Slider Revolution Review – Bine, Rău și Urât

Aveți nevoie pentru a crea glisiere avansate cu imagini, videoclipuri, postări, social media și alt conținut? Doriți să configurați fiecare detaliu al animațiilor și aspectului sliderului? Atunci ai nevoie de un plugin precum Slider Revolution. Aflați cum puteți obține controlul asupra fiecărui aspect al glisierelor dvs., în recenzia noastră despre Slider Revolution.


Revizuirea slider Revolution

Despre Slider Revolution

Slider Revolution a fost lansat pentru prima dată în 2012, dezvoltat de ThemePunch, o echipă calificată de pasionați de web. De atunci, a fost îmbunătățit constant și alimentează în prezent peste 2,5 milioane de site-uri web de pe tot globul.

În aceste zile, Slider Revolution este livrat cu o mână de șabloane de slider-uri, un addon gratuit, împreună cu un puternic editor vizual care vă va ajuta să creați prezentări frumoase pe site-ul dvs. WordPress.

În prezent, Slider Revolution este unul dintre cele mai populare plugin-uri de glisante de pe piața CodeCanyon și a primit un rating extraordinar de 85% de 5 stele.

De ce Slider Revolution?

Dacă glisoarele de bază ale imaginii de bază nu reușesc doar să facă truc și aveți nevoie de o soluție mult mai avansată, aruncați o privire la pluginul Slider Revolution.

Slider Revolution este unul dintre cele mai populare plugin-uri slider pentru WordPress și este utilizat pe peste un milion de site-uri.

Cu Slider Revolution, puteți crea:

 • glisiere de imagine și caruseli
 • glisoare cu postări prezentate
 • fluxuri de socializare
 • galerii media
 • blocuri de eroi și pagini frontale
 • …și altele

Include un puternic editor vizual cu o cantitate enormă de caracteristici și setări, astfel încât să aveți controlul asupra fiecărui detaliu al glisierelor.

Cum să configurați primul dvs. glisor

După instalarea și activarea pluginului, veți fi adus la Slider Revolution »Slider Revolution ecranul meniului.

Pentru a începe să construiți primul glisor, faceți clic pe butonul Slider nou legătură.

Slider Revolution Review - noul slider

Acum, selectați tipul de conținut pe care doriți să îl afișați în glisorul dvs. Puteți alege dintre postări, imagini, social media, etc.

Pentru a crea un glisor de imagine, alegeți Slider implicit.

Slider Revolution Review - implicit

La pasul 2, introduceți titlul și a cod scurt a folosi.

Trebuie să finalizați primul pas 2 și să faceți clic pe salvare înainte de a adăuga imaginile sau de a face orice altceva sau setările dvs. vor fi pierdute.

Dacă faceți clic pe oriunde altundeva, fără să introduceți mai întâi un titlu și să salvați, toate setările alese vor fi șterse și va trebui să le introduceți din nou, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru mai întâi.

Slider Revolution Review - titlu

După salvare, veți fi adus pe o altă pagină. Nu vă faceți griji; puteți să vă întoarceți și să editați celelalte setări mai târziu dacă alegeți.

În Editorul de diapozitive, există deja o diapozitivă adăugată pentru dvs., dar este goală.

Slider Revolution Review - diapozitiv gol

Selectați Imagine principală / fundal pentru a adăuga o imagine la această diapozitivă. Apoi apasa Schimbați imaginea pentru a încărca sau selecta o imagine din media media.

Mai jos, veți vedea imaginea dvs. Există o sumă imensă de opțiuni pentru editarea diapozitivului, adăugarea de animații și straturi, etc.

Slider Revolution Review - toate butoanele

Puteți adăuga mai multe imagini dând clic Adaugă Slide În partea de sus a paginii.

Pentru a afișa glisorul, utilizați doar codul scurt afișat pe pagina de setări.

Crearea unui slider cu șabloane

În loc să-ți faci timp pentru a-ți da seama de toate opțiunile complicate, poți folosi șabloane.

Când faceți clic Adăugați un glisor cu șabloane, vi se va afișa o varietate de șabloane din care să alegeți, atât gratuit cât și premium.

Faceți clic pe șablonul dorit, apoi faceți clic pe butonul Instalați glisorul buton.

Slider Revolution Review - instalați șablonul slider

Vă va întreba dacă doriți să „Importați slider-ul de pe serverul local sau de pe serverul ThemePunch.” Va trebui să vă activați licența pentru a alege opțiunea online sau puteți descărca fișierul zip din Free Slider Exchange și faceți clic pe Local pentru a-l încărca.

Slider Revolution Review - idk

Apoi puteți edita glisorul ca mai sus.

Documentare și asistență

Slider Revolution oferă o mulțime de tutoriale cu capturi de ecran pe site-ul lor web, care vă parcurge fiecare caracteristică a pluginului. De asemenea, au o serie de tutoriale video.

Asistența pentru produse include sugestii de caracteristici, remedieri de erori și depanare atunci când pluginul nu funcționează așa cum ar trebui. Cu toate acestea, nu include instalare, lucrări de personalizare sau ajutor cu probleme cauzate de teme sau pluginuri ale unor terți. După activarea pluginului, veți avea acces la sistemul lor de bilete de asistență, biletele răspunzând de obicei într-o zi sau două.

Slider Revolution vs. Soliloquy

Topul nostru recomandat pentru slider pentru WordPress este Monolog.

Dar Slider Revolution este unul dintre cele mai populare și mai vândute plugin-uri slider. Este potrivit pentru tine?

Slider Revolution este un plugin foarte puternic, plin de o sumă uriașă de funcții. Dacă aveți nevoie pentru a crea un cursor foarte avansat, este posibil să aveți nevoie de Slider Revolution.

Însă majoritatea utilizatorilor nu vor avea nevoie de toate caracteristicile pe care le oferă, iar cantitatea mare dintre acestea poate fi copleșitoare și confuză. Puteți dura destul de mult timp să vă dați seama cum puteți crea glisierele așa cum le doriți.

Dacă nu aveți ore pentru a investi în învățarea utilizării unui plugin și doriți doar un instrument simplu și prietenos pentru începători, pentru a crea un glisor cu reacție frumoasă, vă recomandăm Soliloquy.

Soliloquy este cel mai ușor de utilizat și cel mai rapid dintre toate glisoarele pe care le-am testat:

Plugin-ul slider
Timp de încărcare a paginii
Cereri
Mărimea paginii
Monolog1,34 sec26945 KB
Nivo Slider2,12 sec291 MB
Meteor2,32 sec271,2 MB
Slider pentru revoluție2,25 sec291 MB
LayerSlider2,12 sec30975 KB

Citiți recenzia noastră completă despre Soliloquy pentru mai multe detalii.

Revizuirea slider Revolution: pro și contra

Haideți să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra pluginului Slider Revolution.

Pro-uri:

1. Soluție integrală:

Dacă căutați o soluție completă, integrală pentru a crea un slider, un carusel, o imagine de erou sau o scenă video, Slider Revolution este cel mai bun pariu.

Este livrat cu peste 140 de exemple gata de utilizare pentru a vă ajuta să creați cu ușurință o prezentare pentru site-ul dvs. web. Spre deosebire de alte plugin-uri populare cu glisante WordPress, toate funcțiile sunt livrate împreună cu pluginul principal.

Dacă doriți un plugin care vă oferă o mulțime de funcții din cutie, fără a fi necesar să instalați suplimente, Slider Revolution ar putea fi cea mai bună alegere.

2. Accesibil:

Puteți achiziționa licența obișnuită a pluginului cu prețul de până la 26 USD. Addon-urile nu sunt vândute separat, astfel încât să obțineți toate funcțiile din cutie cu licența obișnuită.

Având în vedere numărul de funcții pe care le obțineți pentru preț, Slider Revolution este, fără îndoială, cel mai accesibil plugin de glisare din industrie.

3. Multe opțiuni de personalizare:

Posibilitățile de personalizare sunt interminabile cu Slider Revolution. Editorul său vizual puternic vă oferă opțiuni interminabile pentru a crea un slider așa cum doriți.

Puteți schimba cu ușurință stilul glisorului dvs. în editorul vizual, incluzând fonturi, animație, fundal, chenar etc..

Contra:

1. Interfață umflată:

La fel ca majoritatea celorlalte produse de pe piața CodeCanyon, interfața Slider Revolution este de asemenea plină de opțiuni copleșitoare. Din cauza balonului, există o curbă de învățare pentru a-ți crea siderele cu ajutorul pluginului.

2. Viteza:

Viteza este un factor important atunci când vine vorba de alegerea unui glisor WordPress. Dacă un plugin slider nu a fost optimizat pentru performanță, acesta poate încetini site-ul dvs., afectând reputația dvs. SEO și online.

Pentru a analiza performanța, am testat Slider Revolution cu multe alte pluginuri populare WordPress. Din testul nostru, este evident că Slider Revolution nu este cel mai rapid plugin al glisorului.

3. Fără versiune gratuită

Slider Revolution nu oferă o versiune gratuită pentru a încerca caracteristicile de bază. Dacă sunteți o persoană care dorește întotdeauna să testeze versiunea versiune inferioară / gratuită înainte de a investi în pluginul complet, este posibil ca Slider Revolution să nu fie pentru dvs..

Prețuri pentru revoluția sliderului

Puteți achiziționa licența obișnuită de Slider Revolution pentru doar 26 USD. Licența obișnuită vă permite să instalați pluginul pe un singur site. Veți primi, de asemenea, asistență gratuită timp de 6 luni și actualizări viitoare.

Puteți extinde asistența la 12 luni pentru 7,88 USD suplimentar.

Dacă sunteți un dezvoltator de teme care dorește să includă Slider Revolution ca un pachet cu tema dvs., va trebui să obțineți o licență extinsă pentru 125 USD.

Verdictul nostru: Ar trebui să cumpărați revoluționarea glisorului?

Slider Revolution este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc un plugin slider all-in-one premium, care intră sub buget.

Cu Slider Revolution, obțineți toate funcțiile din cutie, fără a fi nevoie să instalați suplimente. Totuși, acest lucru înseamnă și că interfața dvs. va fi umflată cu prea multe opțiuni nedorite. Există un pic de curbă de învățare pentru a crea glisierele cu Slider Revolution.

Pluginul a fost întreținut și actualizat constant din 2012. Prin urmare, dacă căutați un plugin glider WordPress de încredere, va trebui să încercați Slider Revolution.

Dăm Slider Revolution 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.2 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți Slider Revolution acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map