iThemes Security Review 2020: Întărirea securității WordPress

Aveți nevoie să vă protejați site-ul WordPress împotriva hackerilor? Mențineți-vă site-ul blocat și securizat cu pluginul iThemes Security complet. În recenzia noastră de securitate iThemes, veți afla cum protejează site-ul dvs. de tot felul de amenințări la adresa securității, de la încercările de conectare cu forțe brute la roboți și vulnerabilități supărătoare.


Revizuirea securității iThemes

De ce ai nevoie de un plugin de securitate?

Este adevărat că WordPress este un CMS destul de sigur chiar din cutie. Obține actualizări frecvente pentru a remedia eventualele erori și a conecta orificiile de securitate care apar.

Dar este, de asemenea, unul dintre cele mai țintite sisteme de marketing de conținut de către hackeri, datorită popularității sale masive.

În ciuda celor mai bune eforturi pentru a menține site-urile lor în siguranță, majoritatea utilizatorilor nu sunt experți în securitate. Este posibil să nu fie conștienți de cele mai bune practici de securitate și să introducă în mod neintenționat vulnerabilități prin acțiunile lor (sau lipsa de acțiune).

Fiecare site este vulnerabil. Hackerii vizează toate varietățile de site-uri web, nu doar pentru a fura date, ci și pentru a răspândi cod rău intenționat vizitatorilor site-ului dvs..

Și, dacă site-ul tău este hacked, poate fi o lovitură imensă din care este greu de recuperat. Nu numai că trebuie reparați-vă site-ul hacked, dar trebuie, de asemenea, să repari daunele cauzate reputației tale. Utilizatorii dvs. pot avea probleme în încrederea site-ului dvs. în viitor.

Despre securitatea iThemes

iThemes Security este cel mai bun plugin de securitate WordPress creat de experții de securitate de la iThemes. Pluginul vă ajută să vă protejați și să vă protejați site-ul WordPress împotriva tuturor amenințărilor de securitate și vă oferă liniște sufletească. Este simplu și ușor de utilizat; îl puteți folosi cu ușurință chiar dacă sunteți începători.

Pluginul funcționează pentru a remedia problemele comune de securitate și protejează site-ul dvs. de hacks, malware și încălcări. Acesta adaugă un strat suplimentar de protecție site-ului dvs. WordPress, astfel încât devine imposibil pentru răufăcătorii online să vă distrugă site-ul.

Caracteristicile principale ale pluginului sunt protecția cu forța brută, detectarea schimbărilor de fișiere, detectarea 404, aplicarea puternică a parolelor și copiile de rezervă ale bazei de date. Mai mult, există plugin-uri mult mai strălucitoare în plugin. Mai presus de toate, notificările instantanee de e-mail după detectarea amenințărilor vă ajută să remediați rapid problemele.

Vezi articolul nostru despre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress.

Modul în care securitatea iThemes îți menține securitatea site-ului

iThemes Security are peste 30 de modalități de a vă proteja site-ul în siguranță împotriva hackerilor, inclusiv:

 • Interzice adresele IP ale atacatorilor cunoscuți să se conecteze pe site-ul tău
 • Blocați utilizatorii după prea multe încercări greșite de conectare (similar cu Login LockDown)
 • Scanează-ți site-ul pentru a detecta malware și alte coduri suspecte
 • Aplicați parole puternice pentru toate conturile
 • Forțați SSL pentru tabloul de bord sau pentru orice pagină sau postare, atât timp cât serverul dvs. îl acceptă
 • Monitorizați-vă fișierele pentru orice modificări neautorizate
 • Primești notificări prin e-mail cu privire la orice activitate suspectă pe site-ul tău
 • Ascunde și ascunde informații importante despre sistem despre instalarea WordPress
 • …și altele

Verificați și: Cum să efectuezi un audit de securitate care să te ajute să fii cu ochii pe site-ul tău.

Blocați site-ul dvs. cu iThemes Security Pro

Versiunea Pro a iThemes oferă funcții și automatizări mai avansate pentru a vă economisi timp și pentru a vă păstra site-ul și mai sigur, inclusiv:

 • Autentificare cu 2 factori: configurați o aplicație mobilă (cum ar fi Google Authenticator sau Authy), astfel încât să vă puteți conecta doar cu smartphone-ul dvs.
 • Programare scanare malware: scanează automat site-ul dvs. pentru orice cod suspect în fiecare zi
 • Expirarea parolelor: Forțați utilizatorii să creeze parole noi după o perioadă de timp aleasă
 • Setări de securitate import și export: configurați rapid alte site-uri WordPress cu aceleași setări
 • Personalizați adresa URL de conectare: împiedicați oamenii să încerce să se conecteze pe site-ul dvs. prin personalizarea adresei URL de conectare a tabloului de bord

Cum să configurați securitatea iThemes pe site-ul dvs.

Important: Înainte de a instala pluginul iThemes Security și de a activa oricare dintre caracteristicile sale de securitate, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă completă a site-ului dvs. Acest lucru se datorează faptului că pluginul aduce modificări la baza de date și fișierele site-ului dvs. care, în rare ocazii, pot cauza probleme cu site-ul dvs..

După instalarea și activarea pluginului, veți vedea o notificare pentru a activa iThemes Brute Force Protection Network, care este gratuită. Acest lucru vă conectează la rețeaua iThemes, astfel încât atacatorii cunoscuți ai forței brute care se află deja în baza lor de date vor fi automat blocați de la logare pe site-ul dvs..

Revizuirea Securității iThemes - activă api forță brută

Nu trebuie decât să completați adresa de e-mail pentru a obține cheia API gratuită.

Acum, puteți naviga către Setări de securitate pentru a alege ce opțiuni de securitate doriți să activați.

Privind ecranul de setări poate fi un pic copleșitor cu toate opțiunile disponibile:

Revizuire securitate iThemes - setări

Dar, veți observa că opțiunile recomandate sunt afișate automat, în timp ce opțiunile mai avansate sunt ascunse.

Fiecare articol are o scurtă descriere a ceea ce face. Puteți alege și alege pe care doriți să le activați și să le configurați.

Caracteristicile cu un Permite butonul sunt ușor de configurat: trebuie doar să faceți clic pe buton și este setat.

Caracteristicile cu un Configurați setările butonul poate solicita să revizuiți setările sau să completați câteva opțiuni pentru a începe. De exemplu, dacă faceți clic pe Utilizatori interzise, puteți introduce manual adrese IP specifice pentru a interzice:

Revizuirea Securității iThemes - utilizatorii interziși

De asemenea, puteți naviga către Securitate »Verificare securitate pentru a-ți scana site-ul.

Revizuirea Securității iThemes - scanează-ți site-ul

Suport și documentare

Explicațiile oferite în cadrul tabloului de bord pentru pluginuri clarifică ce face fiecare opțiune. Întrebările frecvente de pe WordPress.org abordează cele mai comune probleme și pași pe care îi puteți face pentru a remedia problema. De asemenea, sunt disponibile mai multe articole de ajutor disponibile site-ul oficial de suport pentru iThemes.

Pentru versiunea gratuită a pluginului, asistența comunității este disponibilă pe forumurile de asistență WordPress.org, unde utilizatorii sunt activi pentru a se ajuta reciproc. Majoritatea firelor de asistență sunt rezolvate rapid.

Utilizatorii iThemes Security Pro au acces la asistență oficială din partea dezvoltatorilor.

Prețuri pentru iThemes Security

iThemes Security dispune de 3 planuri de preț diferite Blogger, Liber profesionist, și Aur. Puteți alege un plan în funcție de numărul de site-uri pe care doriți să utilizați iThemes Security.

iThemes-securitate de stabilire a prețurilor

Blogger este planul de bază care costă 80 USD pe an și acceptă 1 site WordPress. Dacă gestionați doar un site web, cumpărați acest plan.

Dacă aveți mai mult de 1 site și maximum 10 site-uri, cumpărați Liber profesionist plan. Este interesant pentru antreprenori și freelanceri de talie medie.

Pentru agențiile mari, există Aur plan. Acest plan vă oferă o licență pentru site-uri nelimitate.

Toate planurile includ 1 an de asistență cu bilet, 1 an de actualizări de plugin și 10 site-uri de sincronizare iThemes. iThemes Sync vă ajută să gestionați mai multe site-uri WordPress dintr-un tablou de bord, inclusiv actualizări WordPress cu un singur clic, monitorizare uptime, temă WordPress și manager de pluginuri etc..

iThemes Security vs. WordFence Security

Căutați cel mai bun plugin de securitate pentru site-ul dvs. web?

Este posibil să fi auzit despre WordFence Security, un alt popular plugin de securitate gratuit.

După ce am testat ambele pluginuri, am constatat că, deși WordFence Security poate fi un plugin de bază bun de securitate, pune sarcină semnificativă pe serverul dvs. și are o interfață de utilizator neplăcută. (Consultați recenzia noastră completă de securitate WordFence pentru mai multe detalii.)

iThemes Security are unele funcții care pot încetini site-ul dvs., cum ar fi funcțiile de detectare a modificărilor de fișiere, dar în general funcționează mai bine. Rețineți: orice lucru care scanează continuu fișierele dvs. va prelua resurse.

Cu toate acestea, deoarece iThemes Security este atât de personalizabil, puteți alege și alege care caracteristici să le activați. Puteți evita cu ușurință cele care pot încetini site-ul dvs. sau le puteți rula doar în perioadele de trafic redus.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți ghidul suprem de securitate WordPress.

Verdictul nostru

Credem că toate site-urile WordPress beneficiază de instalarea unui plugin de securitate. Singura întrebare este care este cea mai potrivită pentru site-ul dvs..

iThemes Security este unul dintre cele mai populare și foarte apreciate plugin-uri de securitate din directorul WordPress.org.

Am găsit pluginul iThemes Security ușor de utilizat, chiar dacă nu cunoști jargonul de securitate sau cele mai bune practici. Acesta explică clar fiecare caracteristică de pe tabloul de bord. În timp ce există o mulțime de opțiuni, acestea sunt prezentate într-un mod care nu este prea copleșitor.

Dăm iThemes Security 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți securitatea iThemes acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map