MailPoet Review (2020): E-mail Marketing pe WordPress

Aveți nevoie de o modalitate ușoară de a trimite buletine de e-mail simple chiar de pe tabloul de bord WordPress? Pluginul Newslettere MailPoet ar putea fi exact ceea ce căutați. Aflați cât de ușor este să vă configurați în revizuirea Buletinelor informative MailPoet.


revizuire mailpoet

De ce ai nevoie de un e-mail

Gândiți-vă la toate site-urile web pe care le vizitați în fiecare zi – la câte dintre ele vă amintiți și reveniți?

Probabil că nu foarte mulți.

Majoritatea vizitatorilor site-ului dvs. web sunt identici. Este posibil să se bucure de conținutul dvs., dar odată ce părăsesc site-ul dvs., nu este probabil să se întoarcă.

De aceea, un buletin de e-mail este atât de important: poate transforma mulți dintre acei vizitatori o singură dată în fani fideli.

Spre deosebire de rețelele de socializare, există ceva mai personal și mai puternic despre a vorbi cu publicul tău chiar în căsuța de e-mail. Și prin e-mail, aveți mai multă libertate pentru a crea și a trimite conținutul dorit, fără a fi nevoie să vă faceți griji în privința arbitrarului limitele caracterului sau în scădere atingerea organică.

Newsletter-urile MailPoet ușurează trimiterea de buletine de e-mail chiar din tabloul de bord WordPress – iată cum.

Plugin pentru buletine poștale – o imagine de ansamblu

Recenzie MailPoet

Mailpoet este un simplu plugin WordPress de email de marketing, conceput special pentru utilizatorii WordPress.

Vă permite să creați și să trimiteți buletine de e-mail chiar din tabloul de bord WordPress. Puteți chiar să vă gestionați lista de e-mailuri fără să vă părăsiți tabloul de bord. Acest lucru îl face să stea în afară de alte soluții de marketing prin email, precum Aweber, MailChimp, etc.

Cel mai bun lucru despre acest plugin este că crearea și trimiterea buletinelor informative este simplă și simplă. Deoarece utilizați WordPress și cunoașteți deja interfața, deci nu există nicio curbă de învățare care să fie abordată, chiar dacă sunteți un începător absolut pentru e-mail marketing.

Pentru a face lucrurile mai repede, vă oferă șabloane încorporate frumos proiectate, care pot fi complet personalizate pentru a se potrivi cu marca dvs..

Funcții Plugin MailPoet

MailPoet este încărcat cu funcții excelente pentru a face eforturile dvs. de marketing prin e-mail. Să aruncăm o privire rapidă asupra funcțiilor pe care le oferă.

1. Șabloane pre-construite

MailPoet vă oferă mai mult de 50 de șabloane frumos proiectate. Acest lucru vă permite să aveți o pornire rapidă, astfel încât nu trebuie să începeți de la zero. Doar modifică câteva modificări, cum ar fi numele mărcii, logo-ul, etc și ești bine să mergi. Dacă doriți să-l personalizați în continuare, este posibil și pentru că fiecare dintre aceste șabloane sunt personalizabile.

2. Actualizări de blog pe Pilot automat

Blogul automat cu poștă electronică

Mențineți cititorii la curent cu ceea ce publicați pe blogul dvs. Actualizările blogului cu privire la opțiunile de pilot automat vă permit să partajați blogul cu utilizatorii de îndată ce apăsați butonul de publicare. De asemenea, puteți programa actualizările săptămânal sau lunar.

3. Bun venit Abonați noi

Funcțiile MailPoet

Salutarea corectă a noilor abonați poate face diferența între notificarea utilizatorilor de e-mailuri și e-mailurile pe care le ignoră. Puteți configura o serie de bun venit cu automatizare simplă și fluxuri de lucru, iar MailPoet o ia de acolo.

4. Segmentarea listei

Cu MailPoet, segmentarea listei dvs. de e-mail este ușoară. Cu segmentarea, puteți clasifica conducerea dvs. într-un grup distinct pe baza intereselor și comportamentului lor și să le trimiteți e-mailuri personalizate în funcție de interesul comun, care este dovedit că stimulează conversiile în comparație cu e-mailurile care nu sunt segmentate.

5. Formulare de înscriere

Vă permite să adăugați formulare de înscriere la barele laterale și la subsolurile dvs., astfel încât să puteți transforma utilizatorii în clienți.

6. Analytics

analize poștale

Cu funcția sa de analiză, este ușor de urmărit deschiderea, clicurile și dezabonările. Acest lucru vă permite să știți cum sunt performanțele buletinelor informative și le puteți optimiza, de asemenea, pentru o mai bună implicare și conversie.

Cum să configurați Newsletter-ul dvs. MailPoet

Să vedem acum cum să creați primul dvs. newsletter cu MailPoet.

Pasul 1: Instalarea MailPoet

În primul rând, instalați și activați MailPoet în tabloul de bord WordPress. Puteți descărca și utiliza pluginul gratuit până când aveți 1000 de abonați.

Odată descărcat, puteți începe să creați buletinele.

Pasul 2: Crearea primului dvs. newsletter cu Mailpoet

Pentru a crea newsletter-ul dvs., accesați pagina MailPoet »E-mailuri pe tabloul de bord WordPress. Acum veți vedea 4 opțiuni diferite pe ecran.

 • Buletin informativ
 • Bun venit e-mail
 • Ultimele notificări post
 • WooCommerce

Faceți clic pe butonul Crea buton sub Buletin informativ.

Șabloane MailPoet

Acest lucru vă va duce la un ecran nou, unde puteți selecta un șablon pentru buletinul dvs. Selectați-l pe cel care se potrivește cel mai bine cu marca dvs. Dacă nu găsiți unul, nu vă faceți griji. Puteți personaliza șablonul mai târziu.

Șablon poștă electronică

Pasul 3: Personalizarea șablonului dvs. de e-mail

După selectarea șablonului, veți fi direcționat către un nou ecran, unde puteți începe să-l personalizați folosind constructorul drag and drop, pentru a satisface cerințele dvs..

În stânga, veți avea constructorul de pagini și în partea dreaptă, veți vedea toate elementele dvs. de styling, cum ar fi conținut, coloană, stil și previzualizare.

Personalizare șablon poștaș

În partea de sus a ecranului, veți vedea două câmpuri în care vă puteți adăuga linia de subiect și previzualizare text. Așa că adăugați textul acolo.

Pentru a modifica orice element din șablon treceți mouse-ul peste secțiunea specifică și veți vedea setările, ștergeți, copiați și mutați pictogramele. Pentru a face modificări, utilizați pictograma setări. De asemenea, puteți șterge sau dubla o secțiune dacă doriți.

Personalizare mailpoet

Pentru a muta o secțiune dintr-un loc în altul, folosiți pictograma Drag to Move și apoi aruncați-o oriunde doriți să o așezați. Puteți adăuga, de asemenea, coloane și stiluri precum culoarea de fundal etc., utilizând opțiunile din dreapta dvs..

MailPoet_Newsletter

Odată terminat, apăsați pe Următor → butonul din colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta vă va aduce modificările automate și vă va duce la o nouă pagină de unde vă puteți trimite newsletterul.

Pasul 4: Trimiterea newsletterului

Ultimul pas este să trimiteți newsletter-ul. Când faceți clic pe butonul Următor → la pasul anterior, vei fi dus pe un ecran cu mai multe opțiuni de câmp diferite. Primul este să adăugați linia de subiect.

În cea de-a doua, puteți selecta o listă pentru a vă segmenta publicul. În final, adăugați adresele de e-mail ale expeditorului și ale receptorului.

MailPoet_Emails_

De asemenea, vă puteți programa e-mailurile verificând Programează-l opțiune. La verificarea acestei opțiuni, se va deschide un câmp nou unde puteți adăuga o dată și o dată când doriți să trimiteți e-mailurile.

Buletine informative MailPoet

Odată ce totul este adăugat, apăsați pe butonul de trimitere (dacă doriți să îl trimiteți imediat) sau pe butonul Programare (dacă doriți să îl programați mai târziu).

Este atât de ușor să trimiteți buletine de e-mail cu MailPoet.

Trimiteți e-mailuri avansate cu MailPoet Premium

Versiunea gratuită a pluginului vă permite să trimiteți e-mailuri până la 1.000 de abonați și oferă statistici limitate și alte funcții.

Cu versiunea premium a MailPoet, veți obține:

 • Posibilitatea de a trimite e-mailuri la peste 1.000 de abonați
 • Un tablou de bord cu statistici avansate, cu statistici detaliate pentru fiecare abonat și newsletter, inclusiv o integrare ușoară cu Google Analytics
 • Livrabilitate îmbunătățită, testarea scorului de spam și gestionarea automată a respingerilor pentru a vă asigura că abonații dvs. primesc newsletterele dvs.
 • Asistență prioritară, inclusiv optimizarea individuală a setărilor dvs.

MailPoet are, de asemenea, câteva plugin-uri disponibile pe WordPress.org care îi permit să se integreze cu alte servicii precum WooCommerce, Formularul de contact 7 și Formularele gravitate.

Verdictul nostru privind utilizarea MailPoet

Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor de a gestiona buletine de e-mail simple chiar din tabloul de bord WordPress, MailPoet este o alegere bună. Este unul dintre cele mai populare și mai apreciate pluginuri de newsletter pentru e-mail în directorul WordPress.org.

Pentru marketeri de e-mail mai avansați care au nevoie de mai multe opțiuni pentru declanșatoare, segmentare, analiză și raportare sau o mai bună livrare, un serviciu de newsletter e-mail independent, precum AWeber, ConvertKit sau Constant Contact, care este o alternativă excelentă la MailChimp.

O caracteristică de bază care lipsește MailPoet este proiectarea mai bună pentru formularele de înscriere. Formularele de înscriere sunt în mod implicit doar stilul de formulare al temei. Dacă doriți formulare opt-in mai bine proiectate sau mai multe opțiuni pentru forme de conversie înaltă, precum ferestrele pop-up, fly-ins-uri etc., și funcții precum testarea split A / B, vă recomandăm să utilizați un plugin precum OptinMonster. OptinMonster se poate integra ușor cu MailPoet dacă doriți să le utilizați pe ambele.

Oferim Buletinelor informative MailPoet 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ia MailPoet acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map