Revizuirea abonamentelor plătite de membri (2020): Bine, Rău și Urât

Căutați să configurați un site de membru cu WordPress și WooCommerce?


Abonamentele plătite se laudă cu faptul că este cel mai intuitiv plugin de membru WordPress pentru WooCommerce de pe piață. În această recenzie, vom arunca o privire asupra pluginului Abonamentelor plătite pentru membri și a caracteristicilor acestuia pentru a afla dacă este la zi..

Să începem.

Despre abonamentele plătite

abonamente plătite de membri

Abonamente plătite pentru membri este un plugin de membru WooCommerce ușor de utilizat de Cozmoslabs, aceiași oameni din spatele TranslatePress, unul dintre cele mai importante pluginuri de traducere WordPress.

Ușurința de utilizare este numărul 1 care diferențiază abonamentele plătite membrilor de concurenții lor.

Acest plugin de apartenență la WordPress nu vă obligă într-o structură predefinită, deoarece pluginul se integrează perfect în site-ul și conținutul dvs. WordPress. Aceasta înseamnă că nu există nicio curbă de învățare care să fie abordată, așa că, chiar dacă sunteți newbie absolut, veți putea configura un site de membru cu abonamente plătite pentru membri aproape instantaneu.

Revizuirea abonamentelor plătite: Vindeți abonamente de membru cu WooCommerce

Abonamentele plătite pentru membri este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru a restricționa vizualizarea, achiziționarea și oferirea de prețuri a produselor speciale membrilor dvs..

În afară de restricționarea conținutului, vă permite să acceptați plăți recurente, să furnizați încercări gratuite, să actualizați sau să efectuați abateri și multe altele.

Pentru a configura abonamente plătite pentru membri, tot ce trebuie să faceți este să specificați adresa dvs. PayPal pentru a accepta plata, să configurați planuri de abonament și să vă protejați conținutul printr-un metabox care apare în fiecare postare, pagină sau tip personalizat de postare..

woocommerce restricția conținutului paginii magazinului

Cu abonamentele plătite, puteți

 • Limitați vizualizarea și achiziționarea produselor: Dacă rulați un site de membru, limitarea accesului produselor la membrii dvs. va încuraja non-membrii să se alăture site-ului dvs. de membru.
 • Oferiți un tip de vânzare „Amazon Prime”: Dacă sunteți un comerciant de comerț electronic, puteți oferi prețuri speciale cu reduceri, cum ar fi Amazon Prime abonaților sau membrilor plătiți. Acest lucru încurajează clienții dvs. existenți să se aboneze la abonamentul dvs. plătit.
 • Configurați un proces gratuit pe site-ul dvs. de membru: Oferiți o încercare gratuită și permiteți utilizatorilor să acceseze zona numai pentru membri pentru o perioadă limitată.

Cum să utilizați abonamentele plătite pentru a configura un site de membru

Abonamentele plătite pentru membri vă oferă o experiență excelentă la bord, astfel încât indiferent de abilitatea dvs., veți putea să configurați rapid și ușor un site de membru.

La activarea pluginului, veți fi direcționat către o pagină de configurare. Partea cea mai bună este că puteți configura pluginul cu 3 pași simpli.

Setări de revizuire a abonamentelor plătite

În prima pagină, vi se va cere dacă doriți să creați automat pagini de membru, cum ar fi înregistrarea, autentificarea etc. Cu un clic pe un buton, puteți configura acele pagini de membru.

abonamentele plătite membrilor revizuiesc plata

După configurarea setărilor necesare în prima pagină, vi se va solicita să specificați detaliile dvs. PayPal. Pluginul oferă, de asemenea, suport Stripe și PayPal Express cu ajutorul suplimentelor.

În continuare, vi se va solicita să adăugați noi planuri de abonament.

adăugați un nou plan de abonament

Adonamente plătite pentru abonamente

Pluginul pentru abonamentele plătite vine cu 9 suplimente de bază și 7 suplimente pro. Suplimentele de bază sunt disponibile cu toate planurile, dar suplimentele pro sunt disponibile numai cu planul Pro.

Componente de bază:

 • Restricția globală a conținutului: restricționează conținutul global, mai degrabă decât restricționarea anumitor pagini.
 • Coduri de reducere: Permiteți utilizatorilor să introducă un cod de reducere în timpul înregistrării.
 • Memento-uri de e-mail: amintiți-vă utilizatorilor despre evenimentele importante ale contului, cum ar fi expirarea abonamentului.
 • Filtrarea meniului de navigare: personalizați vizibilitatea meniului de navigare pe baza planului de abonare al utilizatorilor.
 • bbPress: Integrați un forum pe site-ul dvs. de membru.
 • Membru cu perioadă fixă: Abonamente la membrii finali la o dată specificată.
 • Plătești ceea ce vrei: Permite membrilor să plătească ceea ce doresc ca abonament.
 • reCaptcha: Evitați înregistrarea spamului bot.
 • Editarea etichetelor: Editați eticheta, șirul sau mesajul care provine din pluginul Abonamentelor plătite pentru membri.

Adăugări Pro:

 • Apartenențe la grup: Vindeți abonamente de grup gestionate de un singur cont la un preț redus.
 • Plăți recurente pentru PayPal Standard: Acceptați plata recurentă cu PayPal.
 • PayPal Express: Acceptați plata prin plata PayPal Express.
 • Stripe: Acceptați plata Stripe pe site-ul dvs. de membru.
 • Facturi: generați dinamic facturi pentru plățile de abonament.
 • Dripping Content: Oferiți acces la conținutul dvs. numai după o anumită perioadă de la abonare.
 • Abonamente multiple per utilizator: Permiteți utilizatorilor să se aboneze la mai multe planuri.

Abonamente plătite de membri: pro și contra

Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra utilizării pluginului Abonamentelor Plătite pentru crearea unui site de membru.

Pro-uri:

 • Versiune gratuită: O versiune gratuită a pluginului este disponibilă pentru a fi descărcată de pe WordPress.org.
 • Ușor de folosit: Abonamentele plătite pentru membri simplifică începerea cu un nou site de membru, datorită experienței sale excelente la bord.
 • Compatibilitatea elementor: Puteți utiliza funcțiile sale de restricție a conținutului direct din interfața vizuală front-end a lui Elementor.
 • Se potrivește fiecărui buget: Abonamentele plătite pentru membri este probabil cel mai accesibil plugin de membru WooCommerce premium pentru funcțiile pe care le oferă.

Contra:

 • Opțiuni de integrare limitate: Chiar dacă abonamentele plătite pentru membrii sunt dotate cu toate caracteristicile esențiale, nu are integrare încorporată cu servicii terțe, cum ar fi Zapier și Authorize.net.
 • Nu există planuri intermediare de stabilire a prețurilor: Pluginul oferă doar 2 planuri, Hobbyist pentru licență de un site și Versiune Pro pentru licențe de site nelimitate. Nu există alte planuri intermediare.
 • Politica de rambursare: Deși au o politică de rambursare de 15 zile, vi se recomandă să deschideți un bilet de asistență care să vă explice inconvenientul, astfel încât acestea vă pot ajuta mai bine înainte de a solicita o rambursare.

Prețuri: Abonamente plătite de membri vs. WooCommerce Memberships vs. MemberPress

Abonamentele plătite pentru membri este probabil cel mai accesibil plugin de membru premium pentru funcțiile pe care le oferă.

De exemplu, prețul pentru un alt plugin popular, WooCommerce Memberships, începe de la 149 USD pentru o licență unică de site, dar nu oferă abonamente. Pentru abonamente, trebuie să instalați un alt plugin numit Abonamente WooCommerce, care costă 199 USD suplimentar pentru o licență unică de site.

În mod similar, prețul pentru MemberPress începe de la 149 USD pentru o licență unică de site.

Pe de altă parte, Abonamentele plătite membrilor vă taxează doar 69 USD pentru o singură licență de site.

Abonamentele plătite membrilor oferă 2 planuri:

 • Colecţionar: 69 USD pentru o licență de un singur site cu 9 suplimente de bază.
 • Versiunea Pro: 149 USD pentru site-uri nelimitate cu 9 suplimente de bază + 7 suplimente pro.

Verdictul nostru cu privire la abonamentele plătite membrilor pentru vânzarea de membri

Abonamentele plătite pentru membri este unul dintre cele mai intuitive pluginuri de membru pentru WordPress și WooCommerce. Nu vă obligă într-o structură predefinită și se integrează în site-ul și conținutul dvs. WordPress existente.

În doar câteva clicuri, puteți configura un site de apartenență datorită experienței excelente de la bord pe care o oferă. Puteți restricționa conținutul global sau individual, prin intermediul metaboxului pe care îl puteți vedea pe pagina dvs., postare sau tipuri de postare personalizate.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru a vă crește vânzările rapid.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți abonamente plătite membrilor acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map