Revizuire TrustPulse: impulsuri de conversii cu aplicația Social Proof

Ați observat vreodată că 98% dintre vizitatorii dvs. părăsesc site-ul dvs. web fără a lua măsuri?


Majoritatea oamenilor abandonează site-ul dvs. web pentru că nu sunt siguri dacă produsele / serviciile dvs. sunt suficient de demne de încredere.

Știm cât de descurajant este să știm că oamenii nu au încredere în munca ta. Dar nu vă faceți griji. Acum puteți convinge utilizatorii dvs. să creadă că le puteți oferi ceea ce își doresc și că pot avea încredere în dvs. fără să vă gândiți.

Puteți face acest lucru arătându-le dovada socială în timp real a afacerii dvs. cu Software-ul TrustPulse.

TrustPulse este un software FOMO și de notificare socială care vă ajută să utilizați puterea probei sociale pentru a vă crea încredere și a vă spori conversiile și vânzările..

În această recenzie TrustPulse, vă oferim informații detaliate despre caracteristicile sale și, de asemenea, să privim cum să o utilizați pe site-ul dvs. web pentru a afișa notificările. În acest sens, vom acoperi:

 • De ce să folosiți TrustPulse
 • Prezentare generală TrustPulse
 • Caracteristici
 • Cum se utilizează TrustPulse
 • Ușurință în utilizare
 • Prețuri
 • Ce gândim despre TrustPulse

Asadar, haideti sa începem.

De ce să utilizați pluginul de notificare socială TrustPulse

Nimănui nu-i pasă ce spui despre afacerea ta. Cu o aplicație de dovadă socială, îi puteți face pe oameni să știe ce cred clienții dvs. despre produsul dvs. și să încurajați utilizatorii să îl cumpere de la dvs..

Afișarea unor dovezi sociale despre afacerea dvs. este ca și cum ați adăuga o mărturie pentru vizitatorii dvs. Este o modalitate excelentă de a adăuga credibilitate muncii tale. În plus, vă ajută clienții să aibă o părere imparțială despre afacerea dvs., care în schimb poate ajuta la crearea încrederii.

Cu TrustPulse, puteți permite vizitatorilor dvs. să cunoască legitimitatea afacerii dvs. arătându-le acțiunilor în timp real întreprinse de site-ul dvs. de către utilizatori. Aceasta poate fi orice acțiune. Puteți să le anunțați despre o vânzare recentă, o încercare gratuită sau o înregistrare prin newsletter pe e-mail efectuată de un utilizator.

Știind că alții folosesc produsele / serviciile dvs., vizitatorii dvs. vor fi încurajați să ia măsuri fără ezitare. Acest lucru se întâmplă deoarece aceste notificări verifică autenticitatea afacerii dvs..

Așadar, TrustPulse vă ajută să folosiți puterea reală a probelor sociale pentru a crește încrederea, a spori conversia și a vă spori vânzările.

TrustPulse – o imagine de ansamblu

TrustPulse

Așa cum sa menționat mai sus, TrustPulse este un software de automatizare de marketing care vă ajută să folosiți puterea probei sociale pentru a crește conversia site-ului. Folosind-o, puteți urmări și evidenția achizițiile, înregistrările, activitatea clienților și multe altele în timp real pentru a convinge oamenii să ia măsurile dorite pe site-ul dvs..

Pentru a crește rata de conversie, puteți utiliza opțiunea de direcționare inteligentă pentru a afișa acțiunile utilizatorilor către persoanele potrivite la momentul potrivit. Cel mai bun lucru este că toate acestea pot fi făcute fără a codifica o singură linie.

Chiar și în ceea ce privește designul, TrustPulse a făcut o treabă minunată. Vine cu modele frumoase pre-construite, gata de utilizare, care sunt uimitoare din punct de vedere vizual. În plus, acest software este ușor de utilizat și eficient 100% pentru a conduce utilizatorii către clienți. Astfel, puteți vedea rezultatele instantanee imediat după ce începeți să îl utilizați pe site-ul dvs..

Funcții TrustPulse

TrustPulse vine cu funcții uimitoare pentru a vă ajuta să vă creșteți conversiile și vânzările. Să aruncăm o privire asupra unora dintre ele.

1. Notificări privind incendiul

Această caracteristică vă permite să afișați acțiunea în timp real pe care oamenii o întreprind pe site-ul dvs. web. Astfel, vizitatorii dvs. vor putea vedea notificarea în timp real dacă se efectuează o achiziție sau dacă un utilizator se înscrie, etc. Afișând aceste notificări pe pagina dvs. de destinație și pe paginile de checkout, puteți, de asemenea, să vă provocați frica de a lipsi din dvs. vizitatori. Este o modalitate excelentă de a vă încuraja vizitatorii să ia măsuri imediat.

2. Direcționare inteligentă

Cu funcția de direcționare inteligentă, puteți afișa cu ușurință aceste notificări și dovezi sociale vizitatorilor chiar în momentul în care trebuie să le vadă. TrustPulse vă permite să controlați regulile și calendarul de direcționare, astfel încât să îl puteți utiliza cu ușurință pentru a stimula conversiile.

3. Urmărirea în timp real a evenimentelor

Cu TrustPulse, este posibil să urmăriți toate acțiunile live care au loc pe site-ul dvs. Îl puteți utiliza pentru a afișa aceste acțiuni ca notificări vizitatorilor dvs. Aceasta include achiziții, înregistrări demo, trimiteri de formular, înscrieri la buletinele de informare, etc.

4. Analytics

Programul vă permite, de asemenea, să vă verificați statisticile. Utilizând această caracteristică, puteți urmări cu ușurință obiectivele de conversie și știți ce pagină câștigă cele mai mari conversii.

5. Compatibilitate

TrustPulse se integrează perfect cu diferite platforme precum WordPress, Magento, SquareSpace, Drupal, etc. Deci, indiferent de CMS-ul dvs., puteți utiliza cu ușurință acest software dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți conversiile..

Acestea sunt doar câteva caracteristici pe care le oferă software-ul. Puteți avea multe altele.

Cum se utilizează TrustPulse

Așa cum am menționat mai sus, TrustPulse funcționează ca o mărturie pentru tine. Vă permite să afișați acțiunile clientului dvs. în timp real, care acționează ca adevărate recomandări din partea persoanelor care au încredere în produsul / serviciile dvs..

După ce ați creat un cont cu TrustPulse, puteți începe să creați campaniile dvs. chiar din tabloul de bord. Dar înainte de asta, va trebui să-l conectați la site-ul dvs. web. Puteți utiliza funcția Adăugați primul dvs. site buton pentru asta.

recenzie de truspulse

În pasul următor, adăugați un nume de campanie și adresa URL.

Odată terminat, puteți începe să creați campania. Primul pas în acest sens este de a lucra la aspectul și designul site-ului. Puteți proiecta campania dvs. folosind diversele opțiuni oferite de software. Puteți alege o limbă, lucrați la mesajul pe care doriți să îl afișați, adăugați linkuri (la pagina produsului dvs.) și faceți multe altele.

De asemenea, aveți opțiunea de a selecta poziția în care doriți să fie afișată notificarea, să adăugați o dimensiune de notificare, să adăugați animații și multe altele.

Proiectarea campaniei TrustPulse

Dacă doriți mai multe opțiuni, doar derulați în jos și selectați Setari avansate opțiune. Cu aceste opțiuni, puteți face campania atractivă vizual.

TrustPulse Design și stilul campaniei

Următorul pas este să surprindeți activitățile utilizatorului. Aici veți avea 2 opțiuni:

 • aUTOMAGIC
 • Zapier

Dacă alegeți aUTOMAGIC opțiune, puteți adăuga pur și simplu adresa URL a paginilor pe care doriți ca software-ul să le urmărească pentru activități. Puteți adăuga, de asemenea, adresa URL a unei pagini unde doriți ca vizitatorii dvs. să fie trimiși la conversie.

După ce ați terminat, salvați setările pentru ca instrumentul să înceapă să urmărească activitățile la fața locului. Pentru a utiliza a doua opțiune, trebuie să aveți un cont Zapier.

Dacă nu aveți una, atunci prima opțiune este bună. În pasul următor, puteți adăuga propriile reguli cu privire la aceste notificări. Aici puteți selecta unde doriți să fie afișate aceste notificări, să selectați durata afișării, etc. Practic, aceste opțiuni vă permit să aveți un control complet asupra regulilor notificărilor dvs..

reguli de setare a notificărilor, reguli de trustpulse

Aveți mai multe opțiuni în secțiunea Setari avansate tab. Puteți să le utilizați dacă doriți să ascundeți / să afișați notificări de la utilizatori anonimi, selectați numărul maxim de notificări care trebuie afișate simultan și așa mai departe.

Reguli TrustPulse

Ultimul pas este să-ți publici campania pe site-ul tău. TrustPulse va genera acum un cod pe care trebuie să-l copiați și să îl inserați în eticheta corporală a fișierului dvs. șablon de site. Odată terminat, instrumentul va începe imediat urmărirea activităților site-ului dvs. web și imediat ce va detecta o acțiune, acesta îl va afișa vizitatorilor dvs..

Ușurință în utilizare

TrustPulse este foarte ușor de utilizat. Pentru a configura, nu este nevoie să codificați o singură linie. Totul se poate face doar cu un clic al mouse-ului. Așadar, chiar dacă nu aveți experiență prealabilă în folosirea acesteia, puteți face față cu ușurință.

Prețuri

TrustPulse oferă 4 planuri de prețuri diferite. Puteți începe cu perioada de încercare gratuită pentru fiecare dintre acestea.

Prețuri TrustPulse

În funcție de numărul de sesiuni pe care site-ul dvs. le generează, puteți selecta cel mai bun plan pentru afacerea dvs. Fiecare dintre aceste planuri include o garanție de returnare de 14 zile dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce oferă.

Cel mai bun lucru este că are un plan gratuit și pentru începători. Dacă site-ul dvs. are 500 de sesiuni sau mai puțin, nu trebuie să plătiți nimic.

Verdictul nostru privind utilizarea TrustPulse

După ce am verificat toate funcțiile și am testat cât de ușor este aplicația pentru utilizator, considerăm că TrustPulse poate fi un plus minunat la site-ul dvs. Este super simplu de manevrat și chiar un novice îl poate folosi cu ușurință. De asemenea, caracteristicile sunt uimitoare.

Puteți seta propriile reguli pentru afișarea notificărilor, ceea ce vă oferă un control deplin asupra site-ului dvs..

Dacă doriți să consultați mai multe pluginuri care vă permit să adăugați dovezi sociale pe site-ul dvs., consultați articolul nostru despre cele mai bune pluginuri pentru dovezi sociale pentru WordPress.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți TrustPulse Now »
Consultați cuponul TrustPulse »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map