Recenzie LiveChat: Este cel mai bun software de chat live?

Doriți să adăugați live chat pe site-ul dvs. WordPress pentru mesagerie instantanee? Introducerea live chat-ului pe site-ul dvs. vă ajută să comunicați mai bine cu vizitatorii site-ului dvs. și să convertiți mai mulți vizitatori în clienți. Pentru a adăuga chat live în WordPress, puteți utiliza software-ul LiveChat popular, dar este cea mai bună alegere?


În această revizuire LiveChat, vom verifica cum funcționează, funcțiile și funcționalitățile sale, prețurile și multe altele pentru a vă ajuta să decideți dacă este instrumentul potrivit pentru dvs..

Despre software-ul LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat este unul dintre cele mai bune pluginuri de software de chat live disponibile pe piață. Este o aplicație care vă permite să adăugați chat live pe site-ul dvs. web și să oferiți cel mai rapid răspuns utilizatorilor dvs. Permite vizitatorilor site-ului dvs. să trăiască chat cu echipa dvs. despre orice întrebări de asistență și vânzări.

LiveChat este livrat cu multe instrumente de chat utile, cum ar fi mesajul, schimbul de fișiere, cronologia, starea livrării și notificările. Are mai multe opțiuni interesante pentru a angaja clienți, cum ar fi saluturi automate și personale. Există, de asemenea, opțiuni de feedback pentru a evalua chatul, comentariile, biletele etc..

Interfața LiveChat este simplă și ușor de învățat. Există opțiuni de administrare a echipei, cum ar fi grupuri de agenți, roluri de agent, programator de lucru, supraveghere a chat-ului, etc. pentru a vă organiza echipa de asistență la chat organizată. De asemenea, oferă rapoarte și analize, inclusiv statistici de bază, rapoarte de chat, rapoarte bilete, rezumat zilnic și multe altele.

LiveChat oferă o integrare perfectă cu peste 130 de instrumente, inclusiv platforme CMS precum WordPress și Drupal, aplicații de comerț electronic cum ar fi Shopify și BigCommerce și aplicații de asistență ca Knowledge Base și Zendesk. Pentru a adăuga LiveChat pe site-ul dvs. WordPress, există un plugin gratuit în depozitul oficial de pluginuri WordPress.

De ce ai nevoie să adaugi chat live pe site-ul tău?

Chatul live este unul dintre cele mai rapide moduri de a răspunde vizitatorilor de pe site-ul dvs. Este mult mai rapid decât e-mailurile și telefoanele. Adăugarea unei opțiuni de chat live pe site-ul dvs. permite utilizatorilor dvs. să pună o întrebare, deoarece apare în capul lor. Și, un răspuns instantaneu de la sfârșitul tău face comunicarea tocmai grozavă!

Cel mai adesea, chat-ul live este utilizat pentru asistență și vânzări. Dacă sunteți o companie care vinde anumite produse și servicii, veți avea nevoie de chat live atât pentru asistență, cât și pentru vânzări. Când un client abordează o problemă în timp ce folosește produsul dvs., vă poate contacta instantaneu prin chat live. Apoi, puteți oferi un ajutor instantaneu.

O astfel de comunicare îmbunătățită îți va îmbunătăți cu siguranță impresia în mintea utilizatorului. Și, asta va plăti cu siguranță pe termen lung, deoarece îl împărtășesc cu cuvântul gură și cu alte media. Cel puțin, vor fi clienții dvs. până când veți face afacerea.

Chat-ul live este excelent pentru generarea de plumb și vânzări, deoarece puteți direcționa un utilizator direct către pagina de checkout când știți că sunt interesați de un produs. Mulți utilizatori renunță la ideea de a cumpăra un produs doar pentru că nu pot găsi o informație complementară. Așadar, puteți captura fiecare dintre astfel de utilizatori și îi puteți converti în clienți.

Pe scurt, chat-ul live îmbunătățește experiența utilizatorului, implicarea, generarea de plumb și vânzările. Este o modalitate simplă, dar foarte bună de a-ți dezvolta afacerea și de a avea succes.

Revizuire LiveChat: Noțiuni introductive cu LiveChat

LiveChat este un software premium de chat live, dar au o probă gratuită pentru 30 de zile. Așadar, vă puteți înscrie gratuit și utiliza software-ul gratuit timp de 30 de zile, explorați caracteristicile acestuia și decide dacă veți continua cu un abonament sau întrerupeți utilizarea acestuia. Este o opțiune excelentă, deoarece vă puteți înscrie gratuit cu o adresă de e-mail la început.

Pentru a începe, va trebui să accesați site-ul LiveChat și să faceți clic pe Înregistrează-te gratuit buton.

înscriere-free-LiveChat

Acum ar trebui să introduceți e-mailul de afaceri pentru a începe procesul de înregistrare LiveChat. În mod alternativ, vă puteți înscrie și cu contul Google.

introduceți-mail-LiveChat-o înscriere

Apoi, în al doilea pas, va trebui să introduceți adresa site-ului dvs. web. Apoi, alegeți și scopul de chat.

introduceți-site-adresa LiveChat-o înscriere

În cel de-al treilea și ultimul pas, puteți alege un tip de industrie, numărul de angajați și un tip de audiență. Dacă intenționați să trăiți chat doar cu clienții dvs., puteți verifica B2C numai. Dar dacă doriți să discutați și cu alte companii, verificați și voi B2B. Și, Uz intern dacă o doriți pentru comunicare pentru uz intern.

Apoi apasa Creează cont buton.

creați-cont-LiveChat

Acum, veți vedea o pagină de conectare. Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola pe care le-ați utilizat la pasul 1. Și, procesul de înregistrare este finalizat.

Apoi, veți vedea următorii pași ai procesului de configurare LiveChat. În pasul următor, va trebui să instalați codul LiveChat pe site-ul dvs..

instalați-code-LiveChat

Pentru un site WordPress, este ușor și sigur cu pluginul LiveChat. Vă vom arăta pașii pentru instalarea pluginului LiveChat și conectarea LiveChat cu WordPress în următoarea secțiune de mai jos. Deci, puteți da clic Voi face asta mai tarziu pentru a trece la pasul următor.

La pasul 3, puteți alege o temă pentru chat.

chat-temă-LiveChat

Pasul 4 vă permite să vă personalizați profilul LiveChat. Puteți încărca o fotografie de profil și puteți seta un mesaj de bun venit.

Personalize-LiveChat

Apoi, în sfârșit, în pasul 5, puteți adăuga agenți în echipa dvs..

create-agenti-LIVECHAT

După adăugarea numărului total de agenți, puteți da clic Accesați Aplicația buton.

Acum, veți vedea că interfața LiveChat este deschisă. Veți vedea o notificare în partea de sus care nu ați instalat LiveChat pe site-ul dvs. Acum, vă vom arăta cum să îl instalați pe site-ul dvs..

Instalarea LiveChat pe site-ul dvs. WordPress

După ce ați finalizat procesul de configurare LiveChat, sunteți acum gata să îl instalați pe site-ul dvs. WordPress. Este un proces simplu de conectare a contului LiveChat cu site-ul dvs. WordPress. În acest scop există un plugin LiveChat gratuit pentru WordPress.

Pentru început, conectați-vă la tabloul de bord WordPress și accesați-l Pluginuri »Adaugă nou. Tip LiveChat în caseta de căutare mai întâi. După ce apare, instalați și activați-l.

instalați-LiveChat-plugin

După ce este activat, puteți vedea LiveChat meniul adăugat la panoul dvs. de bord. Mergi la LiveChat »Setări.

În continuare, va trebui să faceți clic Conectați-vă cu LiveChat buton pentru conectarea LiveChat cu WordPress.

conectați-LiveChat-cu-WordPress

După aceea, vei vedea site-ul tău WordPress conectat cu LiveChat.

LiveChat-instalat-in-WordPress

Faceți clic pe butonul Aplicație web deschisă pentru a accesa interfața LiveChat.

Acum vă puteți gestiona chaturile, echipa de chat și tot ce este de acolo.

Dacă verificați site-ul dvs. web, veți vedea ecranul LiveChat adăugat pe site-ul dvs..

LiveChat-a adăugat-on-WordPress

Verificarea funcțiilor LiveChat

LiveChat este o aplicație bogată în funcții pentru adăugarea chat-ului live pe site-ul tău. Are o mulțime de instrumente de chat, opțiuni de personalizare și funcții de administrare a echipei.

1. Ecran de chat simplu și complet

LiveChat-chat-ecran

Puteți vedea lista de chat-uri, caseta de chat și informațiile de contact ale clientului pe același ecran. Se face ușor să gestionați toate chaturile simultan, pe baza priorității.

2. Rapoarte complexe de chat

LIVECHAT-rapoarte

LiveChat oferă rapoarte extrem de cuprinzătoare în care puteți vedea statistici pentru chaturi, bilete și comerț electronic.

Personalizarea completă posibilă

LIVECHAT-settings

LiveChat vă permite să personalizați complet cum arată interfața de chat și cum funcționează. Puteți personaliza orice accesând site-ul Setări meniul din contul dvs. LiveChat.

Software LiveChat: prețuri și asistență

LiveChat este un software premium de chat live, cu toate acestea puteți începe întotdeauna cu încercarea lor gratuită de 30 de zile.

Dacă sunteți mulțumit de funcțiile sale după 30 de zile, vă puteți abona la unul dintre planurile lor. Există 4 planuri de prețuri disponibile.

LiveChat-stabilire a prețurilor

Planul de bază LiveChat este Incepator. Este potrivit pentru nevoile mici de birou sau de acasă. Puteți crea conturi de agent nelimitate, dar permite doar istoricul chat-ului de 60 de zile și personalizarea de bază a chat-ului. Dacă aveți nevoie de istoricul de chat nelimitat și personalizare completă a chatului, va trebui să cumpărați echipă planifica cel putin.

Starter-ul costă 16 USD lunar pe agent conectat.

Al doilea, Echipă planul este pentru o echipă de sprijin cu normă întreagă. Vă permite să creați conturi de agent nelimitat, să vedeți istoricul de chat nelimitat, personalizarea completă a chatului și raportarea de bază. Costă lunar 33 USD pe agent conectat.

Al treilea, Afaceri planul este cel mai popular plan. Este potrivit pentru firmele mai mari să organizeze departamentul de servicii pentru clienți. Are mai multe funcții avansate decât planul echipei, cum ar fi planificatorul de lucru, predicția personalului, etc. Costă 50 de dolari lunar pe agent autentificat.

Se numește planul LiveChat cu cel mai mare preț Afacere. Are cele mai avansate caracteristici. Este conceput pentru companii Fortune 500 sau deopotrivă. Costă 149 USD lunar pe agent autentificat.

LiveChat oferă suport dedicat 24/4 prin chat live. În plus, are o bază bogată de cunoștințe cu tutoriale, seminarii web, etc..

Verdictul nostru privind utilizarea software-ului LiveChat pe site-ul dvs. WordPress

LiveChat este, fără îndoială, un instrument excelent de chat potrivit pentru utilizatorii de toate nivelurile. Este util atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru marile companii Fortune 500.

Utilizarea LiveChat este ușoară. Are o interfață simplă de utilizator, dar funcții puternice pentru a rula chat live pe site-ul dvs. în mod eficient. Instalarea LiveChat pe WordPress este ușor cu pluginul gratuit, deoarece nu este necesar să atingeți o singură bucată de cod pentru a instala și utiliza.

Credem că LiveChat este software-ul de chat live perfect pentru adăugarea chat-ului live pe site-ul dvs. WordPress. Are un set complet de funcții de care vei avea vreodată nevoie pentru a rula chat live. Integrarea sa cu eCommerce și alte instrumente vă face viața doar ușoară.

Îi dăm 4.5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți LiveChat acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map