Review SeedProd – Revizuit # 1 În curând Pluginul Revizuit

Doriți să creați o pagină uimitoare în curând pentru noul dvs. site web? SeedProd se laudă că este numărul 1 care va veni în curând și modul de întreținere pentru WordPress. În această recenzie SeedProd, vom examina caracteristicile lor pentru a vedea dacă sunt la curent.


Despre SeedProd Coming Soon Pro

recenzie seedprod

Cu peste 800.000 de instalări active, SeedProd este cel mai popular în curând și modul de întreținere pentru WordPress. SeedProd simplifică construirea unei pagini de curând sau de întreținere și vă permite să începeți să colectați adresa de e-mail a vizitatorilor dvs. din prima zi.

În 2018, SeedProd s-a alăturat Awesome Motive Inc., compania de management din spatele IsItWP, WPBeginner și mai multe pluginuri WordPress populare, cum ar fi OptinMonster, WPForms, MonsterInsights, etc..

Aveți nevoie într-adevăr de o pagină în curând?

Dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de o pagină în curând, mai jos sunt câteva motive pentru care trebuie să luați în considerare:

1. Fă-ți oameni încântați

Construirea unei pagini în curând este o modalitate excelentă de a-i incanta pe oameni încântați de produsul sau site-ul dvs. pe care urmează să îl lanseze. Un plugin în curând, cum ar fi SeedProd, vine cu un contor de contorizare, care vă permite să arătați câte zile va dura pentru a lansa site-ul dvs..

2. Crește-ți lista de e-mailuri începând cu ziua 1

Doar pentru că ați lansat pur și simplu un blog nu înseamnă că potențialii dvs. vizitatori vor aduna la el încă din prima zi. În esență, va trebui să vă conectați la modul publicului țintă înainte de a lansa site-ul. Cu o pagină interactivă în curând, puteți integra buletinul de e-mail și puteți începe să creșteți lista de e-mailuri, astfel încât să puteți păstra legătura cu publicul țintă.

3. Îmbunătățește-ți SEO

Înainte de a lansa un site, Google vă recomandă să creați o pagină în curând, deoarece vă ajută să vă îmbunătățiți SEO.

SeedProd Review – O privire rapidă asupra funcțiilor și suplimentelor

SeedProd vine cu toate caracteristicile esențiale pe care le-ați putea dori vreodată de la un plugin de întreținere în curând. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor și suplimentelor sale.

Caracteristici de bază

 • În curând modul: Creați o pagină uimitoare în curând, cu doar câteva clicuri.
 • Modul de întreținere: Spre deosebire de o pagină în curând, o pagină de întreținere este de obicei activată atunci când site-ul dvs. este întrerupt pentru întreținere.
 • Editor în timp real: La fel ca WordPress Customizer, puteți efectua modificări în timp real pe paginile dvs. fără a schimba înainte și înapoi între editor și pagina de previzualizare.
 • Cronometru contor / bara de progres: Anunțați clienții dvs. cât timp va dura lansarea site-ului.

Caracteristici avansate

 • Integrarea formei optinice: Integrați formularul de opțiune cu instrumentele dvs. preferate de marketing prin e-mail, cum ar fi AWeber, GetResponse, Monitor de campanie sau Constant Contact, care este o alternativă mai bună de e-mail pentru MailChimp.
 • 50+ teme: Doriți să începeți o pagină în curând în câteva minute? Tot ce trebuie să faci este să alegi din lista extinsă de teme ale paginii de destinație și să o reglezi în funcție de nevoile tale.
 • 500.000 de imagini de fundal gratuite: Obțineți acces la peste 500.000 de imagini de fundal superbe de la Unsplash.
 • Popup formular de contact: Permiteți-le vizitatorilor să ia legătura cu dvs. prin adăugarea unui formular pop-up de contact pe pagina dvs. alături de formularul dvs. de e-mail.

Adaosuri

 • Numărătoare de urgență: Creați un sentiment de urgență prin afișarea unui contor de contorizare pentru fiecare utilizator pentru a-i încuraja să ia măsurile dorite, cum ar fi înscrierea la newsletter-ul dvs..
 • Pagina personalizată 404: Cu modele intrigante, colectați oportunități din 404 de pagini personalizate.
 • Bara de notificari: Captați atenția vizitatorilor dvs. creând o bară de notificări lipicioasă pentru anunțuri și apelați la acțiuni cu un contor contor.
 • Pagina de autentificare personalizată: Configurați cu ușurință o pagină de conectare personalizată pentru site-ul dvs. WordPress.

Cel mai simplu mod de a activa o pagină în curând și întreținere

SeedProd este un plugin premium complet dezvoltat pentru construirea unei pagini în curând. De asemenea, puteți găsi versiunea gratuită a SeedProd în depozitul de pluginuri WordPress.

Versiunea gratuită vă permite să construiți pagini de bază în curând și de întreținere. Cu versiunea premium, puteți integra paginile cu instrumentul dvs. de marketing prin e-mail, adăugați un formular de contact pop-up, alegeți peste 50 de teme de pagini de destinație și multe altele.

După instalarea și activarea SeedProd Pro, veți fi direcționat către pagina Licenței unde vă puteți valida cheia de licență, aflați mai multe despre utilizarea SeedProd și puteți începe cu pluginul.

Recenzie seedprod - pagina licențelor

Pur și simplu faceți clic pe butonul Accesați pagina Setări butonul din pagina licenței. Vei fi direcționat către o pagină unde poți activa în curând sau modul de întreținere pe site-ul tău.

Recenzie seedprod - permiteți pagina în curând

Înainte de a activa orice mod, poate doriți să mergeți la creatorul de pagini pentru a vedea cum va arăta pagina.

SeedProd este livrat cu un constructor de pagini în timp real, care arată similar cu personalizatorul WordPress. Toată personalizarea se poate face pe constructorul de pagini. Cel mai bine, nu trebuie să comutați înainte și înapoi între pagina de constructor și previzualizarea.

constructor în timp real seedprod

Iată câteva lucruri pe care le puteți face în constructorul de pagini:

Alegeți o imagine diferită de fundal

Alegeți dintre mai mult de 500.000 de imagini de fundal de pe Unsplash. După ce alegeți o imagine, o puteți importa instantaneu pe fundalul paginii de destinație.

revizuire seedprod - schimbare de fond

Adăugați un contor de contorizare

Puteți specifica data de încheiere și adăuga instantaneu un contor de contorizare la pagina dvs..

Pagina de debarcare de bază

Dacă doriți să creați o pagină de destinație personalizată pe site-ul dvs., faceți pur și simplu clic pe fila Pagini de destinație din partea dvs. Setări SeedProd pagină. Apoi, specificați slug-ul URL pe care îl doriți pentru pagina dvs. de destinație. Apoi apasa Crează pagină.

în curând, revizuirea pro a paginii - pagina de destinație

Acum vi se va cere să specificați numele paginii și să selectați o temă.

recenzie seedprod - selectați o temă

După ce ai ales o temă pentru pagina ta, vei fi trimis la constructorul de pagini în timp real unde poți personaliza pagina așa cum vrei.

Preț pentru SeedProd

SeedProd oferă 4 planuri de prețuri diferite, începând de la 29,60 USD pentru planul de bază.

Licența Plus vă permite să utilizați SeedProd pe 3 site-uri web pentru 69,60 USD pe an. Pentru site-uri nelimitate și funcții complete, puteți achiziționa planul Pro pentru 99,20 USD pe an.

Pentru actualizări de viață și asistență prioritară, puteți achiziționa licența Ultimate pentru 239,20 USD pe an.

De asemenea, consultați epxert-pick-ul de pluginuri WordPress în curând.

Verdictul nostru privind utilizarea SeedProd pentru construirea unei pagini în curând

Fara indoiala, SeedProd este numărul 1 în curând și modul pentru modul de întreținere din motive întemeiate. Puteți construi, de asemenea, o pagină de destinație de bază cu SeedProd, care este un bonus imens.

Creatorul de pagini în timp real face foarte ușor să vă personalizați paginile de curând și de întreținere. Cel mai bun lucru este că puteți face toate modificările din pagina dvs. și chiar previzualizați-o instantaneu.

Iti recomandam SeedProd pentru utilizatorii care doresc să construiască în curând, întreținere și pagini de destinație de bază rapid și ușor.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți acum SeedProd »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me