Securitate WordFence

Căutați un plugin de securitate WordPress? WordFence Security este unul dintre cele mai populare plugin-uri de securitate WordPress de pe piață. În această revizuire de securitate WordFence, vom arunca o privire asupra caracteristicilor și performanțelor sale pentru a afla dacă acesta este într-adevăr cel mai bun plugin de securitate WordPress de pe piață.


Revista de securitate WordFence

De ce ai nevoie de un plugin de securitate WordPress

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume. Alimentează mai mult de 25% din toate site-urile de pe internet. Acest număr uriaș îl face o țintă populară pentru atacurile rău intenționate, hacking-ul încercări, injectare de cod etc.

Majoritatea utilizatorilor WordPress nu sunt dezvoltatori sau experți în securitatea online. Există câteva bune practici de securitate pe care le puteți urma, cum ar fi menținerea copiilor de rezervă obișnuite, folosind parole solide, etc.

Veți avea nevoie de un plugin de securitate WordPress pentru lucruri avansate, precum scanarea de malware, blocarea activității suspecte sau monitorizarea securității site-ului.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care WordFence Security vă protejează site-ul dvs. împotriva amenințărilor comune.

Configurarea pluginului WordFence Security

Pluginul WordFence Security vine atât ca versiune gratuită, cât și plătită. Versiunea plătită are funcții suplimentare și suport premium. Versiunea gratuită este și ea destul de utilizabilă, iar acest lucru îl vom folosi pentru recenzie.

Pluginul WordFence Security funcționează din cutie, iar setările implicite ar trebui să funcționeze pentru majoritatea site-urilor web. Pluginul are, de asemenea, o pagină de setări în care puteți configura pluginul pentru a satisface propriile cerințe.

Pur și simplu vizitați WordFence »Opțiuni pagina pentru a configura setările pluginului.

Configurarea pluginului WordFence Security pentru WordPress

WordFence Security este un plugin foarte puternic și vine cu un set extins de funcții și opțiuni. Mai întâi veți ajunge să configurați opțiunile de bază ale pluginului. Aceasta include activarea sau dezactivarea caracteristicilor principale ale pluginului și furnizarea unei adrese de e-mail suplimentare pentru alerte.

Pagina cu opțiuni avansate este locul în care puteți schimba modul în care pluginul se comportă și funcționează pe site-ul dvs. Mai întâi aveți alerte, puteți activa sau dezactiva evenimentele despre care doriți să fiți notificat. Dacă rulați un site web ocupat, veți primi o mulțime de e-mailuri de securitate WordFence ca alerte. Multe dintre aceste alerte nu sunt activități dăunătoare.

Apoi, există reguli pentru firewall și reguli de scanare. Acesta este locul în care puteți spune pluginul care fișiere și directoare să scaneze și să ajusteze comportamentul firewall-ului. Nu schimbați aceste opțiuni decât dacă știți ce faceți.

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările când ați terminat.

Scanează-ți site-ul pentru a găsi amenințări cu WordFence Security

WordFence Security vine cu un instrument puternic de scanare. Pur și simplu vizitați WordFence »Scanare pentru a iniția o scanare. WordFence va verifica site-ul dvs. WordPress pentru amenințări comune, cum ar fi în aer liber, cod rău rău și suspect, Injecție MySQL, etc.

După finalizarea scanării, vă va afișa numărul de probleme pe care le-a găsit. Cu fiecare problemă veți vedea informații detaliate despre aceasta cu sfaturi practice despre cum să o remediați.

Rezultate scanare WordFence Security

WordFence este unul dintre cele mai populare plugin-uri WordPress utilizate de peste un milion de site-uri web. Colectează date de pe site-urile WordPress din întreaga lume. Îi ajută să învețe eficient despre noile amenințări și cum să le detecteze.

Cu toate acestea, forumurile WordPress sunt pline de recenzii mixte ale utilizatorilor care folosesc efectiv pluginul. Uneori, acesta prinde în aer liber și codul rău intenționat pe care alte scanere nu le vor prinde. Uneori este posibil să nu le detecteze. Este întotdeauna cea mai bună strategie să nu te bazezi pe un singur instrument dacă suspectezi că securitatea site-ului tău ar putea fi compromisă.

Monitorizează-ți traficul în direct cu securitatea WordFence

Un număr mare de traficuri de pe orice site provin de la roboți automatizați, cum ar fi crawler-urile de căutare, roboți de extragere a datelor și robotii de spam automat. Acest lucru este destul de normal și nimic nu trebuie panicat.

Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. este sub un atac DDOS, atunci observați bombardarea de accesări de la anumite IP-uri la site-ul dvs. web. Folosind instrumentul de trafic live în WordFence Security puteți monitoriza aceste IP-uri în timp real și le puteți bloca.

Deși informațiile colectate de acest instrument pot fi de mare ajutor, nu ajută foarte mult proprietarul unui site web. Majoritatea robotilor de atac folosesc o varietate de intervale de IP distribuite în diferite rețele din întreaga lume. Este foarte dificil să blochezi eficient adresele IP.

De îndată ce blocați o rețea IP, bot-ul trece la o altă rețea. Acesta este un joc fără sfârșit în care nu poți câștiga monitorizând manual și blocând lucrurile de unul singur.

Prețuri și asistență pentru securitatea WordFence

Pluginul de bază WordFence Security este disponibil gratuit. Prețul pentru versiunea premium începe de la 39 USD pe an. Există diferite opțiuni de stabilire a prețurilor pentru licențierea în vrac.

Suportul pentru versiunea gratuită a pluginului este oferit de forumurile oficiale WordPress.org. Asistența gratuită este limitată și nu este garantată. Asistența premium este oferită de sistemul de ticketing bazat pe e-mail.

Există documentație disponibilă cu privire la utilizarea diferitelor instrumente în pluginul WordFence Security pe site-ul oficial.

Verdictul nostru despre pluginul de securitate WordFence

Pluginul WordFence Security este o opțiune bună pentru o configurare de bază a securității WordPress. Cu toate acestea, nu este cel mai bun plugin de securitate WordPress.

Pune o cantitate semnificativă de încărcare pe serverul dvs. Acest lucru ar putea afecta performanța site-ului dvs. dacă vă aflați într-un mediu de găzduire partajat. Se încurcă cu datele WordPress și stochează multe informații în baza de date.

Interfața de utilizare a pluginului nu este chiar atât de grozavă. Credem că poate fi curățat puțin. Pagina cu opțiuni este copleșitoare și există pur și simplu prea multe opțiuni.

(Dacă căutați un plugin de securitate alternativ, consultați recenzia noastră de securitate iThemes.)

Oferim WordFence Security 3 din 5 stele. Iată o descriere a scorurilor de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 2.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți acum WordFence Security »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map