Revizuirea LayerSlider – Merită prețul?

Vrei să creezi glisoare atrăgătoare pentru site-ul tău WordPress? LayerSlider vă poate ajuta să afișați imagini, videoclipuri, publicați conținut și multe altele. Include sute de animații diferite și capacitatea de a stratifica conținut în fiecare diapozitiv. Dar este cel mai bun plugin de slider WordPress disponibil? Aflați în recenzia noastră LayerSlider.


revizuirea stratului de straturi

De ce să folosiți un plugin pentru glisor?

Când aveți atât de multe de oferit pe site-ul dvs., este greu să știți ce să afișați pe pagina dvs. de pornire.

Un glisor este o modalitate distractivă de a afișa conținutul cel mai popular, de a afișa produse prezentate din magazinul dvs. de comerț electronic sau de a împărtăși fotografii din ultima călătorie. Animațiile glisante pot fi atrăgătoare și atractive și pentru utilizatori.

Despre LayerSlider

LayerSlider este un popular plugin glisant WordPress pe piața CodeCanyon, cu peste 1,5 milioane de instalări active, vânzări de 80k și ratinguri stele pozitive de 4,7. LayerSlider vă permite să creați cu ușurință glisoare, galerii de imagini și prezentări de diapozitive pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul a fost dezvoltat de Kreatura, un grup de designeri și dezvoltatori web entuziaști. A fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2012. De asemenea, vând un plugin glider premium jQuery pe CodeCanyon pentru site-urile non-WordPress.

Recapitulare LayerSlider: Plugin de glisare multifuncțional și sensibil

LayerSlider este unul dintre cele mai populare plugin-uri slider pentru WordPress. Vă permite să creați glisiere, galerii și caruseli care atrag atenția, cu animații și efecte de tranziție.

Cu fiecare diapozitiv, puteți adăuga straturi de conținut, inclusiv imagini, videoclipuri, text și multe altele. Fiecare strat poate avea propriile efecte de tranziție. Puteți alege, de asemenea, din 3 stiluri diferite de navigație cu glisante.

În plus, LayerSlider vine cu 13 piei personalizabile, pentru a oferi glisierelor tale un aspect unic. Fișierele PSD pentru piele sunt de asemenea incluse, astfel încât designerii să își poată crea mai ușor propriile piele. Toate pielea este receptivă și este mobilă.

Alte câteva caracteristici ale LayerSlider sunt:

 • Trageți și eliberați editorul vizual: Editorul vizual ușor de utilizat vă permite să creați glisoare frumoase cu posibilități interminabile de personalizare.
 • 200+ efecte de animație: LayerSlider facilitează construirea unui glisor frumos pe site-ul dvs. WordPress, cu efecte de animație uimitoare, incluzând tranziții de diapozitive, paralax, etc..
 • Glisor de conținut: Prezentarea multor informații într-un spațiu limitat nu mai este o provocare. Cu glisorul de conținut LayerSlider, puteți trage dinamic conținut din postări și pagini și îl puteți afișa publicului.
 • Tone de opțiuni de personalizare: Cu LayerSlider, opțiunile de personalizare sunt interminabile. Pluginul este livrat cu 18 skin-uri glisante, tone de șabloane de slider premium și machete specifice dispozitivului.

Cum să creezi primul slider

Instalați și activați pluginul și veți fi redirecționat către LayerSlider WP »Toate glisoarele meniul.

Apasă pe Adăuga nou buton pentru a începe.

Revizuirea LayerSlider - adăugați noi

Introduceți un nume și faceți clic pe Adaugă Slider.

Revizuirea LayerSlider - nume

În partea de sus veți vedea filele care arată că sunteți în pagina Setări.

Revizuire LayerSlider - setări glisante

Mai jos, veți vedea toate opțiunile pentru glisorul dvs. Puteți modifica dimensiunea, animațiile, viteza, opțiunile de navigare și multe altele.

Revizuire LayerSlider - setări

După ce ați terminat de ales setările, faceți clic pe butonul Slide-uri fila din partea de sus.

Există 2 Faceți clic pentru a seta butoane din stânga. Partea de sus este pentru setarea imaginii, iar partea inferioară 1 este pentru setarea miniaturii. Dacă lăsați imaginea goală, imaginea va fi utilizată. Puteți seta, de asemenea, durata imaginii individuale, puteți alege dintre peste 100 de efecte de tranziție și (opțional) configurați legături.

Revizuirea LayerSlider - alege imagini

Mai jos de asta, puteți adăuga mai multe straturi la glisorul tău. Există o mulțime de opțiuni pentru adăugarea mai multor imagini, text, HTML, videoclipuri, conținut postat etc..

Revizuirea LayerSlider - adăugați straturi

Puteți seta, de asemenea, tranzițiile straturilor individuale.

Revizuirea LayerSlider

Pentru a adăuga o altă diapozitivă, faceți clic pe semnul verde plus în partea de sus de sub Slide-uri fila.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Salvează modificările buton în partea de jos.

Puteți obține codul scurt pentru a afișa glisorul de pe LayerSlider WP »Toate glisoarele ecran, unde vor fi listate toate glisierele tale.

Opțiuni de documentare și asistență pentru LayerSlider

LayerSlider are documentație online și întrebări frecvente disponibile pe site-ul lor oficial. Documentația include tutoriale pentru instalarea, construirea de glisiere, personalizare avansată, depanare, și ajutor pentru dezvoltatori. Întrebările frecvente abordează de asemenea multe probleme comune.

Achiziționarea LayerSlider vine cu 6 luni de asistență din partea dezvoltatorilor, care include ajutor pentru remedierea erorilor și răspunsul la întrebări generale. Puteți alege să achiziționați un suport extins pentru încă 12 luni.

LayerSlider vs. Soliloquy

Există o mulțime de plugin-uri slider disponibile, dar vă recomandăm Monolog ca fiind cel mai bun plugin de slider cu reacție pentru WordPress.

Majoritatea plugin-urilor glisante sunt umplute cu o cantitate enormă de funcții pe care oamenii nu le folosesc efectiv. În plus, acestea vor avea deseori interfețe foarte confuze și vor încetini performanțele site-ului.

LayerSlider nu este un plugin rău. Este puternic și are o mulțime de caracteristici. Dar interfața nu este foarte prietenoasă pentru începători, dar a fost creată cu dezvoltatorii în minte.

Unele dintre modele de piele apar, de asemenea, destul de datate:

Revizuirea LayerSlider - în ce an este

Butoane de navigare 3d

Soliloquy pune experiența utilizatorului pe primul loc. A fost conceput pentru a fi ușor și ușor pentru începători. Puteți pune împreună un glisor în doar câteva minute.

Cel mai bine, Soliloquy nu va încetini site-ul. Este cel mai rapid plugin de glisant testat de noi:

Plugin-ul slider
Timp de încărcare a paginii
Cereri
Mărimea paginii
Monolog1,34 sec26945 KB
Nivo Slider2,12 sec291 MB
Meteor2,32 sec271,2 MB
Slider pentru revoluție2,25 sec291 MB
LayerSlider2,12 sec30975 KB

Acest lucru se datorează faptului că este proiectat să utilizeze o tehnică hibridă numită preîncărcarea dinamică ajax asincronă.

Puteți afla mai multe în recenzia noastră completă Soliloquy.

Modul în care LayerSlider se opune în fața concurenței

LayerSlider este mult mai mult decât un simplu plugin glider WordPress tipic. Mai jos sunt câteva moduri în care LayerSlider rămâne în fața curbei:

1. Zeci de șabloane din care să alegeți

LayerSlider vă permite să importați zeci de șabloane de design pentru glisiere, galerii și pop-up-uri. Asta înseamnă că puteți lansa rapid un design fără a fi necesar să îl construiți de la zero.

2. Creează ferestre de tip pop-up orientate spre conversii

Fie că îi iubești sau îi urăști; nu puteți nega faptul că pop-up-urile pot genera mai multe conversii pe site-ul dvs. web.

De la un infobar până la dimensiuni complete și modale pentru a întâmpina ferestre pop-up, puteți construi orice fel de Pop-up campanie pe care o puteți imagina cu LayerSlider. Puteți regla aspectul și controlul când și cum să afișați ferestrele pop-up. Puteți chiar să încorporați caseta de abonament la newsletter pentru a vă crește lista de e-mailuri.

3. Înregistrați fiecare schimbare cu revizii LayerSlider

revizii straturi de straturi

LayerSlider vine cu un sistem complet de control al versiunii. Stochează o înregistrare a fiecărei modificări pe care o faceți pe un design. Acest lucru vă permite să vedeți ce modificări au fost făcute în fiecare înregistrare prin glisarea unui glisor.

De asemenea, vă permite să reveniți cu ușurință la o versiune anterioară.

Prețuri LayerSlider

Licența obișnuită a LayerSlider este disponibilă pentru achiziționarea a doar 26 USD. Cu licența obișnuită, puteți utiliza pluginul pe un singur site WordPress. De asemenea, veți primi asistență gratuită timp de 6 luni și toate actualizările viitoare.

Puteți extinde asistența la 12 luni pentru un plus de 7,50 USD.

Pentru o licență extinsă, va trebui să plătiți o taxă de 1 dată de 125 USD. Cu o licență extinsă, puteți integra pluginul cu tema premium.

Verdictul nostru: Ar trebui să cumpărați LayerSlider?

LayerSlider este un plugin popular, deoarece are o mulțime de opțiuni de animație și tranziție, permițându-vă să creați glisoare complicate cu tot felul de conținut și efecte distractive..

Am considerat că interfața este puțin confuză și nu foarte ușor de utilizat, dar documentația include o mulțime de tutoriale care să vă ajute atunci când vă blocați. Cu toate acestea, poate dura un timp să înveți cum să folosești toate funcțiile.

Dăm LayerSlider 4.2 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.2 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia LayerSlider acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map