Page Builder de SiteOrigin Recenzie: Cel mai bun constructor de pagini gratuit?

Doriți să creați rapid și ușor machete complexe de pagini cu coloane, widget-uri și multe altele? Dă Page Builder de SiteOrigin plugin o încercare. În recenzia noastră de Site Builder de SiteOrigin, veți afla cum acest plugin gratuit vă poate ajuta să creați machete de pagini responsive folosind widget-uri, nefiind necesare abilități de codare.


Page Builder de SiteOrigin Review

Despre SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin este un hub de teme și plugin-uri WordPress care vă permite să creați un site web foarte personalizat cu ușurință. Page Builder este un plugin WordPress ușor de utilizat de SiteOrigin care vă permite să construiți fără efort pagini WordPress uimitoare, fără să angajați un dezvoltator.

Vine cu o interfață simplă de drag and drop care arată similar cu interfața WordPress. Datorită acestui fapt, se adaptează rapid la fluxul de lucru cu o curbă de învățare minimă.

De ce să folosiți Page Builder de SiteOrigin?

Dacă ați încercat vreodată să creați o pagină mai complexă decât o postare pe blog axată pe text, știți că funcția încorporată Editor vizual WordPress nu depinde de sarcină.

Doriți să vă împărțiți conținutul în coloane responsive, să folosiți widget-uri direct pe paginile dvs. sau să creați propriile șabloane de aspect? Apoi, veți avea nevoie de un plugin de genul Page Builder de SiteOrigin.

Pluginul Builder de pagini SiteOrigin este un instrument de drag and drop care vă permite să creați machete complexe de pagini utilizând widget-urile încorporate WordPress, plus o serie de widget-uri suplimentare de la SiteOrigin. Puteți configura widget-urile în rânduri și coloane la care controlați dimensiunea și raportul.

Widget-urile disponibile includ:

 • butoane
 • editor de text
 • listă de funcții cu pictograme Font Awesome
 • Hărți Google
 • imagine
 • post carusel
 • glisor de imagine și video
 • postează conținut
 • personalizabil bucla post

SiteOrigin creează teme și pluginuri pentru WordPress. De asemenea, au o serie de teme gratuite disponibile, care sunt proiectate pentru a funcționa cu plugin-ul lor Page Builder.

De asemenea, verificați: Lista noastră de producători de pagini de top.

Cum să începeți cu Page Builder

Instalați și activați pluginul, disponibil gratuit în directorul WordPress.org.

În mod implicit, îl puteți utiliza pe postări sau pe pagini (puteți modifica acest lucru în secțiunea de mai jos Setări »Generator de pagini daca vrei).

Puteți începe creând o nouă postare sau pagină. Pe editorul vizual, veți vedea o filă nouă în partea dreaptă, lângă filele Vizuale și Text obișnuite.

Page Builder de SiteOrigin Review - fila

Apasă pe Generator de pagini fila și vi se va solicita să adăugați un widget, un rând sau un aspect pre-construit.

Page Builder de SiteOrigin Review - pagina nouă

Puteți alege dintre widget-urile dvs. WordPress existente sau widget-urile incluse cu plugin-ul Page Builder, cum ar fi postarea conținutului, imaginilor sau glisierelor. Alegerea adăugării unui widget îl va insera automat într-un rând nou.

Page Builder de SiteOrigin Review - widget-uri

Dacă selectați un widget SiteOrigin, vi se va solicita să instalați pluginul SiteOrigin Widgets Bundle, care este de asemenea gratuit.

Pentru a crea un rând cu mai multe coloane, faceți clic pe butonul Adăugați rândul buton. Puteți alege numărul de coloane și raportul dintre ele.

Page Builder de SiteOrigin Review - adăugați rândul

De asemenea, puteți edita un rând pentru a adăuga coloane. Doar faceți clic pe pictograma cheie de deasupra rândului pentru a o edita. Puteți, de asemenea, să treceți peste orice widget pentru a-l edita sau șterge.

Dacă doriți să utilizați machete, va trebui să activați directorul. Vă vom oferi acces la 16 machete preconstruite diferite. De asemenea, puteți importa și exporta propriile machete.

Pentru a edita o pagină din frontendul site-ului dvs., puteți face clic pe butonul Editor live butonul în timp ce editați pagina sau îl vizualizați. Editorul live vă permite, de asemenea, să previzualizați site-ul în 3 dimensiuni de ecran diferite.

Page Builder de SiteOrigin Review - editor live

Documentare și asistență

SiteOrigin oferă o mulțime de videoclipuri și tutoriale grozave cu capturi de ecran pentru a vă ajuta să începeți. De asemenea, au articole despre integrarea temelor și setări și funcții mai avansate.

Page Builder este dezvoltat activ și își mulțumesc colaboratorii pe GitHub. SiteOrigin se angajează să pună mereu la dispoziție gratuit pluginul.

De asemenea, oferă asistență gratuită pe forumurile oficiale SiteOrigin și puteți primi asistență prin e-mail inclusă cu SiteOrigin Premium.

Obțineți mai multe cu SiteOrigin Premium

SiteOrigin oferă, de asemenea, un membru premium care vă oferă acces la pluginuri suplimentare și la o asistență de e-mail mai rapidă.

SiteOrigin Premium include:

 • Creator de pagini îmbunătățit: Creați tipuri de postare personalizate, adăugați animații CSS și multe altele.
 • Extensii de pachete pentru widgets: Include mai multe widget-uri pentru layout-uri, inclusiv câmpuri de formular de contact, widget-uri sociale îmbunătățite etc..
 • Îmbunătățirile temei: Eliminați atribuțiile SiteOrigin, obțineți comentarii ajax și multe altele.

Există diverse licențe de un an disponibile în funcție de câte site-uri doriți să îl utilizați.

Page Builder de SiteOrigin vs. WPBakery Page Builder

Page Builder de SiteOrigin și WPBakery Page Builder (fostul Visual Composer) sunt cele mai populare 2 pluginuri pentru construirea de pagini de drag and drop pentru WordPress.

WPBakery Page Builder este un plugin premium disponibil pe CodeCanyon. Funcționează foarte similar cu Page Builder, cu „elemente” în loc de „widgeturi”. De asemenea, vă permite să editați pagina dvs. din partea din față sau din spate a site-ului dvs..

WPBakery Page Builder include mai multe elemente decât Page Builder are widgeturi și vă oferă opțiuni mai avansate pentru aceste elemente. Există, de asemenea, sute de pluginuri suplimentare pentru a extinde funcțiile și a adăuga mai multe elemente și opțiuni.

WPBakery Page Builder pare să fie și mai ușor de utilizat și are un design mai modern și plat. Comparați aspectul butoanelor lor, de exemplu:

Page Builder de SiteOrigin Review - buton

Page Builder după SiteOrigin butonul implicit

Page Builder de SiteOrigin Review

Butonul implicit pentru WPBakery Page Builder

Numărul de opțiuni în WPBakery Page Builder poate fi puțin copleșitor la început, dar vin la îndemână dacă doriți să construiți pagini mai complexe.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă pentru WPBakery Page Builder.

Site de prețuriOrigin Page Builder

siteorigin prețuri pentru constructor de pagini

Plug-ul de bază este absolut liber de utilizat. Este disponibil pentru a fi descărcat din depozitul WordPress.
Cu doar 29 de dolari, puteți achiziționa un pachet premium de suplimente care îmbunătățesc funcționalitățile Page Builder.

Pentru a utiliza pe până la 5 site-uri, puteți obține Planul de afaceri pentru 49 $. Pentru o licență de site-uri nelimitate, puteți obține planul de dezvoltator pentru 99 USD.

Verdictul nostru privind utilizarea SiteOrigin Page Builder

Dacă aveți nevoie doar de un instrument de bază gratuit pentru construirea de pagini, Page Builder by SiteOrigin este o opțiune excelentă. Este dezvoltat și susținut activ, iar interfața utilizator este suficient de intuitivă pentru a începe rapid. De asemenea, au documentație detaliată, atât sub formă video, cât și sub formă de tutorial.

Noi dam Page Builder de SiteOrigin 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți Page Builder de SiteOrigin acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map