Revizuirea SEO Yoast 2020: Este cel mai bun plugin SEO SEO?

Comparați diferite plugin-uri WordPress WordPress? Yoast SEO este unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune plugin SEO pentru site-urile web WordPress. În această revizuire SEO Yoast, vom arunca o privire asupra caracteristicilor și performanței pluginului.


Revista SEO Yoast

De ce ai nevoie de un plugin SEO pentru WordPress?

WordPress folosește cele mai bune practici de codificare și produce rezultate HTML curate standard standard. Acest lucru face SEO prietenos afara din cutie.

Cu toate acestea, mii de site-uri web concurează pentru a obține poziții de top în rezultatele căutării pentru mai puține cuvinte cheie. Acest lucru face un pic dificil pentru noile site-uri web să funcționeze mai bine în rezultatele căutării.

Un plugin SEO vă ajută să optimizați cu ușurință site-ul dvs. web pentru a obține mai bine rezultatele căutării. Ajută cu detalii în care WordPress nu poate face mare lucru. De exemplu, crearea de conținut, gestionarea cuvintelor cheie, trimiterea sitemap-urilor, utilizarea instrumentelor pentru webmaster etc..

Yoast SEO vine cu tone de funcții pentru a-ți optimiza site-ul. Are analiză de conținut încorporată, meta-cuvinte cheie și managementul descrierii, gestionând conținut duplicat, sitemap-uri xml, funcții sociale, fragmente bogate, și mult mai mult.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la câteva caracteristici, prețuri și opțiuni de suport pentru SEO Yoast.

Scrieți un conținut mai bun cu SEO Yoast

Pluginul SEO Yoast adaugă un metabox SEO Yoast pe ecranul de editare post. Acest metabox vă permite să adăugați meta titlu și descriere pentru postarea dvs. pe blog. De asemenea, vă permite să alegeți un cuvânt cheie focus pentru postarea dvs..

De îndată ce alegeți un cuvânt cheie focus. Pluginul SEO Yoast analizează conținutul postării cu acel cuvânt cheie focus și îi atribuie un punctaj SEO. De asemenea, vă recomandă măsurile pe care trebuie să le faceți pentru a îmbunătăți scorul SEO.

Yoast SEO - Scor SEO

După ce îl folosiți timp de câteva luni, veți începe să faceți acești pași fără să vă uitați scorul SEO. Cu toate acestea, faptul că îl aveți acolo vă permite să verificați conținutul dvs. pentru SEO înainte de a atinge butonul de publicare.

Are o analiză de scor de lizibilitate încorporată care arată scorul de lizibilitate al conținutului dvs. Vă puteți edita apoi conținutul pentru a fi mai ușor de pregătit pentru utilizatorii dvs. Consultați acest ghid Cum să adăugați și să îmbunătățiți scorul de lizibilitate în postările WordPress pentru mai multe detalii.

Ascundeți sau afișați cu ușurință conținutul motoarelor de căutare

Doriți să creați o pagină de destinație pentru campania dvs. publicitară, dar nu doriți să vă indexați în căutare? Yoast SEO vă permite să restricționați motoarele de căutare prin adăugarea de indexuri în paginile pe care nu doriți să le indexați.

De asemenea, vă permite să ascundeți arhivele de autor pe bloguri cu un singur autor, categorii fără index, etichete sau pagini de arhivă.

Prevenirea conținutului duplicat în SEO Yoast

Yoast SEO adaugă elemente de legătură canonică pe site-ul dvs. Acest lucru ajută motoarele de căutare să înțeleagă ce legături ar trebui să indexeze. De exemplu, paginile dvs. de arhivă au conținut din postările dvs. Yoast SEO ajută Google să înțeleagă că o postare listată pe paginile de arhivă are o legătură canonică îndreptată către postarea inițială.

Sitemap-uri XML și integrare în Consola de căutare

Cu pluginul Yoast SEO pentru WordPress, nu este necesar să instalați un alt plugin pentru Sitemaps XML. Yoast SEO generează automat sitemap-uri XML pentru site-ul dvs. și le trimite către Google și Bing.

De asemenea, puteți adăuga manual sitemap-urile dvs. XML în contul de instrumente Webmaster. Dar stai, Yoast are Search Console (fostul Cont de instrumente pentru webmaster), integrat și în tabloul de bord Yoast SEO. Acest lucru vă permite să vedeți cum funcționează site-ul dvs. în rezultatele căutării fără a părăsi tabloul de bord WordPress.

Protejați-vă fluxul RSS de răzuitoare de conținut

Una dintre problemele majore cu care se confruntă multe site-uri web este că unii oameni au creat site-uri de răzuire.

Aceste site-uri web de răzuitor pretind să curate conținut de pe întregul web folosind fluxuri RSS. Au instalate scripturi care preiau automat conținut de pe alte site-uri web folosind fluxurile lor RSS și apoi le publică.

Acest lucru ar putea fi periculos pentru site-ul dvs., deoarece motoarele de căutare pot începe clasarea pe site-uri pe primul loc.

Yoast SEO rezolvă această problemă adăugând un link la propriul articol cu ​​fiecare flux RSS. Acest lucru indică motoarelor de căutare locația articolului inițial și bate eficient răzuitorii în clasamentele de căutare.

Optimizați fluxurile RSS cu SEO Yoast

Pentru mai multe sfaturi despre cum puteți preveni răzuirea, consultați acest lucru Ghidul începătorului pentru prevenirea răzuirii conținutului blogului în WordPress.

Editarea robotilor și a fișierului .htaccess simplificat

Uneori, poate fi necesar să editați sau să examinați fișierele .htaccess sau robots.txt ale site-ului dvs. Aceste fișiere se află pe directorul rădăcină al site-ului dvs. și, în mod normal, va trebui să vă conectați la un client FTP pentru a le vedea.

Yoast SEO are un instrument integrat pentru asta, care vă permite să vedeți fișierele dvs. .htaccess și robots.txt. De asemenea, puteți edita acele fișiere chiar din tabloul de bord WordPress. Cu toate acestea, vă sfătuim să fiți foarte precaut atunci când editați acele fișiere.

Editează instrumente în pluginul SEO Yoast

Opțiuni de preț și asistență pentru pluginul SEO Yoast

Yoast SEO este unul dintre acele pluginuri pe care le puteți utiliza gratuit, fără a fi nevoie să cumpărați vreodată versiunea premium a pluginului. De fapt, este instalat în prezent pe milioane de site-uri web din întreaga lume.

Singurul dezavantaj este că pluginul gratuit nu vine cu suport. În principal, deoarece ar fi imposibil să răspundeți gratuit la întrebările de asistență de la sute și mii de utilizatori din toată lumea.

Există o documentație extinsă și tutoriale disponibile pentru pluginul SEO Yoast. Pluginul oferă instrucțiuni pe ecran pentru fiecare caracteristică din zona de administrare. Caracteristicile și conceptele SEO sunt explicate și pe site-ul web al autorului. Yoast SEO este unul dintre cele mai utilizate plugin-uri WordPress, astfel că veți găsi cu ușurință tutoriale și ghiduri create de alți utilizatori de pe web.

Consultați acest ghid detaliat pas cu pas modul de instalare și configurare a pluginului SEO Yoast.

Aceasta nu înseamnă că asistența nu este disponibilă. Puteți achiziționa o licență de un singur site cu prețul de până la 69 USD pe an. Versiunea premium a pluginului vă oferă, de asemenea, acces la funcții suplimentare și asistență premium din partea oamenilor din spatele SEO SEO.

Verdictul nostru pe Yoast SEO ca cel mai bun plugin SEO SEO

Yoast SEO oferă o gamă largă de caracteristici, toate esențiale pentru optimizarea corectă a site-ului. Ca pachet complet pentru SEO, credem că Yoast SEO realizează toate celelalte pluginuri WordPress SEO pe piață. Este, de asemenea, printre instrumentele SEO de cea mai bună alegere de către experții noștri pentru creșterea traficului de pe site-ul dvs. web.

În ceea ce privește ușurința de utilizare, credem că Yoast SEO încearcă să-l creeze extrem de ușor pentru utilizatori. Pluginul are tur integrat încorporat, mesaje de ajutor inline de lângă fiecare opțiune și instrucțiuni complete încorporate chiar în pluginul propriu-zis. Cu toate acestea, având în vedere că multe dintre aceste funcții sunt destul de tehnice și pot părea intimidante pentru mulți utilizatori începători.

Toate caracteristicile esențiale ale pluginului sunt disponibile gratuit, ceea ce este un lucru bun. Licențele de asistență nu sunt prea scumpe pentru companii și persoane fizice. Cu toate acestea, utilizatorii începători ai plugin-ului gratuit le este greu să găsească suport dacă se confruntă cu o problemă.

Credem că Yoast SEO este cu siguranță cel mai bun plugin WordPress SEO de pe piață și își merită pe bună dreptate locul său ca unul dintre cele mai esențiale plugin-uri WordPress pe care ar trebui să le ai pe toate site-urile tale WordPress. Îi oferim 4,5 din 5 stele, aici este o defalcare a scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia Yoast SEO acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map