Pachetul SEO în totul

Căutați un plugin SEO pentru site-ul dvs. WordPress? Pachetul All in One SEO este un popular plugin SEO SEO utilizat de peste un milion de site-uri web. În această revizuire a pachetului SEO All in One, vom analiza caracteristicile sale, performanțele și ușurința de utilizare.


Toate în One Pachet de revizuire SEO

Aveți nevoie într-adevăr de un plugin SEO pentru WordPress?

Am auzit de la mulți utilizatori începători că de ce au nevoie de un SEO conecteaza? Motoarele de căutare sunt sursa principală de trafic pentru majoritatea site-urilor de pe internet. În fiecare zi, mii de site-uri web noi apar pe internet care concurează pentru clasamentele de top în rezultatele căutării.

Îți place sau nu acele cuvinte cheie în care site-ul tău apare în top cu rezultate sunt valabile pentru multe alte companii și site-uri web. Își îmbunătățesc SEO-ul pentru a concura cu tine pentru clasarea pe aceste rezultate.

Ați putea fi, de asemenea, surprins să aflați cât de mult trafic vă lipsește neoptimizând corect site-ul.

Un plugin SEO vă ajută să creați un site web care să fie prietenos cu motorul de căutare. Te ajută să descoperi audiențe noi și să obții mai mult trafic și vânzări de pe site-ul tău.

Setări detaliate de SEO cu pachetul All in One SEO

După cum sugerează și numele, All in One SEO Pack se străduiește să devină un pachet SEO all inclusive. Este un plugin puternic, cu multe funcții și opțiuni. Pur și simplu vizitați All in One SEO »Setări generale pentru a configura setările globale pentru plugin.

Pagina cu setări generale pentru pluginul All in One SEO Pack

Singura pagină cu setări generale are diferite secțiuni pe care le puteți configura în timp ce defilați. Are pagină de pornire, titlu, tipuri de postare personalizate, cuvinte cheie, afișare, noindex, setări avansate, etc.

Tot în One SEO Pack vă permite, de asemenea, să vă verificați contul de instrumente Webmaster din pagina Setări generale. Puteți adăuga, de asemenea, ID-ul dvs. Google Analytics pentru a configura cu ușurință Google Analytics pe site-ul dvs. web.

Uita-te la asta ghidul utilizatorului pentru pachetul SEO în All in One pentru instrucțiuni detaliate.

Setări SEO pentru tipuri de conținut în WordPress

Pachetul All in One SEO adaugă o casetă meta personalizată sub editorul de posturi pentru fiecare tip de conținut (postări, pagini sau tipuri de postări personalizate). Utilizând această meta casetă puteți defini un titlu personalizat pentru fiecare postare, adăugați meta descriere și cuvinte cheie.

Toate într-un singur set de postare SEO Pack

În afară de meta tagurile de bază, puteți edita, de asemenea, mai multe aspecte avansate ale paginii sau postărilor dvs. SEO. SEO All in One vă permite să setați eticheta noindex, să setați url canonic, să excludeți de la sitemap și multe alte opțiuni. Vă vom recomanda să nu le schimbați până când nu știți ce faceți.

Manager de caracteristici cu pachetul All in One SEO

Unele dintre caracteristicile pluginului nu sunt activate în mod implicit. Trebuie să vizitați Toate în One SEO »Manager de caracteristici pentru a le activa. Puteți activa sau dezactiva următoarele module din managerul de funcții:

 • Sitemaps XML
 • Meta socială
 • robots.txt
 • Editor de fișiere
 • Importator & Exportator
 • Bad Bot Blocker
 • Perfomance (Activat implicit)

Activarea unui modul va adăuga propria pagină de setări în meniul pluginului. Puteți vizita pagina respectivă pentru a configura acea particularitate și modul în care se comportă pe site-ul dvs..

Configurarea Sitemap-urilor XML în pluginul SEO All in One

Toate într-un pachet SEO vs SEO Yoast

Yoast SEO și All in One SEO Pack sunt cele mai populare două plugin-uri SEO WordPress de pe piață. Ambele pluginuri au fanii și utilizatorii care consideră aceste pluginuri esențiale pentru site-urile lor web.

Ambele oferă caracteristici puternice. Dar dacă sunteți un utilizator SEO Yoast, atunci puteți lipsi câteva funcții.

 • Analiza conținutului în pluginul Yoast SEO, care vă arată un scor SEO și recomandări despre cum să îmbunătățiți asta.
 • Firimituri de pâine
 • RSS Feed Optimization
 • Reglarea fină a taxonomiei
 • Și o mulțime de alte caracteristici

Consultați revizuirea noastră SEO completă pentru analize detaliate.

De asemenea, am menționat că SEO în All One One are o listă exhaustivă de opțiuni pe fiecare pagină de setări. Pluginul solicită utilizatorilor să ia prea multe decizii pe fiecare pagină, ceea ce este cam copleșitor.

Interfața de utilizator a All in One SEO este o perspectivă. Este necesar ca utilizatorii să deruleze foarte mult și atunci când defilează, acestea pierd informațiile de mai sus, care acum sunt invizibile. Acest lucru face ca utilizatorii să se simtă în afara contextului când configurează pagina cu setări îndelungate.

Opțiuni de stabilire a prețurilor și asistență pentru SEO într-un singur site

SEO All in One are o documentație online extinsă, precum și documentație contextuală inline, încorporată chiar în plugin.

Utilizatorii pot primi asistență premium și funcții suplimentare pentru 39 USD și apoi 10 USD pe lună sau 49 dolari în fiecare an. Asistența premium este oferită de forumurile de asistență proprii, tutoriale video și prin e-mail.

La fel ca în cazul multor pluginuri gratuite, asistența gratuită a pluginului nu este garantată.

Verdictul nostru

Pachetul All in One SEO oferă un set complet de caracteristici pentru a deveni centrul tău SEO. Este posibil să nu fie cel mai ușor de configurat și utilizat instrumentul SEO. Începătorii care nu sunt familiarizați cu jargonul SEO i se pot părea destul de dificili. Îi dăm 3,4 din 5 stele.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate steleEvaluare stea gol 3,5 / 5,0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți totul într-un pachet SEO acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map