LearnDash Review – Crearea cursului dvs. online în WordPress

Vrei să creezi și să vinzi cursuri online pe site-ul tău WordPress? Pluginul LearnDash WordPress a fost conceput exact în acest scop, adică pentru a vă ajuta să creați și să vindeți cursuri online pe site-ul dvs. WordPress. Dar este cea mai bună alegere?


În această recenzie LearnDash, vom analiza caracteristicile, funcționalitățile, prețurile și multe altele pentru a vă ajuta să decideți dacă este pluginul potrivit pentru dvs..

Despre LearnDash

learndash-wordpress-plugin

LearnDash este cel mai popular plugin pentru sistemul de management al învățării (LMS) pentru WordPress. Este folosit de companiile Fortune 500, universități importante din întreaga lume și de organizații de formare profesională pentru a crea cursuri uimitoare pentru utilizatorii și studenții lor.

Este un plugin simplu, dar puternic, încărcat cu funcții strălucitoare. Puteți configura cu ușurință setările sale și puteți crea cursuri minunante pe site-ul dvs. WordPress. Dacă aveți informații cu adevărat interesante și utile despre orice subiect, puteți dezvolta cu ușurință cursuri online, le puteți vinde și câștiga bani online. Puteți seta prețuri de 1 dată, plăți și abonamente recurente sau planuri de membru pentru a vă vinde cursurile.

LearnDash vă permite să oferiți o experiență de învățare distractivă cititorilor dvs. prin diverse tehnici de gamificare, sisteme de recompensare și declanșatoare de implicare. Încurajează utilizatorii să ia mai multe cursuri și îmbunătățește implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. De exemplu, puteți afișa progresul cursului, furniza certificate, puncte de premiere și puteți da ecusoane pentru încurajarea cursanților.

ReviewDash Review: Noțiuni introductive cu LearnDash

Pluginul LearnDash are o interfață foarte simplă, ușor de utilizat, care vă permite să configurați fără efort setările sale pentru a crea cursuri online.

Pentru a începe, va trebui să instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress. Pentru mai multe detalii, urmați ghidul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

După instalarea și activarea pluginului, veți vedea LearnDash LMS adăugat la meniul dvs. de bord WordPress. Faceți clic pe asta și mergeți la Setări. Apoi, faceți clic pe butonul Licență LMS filați și introduceți numele de utilizator și cheia de licență.

insert-licență-learndash

Puteți găsi cheia de licență în contul dvs. pe site-ul LearnDash.

În continuare, mergeți la Setări PayPal filați și introduceți detaliile dvs. PayPal pentru a accepta plățile.

learndash-paypal-settings

După aceea, puteți examina alte file din Setări. După ce le examinați pe toate, nu uitați să faceți clic Salvați.

Crearea primului tău curs cu LearnDash

Pentru a adăuga un curs nou, accesați LearnDash LMS »Cursuri din tabloul de bord WordPress. Apoi apasa Adăuga nou.

Acum veți vedea un editor de curs care arată la fel ca editorul de posturi WordPress obișnuit.

add-nou-curs-learndash

Adăugați mai întâi titlul cursului. Apoi, adăugați descrierea cursului în zona postării.

Pe măsură ce defilați, veți vedea LearnDash Curs Builder. De acolo, puteți adăuga lecții, subiecte și chestionare la cursul dvs. online.

learndash-curs-constructor

Puteți adăuga lecții făcând clic pe butonul Adăuga pictograma din fila Lecții.

add-lecții-learndash

După ce adăugați numărul necesar de lecții, trageți-le în coloana din dreapta.

trageți-lecții-to-crea-curs

O lecție poate avea multe subiecte. O lecție este rubrica, în timp ce subiectele sunt rubricile din rubrica principală.

Pentru a adăuga subiecte, puteți face clic pe butonul Adăuga pictograma din fila Subiecte. După ce adăugați numărul necesar de subiecte, le puteți trage în lecțiile corespunzătoare din panoul din dreapta. Asigurați-vă că vă extindeți lecția pentru a adăuga subiecte la ea.

creeaza-subiecte-learndash

În mod similar, puteți adăuga chestiuni de lecție urmând același proces. Puteți adăuga chestionare în lecție, precum și la nivel global pentru întregul curs.

learndash-teste

După ce adăugați suficiente lecții, subiecte și chestionare la cursul dvs. din BuildDash Course Builder, puteți derula în jos Setări de curs LearnDash.

learndash-curs-setări

Din această secțiune, puteți seta diferite opțiuni pentru curs, cum ar fi materialele de curs, tipul prețului cursului, punctele de curs, certificatul asociat, etc. După ce analizați toate setările, mergeți mai departe și faceți clic pe Salveaza schita.

Acum veți vedea un Conținut asociat secțiune adăugată în partea de sus a barei laterale din pagina editorului de curs.

asociate de conținut-learndash

Secțiunea Conținut asociat vă prezintă toate lecțiile, subiectele și chestionarele create pentru cursul dvs. Puteți vedea conturul general al cursului de acolo.

Să mergem mai departe și să verificăm cum să adăugați conținut la lecții, subiecte și chestionare.

Adăugarea de conținut la lecțiile, subiectele și chestionarele LearnDash

Acum că am creat conturul pentru primul tău curs online, suntem gata să adăugăm conținut la lecții, subiecte și chestiuni..

Tot ce trebuie să faci este să mergi la Conținut asociat apoi faceți clic pe titlul lecției, subiectului sau testului la care doriți să adăugați conținut. Pentru acest tutorial, am dat clic Lecția 1: Introducere.

clic-lecție-edit-learndash

Acesta va deschide automat editorul unde puteți edita și adăuga conținut la lecția, subiectul sau quizul respectiv. Acum puteți adăuga text, imagini și chiar încorpora videoclipuri în lecțiile dvs..

edit-lecție-learndash

Apoi puteți derula în jos și configura setările. Veți găsi o interfață similară pentru cursuri, lecții, subiecte și teste, astfel încât să fie ușor să le configurați pe toate.

Odată, adăugați conținut la toate lecțiile, subiectele și chestionarele asociate, puteți merge la Editorul de cursuri și să vă publicați cursul.

Mai multe opțiuni pentru plugin-uri LearnDash

LearnDash vine cu un set complet de caracteristici și opțiuni pentru a vă oferi utilizatorilor dvs. o experiență interesantă de învățare electronică. După ce știi să creezi un curs online cu LearnDash, să verificăm unele dintre cele mai interesante funcții și opțiuni.

1. Certificate de învățare

Puteți acorda certificate oficiale utilizatorilor dvs. pe baza performanței testului lor, completând un curs sau ambele. Certificatele sunt complet personalizabile și acceptă date dinamice, inclusiv numele de utilizator, numele cursului sau testul, punctajul și multe altele.

Opțiunile de certificare fac cursurile mai autentice și ajută la câștigarea încrederii utilizatorilor.

2. Opțiuni avansate de monetizare

LearnDash face vânzarea cursurilor online super ușoară. Are opțiuni ușoare pentru a vă permite să setați prețul pentru cursurile dvs. online, să alegeți un program de plată și să luați comenzi. Puteți seta pentru o achiziție de 1 dată, plăți recurente sau planuri de membru.

3. Profilele utilizatorilor

LearnDash creează profiluri de utilizator front-end pentru clienții dvs. Accesând profilurile de utilizator, își pot urmări cu ușurință activitatea cursului.

4. Opțiuni puternice de administrare

LearnDash vă oferă opțiuni puternice de administrare pentru a vă organiza bine cursanții și cursurile. Puteți grupa studenții dvs., puteți derula rapoarte despre înscrierea utilizatorilor, progresul și performanța testului, expirați accesul la curs și multe altele.

5. AddDash Addons

LearnDash oferă o serie de suplimente gratuite și premium, care vă permit să extindeți funcționalitatea sistemului dvs. de gestionare a învățării. Are extensii pentru WooCommerce, bbPress, Stripe, MailChimp (consultați și aceste alternative mai bune la MailChimp), Slack și multe alte aplicații populare..

Puteți vedea lista completă a funcțiilor LearnDash accesând site-ul oficial LeanDash.

Plugin LearnDash: prețuri și asistență

LearnDash este un plugin premium cu 3 planuri de prețuri. Cel mai bun lucru în ceea ce privește prețul lor este că oferă ocazional o reducere mare, așa că ai grijă!

learndash-stabilire a prețurilor

1. de bază: Planul de bază costă în mod normal 199 USD, cu toate acestea, îl puteți obține pentru mai puțin atunci când oferă o reducere. Oferă o reducere de până la 40%.

Dacă cumpărați acest plan, puteți obține 1 licență de site și toate funcțiile LearnDash, cu excepția ProPanel. ProPanel este un addon de raportare avansat pentru LearnDash.

2. Pachet Plus: Pachetul Plus costă în mod normal 299 USD. Poate fi utilizat pe maximum 10 site-uri web. Include toate funcțiile LearnDash, inclusiv ProPanel.

3. Pachet Pro: Prețul obișnuit al pachetului Pro este de 369 USD. Cu acest pachet, puteți obține până la 25 de licențe de site.

Toate aceste planuri de prețuri includ un an de asistență și actualizări. În plus, veți obține fișierele demo pentru site-ul LearnDash.

Centrul de ajutor LearnDash oferă o secțiune de întrebări frecvente bogate, unde puteți găsi răspunsuri la întrebări pre-vânzare, întrebări tehnice și alte întrebări generale. Dacă aveți nevoie de asistență personalizată, va trebui să deschideți un bilet de asistență.

Verdictul nostru privind utilizarea plugin-ului LearnDash pe site-ul dvs. WordPress

Pluginul LearnDash este, fără îndoială, cel mai puternic și ușor de utilizat plugin LMS WordPress. Vă permite să creați cu ușurință cursuri online complete pe site-ul dvs. WordPress și să câștigați bani prin vânzarea lor.

Pluginul are un set complet de funcții pentru organizarea cursurilor și a clienților dumneavoastră. De asemenea, are opțiuni interesante pentru a-ți angaja pe cursanți și a-i încuraja să ia mai multe cursuri.

În plus, are integrări cu o serie de plugin-uri și aplicații populare, astfel încât puteți utiliza instrumentele preferate pentru a adăuga funcționalitate sistemului dvs. de gestionare a învățării.

Considerăm că LearnDash este pluginul final al sistemului de management al învățării disponibil astăzi. Așadar, recomandăm cu ardoare LearnDash oricăruia dintre utilizatorii noștri care doresc să creeze cursuri online, să le vândă și să câștige bani.

Îi dăm 4.5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți Aflați mai multe »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map