MonsterInsights Review 2020: Este cel mai bun plugin Google Analytics?

Căutați cel mai bun plugin Google Analytics pentru site-ul dvs. WordPress? Chiar dacă nu sunteți o persoană cu numere, știți că analizele sunt importante: bazarea strategiei pe date reale este cea mai eficientă metodă de a vă dezvolta site-ul. Recenzia noastră MonsterInsights vă va arăta cum acest plugin vă poate oferi datele acționabile de care aveți nevoie.


Revizuirea MonsterInsights

Importanța Google Analytics și de ce ai nevoie de un plugin pentru Analytics

Dacă ați folosit Google Analytics înainte, știți că este un instrument puternic, cu o mulțime de date valoroase, dar poate fi complet copleșitor. Dacă nu sunteți un expert în analiză, poate fi foarte dificil să știți de unde să începeți sau cum să utilizați aceste date.

Și care este punctul de analiză dacă nu utilizați datele pentru a vă îmbunătăți site-ul?

Pentru majoritatea utilizatorilor, aveți nevoie doar de un instrument care vă arată cele mai importante date dintr-o privire, într-un format ușor de înțeles. Date pe care le puteți folosi imediat pentru a vă îmbunătăți site-ul.

Un instrument de analiză bun vă va ajuta:

 • înțelegeți ce subiecte și formate îi plac cel mai bine publicului dvs., astfel încât să puteți crea mai multe dintre acestea
 • vezi cum oamenii îți găsesc site-ul, astfel încât să îți poți concentra eforturile pe tactica de marketing care funcționează
 • setați și urmăriți-vă obiectivele de conversie, astfel încât să știți cum să vă îmbunătățiți și să optimizați site-ul

Dacă sunteți un utilizator Google Analytics expert, puteți face asta fără un plugin. Însă un plugin precum MonsterInsights vă va oferi toate aceste informații dintr-o privire, ceea ce va face analiza ușoară chiar dacă sunteți începători.

De asemenea, MonsterInsights este mult mai ușor de configurat decât Google Analytics. Un începător pentru WordPress poate să nu știe cum și unde să plaseze codul de urmărire. Dar configurarea cu MonsterInsights este mult mai ușoară – nu trebuie să editați niciun cod de pe site-ul dvs..

Anterior „Google Analytics de Yoast”

Dacă căutați un Google Analytics prin recenzie Yoast, vă aflați la locul potrivit!

MonsterInsights a fost inițial dezvoltat de Joost de Valk, dezvoltatorul din spatele Yoast SEO. Pe măsură ce Yoast a crescut, au decis să se concentreze exclusiv pe produsele SEO, iar pluginul Google Analytics by Yoast a găsit o nouă casă în 2016 Syed Balkhi și a fost rebranșat ca MonsterInsights.

MonsterInsights are acum un singur obiectiv: să faciliteze analiza pentru începători.

MonsterInsights vă este adus de aceeași echipă care se află în spate WPBeginner, OptinMonster, și WPForms.

(Consultați recenzia noastră OptinMonster și recenzia WPForms.)

Cum să configurați MonsterInsights

Notă: Va trebui să aveți un cont Google Analytics deja creat înainte de a configura acest plugin.

Instalați și activați pluginul, apoi navigați la Insights »Setări. Aici vă puteți conecta contul Google Analytics fără a fi necesar să editați niciun cod.

Recenzie MonsterInsights

Click pe Autentificați-vă cu contul Google pentru a incepe.

În fereastra pop-up care apare, faceți clic pe Următorul »Faceți clic pentru a obține cod Google.

Conectați-vă la contul dvs. Google și dați clic pe butonul Permite buton pentru a acorda accesul MonsterInsights la datele dvs. de analiză.

Apoi copiați codul de autentificare pe care l-a generat. Lipiți codul în câmpul pop-up din tabloul de bord WordPress și faceți din nou clic pe butonul Următor → buton.

Acum puteți selecta un profil de analiză din meniul vertical, apoi faceți clic pe Următor →.

Revizuirea MonsterInsights - alegeți-vă profilul

Mai jos, sunt câteva opțiuni pentru a verifica dacă alegeți:

 • Urmăriți clicurile și descărcările de ieșire: Aceasta va ține evidența tuturor clicurilor și descărcărilor Evenimente în contul Google Analytics.
 • Permite urmărirea datelor anonime: Acest lucru va trimite în mod anonim informații dezvoltatorului despre modul în care utilizați MonsterInsights, permițându-le să știe ce configurații, teme și pluginuri de testat.
 • Anonimizarea IP-urilor: Acest lucru va ajuta la anonimizarea adreselor IP ale vizitatorilor.
 • Ignorați utilizatorii: Puteți seta analiza dvs. să nu urmărească acțiunile administratorului, editorului și altor roluri de utilizator.
 • Dezactivați tabloul de bord de analiză: Acest lucru dezactivează tabloul de bord și oprește toate colectarea de date atât timp cât este oprit.

Când v-ați ales opțiunile, faceți clic pe butonul Salvează modificările buton în partea de jos.

Asta e! Acum când faceți clic pe Insights »Tabloul de bord, veți vedea afișate statisticile de trafic.

rapoarte monsterinsights

4 motive pentru care site-ul dvs. are nevoie de MonsterInsights

Încă nu sunteți convins de utilizarea unui plugin Analytics precum MonsterInsights, când îl puteți configura fără plugin? Mai jos sunt câteva motive pentru care site-ul dvs. web are nevoie de MonsterInsights.

1. Configurați Google Analytics ușor

MonsterInsights facilitează configurarea Google Analytics. În doar câteva clicuri, puteți conecta site-ul dvs. web cu Google Analytics fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

2. Utilizați funcțiile avansate de urmărire a analizelor analitice

MonsterInsights vă permite să activați cu ușurință zeci de funcții de urmărire Google Analytics pe site-ul dvs. pe care altfel ați putea să le fi ratat.

Deși este mai ușor să configurați urmărirea de bază a Analytics pentru a aduna date precum sesiuni, vizualizări de pagină, rata de respingere etc., configurația de bază nu vă permite să activați rapoarte de urmărire îmbunătățite, inclusiv, dar fără a se limita la urmărirea comerțului electronic, urmărirea formularelor și urmărirea descărcărilor.

De exemplu, dacă trebuie să activați urmărirea comerțului electronic fără un plugin, atunci poate doriți să adăugați manual un cod suplimentar de urmărire pe site-ul dvs. Problema cu această abordare este că, chiar și o ușoară greșeală vă poate înlătura toate datele din Analytics.

Cu MonsterInsights, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la preluarea datelor, deoarece nu trebuie să atingeți niciun cod în timpul configurarii.

Să aruncăm o privire la câteva funcții de urmărire pe care le puteți activa cu ușurință cu MonsterInsights.

 • Urmărirea comerțului online: Activați urmărirea comerțului electronic pentru magazinul dvs. WooCommerce sau Descărcări digitale.
 • Urmărirea anunțurilor: Înțelegeți ce spații publicitare aduc cel mai mare venit.
 • Urmărirea descărcărilor de fișiere: Aflați exact de câte ori utilizatorii își descarcă fișierele.
 • Dimensiuni personalizate: Urmăriți autorii, categoriile, etichetele, căutările, utilizatorii conectați etc. pe site-ul dvs. web.
 • Urmărirea Google AMP: Activați urmărirea Google Analytics în paginile activate pentru AMP Google.
 • Urmărirea articolelor instantanee Facebook: Activați urmărirea Google Analytics în articolele instantanee de pe Facebook.
 • Urmărirea formularelor: Urmăriți toate formularele online cu Google Analytics și colectați date precum vizualizări, trimiteri și rate de conversie.
 • Google Optimize: Activați Google Optimize și începeți să efectuați teste A / B pe site-ul dvs..
 • Conformitate UE: Îmbunătățirea respectării GDPR și a altor reglementări de confidențialitate.

3. Luati decizii informate cu usurinta

Rapoartele Google Analytics sunt cuprinzătoare, dar pot fi, de asemenea, copleșitoare. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că dacă nu sunteți un expert Analytics, vă este dificil să luați decizii în cunoștință de cauză din toate rapoartele dvs. Analytics.

Fără îndoială, dacă doriți să luați decizii informate pentru afacerea dvs., atunci trebuie să învățați arta de a separa grâul de pleavă – obținerea statisticilor corecte care contează pentru afacerea dvs. din rapoartele copleșitoare ale Analytics.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre MonsterInsights este că vă oferă cele mai importante rapoarte care contează pentru afacerea dvs. într-un format ușor de înțeles..

revizuire monsterinsights

Asta înseamnă că, chiar dacă nu sunteți un expert Analytics, MonsterInsights vă ajută să luați cu ușurință decizii bazate pe date care pot avea un impact pozitiv asupra afacerii dvs..

4. Găsiți rapoarte Google Analytics în tabloul de bord WordPress

Cu MonsterInsights, puteți vedea performanțele site-ului dvs. dintr-o privire direct în tabloul de bord WordPress. Dacă doriți să consultați performanțele site-ului dvs. web, nu este necesar să vă conectați zilnic la contul Google Analytics. În schimb, vă puteți da seama cu ușurință conectându-vă pur și simplu la tabloul de bord WordPress.

Cum se oprește MonsterInsights împotriva concurenței?

Puteți găsi tone de diferite pluginuri de urmărire a vizitatorilor în depozitul de pluginuri WordPress care vă permit să adunați statisticile site-ului dvs. Web și să oferi informații despre performanța site-urilor dvs. Web atunci când este vorba de atragerea de vizitatori pe site-ul dvs. și de a le converti în clienți..

După ce am comparat MonsterInsights cu câteva plugin-uri WordPress Analytics diferite, mai jos sunt câteva lucruri care ne plac despre MonsterInsights.

1. Experiență utilizator

Experiența utilizatorului este cel mai mare factor care diferențiază MonsterInsights de concurența sa. Nu numai că veți fi extrem de ușor de configurat, dar setările sale de urmărire și fluxurile de lucru se stabilesc ca fiind cel mai prietenos plugin Google Analytics pentru WordPress.

Nu este necesar să atingeți niciun cod pentru a configura Google Analytics pe WordPress. Dacă puteți puncta și face clic, atunci puteți utiliza MonsterInsights.

2. Toate funcțiile de urmărire de care aveți nevoie într-un singur produs

Indiferent că sunteți editor, comerciant de comerț electronic sau proprietar de afaceri mici, veți găsi MonsterInsights util deopotrivă..

Monsterinsights revizuirea urmăririi comerțului online

De exemplu, dacă rulați un magazin WooCommerce, atunci puteți ști că puteți găsi zeci de plugin-uri Analytics specifice pentru WooCommerce care vă ajută să urmăriți interacțiunile cu clienții. Dezavantajul acestor plugin-uri specifice produsului este că îți limitează capacitatea de a folosi întreaga posibilitate de urmărire Google Analytics. În acest exemplu, nu veți putea urmări trimiterile de formular optin, urmărirea descărcărilor și multe alte urmăriri ale evenimentelor care nu sunt asociate direct cu comerțul electronic.

Pe de altă parte, având în vedere că MonsterInsights este un plugin Analytics complet caracterizat, puteți urmări o mulțime de evenimente de pe site-ul dvs. web care contează pentru afacerea dvs. Vezi lista completă a Caracteristici MonsterInsights.

3. Cel mai popular plugin Google Analytics

Cu aproape 15 milioane de descărcări și peste 1 milion de instalări active, MonsterInsights este cel mai popular plugin Google Analytics pentru WordPress. Datorită faptului, puteți găsi o mulțime de plugin-uri gratuite pentru terțe părți în depozitul oficial de pluginuri care vă permite să îmbunătățiți cu ușurință funcțiile de urmărire Analytics.

De exemplu, aici e un plugin suplimentar gratuit pentru terți care acceptă MonsterInsights.

4. Nu este necesar un cont de terți

Jetpack Stats, de exemplu, necesită să vă conectați site-ul cu WordPress.com, pentru a începe să activați funcția de urmărire a site-ului. Pentru acei utilizatori care nu doresc să partajeze statistici de trafic cu WordPress.com, este imposibil să folosești Jetpack Stats.

Pe de altă parte, Google vă trimite o mulțime de trafic prin căutare, astfel încât ei știu deja despre vizitatorii dvs..

MonsterInsights conectează pur și simplu site-ul dvs. web cu Google Analytics, deci nu trebuie să creezi alt cont.

5. Cel mai potrivit pentru site-urile de toate dimensiunile și bugetele

Un alt lucru care ne place la MonsterInsights este că se încadrează în bugetul dvs..

De exemplu, dacă sunteți un editor care dorește să știe cum funcționează site-ul dvs. web pe paginile activate AMP Google sau pe Articole instantanee Facebook, trebuie doar să vă abonați la planul lor Plus. În plus, dacă doriți să activați și urmărirea comerțului electronic, puteți obține versiunea Pro.

Dar dacă nu aveți un buget pentru un plugin Analytics?

Fără griji! O versiune gratuită lite este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul oficial. Înainte de a cumpăra versiunea premium, puteți încerca mai întâi versiunea lite.

Este de la sine înțeles că MonsterInsights este cel mai bun plugin, indiferent de dimensiunea și bugetul proiectului dvs. online.

Documentare și asistență

Pagina pluginului WordPress.org și Site-ul MonsterInsights dispuneți de toate tutorialele de care aveți nevoie pentru a configura pluginul și a rezolva problemele care pot apărea.

Pentru versiunea gratuită a pluginului, asistența comunității este disponibilă pe forumurile de asistență WordPress.org.

Utilizatorii versiunii MonsterInsights Pro au acces la asistență foarte apreciată din partea dezvoltatorilor.

Verdictul nostru

MonsterInsights își îndeplinește obiectivul de a facilita analitica pentru începători. Vă oferă cunoștințe puternice despre Google Analytics, fără copleșire. Este ușor cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress.

Ne simțim încrezători în a oferi MonsterInsights 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia acum MonsterInsights »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map