Gravity Forms Review 2020: Merită banii tăi?

Căutați un plugin pentru formularul de contact pentru site-ul dvs. WordPress? Formularele de gravitate sunt adesea clasate printre cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress. În această recenzie Gravity Forms, vom analiza caracteristicile și performanțele sale pentru a afla dacă merită cu adevărat să fie numit cel mai bun plugin de formular de contact pentru WordPress.


Revista de forme de gravitate

De ce ai nevoie de un plugin pentru formularul de contact WordPress?

Indiferent dacă rulați un blog mic sau un site corporativ, fiecare site are nevoie de un formular de contact. Un formular de contact funcționează ca o punte de legătură între dvs. și public.

Majoritatea site-urilor moderne au nevoie de mai mult decât de un formular de contact. De asemenea, au nevoie de alte formulare, precum cererea unui formular de ofertă, anchete, rezervări, prezentare de conținut și așa mai departe.

Gravity Forms este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru constructor de forme pentru WordPress. Folosind-o, puteți crea orice fel de formular web la care vă puteți gândi, de la o simplă formă de contact la o formă lungă complicată – Gravity Form face procesul fără durere.

Despre formele gravitației

Fără nicio îndoială, Gravity Forms este cel mai bogat caracteristică a formularului de contact WordPress de pe piață. De la formulare responsive până la filtrul de spam și calcule avansate până la gateway-urile de plată, Gravity Forms oferă tot ceea ce va trebui să construiți un formular online cu ușurință.

Dacă aveți un buget pentru achiziționarea unui plugin de formulare WordPress premium, atunci Gravity Forms este cel mai bun pariu. Desigur, este un pic scump, dar dacă sunteți obosit să căutați un plugin complet pentru formular, atunci nu căutați mai departe decât Gravity Forms.

Revizuirea formularelor gravitaționale: plugin-ul formularului pentru nevoile dvs. în continuă creștere

Gravity Forms este cel mai potrivit pentru utilizatorii care trebuie să creeze formulare complexe pe un site WordPress cu ușurință. Lista din ce în ce mai mare de caracteristici stabilește Gravity Forms în afară de concurența sa. Să aruncăm o privire la câteva caracteristici uimitoare oferite de Gravity Forms.

 • 30+ câmpuri de formă: Vine cu o mare varietate de câmpuri de formulare care vă ajută să construiți orice tip de formulare WordPress cu ușurință.
 • Forma responsivă: Formularul dvs. WordPress va arăta excelent pe toate dispozitivele, inclusiv pe desktop, mobil și tabletă.
 • Logica conditionata: Afișați sau ascundeți câmpurile în funcție de selecția utilizatorului.
 • Notificări prin email: Notificările prin e-mail vă păstrează la cunoștință de fiecare dată când este trimis un formular.
 • Filtru de spam: Combateți trimiterile prin formularul de spam utilizând opțiunile Google ReCaptcha, Captcha Really Simple și Akismet.
 • Încărcări de fișiere: Permiteți utilizatorilor dvs. să încarce fișiere prin formularul online.
 • Salveaza si continua: Salvați un formular parțial completat și reveniți la acesta mai târziu pentru a completa formularul.
 • calculele: Gravity Forms vă permite, de asemenea, să efectuați calcule avansate pe baza valorilor câmpului transmise.
 • Forme frontale: Doriți să permiteți utilizatorilor să trimită o postare pe blog pentru recenzie, fără să le ofere acces la administratorul WordPress? Puteți face acest lucru folosind formulare front end pe site-ul dvs..
 • Formulare de limitare și programare: Limitați numărul de intrări pe care un formular le poate primi și programați formularele.
 • integrările: Cu Gravity Forms, integrarea este o briză. Conectați formularul web cu orice aplicații online cu care doriți să lucrați.

Un generator de formulare drag and drop în WordPress

Gravity Forms vine cu un constructor intuitiv de drag and drop form. Pur și simplu selectați un câmp pe care doriți să îl adăugați, apoi trageți-l și plasați-l în formularul dvs..

Forme gravitoriale - glisați și trageți creatorul de formulare

Renunțarea la un câmp de formular îl extinde astfel încât să puteți schimba lucrurile dacă aveți nevoie. Vine cu câmpuri predefinite gata de utilizare pentru formularele utilizate cel mai frecvent, inclusiv numele, e-mailul, site-ul web, feedback-ul și așa mai departe.

În afară de câmpurile standard, Gravity Forms vine cu câmpuri avansate. Aici puteți crea câmpuri de formular personalizate, alegând diferite tipuri de intrare și atribuindu-le nume, etichete, valori, verificări de verificare etc..

Puteți rearanja cu ușurință câmpurile formularului, glisându-le în sus și în jos în formular. Pentru forme mai complexe, puteți chiar împărți un formular în secțiuni și pagini diferite.

Controale puternice ambalate în setările formularului

Fiecare formular din Gravity Forms poate avea propriile setări personalizate. Acest lucru permite utilizatorilor să stabilească titlul și descrierea formularului.

Gravity Forms vine cu controale puternice în setările formularelor. Acest lucru vă permite să controlați diferite aspecte ale formei dvs. În afară de setările obișnuite, există o serie de opțiuni pe care le puteți activa pentru formularul dvs..

Setări forma gravitației

Puteți controla aspectul formularului și puteți adăuga o clasă CSS, astfel încât să puteți stilul singur. Puteți activa funcții anti-spam, cum ar fi borcan cu miere, sau activați animațiile de tranziție pentru ca forma dvs. să pară mai interactivă.

Sub fila de confirmare a setărilor formularului, puteți controla ce se întâmplă atunci când un utilizator trimite un formular. Poti redirecţiona utilizatorii pentru a le arăta un mesaj personalizat, pentru a le trimite la o pagină de confirmare sau pentru a le redirecționa către orice alt link pe care îl doriți.

De asemenea, puteți activa trimiterea datelor câmpurilor de formular ca șiruri de interogare către pagina dvs. de confirmare. Acest lucru vă permite să utilizați șirurile de interogare în alte funcții pentru a afișa informații dinamice pe pagina de confirmare.

Fiecare setare a formularului are o filă de notificări. În mod implicit, utilizatorii cu nivel de administrator primesc notificări pentru fiecare depunere de formular. Puteți adăuga notificări personalizate și trimite notificări la orice alte adrese de e-mail.

Câmpuri avansate și logică condiționată

Gravity Forms vine cu câmpurile de formulare standard precum tipurile de intrare de bază. Puteți defini etichete și valori pentru aceste câmpuri pe măsură ce le adăugați pe site-ul dvs..

Câmpuri avansate în Forme de gravitate

Cu toate acestea, aceste câmpuri nu vă permit să faceți mare lucru cu formularul dvs. Gravity Form vine cu o altă secțiune pentru Advanced Fields. Acestea sunt gata să folosească câmpuri pe care le puteți arunca doar în editorul de formulare.

De exemplu, câmpul de e-mail are o casetă de selectare care vă permite să trimiteți un e-mail de confirmare către utilizator pentru a verifica adresa de e-mail a acestora. Formularele gravitației vor valida automat ca datele introduse în câmp să corespundă sintaxei de bază pentru acel câmp.

Câmpurile de post vă permit să introduceți câmpuri legate de o postare WordPress în formularul dvs. Folosind câmpurile de postare puteți crea formulare pentru a accepta conținut trimis de utilizator pe site-ul dvs. WordPress.

Câmpurile de poștă vă permit să adăugați conținut de trimitere utilizator

În sfârșit, există câmpuri de prețuri care vă permit să adăugați câmpuri precum numele produsului, prețurile, cantitatea, etc..

Cea mai puternică caracteristică a formularelor gravitate este capacitatea de a adăuga verificări condiționate în formularele dvs. Cu Logica condiționată puteți configura formularul pentru a afișa sau ascunde câmpuri, secțiuni, pagini sau chiar butonul de trimitere pe baza selecțiilor sau a introducerii.

Integrați și extindeți formele de gravitate cu suplimentele

WordPress are multe plugin-uri care acționează ca cadre construite pe WordPress. Formularele gravitate pot fi ușor integrate cu cele mai populare plugin-uri WordPress și chiar cu multe aplicații non-WordPress.

Există suplimente disponibile pentru a integra Formulare Gravity cu cei mai populari furnizori de servicii de e-mail MailChimp, Aweber, GetResponse și multe altele.

Gravity Forms addons de bază și avansate

Puteți extinde, de asemenea, Gravity Forms pentru a adăuga multe funcții suplimentare cu plugin-uri addon. Există suplimente pentru a crea chestionare, sondaje, sondaje folosind Forme Gravitate.

Formele Gravity pot fi, de asemenea, integrate cu multe CRM-uri populare, cum ar fi soluțiile Agile, Zoho și CRM Capsule.

Gravity Forms funcționează din cutie cu WooCommerce. De asemenea, are suplimente pentru a vă integra formularele cu gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe, Authorize.net, etc.

Formele de gravitate vs. WPForms: Cel mai bun afișare a pluginului pentru formularul de contact

Atât Formele Gravity cât și WPForms te ajută să creezi cu ușurință un formular de contact pe site-ul tău. Dar când săpați mai adânc, veți găsi câteva diferențe cheie între ele.

Să aruncăm o privire la cum diferă aceste plugin și care este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. unice.

1. Ușor de utilizat

Atât Gravity Forms cât și WPForms vin la pachet cu o mulțime de funcții uimitoare de economisire a timpului pentru a construi un formular de contact.

Cu toate acestea, la fel ca orice alt plugin bogat în caracteristici, există o curbă de învățare pentru a utiliza Gravity Forms. Nu mai vorbim, cu atât mai multe caracteristici sunt disponibile din cutie, cu atât va fi mai accentuată curba de învățare. Formele gravitației nu sunt diferite.

Pentru a crea un formular, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să specificați numele formularului. Și apoi, veți fi direcționat către constructorul de formular unde va trebui să adăugați manual câmpurile de formular de fiecare dată.

Interfața sa nu este la fel de elegantă ca WPForms. Pentru a previzualiza formularul, va trebui să faceți clic pe butonul Previzualizare din constructor.

wpforms formează șabloane

WPForms, pe de altă parte, a făcut mult mai ușor procesul de construire a întregului formular. Pluginul vine în pachet cu mai multe șabloane pre-construite, astfel încât să puteți construi un formular fără a fi întotdeauna necesar să porniți de la zero.

wpforms revizuire

Toate câmpurile de formular sunt bine organizate, astfel încât să puteți selecta rapid câmpul potrivit în constructor. De asemenea, puteți previzualiza instantaneu formularul pe măsură ce personalizați câmpurile din constructor.

Câştigător: WPForms

2. Preț

Costul Gravity Forms începe de la 59 USD. Nu oferă o versiune gratuită. Cu toate acestea, puteți merge pe site-ul lor demo pentru a testa drive-ul pluginului înainte de a-l achiziționa.

Invers, WPForms oferă o versiune gratuită care poate fi descărcată din depozitul de pluginuri WordPress. Costul versiunii premium a pluginului începe de la 49 USD.

Câştigător: WPForms

3. Caracteristici

Când vine vorba de caracteristici, Gravity Forms rămâne clar înaintea curbei.

Acum asta nu înseamnă că WPForms nu are caracteristici esențiale. Dar îi lipsesc unele caracteristici avansate oferite de Forme Gravitate, cum ar fi Calcule.

Acestea fiind spuse, există și anumite zone în care WPForms se acumulează, cum ar fi Sondaje și Sondaje. De fapt, pluginul WPForms vă oferă cele mai bune rapoarte de sondaje interactive cu informații în timp real. Puteți găsi, de asemenea, câmpuri inteligente de sondaj, cum ar fi scara likert, ratinguri de stele etc..

Câştigător: Forme de gravitate

Vezi recenzia noastră completă pentru WPForms.

Opțiuni de prețuri și asistență pentru formularele de gravitate

gravitația formează prețul

Pluginul pentru prețurile Gravity Forms începe de la 59 USD pe an pentru o licență de site unică cu suplimente de bază. Licența Pro are un preț de 159 USD pentru 3 site-uri și suplimente de bază + pro. Licența Elite este disponibilă pentru 259 USD pe an, cu toate addonurile și suportul pentru site-uri nelimitate.

Fiecare licență vă dă dreptul la un an de asistență bazată pe bilet. Licența Elite vă oferă asistență prioritară. Întrebările sunt, de obicei, răspunse foarte prompt cu un timp impresionant de rezolvare a biletului.

Documentația este extinsă care vă ajută să vă parcurgeți fiecare aspect al creării unui formular.

Verdictul nostru privind formele de gravitate drept cel mai bun plugin pentru formularul de contact pentru WordPress

Gravity Forms este cel mai potrivit pentru utilizatorii avansați care au nevoie de un plugin complet de formulare WordPress. Dacă aveți un buget pentru achiziționarea unui plugin premium, atunci ar trebui să consultați Formularele de gravitate.

În ceea ce privește caracteristicile, pluginul de bază are un set impresionant de opțiuni. Puteți găsi, de asemenea, pluginuri pentru formularele Gravity nu doar pe site-ul pluginului, ci și în depozitul WordPress.org.

Fiind unul dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă, majoritatea temelor WordPress vin cu suport integrat pentru stilurile Gravity Form. Funcționează cu majoritatea altor plugin-uri WordPress în mod impecabil.

Credem că este cel mai bun plugin pentru formularul de contact pentru WordPress și îi oferim 4,6 din 5 stele.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.6 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți acum Formele de gravitate »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map