Loy Load pentru videoclipuri

Videoclipurile încorporate încetinesc site-ul dvs.? Nu doriți să vă frustrați vizitatorii sau să vă încadreze în clasamentul motorului de căutare. Încărcați-vă paginile mai rapid cu ajutorul pluginului WordPress Load for Videos. Aflați cum funcționează pentru a accelera site-ul dvs. în revizuirea noastră Lazy Load pentru videoclipuri.


Încărcătură leneșă pentru recenzii video

De ce ai nevoie de încărcătură leneșă pentru videoclipuri

Știți că videoclipurile sunt un instrument puternic: vă permit să ajungeți la o audiență cu totul nouă cu site-ul dvs. WordPress și sunt extrem de atrăgătoare pentru publicul dvs..

Dar încorporarea videoclipurilor pe site-ul dvs. web poate răni uneori experiența utilizatorului.

Ați avut de a face cu scăderea vitezei paginii, pierderea clasamentului motorului de căutare sau vizitatorii care se plâng de timpurile de încărcare lente pe site-ul dvs.?

Apoi, probabil că aveți nevoie de un plugin precum Lazy Load pentru videoclipuri.

În loc să încarci videoclipurile împreună cu restul conținutului paginii tale, Lazy Load for Videos înlocuiește videoclipurile YouTube și Vimeo încorporate cu o imagine de previzualizare pe care se poate face clic.

Pentru a încărca și reda video, vizitatorii pot face doar clic pe miniatură.

Acest lucru economisește o cantitate extraordinară de resurse prin încărcarea videoclipurilor numai dacă și când vizitatorii dvs. încep să le vizioneze.

Încărcătură leneșă pentru videoclipuri:

 • vă poate ajuta la accelerarea timpilor de încărcare a site-ului dvs. web, chiar dacă încorporați mai multe videoclipuri într-o singură pagină sau postare
 • poate ajuta la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare al site-ului dvs., reduceți rata de respingere, și creșterea implicării publicului, ca urmare a timpurilor de încărcare mai rapide
 • este optimizat și receptiv pentru dispozitivele mobile
 • este ușor de utilizat și ușor

Cum să configurați încărcarea leneșă pentru videoclipuri

Activarea încărcăturii îndepărtate pe postările publicate anterior

Începeți prin instalarea și activarea pluginului gratuit.

Dacă ați publicat deja postări sau pagini cu videoclipuri încorporate, va trebui să editați și să actualizați paginile pentru ca pluginul să aibă efect.

Nu trebuie să efectuați nicio modificare postării; trebuie doar să deschideți ecranul de editare și să faceți clic pe butonul Actualizați buton. Apoi verificați postarea pentru a vă asigura că o miniatură se încarcă în loc de videoclip.

Încorporarea videoclipurilor în postările noi

Pentru a vă asigura că videoclipurile încorporate pe postările noi sunt încărcate leneșe, trebuie doar să lipiți adresa URL a videoclipului YouTube sau Vimeo direct în editorul vizual.

Nu folosiți funcția de încorporare a YouTube – Lazy Load pentru videoclipuri nu acceptă YouTube iframe.

Veți vedea că există un set nou de opțiuni pentru videoclipurile dvs. din partea dreaptă, unde puteți alege calitatea miniaturii.

Loy Load for Video Review - calitate

Modificarea opțiunilor implicite

Pentru opțiuni mai avansate, puteți naviga la Setări »Loid Load pentru videoclipuri.

Aici există opțiuni pentru modificarea culorii butonului de redare, dimensiunea miniaturii și adăugarea propriului CSS personalizat.

Lazy Load for Video Review - setări

Puteți adăuga, de asemenea, schemă de schemă și suport pentru TablePress.

Loy Load for Video Review - mai multe setări

Suport și documentare

Documentația de bază este disponibilă pe pagina pluginului WordPress.org. Vă va ajuta să instalați corect pluginul și să rezolvați problemele și să rezolvați cele mai frecvente probleme.

Din păcate, pluginul Lazy Load for Videos nu mai este în curs de dezvoltare activă, dar proiectul are sprijin comunitar și este în continuare contribuit de comunitatea de pe GitHub.

Dacă întâmpinați probleme, puteți posta pe forumurile de asistență pe WordPress.org, unde comunitatea poate să vă ajute.

Conflicte cunoscute

Loy Load pentru videoclipuri nu funcționează bine cu anumite alte plugin-uri, inclusiv:

 • Modulul Jetpack Shortcode Embeds (deși alte module ar trebui să fie bine)
 • Plugin WordPress încorporat YouTube
 • BuddyPress

De asemenea, videoclipurile care sunt setate pe „Mod de confidențialitate” pe Vimeo nu vor fi acceptate, deoarece este imposibil să accesezi miniaturi pentru aceste videoclipuri prin intermediul API-ului Vimeo.

Verdictul nostru

Dacă introduceți o mulțime de videoclipuri pe site-ul dvs., timpul de încărcare a paginii dvs. poate suferi. Este important să vă mențineți paginile încărcate rapid, deoarece un site lent vă poate frustra vizitatorii și poate determina clasamentul motorului de căutare să scadă..

Vă recomandăm să folosiți Lazy Load pentru videoclipuri dacă doriți să împiedicați încărcarea videoclipurilor până când vizitatorii dvs. vor fi gata să le vizioneze.

Deși pluginul nu este acceptat de dezvoltator, este simplu și ușor de utilizat, iar asistența comunității vă poate ajuta cu orice probleme care ar putea apărea..

Oferim Lazy Load pentru videoclipuri 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 2.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți încărcătură leneșă pentru videoclipuri acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map