Recenzie SearchWP: Este cel mai bun plugin de căutare WordPress?

Vizitatorii dvs. sunt frustrați de rezultatele irelevante atunci când vă caută site-ul? Funcția implicită de căutare WordPress este atât de elementară, încât nu poate indexa tot conținutul pe care îl caută vizitatorii. În review-ul nostru SearchWP, aflați cum acest plugin vă poate alimenta funcția de căutare și va oferi vizitatorilor dvs. rezultatele de care au nevoie.


ReviewWP Review

De ce ai nevoie de SearchWP

Pentru un blog WordPress de bază, funcția de căutare încorporată ar putea fi suficientă.

Dar, pe măsură ce WordPress a crescut în popularitate, blogurile de bază sunt în minoritate. Acum, când WordPress este considerat un sistem CMS complet (sistem de gestionare a conținutului), este utilizat pentru toate varietățile de site-uri cu tot felul de conținut.

Dacă vindeți produse, utilizați câmpuri personalizate sau încărcați documente PDF sau Word, probabil că ați observat că vizitatorii dvs. nu pot găsi aceste informații prin căutarea implicită WordPress.

Și, dacă vizitatorii dvs. nu pot găsi ce caută, vor pleca și vor căuta în altă parte.

Cu rezultate slabe ale căutării, lăsați traficul și veniturile pe masă.

SearchWP este un plugin premium care modifică funcția de căutare WordPress, indexând mai mult conținutul dvs. astfel încât să poată crea rezultate mai relevante.

Spre deosebire de căutarea nativă a WordPress, pluginul SearchWP va indexa și căuta prin:

 • câmpuri customizate
 • termeni de taxonomie
 • Detaliile și descrierile produsului comerțului electronic
 • conținut generat de shortcodes
 • chiar și conținut PDF, Office și documente

Cu rezultate de căutare mai bune pe site-ul dvs. web, utilizatorii dvs. vor putea găsi rezultatele de care au nevoie și vor avea o experiență de utilizator mai bună.

Cum să configurați SearchWP

SearchWP este foarte ușor de configurat. Este conceput pentru a fi o soluție de căutare la cheie, care nu are nevoie de nicio configurație extinsă – tot ce trebuie să faceți este să instalați și să activați pluginul.

(Cu toate acestea, există opțiuni mai avansate disponibile dacă sunteți dezvoltator sau doriți să vă personalizați rezultatele căutării – mai multe despre cele de mai jos.)

După instalarea și activarea pluginului, veți vedea un mesaj de confirmare. Conținutul dvs. este acum indexat.

SearchWP Review - indexare

Asta e tot ce trebuie să faci! Pluginul este acum configurat și funcționează.

Puteți face clic pe butonul vizualizați progresul și setările link pentru mai multe informații și pentru a vedea când a terminat indexarea conținutului.

De asemenea, puteți naviga la setări la Setări »SearchWP.

Aici, puteți personaliza nivelul de prioritate pentru a oferi fiecărui aspect al conținutului dvs. în rezultatele căutării și chiar exclude anumite tipuri de conținut.

Recenzie SearchWP - personalizare

Puteți face clic pe albastru Statistici link în partea de sus pentru a vizualiza toate căutările efectuate pe site-ul dvs..

Pentru mai multe detalii despre personalizarea rezultatelor căutării dvs., citiți postarea WPBeginner, Cum să îmbunătățiți căutarea WordPress cu SearchWP.

Motoare de căutare suplimentare

Ce se întâmplă dacă doriți să aveți diferite motoare de căutare pe diferite zone ale site-ului dvs.?

De exemplu, s-ar putea să aveți o întrebare frecventă sau o bază de cunoștințe pe care doriți ca vizitatorii să o poată căuta, fără conținut aleatoriu, cum ar fi postările de pe blog în rezultate..

Nici o problema. Poti creați mai multe formulare de căutare cu SearchWP.

În partea de jos a Setări »SearchWP trebuie doar să faceți clic pe Adăugați un nou motor suplimentar buton.

ReviewWP Review - suplimentar

Verificați lucrurile pe care doriți să le indexați pentru acest tip de căutare și faceți clic pe butonul Salvează modificările buton.

Acum, pentru a utiliza efectiv acest motor de căutare pe site-ul dvs., va trebui să creați un formular de căutare specific pentru motorul suplimentar. Puteți consulta Baza de cunoștințe SearchWP pentru un tutorial detaliat și exemple de cod despre cum să faceți acest lucru.

Extensii SearchWP

SearchWP are, de asemenea, o serie de extensii disponibile pentru a adăuga și mai multe funcții la căutarea dvs., inclusiv:

 • bbPress Integration: permite vizitatorilor să caute prin subiectele forumului
 • Căutare booleană: adăugați suport pentru excluderea rezultatelor pe baza cuvintelor cheie
 • Integrare co-autori Plus: indexuri și căutări de autori creați cu ajutorul companiei Automattic Coautori Plus conecteaza
 • FacetWP: adaugă filtrare asemănătoare cu Amazon la orice listare de conținut WordPress
 • Potriviri fuzzy: includ termeni de căutare care sunt apropiați în ortografie cu termenii căutați
 • …și altele

Documentare și asistență

Documentația este disponibilă pe site-ul SearchWP, inclusiv multe tutoriale cu capturi de ecran despre cum să începeți și să configurați căutările. Există, de asemenea, ajutor pentru dezvoltatorii care doresc să se afunde mai adânc în personalizarea instalațiilor SearchWP, inclusiv multe cârlige și filtre.

Obținerea de sprijin necesită achiziționarea unei licențe (mai multe despre cea de mai jos).

După ce aveți cheia de licență, navigați la Setări »SearchWP, și faceți clic pe butonul Ajutor fila din partea de sus. Apasă pe Activați licența butonul din partea de sus și introduceți cheia.

Acum puteți deschide un bilet de asistență chiar de pe tabloul de bord.

SearchWP Review - suport

Opțiuni de licență

SearchWP oferă 3 planuri de prețuri. Puteți alege în funcție de numărul de site-uri pe care doriți să utilizați SearchWP. Planurile disponibile sunt:

 • Standard planifică 79 $
 • Pro planifică 149 dolari
 • Pro Plus planifică 299 dolari

Standard planul este pentru 1 site, Pro este pentru 5 site-uri și Pro Plus este pentru site-uri nelimitate. Deci, dacă executați un singur site web, vă puteți înscrie cu planul Standard. Vă puteți actualiza oricând licența de plugin, plătind diferența de cost.

searchwp-stabilire a prețurilor

Toate licențele includ accesul la toate extensiile și un an de asistență și actualizări. Licențele se reînnoiesc anual cu o reducere de 20%. Puteți achiziționa oricând o licență de pe site-ul SearchWP.

SearchWP are o politică de rambursare completă de 14 zile, astfel încât investiția dvs. este garantată. Dacă pluginul nu funcționează ca publicitate sau dacă biletul dvs. de asistență rămâne nerezolvat, veți primi banii înapoi în proporție de 100%. Deci, ce aștepți? Începeți cu SearchWP astăzi!

Sfat bonus: identificați exact ce caută vizitatorii dvs.

După ce ați adăugat căsuțe de căutare pe site-ul dvs. cu SearchWP, veți dori să vedeți exact ce caută vizitatorii dvs. utilizând casetele de căutare. Acolo este locul MonsterInsights vine la îndemână.

monsterinsights-plugin-WordPress

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress și vă oferă rapoarte detaliate despre audiența site-ului și comportamentul acestora. Utilizând pluginul, puteți urmări modul în care vizitatorii site-ului dvs. utilizează casetele de căutare.

În primul rând, va trebui să instalați pluginul MonsterInsights și să configurați Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Apoi, puteți accesa setările Google Analytics și puteți activa căutarea site-ului pentru site-ul dvs. Iată ghidul detaliat despre cum să faci configurați urmărirea căutării pe site în WordPress utilizând Google Analytics.

Apoi, puteți vedea exact ce termeni caută utilizatorii dvs. pe site-ul dvs. accesând Comportament »Căutare pe site» Termeni de căutare în profilul Google Analytics. Acest lucru arată, de asemenea fara rezultate termeni de căutare dacă există.

site-ul termenii de căutare-date-in-Google Analytics

Folosind acest raport de căutare a site-ului, puteți identifica ce caută vizitatorii dvs. pe site-ul dvs. În plus, puteți descoperi noi idei de cuvinte cheie pentru site-ul dvs..

Verdictul nostru privind utilizarea SearchWP pentru a-ți îmbunătăți căutarea WordPress implicită

Dacă sunteți frustrat de rezultatele slabe ale căutării de pe site-ul dvs. și pierdeți vizitatorii care nu pot găsi ceea ce caută, aveți nevoie de un plugin pentru a vă îmbunătăți rezultatele căutării WordPress.

Ne place cât de ușor de utilizat este SearchWP și cum are atât de multe opțiuni pentru a configura și personaliza căutările.

Dăm SearchWP 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține CăutareWP acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map