Recenzie RafflePress: Cel mai bun plugin pentru cadou WordPress?

Vă întrebați cum să derulați un cadou? RafflePress se laudă cu faptul că este cel mai bun plugin cadou WordPress de pe piață. În această recenzie, vom arunca o privire asupra pluginului RafflePress și a caracteristicilor sale pentru a afla dacă acesta este cel mai puternic și mai ușor de utilizat plugin de concurs WordPress.


Să începem.

Despre RafflePress

rafflepress-giveaway-plugin

RafflePress este un nou plug-in pentru a oferi un WordPress pe piață, care facilitează organizarea unui concurs online de succes. Echipa de la RafflePress a observat că majoritatea plugin-urilor de tip WordPress au fost umflate, buggy, lente și greu de utilizat. Așadar, au creat RafflePress cu scopul de a oferi un plugin cadou care este atât puternic cât și ușor de utilizat.

RafflePress este un plugin oficial verificat de WPBeginner și provine de la creatorul pluginului SeedProd’s Coming Soon Page. În 2018, SeedProd s-a alăturat Awesome Motive Inc., compania care se află în spatele unor pluginuri populare precum OptinMonster, WPForms și MonsterInsights.

De ce ar trebui să rulați un cadou cu RafflePress?

Plugin pentru a da wordpress

Dacă vă întrebați de ce ar trebui să creați un concurs cadou în primul rând, aruncăm o privire la unele dintre beneficii:

1. Măriți traficul site-urilor web
Derularea unui concurs online este o modalitate excelentă de a obține mai mult trafic pe site-ul dvs. web. RafflePress oferă partajare virală încorporată, care recompensează utilizatorii cu înregistrări bonus dacă fac referire la un prieten sau împărtășesc cadou pe rețelele de socializare.

2. Creșteți lista de e-mailuri
Când derulați un cadou, puteți solicita utilizatorilor să se înscrie la lista dvs. de e-mail pentru a primi înregistrări pentru concursul dvs. Oamenii se vor grăbi să devină abonat pentru șansa de a câștiga concursul tău.

3. Sporirea urmăritorilor de socializare
Puteți, de asemenea, permite utilizatorilor să vă urmărească pe Twitter, Instagram, Facebook și multe altele, în schimbul intrărilor bonus în cadou, care vă pot impulsiona rapid următorii social media.

4. Generați oportunități și vânzări vizate
Derularea unui cadou de succes poate chiar să vă ajute să generați oportunități și vânzări mai direcționate. Deoarece un cadou viral vă sporește conștientizarea brandului, mai multe persoane vor fi introduse în afacerea dvs. și ceea ce aveți de oferit.

De exemplu, KnivesShipFree.com a organizat un concurs de succes care le-a stimulat venituri cu peste 10.000 USD.

RafflePress Review: Prezentare generală a caracteristicilor

rafflepress cel mai bun plugin pentru dăruire wordpress

RafflePress oferă tot ce ai nevoie pentru a rula cu ușurință și cu succes un cadou online. Să aruncăm o privire rapidă la unele dintre caracteristicile lor deosebite:

 • Drag and Drop Builder Giveaway – Generatorul de cadouri de drag and drop RafflePress vă permite să construiți o campanie cadou în câteva minute, fără a atinge o linie de cod.
 • Șabloane pre-construite pentru cadou – Oferă șabloane pre-construite pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, fie că veți obține mai mulți abonați, adepți, etc..
 • Sensibil, mobil mobil – Widgetul cadou RafflePress răspunde 100%, deci va arăta excelent pe desktopuri, tablete și mobile.
 • Consultați-un-prieten – Puteți crea cadouri virale și scoateți cuvântul rapid cu funcția de referire a unui prieten RafflePress.
 • Integrări în social media – Pluginul face mai ușor să vă dezvoltați următoarele pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube și multe altele.
 • Protecție împotriva fraudei și intrare cu 1 clic – Înregistrarea cu 1 clic face ușor accesul utilizatorilor în concursul dvs. în timp ce elimină intrările de fraudă.
 • Integrări de marketing și CRM – RafflePress se integrează perfect cu multe dintre cele mai bune servicii de e-mail marketing și software CRM.
 • Pagina de destinație cadou – O pagină de destinație „fără distragere” vă va ajuta să obțineți mai multe înregistrări pentru a vă da cadou.
 • Urmărirea și retargetingul – Utilizați funcția de urmărire și retargeting de succes pentru a vă atinge obiectivele de conversie.

După cum puteți vedea, RafflePress oferă o mulțime de funcții care vă ajută să creați cele mai reușite cadouri. Acum, să aruncăm o privire asupra cât de ușor este să creăm un cadou viral cu RafflePress.

Revizuire RafflePress: Cel mai simplu mod de a crea un cadou viral

RafflePress este conceput cu ușurință de utilizare în minte. Deci, dacă credeți că crearea unui cadou va fi dificilă, nu este.

Să trecem la modul de derulare a unui cadou cu RafflePress.

După instalarea și activarea RafflePress, precum și validarea cheii de licență, puteți începe să construiți primul cadou.

Faceți clic pe pictograma RafflePress din tabloul de bord WordPress, acest lucru vă va duce la o fereastră nouă. Clic Adăuga nou lângă partea superioară a ecranului.

rafflepress-add-new-giveaway

În continuare, vi se va solicita să dați un nume cadou și să alegeți un șablon cadou. RafflePress oferă șabloane de cadou, cum ar fi Classic (care vă permite să creați orice tip de cadou), să vă creșteți lista de e-mailuri, să faceți referire la un prieten, să creșteți pagina dvs. de Facebook și multe altele.

rafflepress-șabloane

După ce alegeți un șablon, veți fi transportat la constructorul cadou RafflePress unde puteți configura detaliile de premiere cadou. La urma urmei, un mare premiu este ceea ce vă va oferi o mulțime de participări la concurs.

Aici puteți alege numele premiului dvs., de exemplu „Beats by Dre Headphones”, includeți o scurtă descriere a premiului concursului și încărcați o imagine a premiului.

Detalii de premii rafflepress-concurs-

Dacă aveți mai multe premii, puteți da clic pe butonul + Adăugați un alt buton de premiu pentru a adăuga mai multe. Puteți seta, de asemenea, datele de început și de sfârșit pentru cadou, precum și fusul orar.

Cel mai interesant lucru RafflePress este toate acțiunile pe care le oferă. Puteți adăuga cât mai multe acțiuni pe care doriți să le oferiți pentru a vă atinge obiectivele și a oferi oamenilor mai multe înscrieri la concurs.

De exemplu, dacă doriți să vă dezvoltați următoarele pe social media, puteți alege acțiuni precum Urmați-ne pe Twitter și Urmați-ne pe Pinterest.

rafflepress-acțiuni de cadouri

Puteți alege, de asemenea, câte înregistrări vor oferi participanților cadou.

În plus, acțiunea lor de Recomandare a unui prieten vă poate ajuta să vă faceți cadou viral. Cu această acțiune, utilizatorii pot obține înregistrări suplimentare pentru partajarea concursului dvs. pe orice platforme de socializare sau prin e-mail.

rafflepress-virali-giveaways

RafflePress oferă, de asemenea, opțiuni de proiectare. Deci, puteți alege fontul, culoarea de fundal, aspectul, culoarea butonului și multe altele.

rafflepress-giveaway-plugin-design

După ce ați terminat să vă creați un cadou, să îl împărtășiți este foarte ușor. Aveți 3 opțiuni de partajare a cadoului online, inclusiv:

 • RafflePress Bloc WordPress – Utilizați blocul WordPres RafflePress pentru a încorpora cadou în postarea sau pagina dvs. WordPress (noul editor de blocuri WordPress).
 • WordPress Shortcode – Utilizați codul scurt WordPress pentru a încorpora concursul dvs. în editorul clasic WordPress, în tema dvs. WordPress sau în widget-urile din bara laterală.
 • Pagina de destinație cadou – Creați o pagină de destinație fără distracții pentru a vă oferi mai multe conversii și implicare.

rafflepress-giveaway-aterizare pagină

După cum puteți vedea, construirea unui cadou cu RafflePress este simplă, dar oferă funcții puternice care vă permit să creați exact tipul de concurs online pe care îl doriți.

Prețuri pentru RafflePress

RafflePress oferă 4 planuri de prețuri diferite: Plus, Pro, Creștere și Ultimate.

rafflepress-stabilire a prețurilor

RafflePress Plus costă doar 49 USD / an și vine cu toate instrumentele esențiale de care ai nevoie pentru a-ți crește traficul și a obține mai mulți adepți. Planul Plus este de a rula cadouri pe un site web. Oferă funcții precum controale de timp, premii multiple, verificare prin e-mail, notificări, acțiuni Pro (cum ar fi Urmăriți pe Twitter pentru a intra) și multe altele.

Planul Pro este de 99 USD / an pentru 3 site-uri web și este excelent pentru întreprinderile și bloggerii care doresc să ofere cadouri obișnuite și să facă mai mult cu ei. Acest plan vine cu caracteristici din planul Plus, precum și integrări prin e-mail, sondaje și sondaje, acțiuni obligatorii, trimitere imagine și multe altele.

Planul de creștere care costă 199 dolari / an este cel mai bun pentru proprietarii de afaceri care doresc rezultate mari și rapide. Cu planul de creștere veți obține totul în Pro și 20 de site-uri, refer-un-prieten (viral), autentificări sociale, pagină de destinație cadou și multe altele.

În sfârșit, planul Ultimate este pentru o licență pe viață și costă o taxă de 1 dată de 349 USD.

În momentul scrierii acestui articol, puteți începe cu RafflePress cu 20% reducere a prețurilor obișnuite.

Verdictul nostru: Ar trebui să folosiți RafflePress pentru a crea un cadou?

RafflePress se numește cel mai bun plugin pentru a da un motiv WordPress. Dacă nu ați creat niciodată un cadou înainte, nu este nevoie să vă faceți griji – cu RafflePress puteți construi un cadou de succes în câteva minute.

În plus, caracteristicile pe care le oferă vă fac și mai ușor să vă atingeți obiectivele. Fie că doriți să vă construiți social media în continuare, să vă creșteți lista de e-mailuri, să creșteți traficul site-ului dvs. sau să stimulați conștientizarea brandului, puteți face acest lucru cu ușurință cu RafflePress.

Iti recomandam RafflePress oricui dorește să ruleze rapid și ușor.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți RafflePress acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map