îți poți configura contul Analytics făcând clic pe butonul Configurați Analytics buton.

Set de site-uri de Google Analytics

După acest pas, Site Kit se va ocupa de toate. Va importa datele dvs. din Google Analytics și vă va afișa rapoartele chiar pe tabloul de bord WordPress. Puteți repeta același proces cu alte servicii.

Verificarea rapoartelor dvs. în setul site-ului

Acum că totul este configurat, este timpul să verificați rapoartele site-ului dvs. web. Puteți verifica rapoartele dvs. accesând Site Site »Tablou de bord. Aici veți vedea toate serviciile Google pe care le-ați conectat la site-ul dvs. web.

tablou de bord, Set de site

Pe măsură ce defilați mai jos, veți vedea mai multe rapoarte cu privire la performanța site-ului dvs., viteza site-ului dvs. în dispozitive mobile și desktop etc. Puteți selecta, de asemenea, intervalul de timp pentru aceste rapoarte în colțul din dreapta sus al ecranului. Dacă aveți Adsense instalat, Site Kit vă va afișa rapoarte despre asta.

Deconectarea serviciului unic de pe setul site-ului

Site-ul vă permite, de asemenea, să vă deconectați serviciile de pe site-ul dvs. web, fără complicații. Du-te la Site Site »Setări» Servicii conectate. Aici, alegeți serviciul pe care doriți să îl deconectați și faceți clic pe butonul Editați | × buton sub el.

Kit site

În partea dreaptă, veți avea o opțiune apelată Deconectați analiza pentru setul site-ului. Faceți clic pe această opțiune. Va apărea un pop-up care confirmă dacă doriți cu adevărat să îl deconectați. Faceți clic pe butonul Deconectați. Si asta e.

Pro Kit-uri site – Ce ne-a plăcut despre el

Site-ul Site este o opțiune bună pentru dvs. dacă site-ul dvs. Web este conectat la diferite servicii Google și doriți să vizualizați rapoartele tuturor acestor servicii într-un singur loc..

Este ușor să urmăriți și să analizați ce se întâmplă pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, puteți avea toate informațiile de bază de care aveți nevoie despre site-ul dvs., cum ar fi modul în care vizitatorii dvs. au descoperit site-ul dvs., comportamentul lor pe site etc..

În loc să vă conectați la diferite platforme și să vă vizualizați rapoartele în mod individual, Sit Kit vă oferă toate rapoartele într-un tablou de bord singular și centralizat. Deci, nu mai comutați între filele browserului diferite.

Dezavantaje kit-ul site-ului – Ce lipsește

Site-ul Kit are și unele dezavantaje. Aici sunt câțiva dintre ei.

 • Oferă informații limitate pe tabloul de bord: Deoarece conectează atât de multe servicii Google la tabloul de bord WordPress, puteți vizualiza doar informații limitate de la fiecare dintre aceste servicii. Și uneori acest lucru nu este suficient mai ales când vine vorba de luarea de decizii majore.
 • Lipsește integrarea îmbunătățită a comerțului electronic: Site Kit nu are nicio opțiune care să vă permită să urmăriți diferite elemente de comerț electronic pe site-ul dvs. De exemplu, nu va afișa veniturile, dimensiunea medie a comenzii, produsele performante, etc., în magazinul dvs. online.
 • Nu este disponibilă opțiunea de urmărire a formularelor: Setul site-ului nu vă permite să urmăriți diverse formulare de pe site-ul dvs. web. Prin urmare, dacă doriți să urmăriți formularul de contact sau formularul de comandă pentru a vă cunoaște conversiile, puteți fi dezamăgit..

Verdictul nostru: este kit-ul site-ului potrivit pentru dvs.?

Site-ul Kit poate fi o soluție bună pentru utilizatorii care doresc să aibă un singur tablou de bord cu detalii minime. În plus, Site Kit colectează informații de la fiecare serviciu Google și le prezintă într-un singur loc.

Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați pe deplin serviciile Google, este posibil ca site-ul site să nu fie o potrivire bună.

De exemplu, Setul site-ului vă permite doar să aveți o configurație de bază Google Analytics.

Cu configurația de bază a Analytics, nu veți obține informații detaliate, cum ar fi datele privind tranzacțiile de comerț electronic, descărcați datele de urmărire, datele de urmărire a evenimentelor și multe altele. Acest lucru va necesita o alternativă pentru site-uri MonsterInsights, care este cel mai cuprinzător plugin Google Analytics pentru WordPress.

Monsterinsights, conectare utilizator și plugin-uri de înregistrare

Cu MonsterInsights, puteți obține toate rapoartele pe care le oferă Site Kit, inclusiv Google Analytics, Search Console, AdSense și multe altele. MonsterInsights folosește integrarea sa Google Analytics pentru a urmări datele Console de căutare, datele AdSense, datele de urmărire rapidă și multe altele.

În plus, vă oferă rapoarte suplimentare pe care Kit-ul site-ului nu le oferă, inclusiv, date de vânzări de comerț electronic, date despre linkurile de afiliere etc..

Aflați mai multe despre MonsterInsights în recenzia noastră detaliată.

Deci asta este. Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă v-ați bucura de recenzia noastră pentru Google Site Kit, ați putea fi, de asemenea, interesat să aflați cum puteți configura urmărirea descărcărilor în WordPress cu Google Analytics

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți site-ul Kit de Google Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map