ReviewPress Translate: Este cel mai bun plugin de traducere?

Căutați un plugin de traducere pentru site-ul dvs. WordPress? Când construiți un site web, doriți ca oameni din întreaga lume să-l viziteze și să poată citi și înțelege conținutul. Prin simpla furnizare a conținutului dvs. în mai multe limbi, puteți crește cantitatea de trafic pe care site-ul dvs. o obține și deschide conținutul dvs. pentru o audiență mai largă. Deci, dacă doriți ca site-ul dvs. să fie multilingv, veți avea nevoie de un plugin de traducere.


În această recenzie TranslatePress, vom împărtăși cu dvs. caracteristicile, funcționalitățile, prețurile, avantajele și contra, și multe altele, pentru a vă ajuta să determinați dacă este cel mai bun plugin de traducere pentru nevoile dvs..

Despre TranslatePress

translatepress-review-site

TranslatePress este un plugin de traducere WordPress ușor de utilizat pentru oricine. Ceea ce face ca TranslPress să fie diferit de celelalte pluginuri de traducere este faptul că vă permite să traduceți postări și pagini direct din frontendul site-ului dvs. web. Aceasta înseamnă că puteți vedea ceea ce traduceți în timp real.

translatepress-ul Frontend

Interfața TranslatePress vă permite să traduceți cu ușurință orice conținut scris pe care îl vedeți pe pagină, inclusiv postări, pagini, meta date, pluginuri și chiar tema dvs. WordPress.

TranslatePress oferă, de asemenea, integrarea API-ului Google Translate, care vă permite să accelerați procesul de traducere, dacă traducerea manuală nu este pentru dvs. sau necesită prea mult timp. Dacă oricare dintre traducerile AI bazate pe Google sunt incorecte, puteți să le accesați și să le reparați manual.

Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, TranslatePress este încărcat cu o serie de funcții extraordinare, inclusiv:

 • Limbi multiple – Suport pentru 221 de limbi.
 • Pachet SEO – Asistență SEO pentru barele de pagini, titlul paginii, descrierea și multe altele pentru a vă oferi un impuls în clasamentul local de căutare.
 • Detectarea automată a limbajului utilizatorului – Când un utilizator vizită prima dată site-ul dvs. web, acesta este redirecționat la limba preferată pe baza setărilor browserului sau pe adresa IP.
 • Conturi traducător – Creați conturi de traducător și atribuiți rolul oricărui utilizator de pe site-ul dvs. Acest utilizator vă poate traduce conținutul fără a avea acces la zona dvs. completă de administrare, pentru a vă păstra site-ul în siguranță.
 • Navigare bazată pe limbaj – Configurați meniul dvs. de navigare pentru diferite limbi.

Revizuire TranslatePress: Noțiuni introductive cu TranslatePress

Începeți cu TranslatePress este foarte ușor. Dar înainte de a începe traducerea site-ului dvs., veți dori să configurați mai întâi setările. După achiziționarea și instalarea TranslatePress, treceți pur și simplu peste Traduceți site-ul butonul din partea de sus a tabloului de bord WordPress, apoi faceți clic pe Setări.

translate-site-ul setările

În zona Setări generale, puteți seta limba dvs. implicită și selectați toate limbile în care doriți să faceți site-ul dvs. web disponibil. Pentru a adăuga o limbă, accesați Toate limbile secțiune și faceți clic pe săgeata de lângă „Alegeți…” pentru a deschide meniul derulant. Din listă, alegeți limba dorită.

alege limba

După ce ați selectat limba dorită, faceți clic pe butonul Adăuga buton.

add-language-translatepress-recenzie

Repetați din nou procesul pentru a adăuga cât mai multe limbi doriți.

În zona de setări generale puteți alege, de asemenea, dacă doriți să fie afișate limbi în numele lor nativi sau în engleză, să activați și să dezactivați Google Translate, să adăugați un comutator de limbă la orice pagină sau meniu și multe altele.

Când veți avea setările cum doriți, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvează modificările buton.

Acum sunteți gata să începeți să traduceți site-ul. Pentru a începe traducerea site-ului dvs., faceți clic pe butonul Traduceți site-ul fila din zona de setări.

traduce site-buton

După ce faceți clic pe buton, veți fi redirecționat către editorul vizual TranslatePress. Editorul vizual este simplu și ușor de utilizat chiar și pentru începători completi.

translatepress-review-interfață

Pentru a începe traducerea conținutului dvs., nu trebuie decât să alegeți șirul de text pe care doriți să îl traduceți din meniul derulant, să introduceți manual traducerea și să apăsați pe Salvați traducerea butonul din partea de sus a ecranului.

Puteți trece pur și simplu pe orice șir și faceți clic pe butonul de editare care apare în stânga și traduceți șirul dvs. în interfața de traducere din stânga. Acest lucru face ca totul să fie mai vizual decât spre a căuta în meniul drop-down.

traduce conținut-manual

Notă importantă: Traducerea automată este disponibilă numai după activarea API-ului Google Translate.

Pentru a previzualiza traducerea, trebuie doar să faceți clic pe comutatorul de limbi adăugat în secțiunea Setări.

language-preview

Asta e! Vedeți, realizarea unui site web multilingv este incredibil de ușor cu TranslatePress.

Plugin Traduceți: prețuri

TranslatePress oferă o versiune gratuită a pluginului lor, precum și 3 planuri de prețuri diferite: personal, de afaceri și dezvoltator. Fiecare plan plătit vine cu interfața avansată de traducere, suport pentru câmpuri dinamice, integrare cu Google Translate, comutator flexibil de limbă și 1 an de asistență și actualizări.

translatepress-review-de stabilire a prețurilor

Versiunea gratuită a pluginului TranslatePress vă permite doar să traduceți site-ul dvs. în 1 limbă, ceea ce îl face potrivit pentru site-urile bilingve. Deci, dacă doriți posibilitatea de a traduce site-ul dvs. în mai multe limbi, trebuie să alegeți unul dintre planurile lor plătite.

Planul personal costă 79 EUR / an, care se ridică la aproximativ 88 USD. Cu planul personal obțineți utilizarea pluginului pentru 1 site, precum și a mai multor limbi addon și pachet SEO.

Dacă doriți posibilitatea de a utiliza pluginul pe 3 site-uri web, precum și alte funcții avansate, cum ar fi conturile traducătorilor, navigarea bazată pe limbă, detectarea automată a limbajului utilizatorului și multe altele, atunci va trebui să alegeți planul de afaceri care costă 139 € / an, sau aproximativ 155 dolari SUA.

Cu planul dezvoltator, veți obține toate aceleași funcții și suplimente ca și planul de afaceri, dar veți avea posibilitatea de a utiliza pluginul pe un număr nelimitat de site-uri web. Planul pentru dezvoltatori costă 199 € / an sau 222 USD.

Plugin Traduceți: pro și contra

Acum că știți mai multe despre TranslatePress, aruncăm o privire asupra avantajelor utilizării TranslatePress pentru a traduce conținutul site-ului dvs. web.

Pro-uri

 • Versiune gratuită: Puteți începe cu TranslatePress gratuit.
 • Ușor de folosit: TranslatePress este ușor de început și vă permite să traduceți totul din frontend, inclusiv produsele WooCommerce, conținutul constructorului de pagini, formulare etc..
 • Asistență SEO: TranslatePress oferă suport SEO pentru site-uri multilingve.

În continuare, aruncăm o privire la unele dintre limitările de la TranslPress.

Contra

 • Versiune gratuită limitată: Versiunea gratuită a TranslatePress este destul de limitată. Puteți traduce site-ul dvs. doar într-o limbă.
 • Fără suport SEO: Versiunea gratuită nu oferă, de asemenea, funcții de suport SEO. Așadar, dacă doriți să stimulați clasamentul local de căutare, versiunea gratuită nu va funcționa pentru dvs..
 • costisitoare: Dacă tocmai începeți, un plan plătit cu TranslatePress vă poate costa puțin.

Verdictul nostru privind utilizarea TranslatePress pentru a traduce site-ul dvs. WordPress

TranslatePress este un plugin de traducere extrem de apreciat, care facilitează oricui să își traducă site-ul WordPress în mai multe limbi. Faptul că puteți traduce pagini și postări pe site-ul dvs. în timp real din frontend este într-adevăr ceea ce face ca acest plugin de traducere să iasă în evidență de mulțime.

Deși versiunea gratuită este bine pentru a începe, pentru a crea un site web multilingv de succes, optimizat pentru SEO, va trebui să investiți într-unul dintre planurile lor plătite. Unele planuri plătite ar putea părea costisitoare, dar TranslatePress nu este doar un simplu plugin de traducere. TranslatePress este dotat cu funcții precum asistență SEO, detectare automată a limbajului utilizatorului, navigare bazată pe limbă, conturi de traducători și multe altele pentru a oferi site-ului dvs. web multilingv putere suplimentară și performanță sporită.

Îi dăm un 4,5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Sperăm că v-a plăcut această recenzie TranslatePress și că acum știți dacă TranslatePress este cel mai bun plugin de traducere pentru nevoile dvs. Dacă mai doriți să consultați și alte pluginuri de traducere, consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri de traducere WordPress comparate.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți TranslatePress acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map