Redirectionarea

Căutați o modalitate mai ușoară de a redirecționa adresele URL pe site-ul dvs. WordPress? Nu este nevoie să vă confundați cu .htaccess, care ar putea sparge site-ul dvs. Web atunci când utilizați pluginul Redirection WordPress. Aflați cum puteți configura redirecționările într-un mod ușor în recenzia noastră de redirecționare.


Revizuirea redirecției

De ce ar trebui să configurați redirecții

Le-ați văzut pe web: pagina 404 care nu a fost găsită!

Este o experiență frustrantă atunci când nu puteți găsi conținutul pe care îl căutați.

Dacă ați făcut bloguri pentru o perioadă lungă de timp, probabil că ați acumulat 404 erori pe propriul site web. Este firesc, eroarea ocazională 404 nu va distruge site-ul.

Dar dacă doriți să reduceți frustrarea cititorului la un nivel minim și să vă asigurați că acei 404 nu îți dau rezerva clasamentului motorului de căutare, trebuie să îi ții deasupra lor.

Cu redirecționări automate, puteți remedia acele 404-uri și vă puteți menține utilizatorii fericiți, trimițându-le la conținutul pe care îl caută – ca să nu mai vorbim de păstrarea acestora sucul de legătură curgere.

Când ar trebui să utilizați redirecții?

Redirecțiile nu ar trebui să fie doar răspunsuri reactive la legăturile rupte.

Puteți fi proactiv în ceea ce privește îmbunătățirea experienței utilizatorului pe blogul dvs. prin configurarea redirecțiilor atunci când:

 • redenumiți o postare sau o pagină pentru a îmbunătăți SEO sau pentru a reflecta mai bine conținutul
 • actualizați-vă categorii sau etichete pentru o mai bună structură a site-ului
 • aflați că un alt site web vă leagă cu o adresă URL incorectă
 • actualizați-vă structura de legături permanente
 • migrați conținutul către sau de pe un alt site web
 • schimbați directorul instalării WordPress

Ce cod de redirecționare ar trebui să utilizați?

Există o serie de coduri de stare HTTP diferite utilizate pentru redirecționarea paginilor web, toate cu semnificații diferite.

Utilizarea codului greșit poate avea un efect negativ asupra clasamentului motorului de căutare, așa că asigurați-vă că îl alegeți pe cel potrivit pentru fiecare redirecționare.

Codurile de redirecționare au o lungime de 3 cifre și toate încep cu 3. Cele două cel mai des utilizate sunt:

 • 301 mutat permanent. Toate cererile viitoare pentru această adresă URL trebuie trimise la noua adresă URL și linkurile ar trebui să fie actualizate pentru a reflecta noua locație. Acest cod trece cea mai mare parte a sucului de legături (puterea de clasare a motorului de căutare) la noul URL.
 • 302: redirecționare temporară. Redirecționează la noul URL deocamdată, dar în viitor va reveni la adresa URL permanentă. Linkurile nu trebuie actualizate. Acest cod de eroare NU trece niciun suc de legătură SEO.

Pentru situațiile enumerate mai sus, ar trebui să utilizați 301 redirecții.

O redirecționare temporară ar trebui utilizată rar, pentru lucruri precum „in curand”Sau„modul de întreținerePagini ”.

De ce ar trebui să utilizați un plugin de redirecționare?

O simplă redirecție pare că ar trebui să fie o sarcină ușoară – dar este mai complicat decât ai putea crede.

Există câteva modalități diferite de a redirecționa adresele URL, dar cel mai bun mod de a face acest lucru este cu dvs. .fișier htaccess, un fișier de configurare citit de serverul dvs..

Modificarea fișierului dvs. .htaccess poate fi dificilă, pentru că dacă primiți un lucru greșit – cum ar fi o virgulă neplătită, un cuvânt cu scriere greșită sau un spațiu în care nu ar trebui să fie -, vă poate sparge întregul site, ceea ce duce la infam Ecranul alb al morții WordPress.

Folosirea unui plugin pentru gestionarea redirecționărilor dvs. este mai sigură. De asemenea, vă va economisi timp, deoarece puteți adăuga redirecții chiar din tabloul de bord WordPress în loc să încurcați cu fișierele prin FTP.

Cum să configurați pluginul de redirecționare

După instalarea și activarea pluginului Redirection, puteți naviga la Instrumente »Redirecționare pentru a adăuga prima redirecționare.

Sub Adăugați redirecție nouă, puteți introduce informațiile pentru a redirecționa o adresă URL:

Revizuirea redirecției - adăugați un nou URL

Nu trebuie decât să completați adresa URL de mai jos Adresa URL sursă, și noua adresă URL la care doriți să o redirecționați Adresa URL a țintei.

Dacă doriți să vă organizați redirecționările în grupuri, faceți clic pe butonul Grupuri link în partea de sus a paginii pentru a crea grupuri.

Făcând clic pe butonul Opțiuni link din partea de sus a paginii, puteți decide cât timp vă păstrați redirecționarea și 404 jurnalele, importa setările dintr-un fișier .htaccess sau CSV sau puteți șterge toate redirecționările..

Revizuirea redirecției - Opțiuni

Pe Erori 404 pagina, puteți vedea o înregistrare a tuturor erorilor recente 404. Puteți utiliza acest jurnal pentru a descoperi erori comune și a le redirecționa către paginile existente.

Pentru informații mai detaliate despre crearea redirecțiilor cu plugin-ul Redirection, consultați acest ghid Cum să urmăriți 404 de pagini și să le redirecționați în WordPress.

Crearea de redirecții cu expresii regulate

Dacă trebuie să redirecționați o serie de adrese URL care utilizează același model, vă va economisi mult timp pentru a utiliza expresii obișnuite în loc să introduceți manual fiecare adresă URL. Acest lucru poate fi util dacă ați relocat întregul blog și trebuie să redirecționați fiecare postare sau dacă ați redenumit o categorie sau o etichetă.

De exemplu, dacă ați redenumit „tag” în „tag2”, puteți utiliza aceste setări pentru a redirecționa adresele URL folosind eticheta:

 • Adresa URL sursă: ^ / tag / ([a-z0-9 _-] +) / $
 • Meci: Doar URL
 • Acțiune: Redirecționați la adresa URL
 • regex: pe
 • Adresa URL a țintei: / tag2 / {$ 1} /

Verdictul nostru

Fiecare blogger va avea nevoie în cele din urmă să configureze redirecții pe blogul lor, iar pluginul Redirection face mult mai ușor să gestionezi aceste redirecții chiar din tabloul de bord WordPress.

Acest plugin gratuit este unul dintre cele mai populare în directorul WordPress.org și este foarte apreciat de utilizatori. Caracteristicile sale puternice vă permit să monitorizați cu ușurință erorile 404 și să adăugați redirecționări chiar și cu RegEx (expresii obișnuite).

Un dezavantaj este să aveți grijă este că scanarea continuă a site-ului dvs. pentru 404 erori poate prelua o mulțime de resurse de server, ceea ce ar putea încetini site-ul dvs. pentru vizitatori. Dacă doriți, puteți dezactiva înregistrarea 404 de sub Opțiuni fila selectând „Fără jurnale”.

Asistența din partea dezvoltatorului poate lipsi, dar comunitatea este destul de activă pentru a ajuta la rezolvarea problemelor de pe forumurile de asistență WordPress. Deși pluginul este foarte apreciat, multe cereri de asistență nu răspund.

Dăm Redirecție 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 2.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți redirecționare acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me