MemberPress Review 2020: Este cel mai bun plugin de membru WordPress?

Vrei să creezi un site de membru? Un site de membru vă permite să creați o bibliotecă de conținut premium și să o faceți accesibilă doar membrilor dvs. înregistrați.


MemberPress este unul dintre cele mai bune plugin-uri de membru WordPress disponibile astăzi pe piață.

În această recenzie MemberPress, vom arunca o privire mai atentă asupra funcțiilor sale și vom explora ceea ce îl face unul dintre cele mai bune pluginuri de membru pentru WordPress.

MemberPress

De ce ai nevoie de un plugin de membru WordPress?

Să o facem mai simplă: să creăm un site de membru WordPress.

Un site de apartenență este o formă de site web de afaceri cu un anumit conținut blocat la care doar membrii abonați pot avea acces. Vă permite să ascundeți conținut premium în spatele plăcii de plată, astfel încât nu toată lumea poate accesa conținutul – doar cei care au chei. Aici, „apartenența” servește ca cheie a peretelui de plată. Puteți să percepeți persoane pentru abonarea la un plan de membru sau să le solicitați să înregistreze un cont gratuit.

Câteva motive posibile pentru crearea unui site de membru sunt:

 • Faceți un venit recurent prin vânzarea de membru.
 • Stabiliți-vă ca o autoritate, oferind conținut excelent în spatele planului de plată.
 • Creați o listă de e-mailuri extrem de interesante.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, REAL FAST!

Un site de membru cu drepturi depline vă permite să creați diferite niveluri de membru. Puteți permite accesul la conținutul dvs. pe baza nivelului de membru. Un alt beneficiu este că îți poți vinde produsele contra cost sau să le poți vinde prin abonamente recurente.

Crearea de site-uri de membru WordPress cu caracteristici complete cu MemberPress

MemberPress, așa cum sugerează și numele său, este un instrument care vă permite să creați un site cu abilități complete în WordPress. Comercializat ca „plugin de membru All-In-One pentru WordPress”, acesta are setul complet de funcții pe care le-ați dori într-un plugin de membru. Vă permite să creați site-uri de membru, să gestionați apartenența și conținutul și să primiți plățile în siguranță.

Pluginul este ușor de utilizat și de gestionat. Chiar și începătorii pot configura opțiunile și setările sale cu ușurință. A fost actualizată în mod constant și a devenit și mai prietenoasă pentru începători datorită rafinărilor efectuate de-a lungul timpului.

1. Procesul de configurare MemberPress

După activarea pluginului, vă duceți la secțiunea de opțiuni ale pluginului. În această pagină, puteți configura opțiuni pentru pagini, conturi, câmpuri, plăți, e-mailuri, marketing etc.

memberpress-plugin-opțiuni

Pagini: Puteți configura și personaliza pagini rezervate, grupa și crea bare de pagini de membru și monitoriza opțiunile de acces neautorizate din fila Pagini. Paginile rezervate sunt create automat de plugin, deoarece sunt esențiale pentru un site de membru.

Cont: Fila Cont include opțiuni pentru configurarea informațiilor despre membri. Are patru secțiuni principale: permisiuni, înregistrare, conectare și deconectare și mesaj de bun venit pe pagina de cont.

Câmpuri: Această filă include opțiuni pentru a activa sau dezactiva câmpurile și pentru a configura în continuare câmpurile pe formularele de înregistrare a membrilor și pe paginile contului de utilizator.

memberpress-field-optiuni

Are două câmpuri de informare a utilizatorilor – Câmpuri de nume și Câmpuri de adresă în mod implicit. Puteți solicita sau nu cereți un anumit câmp în înregistrarea formularului.

Plăți: În fila Plăți, utilizatorii pot configura setările de plată. Plugin-ul MemberPress acceptă în prezent următoarele gateway-uri de plată: PayPal, Authorize.net și Stripe.

plată-opțiuni memberpress-review-

Puteți adăuga și configura una sau mai multe metode de plată din această secțiune. În plus, puteți alege dacă să afișați etichete de plată, pictograme și descrieri.

E-mailuri: Pluginul are un set complet de opțiuni de e-mail în această filă. Configurați numele și adresele de e-mail de la care e-mailurile vor fi trimise membrilor și administratorilor.

e-mail-opțiuni-memberpress-recenzie

Puteți configura, de asemenea, când trebuie trimise e-mailurile.

Marketing: Fila Marketing vă permite să gestionați și să controlați conturile de e-mail și listele de e-mailuri. MemberPress are suplimente încorporate pentru mai mult de 10 servicii populare de e-mail marketing. Vă puteți sincroniza conturile cu MemberPress și adăuga adresele de e-mail ale membrilor în listele dvs..

Info: Această filă vă oferă opțiuni pentru a introduce, gestiona și edita adresa de afaceri.

General: Fila generală are opțiuni pentru internaționalizare (cod de limbă, valută), compatibilitate tematică, SEO și PayWall, rescrie reguli și joburi de fundal.

SEO-Paywall-settings-memberpress-recenzie

Are opțiunea Autorizați motoare de căutare de unde puteți permite motoarelor de căutare să vizualizeze conținutul protejat ca membri autorizați. Cu această opțiune activată, motoarele de căutare vă pot indexa site-ul și pentru conținut restricționat.

O altă opțiune interesantă este Paywall. Activând pachetul de plată, puteți afișa conținutul dvs. tuturor vizitatorilor pentru un anumit număr de ori înainte de a vă bloca conținutul.

Taxe: În cele din urmă, această filă vă permite să activați sau să dezactivați calculele fiscale și să gestionați setările pentru calculele fiscale.

2. Crearea de membri

Pentru a crea apartenențe, va trebui să accesați meniul Abonați și să faceți clic Adăuga nou.

Acum, puteți începe să creați un membru nou, așa cum se arată mai jos:

creați-de membru-memberpress-recenzie

Dati un nume membrilor, specificati-va pretul, tipul de facturare (o singura data sau recurent), durata accesului si descrierea membrilor. De asemenea, puteți configura opțiunile de membru, cum ar fi înregistrarea, permisiunile, caseta de preț, etc.

Puteți crea mai multe tipuri și niveluri de membru prin același proces.

de membru-memberpress

3. Configurarea regulilor de acces – Protejarea conținutului

Acum că ne-am uitat la modul de a crea apartenențe, să vedem o altă caracteristică interesantă a pluginului: Regulile de acces.

Puteți seta reguli pentru a vă proteja conținutul și a specifica cine poate accesa conținutul protejat. Mai întâi, setați conținutul protejat ca postări, pagini, postări clasificate sau etichetate în anumite moduri sau orice fișier din site-ul web. Apoi, puteți defini „Condițiile de acces” care trebuie să fie satisfăcute pentru ca un utilizator să aibă acces la conținutul blocat.

acces-reguli-memberpress-recenzie

O singură postare intitulată „A doua mea postare” este setată ca conținut protejat. Puteți vedea modul în care regulile de acces sunt setate în imaginea de mai sus.

Acum, oricine nu a achiziționat un membru Silver și membrii ale căror nume nu încep cu „Harry” primesc un mesaj neautorizat dacă încearcă să deschidă postarea. Vizualizați imaginea de mai jos:

neautorizată-mesaj-memberpress-recenzie

Caracteristica de scurgere și expirare a conținutului: O altă caracteristică interesantă inclusă în meniul „Reguli” este scăderea conținutului și expirarea. Scurgerea de conținut se referă la permiterea accesului la conținut protejat după un anumit timp. Astfel, utilizatorii ar trebui să revizuiască site-ul dvs. pentru accesul la un anumit conținut restricționat. Vă puteți aștepta la mai mulți vizitatori cu venituri și venituri recurente cu această caracteristică.

Conținutul-picurarea-memberpress-recenzie

În mod similar, pluginul vă permite să setați o dată de expirare pentru accesul la conținut protejat.

Caracteristici mai interesante ale MemberPress

MemberPress are funcții mai uimitoare care te ajută să creezi un site de membru perfect.

Hai să aruncăm o privire:

Mementouri

Membrii sunt întotdeauna foarte importanți pentru un site de membru. Nu puteți pierde cu adevărat niciun membru / abonat din orice motiv. În caz de expirare, reînnoire sau încercare eșuată de înscriere, puteți să trimiteți e-mailuri de memento și să îi reveniți pe utilizatori pe site-ul dvs..

Cu MemberPress puteți automat să ușor automatizați e-mailurile de memento cu mesajele dvs. personalizate sau implicite. Aceasta este o caracteristică foarte utilă, deoarece vă ajută să câștigați și să păstrați mai mulți membri.

add-memento-memberpress-recenzie

cupoane

O altă caracteristică importantă de care puteți avea nevoie pe un site de membru este folosirea cupoanelor. MemberPress vă permite să creați cupoane cu ușurință din meniul Cupoane, așa cum se arată mai jos în captură de ecran.

cupoane-memberpress

Adăugări de presă MemberPress
MemberPress are o integrare profundă cu aproximativ 40 de servicii terțe și software. Acestea includ diferite tipuri de servicii de e-mail marketing, gateway-uri de plată, comunități și programe de forum etc. Cu integrare integrată la aceste uimitoare opțiuni software terțe, pluginul este mai util decât oricând și își servește bine scopul..

Pluginul are majoritatea acestor aplicații integrate ambalate sub formă de suplimente. Puteți găsi mai mult de 20 de suplimente în fila Complemente din meniul Activare. Aceste suplimente sunt gata să fie instalate doar cu un singur clic. Trebuie doar să instalați suplimentele care vă interesează. În acest fel, vă puteți menține tabloul de bord îngrijit și ordonat.

memberpress-add-on-uri

Pe lângă asta, există și alte opțiuni utile, cum ar fi crearea și gestionarea grupurilor, membrilor, abonamentelor, tranzacțiilor și un sistem de raportare fin.

Prețuri și asistență pentru plugin-ul MemberPress

MemberPress este un plugin premium fără versiune gratuită. Pluginul oferă trei niveluri de planuri de prețuri pentru diferite tipuri de utilizatori. Toate cele trei planuri oferă o licență anuală.

Cel mai de bază plan, numit „Basic”, costă 129 USD pe an și puteți utiliza această licență pentru un singur site. Un alt plan, „Plus”, este disponibil pentru 249 USD pe an și poate fi utilizat pentru până la 10 site-uri. Cel mai avansat plan este „Pro”, disponibil pentru 369 USD pe an. Puteți utiliza licența de plugin „Pro” pentru maxim 30 de site-uri.

memberpress de stabilire a prețului-opțiuni

Prețurile MemberPress par costisitoare pentru startup-uri, dar este un preț corect pentru toate funcțiile uimitoare pe care le oferă pluginul.

Asistența este un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl verificați înainte de a cumpăra un produs digital. Vorbind despre asistența MemberPress, este dedicat și de încredere. Echipa de ingineri profesioniști de fericire oferă asistență tehnică printr-un sistem de bilete de asistență. Site-ul pluginului are o bază de cunoștințe extinsă și cuprinzătoare, unde puteți obține idei și idei despre utilizarea pluginului.

Verdictul nostru pe MemberPress drept cel mai bun plugin de membru WordPress

MemberPress este unul dintre cele mai bune pluginuri care vă ajută să construiți un site de membru WordPress complet.

De asemenea, este de laudat integrarea sa cu servicii și software populare de la terți. Plug-ul de bază vine cu toate caracteristicile esențiale pe care le-ați putea dori vreodată. Pentru funcții suplimentare, puteți adăuga suplimentele respective.

Utilizarea pluginului este o muncă ușoară. Cu toate acestea, setul său extins de funcții și opțiuni poate confunda unii utilizatori. Cu siguranță este nevoie de ceva timp pentru a înțelege interfața de plugin pentru non-techies.

În cele din urmă, după o revizuire amănunțită a pluginului MemberPress, putem afirma cu încredere că este un plugin excelent pentru WordPress. Membrul care poate servi drept coloana vertebrală a site-urilor de membru, MemberPress merită cu siguranță cel mai bun titlu din nișa sa. Îi dăm 4,8 / 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 4,8 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți MemberPress Acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map