Căutați cel mai bun plugin pentru galeria de imagini pentru WordPress? Galeria NextGEN este unul dintre cele mai vechi și mai populare pluginuri pentru galeria de imagini din directorul WordPress.org, dar este cel mai bun? Citiți recenzia galeriei NextGEN pentru a afla dacă este la curent.


Evaluarea galeriei NextGEN

Despre NextGEN Gallery

Galeria NextGEN este un plugin galerie WordPress gratuit și premium creat de Imagely în 2007. De la lansare, acesta a fost popular printre utilizatorii WordPress, ceea ce îl face cel mai utilizat plugin de galerie WordPress până în prezent. Versiunea gratuită a pluginului are peste 1 milion de instalări active în întreaga lume.

Deși are cel mai mare număr de descărcări și instalări, NextGEN Gallery a primit răspunsuri mixte ale utilizatorilor. Evaluarea medie a pluginului pe pagina oficială a pluginurilor WordPress.org este de 3,2 din 5 stele.

Pluginul NextGEN Gallery vă permite să creați galerii foto și albume frumoase în WordPress. În plus, puteți încărca fotografii în vrac, importați metadate, adăugați / ștergeți / rearanjați fotografii, editați miniaturile și grupați galeriile în albume. Este un instrument complet de gestionare a galeriei pentru WordPress.

În ciuda câtorva neajunsuri raportate pe WordPress.org, pe care le vom prezenta mai jos, este încă cel mai utilizat plugin de galerie WordPress disponibil pe baza multiplelor sale funcții.

Aveți nevoie de un plugin pentru galeria de imagini?

Dacă site-ul dvs. web este puternic concentrat pe imagine, probabil că ați observat deficiențele WordPress în acea zonă. WordPress a fost construit în principal pentru bloguri cu accent pe conținut scris.

Dacă ești fotograf, proiectant, artist sau orice altă profesie care se bazează pe conținut vizual, veți avea o mulțime de imagini pentru a partaja cu vizitatorii site-ului dvs. web.

Fără îndoială, cea mai bună modalitate de organizare și afișare a acestor imagini este cu galerii de imagini.

Singura problemă este găsirea unui plugin pentru galeria de imagini ușor de utilizat, face ca imaginile dvs. să pară minunate și să nu încetinească site-ul dvs..

Caracteristicile galeriei NextGEN

Galeria NextGEN are o serie de moduri de a vă ajuta să vă organizați imaginile, inclusiv:

  • lot de încărcare de imagini
  • importarea de metadate din fotografiile dvs.
  • gruparea galeriilor în albume

După ce ați încărcat imaginile, puteți să le grupați pentru a crea o prezentare de diapozitive sau o galerie de miniaturi.

Pentru fiecare galerie, puteți controla dimensiunea, stilul, sincronizarea, tranzițiile, controalele, efectele lightbox și multe altele.

Există, de asemenea, o mulțime de plugin-uri premium suplimentare. Fiecare supliment adaugă un nou tip de galerie, cum ar fi mozaic, grilă sau galerii în stil de listă. Puteți achiziționa fie NextGEN Plus pentru 8 tipuri noi de afișări de galerie, fie NextGEN Pro pentru cele 8 galerii, plus mai multe plugin-uri suplimentare și suport pro.

Cum să creați prima galerie NextGEN

După instalarea și activarea plugin-ului NextGEN Gallery, puteți alege să permiteți sau săriți colectarea și raportarea datelor de utilizare.

Revizuirea galeriei NextGEN - săriți colecția de date

Veti fi apoi dus pe ecranul de bun venit, unde există un scurt videoclip care vă arată cum puteți crea o galerie de bază cu opțiunile implicite.

Dacă navigați la Galerie »Setări Galerie, puteți personaliza opțiunile de galerie. Ar trebui să faceți acest lucru înainte de a configura prima galerie, deoarece unele dintre setările noi nu se vor aplica retroactiv pentru galeriile pe care le-ați creat deja.

Revizuirea galeriei NextGEN - setări

Setările sunt organizate în funcție de tipul de galerie pe care doriți să o creați. Puteți modifica numărul de coloane, numărul de imagini de afișat, dimensiunile maxime ale imaginii, etc. Dacă faceți clic pe mouse-ul icoanelor cu informații, veți vedea o foaie de instrumente cu mai multe detalii despre ce face fiecare opțiune și cum funcționează..

Când setările dvs. sunt salvate, puteți crea prima galerie. Pur și simplu creați o pagină sau o postare nouă sau modificați o pagină sau o postare existente în care doriți să introduceți galeria.

Pentru a adăuga galeria dvs., puteți face clic pe unul dintre butoanele verzi (cel care spune „Adaugă galerie” sau butonul verde din bara de instrumente a editorului) – ambele deschid aceeași fereastră.

Revizia galeriei NextGEN - faceți clic pe butonul verde. Oricare.

Apasă pe Adăugați galerie / imagini fila din partea de sus pentru a încărca sau alege imaginile pe care doriți să le includeți.

Revizuirea galeriei NextGEN - descoperiți cum puteți adăuga imagini

După încărcarea sau alegerea imaginilor, va apărea un pop-up. Nu faceți clic pe link!

Recenzia galeriei NextGEN - nu faceți clic pe link! e o capcana

Dacă faceți clic pe linkul „Gestionați galeria”, acesta se va deschide într-o fereastră cu totul nouă. În schimb, trebuie doar să faceți clic pe „X.”

Acum, faceți clic pe butonul Afișare galerii fila pentru a insera galeria ta în pagină.

Nu faceți clic pe butonul Introduceți galeriile afișate buton încă! Va insera o galerie goală. În schimb, trebuie să faceți clic pe butonul Ce ai dori să afișezi? secțiune pentru a o extinde.

Evaluare NextGEN Gallery - selectați galeria

Apoi, în „Surse”, selectați „Galerii”.

În „Galerii”, faceți clic pe câmpul gol pentru a afișa o listă cu galeriile dvs. Cel pe care tocmai l-ai creat ar trebui să apară. Asigurați-vă că o selectați.

Acum puteți face clic pe butonul Introduceți galeriile afișate butonul și galeria pe care tocmai ați creat-o ar trebui să apară. Cu toate acestea, nu veți vedea acest lucru în editorul vizual. În schimb, veți vedea această miniatură:

Recenzia galeriei NextGEN - miniatură de mister

Va trebui să salvați proiectul și să previzualizați pagina pentru a vă asigura că funcționează.

Documentare și asistență

Galeria NextGEN oferă documentație extinsă pentru fiecare caracteristică de pe site-ul lor web, cu indicații tehnice ale tuturor detaliilor tehnice, precum și ajutor pentru rezolvarea problemelor și rezolvarea celor mai comune probleme. De asemenea, oferă o selecție de videoclipuri tutorial.

Dezvoltatorii oferă asistență activă pe forumurile de asistență WordPress.org. Cu toate acestea, unele recenzii s-au plâns de calitatea asistenței lor.

Preturi pentru NextGEN Gallery Plugin

Pluginul principal al NextGEN Gallery este disponibil gratuit în depozitul oficial de pluginuri WordPress. Îl puteți descărca gratuit de acolo și îl puteți folosi pe cât de multe site-uri doriți.

Cu toate acestea, există zeci de extensii Pro puternice create pentru a adăuga putere la pluginul principal. Extensiile Pro sunt utilizate pentru îmbunătățirea afișajelor galeriei, crearea de cutii luminoase, activarea comerțului electronic și conectarea rețelelor sociale.

Dacă doriți să utilizați extensiile pluginului, trebuie să cumpărați unul dintre planurile lor premium. Au practic 3 planuri de prețuri dintre care 2 sunt specific pentru extensiile NextGen Gallery Pro.

NextGen-galerie-pro-stabilire a prețurilor

Primul plan este Next Plus, care costă 79 USD. Dacă cumpărați acest plan, veți primi toate extensiile galeriei și extensiile pro lightbox.

Al doilea plan se numește NextGEN Pro, care costă 99 USD. Include toate extensiile furnizate în planul Plus cu extensii de comerț electronic suplimentar și un plugin Lightroom. Astfel, dacă doriți să folosiți toate extensiile NextGEN Gallery Pro, va trebui să achiziționați planul Pro.

Celălalt plan este Toate temele + plugin-uri plan, care vă oferă acces la toate extensiile NextGEN Pro, precum și la toate temele create de Imagely.

Toate aceste trei planuri vin cu 1 an de asistență premium și actualizări. De asemenea, au un Viață totul plan care vă permite să utilizați toate temele și pluginurile Imagely cu suport și actualizări pentru totdeauna.

Galeria NextGEN vs. Envira Gallery

Doriți să vă faceți imaginile să arate grozav, fără a petrece mult timp încercând să vă dați seama cum să folosiți un nou plugin?

Apoi, aveți nevoie de cel mai bun plugin de galerie de imagini disponibil: unul care poate crea galerii frumoase, are o mulțime de opțiuni de personalizare, în timp ce sunt încă ușor de utilizat și nu va încetini site-ul dvs..

Din păcate, NextGEN Gallery se încadrează la majoritatea acestor cerințe. Vedeți verdictul nostru de mai jos pentru ce.

Dintre cele 2 pluginuri, numai Galeria Envira îndeplinește toate așteptările. Este ușor de utilizat, intuitiv, rapid și creează galerii frumoase. Consultați recenzia completă a galeriei Envira pentru mai multe detalii.

Dacă ați început deja să utilizați NextGEN Gallery și doriți să treceți la Envira, este ușor – consultați acest ghid Cum să treceți de la NextGEN la galeria Envira din WordPress.

Verdictul nostru privind utilizarea NextGen Gallery

Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a crea galerii frumoase pe site-ul dvs. WordPress, credem că NextGEN Gallery nu este o alegere bună.

Deși NextGEN Gallery a fost unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru galeria WordPress de aproape un deceniu, recenziile sale nu sunt atât de bune: este evaluat doar 3,2 din 5 stele pe WordPress.org.

Problema principală este că NextGEN Gallery are o curbă de învățare abruptă – interfața utilizator este incredibil de neintuitivă.

Deși are o gamă uriașă de opțiuni de personalizare, este dificil de navigat pentru a găsi opțiunile de care ai nevoie. Puteți crea galerii frumoase cu NextGEN Gallery, dar vă va lua mult timp să aflați cum să configurați setările și să vă obțineți galeriile așa cum doriți să le arate.

Am observat, de asemenea, că NextGEN Gallery pare să utilizeze o mulțime de resurse și încetinește administratorul WordPress. Vedea Cum afectează pluginurile WordPress timpul de încărcare a site-ului dvs. pentru mai multe detalii.

Oferim NextGEN Gallery 4.1 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți galeria NextGen acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me