Ninja Forms Review – Este cel mai ușor constructor de forme?

Aveți nevoie să creați rapid un formular de contact cu aspect excelent pe site-ul dvs. WordPress? Apoi, aveți nevoie de un plugin de formulare. Ninja Forms este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite de formular de contact, dar este cel mai ușor de utilizat? Aflați dacă se măsoară în revizuirea formularelor noastre Ninja.


Ninja Forms Review

De ce ai nevoie de un formular de contact

Fiecare site web ar trebui să aibă un formular de contact. Oferă vizitatorilor încredere în încrederea ta și o modalitate ușoară de a intra în contact cu tine. Afișarea adresei dvs. de e-mail pe site-ul dvs. web în loc să utilizați un formular de contact pare neprofesional și poate atrage, de asemenea, o mulțime de spam.

În mod surprinzător, WordPress nu oferă un constructor de formulare din cutie. În schimb, va trebui să instalați un plugin pentru a crea un formular de contact sau orice alt tip de formular.

Cu Ninja Forms, puteți crea, de asemenea:

 • Formularele de comandă: Vindeți produsele și serviciile online și primiți plata anticipată.
 • Formulare „Solicitați un citat”: Creați formulare personalizate pentru a solicita toate informațiile de care aveți nevoie pentru a oferi unui client o ofertă sau o estimare pentru munca dvs..
 • Formulare de abonare / înscriere: Obțineți mai mulți abonați la newsletter-ul dvs. creând formularele de înscriere sau adăugând o opțiune de abonare la celelalte formulare.
 • Sondaje: Bazați strategia site-ului dvs. web pe datele de la utilizatorii efectivi, oferind un sondaj pe site-ul dvs..
 • Formulare de trimitere: Permiteți vizitatorilor să adauge propriile lor postări pe blog și să le editeze din partea frontală a site-ului dvs..

Despre formele Ninja

Ninja Forms este un plugin de formular de contact gratuit pentru WordPress, construit și întreținut de WP Ninjas. Pluginul iese în evidență de concurenții lor prin vânzarea de suplimente. Aceasta înseamnă că dacă doriți să utilizați doar unul sau două suplimente, nu trebuie să cumpărați un pachet costisitor. În schimb, puteți achiziționa suplimentele necesare separat.

Versiunea gratuită a pluginului este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul WordPress.org. Pluginul a fost deja instalat de peste 1 milion de site-uri web de pe glob.

Cum să configurați prima dvs. formă de ninja

Începeți să descărcați gratuit pluginul din directorul WordPress.org. Apoi, instalați și activați pluginul.

Pasul 1: Creează-ți formularul

Navigheaza catre Formulare »Adaugă nou.

Veți vedea un constructor de formulare care arată ca imaginea de mai jos. În coloana din stânga, veți vedea o serie de butoane pe care puteți face clic pentru a adăuga aceste câmpuri în formularul dvs..

Ninja Forms Review

Pentru a crea un formular de contact simplu, vom adăuga câmpuri pentru numele utilizatorului, adresa de e-mail și mesajul.

Clic Nume sub Informații despre utilizator fila.

Ninja Forms Review - adăugați o nouă formă

Aici, puteți personaliza eticheta câmpului și textul marcatorului. De asemenea, puteți seta opțiuni avansate pentru a valida intrarea câmpului, adăuga clase CSS personalizate și multe altele.

Ninja Forms Review - validarea câmpurilor

Ninja Forms Review - mai multe opțiuni

Puteți face clic pe săgeata din partea de sus pentru a restrânge opțiunile.

Pentru câmpul mesajului, faceți clic pe butonul textarea butonul și schimbați eticheta în „Mesaj”.

Asigurați-vă că bifați caseta de selectare „Obligatoriu” de mai jos Setări de restricție. Nu doriți ca utilizatorii să vă poată trimite e-mailuri necompletate!

Nu uitați să adăugați un Trimite buton pentru formularul tău! Este in Câmpuri de șabloane caseta din stanga. Ninja Forms nu adaugă automat un buton de trimitere.

După ce ați terminat de selectat câmpurile, faceți clic pe 1 din albastru Salvați butoanele din partea superioară sau inferioară a formularului.

Ninja Forms Review - salvați formularul

În fereastră, introduceți un nume pentru formularul dvs..

Ninja Forms Review - formularul de nume

Pasul 2: Adaugă notificări

Acum doriți să vă asigurați că mesajul este trimis la adresa dvs. de e-mail atunci când cineva completează formularul. Faceți clic pe butonul E-mail & acţiuni apoi faceți clic pe fila Adăuga nou.

Această formă poate fi puțin neintuitivă pentru începători. Iată cum funcționează:

 • Sub Numele acțiunii, trebuie doar să introduceți ceva pentru referința dvs. internă, precum „Email Me” sau „Email the Team”.
 • Sub Tip, lăsați-o ca opțiune „Email”. Veți observa că puteți adăuga și acțiuni pentru redirecționarea utilizatorilor sau afișarea unui mesaj de succes.
 • Faceți clic pe butonul Din Nume câmp, iar câmpurile formularului dvs. vor apărea ca opțiuni. Selectați câmpul „Nume” pe care l-ați creat.
 • Sub Din adresă , selectați câmpul formularului de e-mail. Acest lucru îl va seta astfel încât mesajele de contact să fie de la adresa de e-mail a utilizatorului.
 • Introduceți adresa dvs. de e-mail (și / sau oricine doriți să fie notificat) în secțiunea La camp.
 • Introduceți o linie de subiect de e-mail.
 • În Mesaj prin poșta electronică , puteți face clic pe butonul Inserați toate câmpurile buton pentru a include toate informațiile și mesajele utilizatorului în notificarea prin e-mail pe care o veți primi. Asigurați-vă că includeți cel puțin câmpul de mesaj aici sau veți primi o notificare goală.

Clic Salvați pentru a configura notificarea.

Pasul 3: Adăugați confirmare pentru utilizator

În mod implicit, atunci când este trimis un formular, utilizatorul vede apoi un ecran gol.

Va trebui să adăugați o acțiune pentru a afișa un mesaj de succes sau să le redirecționați către o anumită pagină.

Pentru a face acest lucru, reveniți la E-mail & acţiuni fila și faceți clic pe Adăuga nou din nou.

Numește-ți acțiunea și sub Tip selectați „Mesaj de succes”.

Introduceți mesajul pe care doriți să îl afișați în Mesaj câmp de mai jos.

Ninja Forms Review - mesaj de succes

Pasul 4: Publicați formularul

Pentru a vă publica formularul, veți avea nevoie de codul scurt. Navigheaza catre Formulare »Toate formularele și veți vedea formularul pe care tocmai l-ați creat.

ninja-forme-review-SHORTCODE

Copiați codul scurt și lipiți-l pe pagina sau postarea unde doriți să afișați formularul.

Asigurați-vă că îl testați pentru a vă asigura că funcționează așa cum doriți.

Extindeți-vă opțiunile cu ajutorul suplimentelor

Pluginul gratuit vă permite să creați forme de bază, dar dacă doriți să creați ceva mai complicat, veți avea nevoie de suplimente.

Există o mulțime de plugin-uri premium care vă permit:

 • adăugați opțiuni avansate la formularele dvs., cum ar fi logica condiționată, încărcările de fișiere sau formulare cu mai multe pagini
 • integrați-vă cu serviciul dvs. de e-mail, inclusiv Monitorul de campanie, AWeber, Constant Contact, care este o alternativă excelentă la MailChimp și altele.
 • acceptați plățile și urmăriți-vă contabilitatea cu Paypal, Freshbooks, Stripe sau alte suplimente.
 • urmăriți câștigurile și convertiți-vă la vânzări cu integrarea Zoho, Batchbook sau Insightly
 • automatizați-vă afacerea cu Zapier, webhooks, WebMerge și alte instrumente.

Fiecare plugin, atunci când este vândut separat, poate fi destul de scump; dar există câteva pachete disponibile cu prețuri reduse.

Ninja Forms Pros și Contra

Mai jos sunt câteva beneficii ale utilizării formularelor Ninja pe site-ul dvs..

Pro-uri

 1. Liber: Plug-ul de bază este întotdeauna gratuit. Trebuie să cumpărați versiunea pro numai dacă doriți să îmbunătățiți pluginul cu ajutorul suplimentelor.
 2. Ușurință în utilizare: Vine cu un constructor de drag and drop care vă permite să construiți cu ușurință un formular.
 3. Flexibilitate: Ninja Forms vă permite să îmbunătățiți formularul de contact cu suplimente premium, fără a fi necesar să achiziționați un pachet costisitor. Puteți achiziționa suplimentele necesare separat.

Contra

Acum aruncăm o privire asupra dezavantajelor formelor Ninja.

1. Pluginul principal lipsește caracteristici

Plug-ul de bază vine cu un set limitat de caracteristici. De exemplu, dacă doriți să creați formulare dinamice bazate pe selecțiile utilizatorilor, va trebui să instalați suplimentul pentru logică condiționată pentru 49 $. Cu toate acestea, concurenții lor, cum ar fi WPForms, oferă logică condiționată cu versiunea de bază, nu sunt necesare suplimente.

2. Costisitor

La început, achiziționarea de suplimente individual poate părea o strategie frumoasă, deoarece va trebui să plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. Cu toate acestea, pe măsură ce nevoile dvs. cresc, Ninja Forms va deveni mai scump decât oricare dintre concurenții lor.

Ninja Forms vs. alte plugin-uri de formular de contact

Există o mulțime de plugin-uri de formular, inclusiv modulul de contact Jetpack, formularul de contact 7 și formularele gravitate.

Dacă aveți nevoie pentru a crea formulare cu verificări condiționate și alte funcții avansate, cum ar fi trimiterea postului de către utilizator, vă recomandăm Formulare de gravitate. Am evaluat-o 5 stele în recenzia noastră de Formațiuni Gravitate. Este mai ușor de utilizat și intuitiv decât Ninja Forms.

Dacă sunteți în căutarea celui mai prietenos plugin pentru formularul de contact – unul care vă va permite să creați rapid și cu ușurință o formă frumoasă, fără a fi nevoie să vă încurcați cu cod sau tone de opțiuni – vă recomandăm cu mare încredere WPForms. Cu șabloanele sale și interfața ușoară, puteți crea un formular în doar câteva minute. În plus, designul formularului arată excelent.

Pentru a începe cu WPForms, consultați acest tutorial despre Cum să creați un formular de contact în WordPress (pas cu pas).

Verdictul nostru privind utilizarea formularelor Ninja pe site-ul dvs.

Ninja Forms este un formular de formulare popular și foarte apreciat. Funcționează bine și are o mulțime de plugin-uri disponibile pentru a-și extinde funcțiile și a crea tot felul de forme avansate.

Cu toate acestea, interfața utilizator nu este excelentă pentru începători. Am considerat ciudat că butoanele de trimitere nu sunt adăugate automat și că nu există un mesaj de succes implicit. Un începător ar putea crea cu ușurință un formular fără butonul de trimitere sau un formular care afișează o pagină goală după trimiterea unui formular. Unele dintre opțiunile avansate nu au niciun sens pentru câmpurile de formular.

În timp ce suplimentele îmbunătățesc considerabil funcționalitatea pluginului, costurile pentru toate aceste suplimente se măresc rapid.

Dăm Ninja Forms 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Obțineți formularele Ninja acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map