OptinMonster Review 2020: Este cel mai bun instrument optin și de conversie?

Doriți să vă îmbunătățiți înregistrările pe lista de e-mailuri? OptinMonster este cel mai bun instrument de conversie și generare de plumb de pe piață astăzi.


În această recenzie OptinMonster, vom arunca o privire asupra caracteristicilor pluginului și a ceea ce îl face cel mai bun instrument de generare de plumb pentru site-uri web bazate pe WordPress.

Recenzie OptinMonster - Cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress

De ce ai nevoie de un plugin pentru generarea de plumb?

E-mailul este cel mai eficient mod de a contacta utilizatorii și clienții. Dar trebuie obțineți adresele de e-mail ale clienților potențiali mai întâi înainte de a le putea trimite orice e-mailuri. Pare evident, nu? Desigur, trimiterea utilizatorilor de e-mailuri nesolicitate se numește spamming, iar utilizarea tacticii de spammer va fi dăunătoare pentru afacerea dvs. și site-ul dvs. web. Trebuie să călcați cu atenție.

Acesta este motivul pentru care vedeți site-urile web care vă solicită adresa de e-mail și vă solicită permisiunea înainte de a vă angaja. Chiar și site-urile mari, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram, se implică într-un marketing e-mail prudent și își doresc adresa de e-mail. Este într-adevăr cel mai bun și cel mai puternic instrument de marketing online.

Problema este că adăugarea unui formular simplu de înscriere pe site-ul dvs. web nu funcționează foarte bine de unul singur. Utilizatorii ignoră adesea acele formulare de înscriere „de bază”.

Fără un plugin de generare de plumb, 70-90% dintre persoanele care vizitează site-ul dvs. astăzi nu vor mai reveni niciodată. Cu toate acestea, un plugin de captare a plumbului integrat corect și utilizat în mod inteligent vă poate ajuta să convertiți acei vizitatori în abonați și clienți plătitori.

Revizuirea OptinMonster: Cum te ajută să-ți crești afacerea

OptinMonster este mai mult decât o simplă optină & instrument de generare a plumbului. Este un software complet de optimizare a conversiilor, care te ajută să crești lista de e-mailuri, plus creșterea vânzărilor și a veniturilor.

Deși puteți găsi o mulțime de cazuri de utilizare diferite, în recenzia noastră, vă vom explica cum OptinMonster vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea dacă sunteți editor sau comerciant de comerț electronic..

OptinMonster pentru editori

Dacă sunteți editor, mai jos găsiți câteva exemple despre cum OptinMonster vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea.

1. Creșteți rapid lista de e-mailuri

OptinMonster simplifică crearea unei forme optinice atrăgătoare care să se transforme. Cu tehnologia sa de detectare a comportamentului, puteți afișa campaniile potrivite la momentul potrivit vizitatorilor potriviți. În acest fel, vă puteți asigura că formularele dvs. optin sunt afișate atunci când vizitatorii dvs. sunt cei mai receptivi la abonarea la lista dvs. de e-mail.

Exemplu de detectare a referentului optinmonster

De exemplu, dacă ați fost menționat pe un blog de top în nișa dvs., poate că ați dori o campanie direcționată doar pentru persoanele care vizitează blogul respectiv. Cu OptinMonster, puteți afișa mesaje extrem de personalizate bazate pe sursa de trimitere pentru a vă transforma vizitatorii în abonați.

În mod similar, puteți rula o campanie direcționată bazată pe comportamentul utilizatorului, pagina site-ului dvs., locația și dispozitivul vizitatorilor (desktop, mobil sau tabletă) și multe altele.

2. Măriți afișările de pagină

optinmonster crește afișările de pagini

În afară de creșterea listei de e-mailuri, OptinMonster vă poate ajuta să vă creșteți afișările de pagini. Redirecționează vizitatorii site-ului angajat către paginile cele mai populare cu regulile de detectare a comportamentului lor combinate cu funcția Da / Nu.

3. Transferați vizitatorii dvs. pentru prima dată în vizitatori obișnuiți

Studiile arată că peste 70% dintre vizitatorii pentru prima dată nu se vor mai întoarce niciodată pe site-ul dvs. În cele mai multe cazuri, acest lucru înseamnă că aproximativ 98% din eforturile dvs. de marketing vor risipi și veți pierde bani și în achizițiile clientului..

Cu o listă de e-mail, puteți construi o conexiune cu vizitatorii dvs. și îi puteți încuraja să viziteze site-ul dvs. mai des.

În loc să stai pe loc în timp ce potențialii tăi clienți părăsesc site-ul, poți utiliza OptinMonster pentru a afișa o campanie vizată sau un formular pop-up în momentul exact în care vizitatorii urmează să plece. În acest fel, puteți transforma un număr suplimentar de 2 până la 4% din vizitatorii dvs. pentru prima dată în abonați și, eventual, transformați-i în vizitatori obișnuiți.

OptinMonster pentru comerț electronic

Dacă sunteți un comerciant de comerț electronic, mai jos găsiți câteva moduri OptinMonster te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

1. Reduce abandonul coșului

Renunțarea la coșul de cumpărături este probabil cea mai mare provocare pe care comercianții comerțului online trebuie să o facă.

Tehnologia de intenție de ieșire a OptinMonster arată o campanie vizată de abandonare a vizitatorilor și îi încurajează să se convertească înainte de a pleca.

pop-up pentru construirea listelor de comerț electronic

Mai jos sunt câteva idei de campanie pe care le puteți afișa vizitatorilor abandonați:

 • O invitație de a discuta cu un agent de asistență
 • O ofertă specială de reducere pentru a încuraja o achiziție
 • O invitație de a descărca magnetul de plumb prin alăturarea listei de e-mailuri

2. Creșteți lista de e-mailuri

Desigur, creșterea unei liste de e-mail este vitală pentru afacerea dvs. de comerț electronic. Cu OptinMonster, puteți crea campanii foarte bine direcționate pentru a vă crește lista de e-mailuri și a transforma abonații dvs. în clienți.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, FAST!

3. Retargeting la fața locului

„Retargeting” este un cuvânt cheie din industria comerțului electronic.

Retargeting-ul tradițional este retargeting off-site care vizează clienții dvs. după ce părăsesc site-ul dvs. cu reclame personalizate.

OptinMonster vă permite să rulați retargeting la fața locului care vizează clienții dvs. potențiali de pe site-ul dvs. înainte de a pleca, solicitând o campanie pop-up de ieșire personalizată.

Popup-ul de ieșire va fi declanșat exact în momentul în care clienții dvs. sunt pe cale să plece.

Crearea formularelor optine frumoase cu OptinMonster

OptinMonster te ajută stimulează-ți înregistrările prin e-mail. Este livrat cu mai multe tipuri diferite de forme optin pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. web.

 • Pop-up-uri Lightbox
 • Se formează Slidein Optin
 • Popup-uri mobile-friendly
 • Sub optinele de conținut
 • Se formează bară flotantă optină
 • Se formează bara laterală
 • și altele

Toate aceste forme optin sunt personalizabile la nesfârșit cu ajutorul constructorului intuitiv de drag and drop. Puteți utiliza propriile culori, fonturi, imagini și text pentru toate optinele pe care le creați.

Optine care se transformă efectiv

OptinMonster vine cu un set uimitor de caracteristici, toate concepute pentru a stimula conversiile.

Ieșirea tehnologiei de intenție – Intenția de ieșire vă permite să afișați formularele de optin când un utilizator este pe cale să părăsească site-ul.

Ieșiți de tehnologia Intent în OptinMonster

Derulați pe bază de defilare – Afișați o fereastră pop-up sau orice alt formular optin atunci când un utilizator a defilat pe o pagină.

Direcționarea la nivel de pagină – Vă permite să creați optini direcționate pentru diferite pagini.

Direcționare la nivel de pagină în OptinMonster

Testare ușoară A / B – Rulați diferite optini pentru a testa care dintre voi vă oferă cele mai bune conversii.

Declanșarea timpului – Arătați-le clienților dvs. o ofertă bine plasată la momentul potrivit în timpul vizitei.

Analiza încorporată – OptinMonster vă arată cât de bine se duc optinele. Acest lucru vă ajută să aflați cei mai buni performanți și să vă optimizați strategia.

Direcționarea în locație geografică – Afișați campanii care sunt direcționate în funcție de locațiile geografice ale vizitatorilor dvs..

Optine MonsterLink în două etape – Afișați un formular pop-up atunci când un vizitator face clic pe o imagine sau un link.

Senzor de inactivitate – Vizați vizitatorii inactivi și convertiți-i în abonați.

Porți de întâmpinare pe ecran complet cu OptinMonster

Vrei să atragi rapid atenția utilizatorilor tăi? Nimic nu funcționează mai bine decât un apel la acțiune pe ecran complet. Funcționează excelent și niciun alt instrument nu o face mai bine decât OptinMonster.

Majoritatea instrumentelor de generare de plumb de pe piață redirecționează utilizatorii către o pagină diferită. Astfel, site-ul dvs. riscă să fie penalizat de Google pentru utilizarea paginilor de pe ușă.

OptinMonster afișează o poartă de întâmpinare pe ecran complet sau interstițional fără redirecționarea utilizatorilor. Acesta este cel mai sigur mod de a afișa utilizatorilor dvs. un apel de acțiune pe ecran complet.

Poarta de bun venit pe ecran complet creat de OptinMonster

Cu ajutorul constructorului de glisare și picătură OptinMonster, puteți crea porți de întâmpinare extrem de atractive care vă vor crește ratele de conversie prin acoperiș.

Clever MonsterLinks ™ cu OptinMonster

OptinMonster vine cu o altă caracteristică excelentă numită MonsterLinks ™. Acesta adaugă un optin în doi pași la orice link sau imagine de pe site-ul dvs. web.

Folosește principiul psihologiei cunoscut sub numele de Efect Zeigarnik, care afirmă că cei care inițiază au mai multe șanse să termine procesul.

Deoarece utilizatorul a început deja o acțiune (făcând clic pe link sau pe un buton), este mult mai probabil să finalizeze acțiunea (abonați-vă) ceea ce face ca MonsterLink să fie mult mai eficient decât orice formular tradițional de abonament de pe site-ul dvs..

MonsterLinks

Activați utilizatorii cu MonsterEffects ™ cu OptinMonster

OptinMonster vine cu un set de efecte vizuale numite MonsterEffects ™ pentru a face ca optinele dvs. să pară mai captivante și mai interactive.

Aceste efecte vă ajută să captați privirile vizitatorilor dvs. și să stimulați conversia prin adăugarea de efecte CSS personalizate în fereastra pop-up. OptinMonster vine cu 26 de încorporate Efectele de animație CSS3 pe care le puteți aplica la ferestrele pop-up.

Aceste efecte sunt frumoase și sunt observate instantaneu de către utilizatori. De asemenea, fac ca pop-urile dvs. să apară vii și să îmbunătățească experiența utilizatorului pe site-ul dvs. web.

Cum se oprește OptinMonster împotriva concurenței?

OptinMonster este cel mai bun produs când vine vorba de generarea de plumb. Să aruncăm o privire la câteva domenii în care OptinMonster excelează în comparație cu alte instrumente de generare de plumb.

1. Sarcini de caracteristici

Unele caracteristici interesante ale OptinMonster sunt:

 • Drag and drop builder: Generatorul puternic de aruncare și scădere face ușor să creezi forme optime uimitoare în câteva minute.
 • Tipuri de campanii: OptinMonster vine cu 8 tipuri diferite de campanii pentru a afișa vizitatorilor dvs. cele mai atrăgătoare oferte, cum ar fi fereastra de tip lightbox, tapet de bun venit pe ecran complet, caseta de derulare glisantă, bara plutitoare, contorizare inversă, etc..
 • Declanșările campaniei: Utilizând declanșatoarele inteligente ale campaniei, puteți afișa campaniile potrivite persoanei potrivite la momentul potrivit. OptinMonster oferă mai multe declanșatoare de campanii decât orice alte soluții de generare de plumb, cum ar fi intenția de ieșire, declanșatorul de defilare, senzorul de inactivitate etc..
 • Campanii vizate: Pe lângă detectarea comportamentului utilizatorului, OptinMonster vă permite să creați campanii direcționate bazate pe sursa de trafic, pagina sau secțiunea site-ului dvs. web, locația geografică și dispozitivele vizitatorilor dvs..
 • Integrări transparente: Integrarea serviciilor dvs. preferate de marketing prin e-mail cu OptinMonster este o briză.
 • Informații acționabile: OptinMonster vă oferă statistici detaliate care vă ajută să identificați cât de performant sunt campaniile dvs. de generare de plumb. De asemenea, puteți testa cu ușurință ideile de generare de plumb și să vă lipiți de ceea ce funcționează cel mai bine cu publicul dvs..

2. Ușor de utilizat

OptinMonster simplifică construirea unei campanii de generare de plumb, chiar dacă sunteți un începător absolut. Dacă puteți puncta și faceți clic, atunci veți putea crea forme de optin frumoase, fără a fi necesare abilități de design sau de codare.

Interfața sa este ordonată, ceea ce face crearea de forme optin mult mai ușoare decât orice alte instrumente. În plus, șabloanele încorporate ușor să înceapă, astfel încât nu trebuie să începeți întotdeauna de la zero.

De asemenea, oferă o integrare perfectă cu toate serviciile dvs. preferate de marketing prin e-mail, astfel încât să puteți construi cu ușurință o campanie de generare de plumb care să se transforme.

3. Perfect pentru afaceri de orice fel

OptinMonster vine cu toate caracteristicile pe care le puteți aștepta de la un instrument de generare de plumb. Indiferent că sunteți editor, comerciant de comerț electronic, afaceri B2B sau orice alt marketer, veți găsi OptinMonster extrem de util deopotrivă..

4. Performanță înaltă

Deoarece OptinMonster este o platformă găzduită, nu consumă resurse de server, precum alte plugin-uri care sunt create pentru WordPress. Aceasta înseamnă că performanța ridicată este întotdeauna asigurată fără a încetini site-ul.

Consultați aceste cele mai bune pluginuri WordPress.

Prețuri OptinMonster & A sustine

planuri de prețuri optinmonster 2020

Prețul pentru OptinMonster începe de la 9 dolari pe lună pentru o licență de un singur site cu toate instrumentele de bază. Planul lor Plus costă 19 dolari pe lună, care include tot ceea ce este în planul de bază, plus funcții avansate, cum ar fi tehnologia cu intenție de ieșire, MonsterLink, senzor de inactivitate, etc. pentru 3 site-uri.

Planul de creștere acceptă 5 site-uri, include totul în Pro și vă permite să adăugați branduri personalizate, astfel încât aplicația să pară a fi a ta. De asemenea, veți avea acces la datele de logare a activității și la datele de conectare a clientului pentru 49 de dolari pe lună.

Ca soluție plătită, OptinMonster vine cu suport premium printr-un sistem bazat pe bilete. Timpul de răspuns pentru bilete este incredibil de rapid. Ei au propria echipă de asistență internă formată din experți care au o versiune bună în produs și nevoile de conversie ale clienților lor.

Există, de asemenea, documentație extinsă pentru cei care doresc să facă lucrurile de unul singur. Aceasta include tutoriale, cum să ghidăm și videoclipuri. Blogul de optimizare a conversiilor OptinMonster publică regulat articole despre cele mai bune moduri de a vă îmbunătăți ratele de conversie.

Ați dori, de asemenea, să consultați această comparație între OptinMonster și Sumo.

Verdictul nostru de pe OptinMonster ca cel mai bun instrument de generare a plumbului

OptinMonster oferă cel mai complet set de caracteristici oferite de orice instrument de optimizare a conversiilor / generarea de plumb de pe piață.

În ceea ce privește ușurința de utilizare, acesta scapă cu ușurință orice alte instrumente pe care le-am încercat vreodată. Este incredibil de ușor de utilizat și funcționează cu toate serviciile populare de e-mail, CMS și platformele de comerț electronic.

Putem spune cu încredere că OptinMonster este cel mai bun instrument de optimizare a generarii de plumb și conversie. Îi oferim 5/5 stele, iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia OptinMonster acum »
Consultați cuponul OptinMonster »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map