Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Aveți nevoie de un mod ușor de a vă conecta conținutul și de a menține cititorii angajați? Reduceți respirația și creșteți de-a lungul paginii cu plugin-ul încă un mesaj aferent (YARPP). Vedeți încă o recenzie a pluginului pentru mesaje conexe pentru a vedea dacă acest plugin este potrivit pentru blogul dvs..


Încă o altă recenzie despre plugin-uri

Legarea internă vă poate crește blogul

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți optimiza site-ul – atât pentru cititorii tăi, cât și pentru SEO – este legarea internă.

Conectarea conținutului aferent împreună pe site-ul dvs. web este enorm de utilă pentru publicul dvs. Fără o legătură internă, nu ți-ar găsi conținutul trecut sau postările vechi de blog decât dacă le-ar fi căutat în mod proactiv. Dar dacă includeți link-uri către postările anterioare de pe blog, acesta poate atrage interesul unui cititor ocazional și le poate transforma într-un fan fidel.

Conectarea internă vă poate ajuta și în clasamentul motorului de căutare. Prin conectarea postărilor și paginilor asociate împreună pe site-ul dvs., ajutați crawler-urile motoarelor de căutare să-și dea seama de structura site-ului dvs. Și folosind textul de ancoră corect, îi veți ajuta pe acești roboți să înțeleagă mai bine subiectul fiecărei pagini.

De ce să folosiți un plugin pentru postări conexe?

Știi cât de mult poate fi să urmărești postările vechi legate și să te asiguri că le vei lega între ele. Este ușor să uitați de postările care pot fi relevante și să închei cu postări orfane care nu sunt legate de alte persoane.

Folosind un plugin de postări conexe, puteți automatiza complet procesul și asigurați-vă că toate postările dvs. au legături conexe.

Un alt beneficiu pentru un plugin de postări conexe este faptul că le oferă cititorilor ceva de făcut odată ce termină de citit o postare.

Fără un apel la acțiune, mulți dintre cititorii tăi vor apăsa doar pe butonul „înapoi” de pe browserul lor și vor uita de tot blogul tău.

Însă, incluzând linkuri către postări conexe în partea de jos a fiecărei postări, puteți menține cititorii implicați. Acest lucru va reduce rata de respingere și va crește timpul pe statisticile paginii.

Cum funcționează încă un alt plugin de mesaje conexe (YARPP)

Încă un alt plugin de mesaje înrudite (YARPP) este un plugin extrem de personalizabil care vă permite să afișați linkuri către postări și pagini conexe. De asemenea, acceptă tipuri de postare personalizate.

Pluginul selectează postările conexe în funcție de titlu, textul corpului, categorii și etichete. Trebuie să decideți câtă prioritate să acordați fiecărui parametru și puteți alege, de asemenea, orice categorii și etichete pe care doriți să le excludeți.

Cum să configurați YARPP pe blogul dvs.

Instalați și activați pluginul YARPP. Veți fi automat adus în Setări »YARPP ecran, unde puteți configura toate opțiunile.

Sub “Piscina”, puteți refuza anumite categorii sau etichete și puteți decide dacă să afișați postări protejate prin parolă sau să limitați postările până la data publicării.

Încă un alt mesaj legat de recenzii pentru pluginuri - piscina

Sub Opțiuni „Înrudire”, puteți configura modul în care YARPP decide ce postări sunt legate, acordând mai multă prioritate titlurilor, textului corpului, categoriilor sau etichetelor.

Încă un alt mesaj aferent revizuirea pluginurilor - opțiuni

Mai jos de asta, puteți selecta opțiunile de afișare pentru postările corelate: o listă sau miniaturi.

Încă un alt mesaj înrudit Plugin Review - afișare

De asemenea, puteți personaliza titlurile, extrase, comanda etc., și puteți decide dacă să afișați postări conexe în fluxul dvs. RSS.

Încă un alt mesaj aferent revizuirea pluginurilor - mai multe opțiuni

Doar click Salvează modificările în partea de jos a ecranului și asta este!

Acum consultați postările dvs. pentru a vedea conținutul aferent pe care YARPP îl recomandă.

Pentru mai multe informații despre cum să configurați YARPP și despre cum să afișați postări conexe fără un plugin, consultați Cum să afișați postări conexe în WordPress

Monetizează-ți blogul cu YARPP Pro

Există, de asemenea, o altă versiune a pluginului numit YARPP Pro, care adaugă câteva funcții noi.

Contrar numelui, YARPP Pro este de asemenea gratuit!

Una dintre principalele caracteristici noi este capacitatea de a câștiga bani prin promovarea postărilor sponsorizate. Puteți alege să le afișați în partea de jos a postărilor, cu un widget în bara laterală sau ambele.

Puteți alege, de asemenea, să vă promovați propriile postări pe alte bloguri, prin licitarea prin clicuri sau impresii – alegerea dvs..

De asemenea, aveți opțiunea de a afișa postările proprii în legătură cu un widget, pe lângă partea de jos.

YARPP vs. Jetpack Posturi conexe

Una dintre reclamațiile obișnuite cu privire la un alt plugin de mesaje conexe este că folosește o mulțime de resurse de server pentru a căuta postări conexe. Acest lucru poate încetini într-adevăr timpii de încărcare a site-ului dvs., mai ales dacă aveți un număr mare de postări pentru YARPP.

În cele mai recente versiuni, întrebările YARPP au fost optimizate și au fost actualizate pentru a memora în cache toate rezultatele sale, astfel încât postările corelate ale fiecărei postări trebuie să fie calculate doar o dată – nu de fiecare dată când postarea este vizitată..

Un alternativ care poate fi mai ușor pe timpii de încărcare a site-ului dvs. este modulul Postări conexe ale Jetpack. Spre deosebire de YARPP, Jetpack face toate analizele, procesarea și servirea din cloud-ul lor. Asta înseamnă că nu provoacă nicio încărcare suplimentară pe server. Pentru mai multe detalii despre Jetpack, consultați recenzia noastră Jetpack.

Dacă decideți să utilizați YARPP în loc de Postări conexe Jetpack, puteți încerca să faceți grăbește-ți site-ul WordPress prin utilizarea unui plugin de memorie în cache. Consultați recenzia noastră WP Super Cache și recenzia W3 Total Cache pentru a afla care este cea mai potrivită pentru site-ul dvs..

Verdictul nostru

Dacă doriți să păstrați vizitatori ocazionali pe site-ul dvs., să citiți mai mult conținutul dvs., atunci utilizați un plugin de postări conexe este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Încă un alt plugin de mesaje înrudite are o interfață ușor de utilizat și face ușor și rapid să configurați legături interne pe toate postările dvs. de blog.

Dacă aveți un blog mare cu o mulțime de postări, totuși, YARPP ar putea încetini site-ul. Asigurați-vă că monitorizați viteza site-ului dvs. înainte și după urmărirea oricăror modificări, astfel încât să puteți trece la un alt plugin dacă există o problemă.

Deși pluginul este foarte ușor de utilizat, iar documentația este utilă, se pare că nu este acceptată. Firele de asistență în forumurile WordPress.org nu răspund și nu există nicio modalitate clară de a obține asistență pe site-ul oficial.

Oferim încă un alt mesaj aferent Plugin 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 1.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți încă un alt mesaj aferent Plugin Acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map