Modificați fluxul

Administrezi o echipă editorială pentru blogul tău și găsești că WordPress lipsește de toate caracteristicile de care ai nevoie? În review-ul nostru Edit Flow, aflați cum acest plugin gratuit și open source vă poate ajuta să vă gestionați scriitorii și editorii, să vă planificați conținutul și să eficientizați fluxul de lucru editorial..


Editează revizuirea fluxului

Gestionați toți membrii echipei dvs.

WordPress din cutie poate fi folosit pentru un simplu blog multi-autor, dar hai să-l înțelegem – opțiunile sunt limitate.

Dacă gestionați o echipă mult mai mare sau dacă aveți mai multe roluri diferite pe care membrii echipei dvs. le joacă, atunci aveți nevoie de un plugin precum Edit Flow pentru a vă ușura viața.

Editează revizuirea fluxurilor - Grupuri de utilizatori

Edit Flow vă permite să creați grupuri de utilizatori personalizate pentru a organiza toți din echipa dvs. și asigurați-vă că toți au acces la informațiile de care au nevoie. Grupurile implicite includ editori de copiere, fotografi, reporteri și editori de secțiuni, dar le puteți personaliza oricum trebuie. Utilizatorii pot, de asemenea, aparține mai multor grupuri.

Grupurile dvs. de utilizatori pot fi utilizate pentru a gestiona cine primește notificări despre ce. De exemplu, puteți să o configurați astfel încât scriitorii să fie notificați de fiecare dată când sunt publicate postările lor, iar editorii să fie notificați ori de câte ori un scriitor trimite un proiect.

Editează fluxul te va ajuta să te asiguri că fiecare membru al echipei este ținut la curent exact pe ceea ce trebuie să știe, fără a le copleși cu prea multe notificări.

Planificați-vă calendarul editorial cu fluxul de editare

Ca manager de blog și editor, știți asta un calendar editorial bun este un instrument de care are nevoie orice blog profesionist. Planificarea conținutului tău îți permite să profiți de evenimentele relevante, să fii strategic în ceea ce privește conținutul tău și să păstrezi blogurile chiar și prin retrageri.

Edit Flow vă permite să păstrați toată planificarea editorială într-un singur loc, chiar în tabloul de bord WordPress.

Editează revizuirea fluxului - Calendar editorial

Cu vizualizarea calendarului, puteți vedea dintr-o privire ce conținut ați programat și orice lacune care pot fi viitoare.

Există, de asemenea, o vizualizare a bugetului cu o poveste mai tradițională care vă permite să vizualizați detaliile tuturor postărilor viitoare pe categorii, astfel încât să puteți vedea ce subiecte pot fi supra-saturate și care sunt cele mai multe conținuturi în.

Folosind ambele instrumente, puteți obține imaginea de ansamblu asupra stării exacte a blogului dvs. pentru viitorul prevăzut.

Editează revizuirea fluxurilor - widget tabloul de bord

Reglați-vă aparatul de conținut

În calitate de editor de bloguri, este o provocare să vă echilibrați sarcinile editoriale de zi cu zi cu strategia și îmbunătățirile cu imagini mari.

Cu Edit Flow eficientizarea procesului administrarea echipei tale, vă puteți concentra pe reglarea fină a procesării și crearea de conținut mai bun.

În loc să comutați înainte și înapoi la e-mail sau alte aplicații, puteți economisi timp păstrând toate informațiile de care aveți nevoie în tabloul de bord WordPress. Editează fluxul include o caracteristică „comentarii editoriale”, astfel încât să poți discuta o postare și să oferi feedback scriitorilor tăi chiar în ecranul de editare a postării.

De asemenea, puteți crea stări postare personalizate pentru a se potrivi cu fluxul de lucru editorial normal. Pentru mulți editori, doar utilizarea de schițe nu este suficientă. Modificați fluxul vă permite să creați propriile stări personalizate. Valorile implicite includ „În curs”, „Pitch” sau „În așteptarea editării”, dar le puteți personaliza pentru a se potrivi cu fluxul de lucru..

Fiecare post are, de asemenea, metadate editoriale atașate, pe care le puteți personaliza și. Aceste informații nu sunt publicate împreună cu postarea, dar vă ajută dvs. și echipa dvs. să țineți evidența datelor din culise, cum ar fi scadențele de scadență, numărul necesar de cuvinte, locațiile interviului sau datele de contact și multe altele.

Contribuie la proiectul Edit Flow

Edit Flow este un plugin open source menținut de o echipă mică de dezvoltatori care lucrează la el atunci când au timpul. Dacă vă bucură pluginul și doriți să contribuiți, v-ar putea folosi ajutorul!

Dacă sunteți priceput în codificare, vă puteți ajuta rezolvând erori sau ajutând la dezvoltarea de noi funcții solicitate. Proiectul este pe GitHub, astfel încât să puteți arunca o privire la codul de acolo și să vedeți unde pot fi utilizate cele mai bune abilități unice.

Non-programatorii pot fi de asemenea un mare ajutor pentru proiect, ajutând alți utilizatori. Dacă sunteți încrezător în abilitățile dvs. de modificare a fluxului, puteți consulta forumurile de pe WordPress.org pentru a răspunde la întrebări și pentru a ajuta la remedierea problemelor pe care ceilalți utilizatori le întâmpină. Dacă doriți să vă ajutați, vă puteți abona la forum pentru a fi înștiințat despre toate postările noi cu care puteți ajuta.

Verdictul nostru privind modulul de modificare a fluxului

Dacă gestionați o echipă mare sau aveți un flux de lucru specific, care este puțin mai complicat decât proiectul > Publicați, probabil că nu gestionați fluxul de lucru în WordPress. Acest lucru se datorează faptului că WordPress din cutie nu este echipat pentru un blog ca al tău, cu un nivel de complexitate.

Vă va economisi mult timp dacă vă puteți gestiona scriitorii și fluxul de lucru în tabloul de bord WordPress, în loc să comutați înainte și înapoi între WordPress, e-mail și diverse alte aplicații.

Edit Flow vă permite să păstrați întregul proces într-un singur loc, de la tonalitate, la redactare, până la modificări finale și publicare.

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a vă eficientiza procesul editorial, vă recomandăm să editați fluxul. Este cel mai popular plugin editorial WordPress cu o comunitate puternică care o susține.

Oferim Edit Flow 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți editați fluxul acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map