Smart Slider 3 Review (2020): este mai bine decât Soliloquy?

Căutați un plugin pentru slider pentru site-ul dvs. WordPress? Doriți să știți dacă Smart Slider 3 este pluginul potrivit pentru slider potrivit pentru dvs.? În review-ul nostru Smart Slider 3, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale și vă vom ajuta să decideți dacă este cel mai bun plugin de glisant pentru nevoile și bugetul dvs..


Despre Smart Slider 3

smart slider 3 recenzie

Smart Slider 3 este unul dintre cele mai puternice și ușor de utilizat plugin-uri pentru glisante pentru site-ul dvs. WordPress. Este lansat de Nextend, o echipă din Ungaria care vinde software de calitate premium pentru WordPress și Joomla.

Smart Slider 3 este un plugin freemium cu peste 400.000 de instalări active pentru versiunea lor gratuită. Versiunea sa gratuită oferă mai multe caracteristici decât orice alt plugin din depozitul WordPress. Cu versiunea pro, veți primi actualizări pentru toată viața și sute de glisoare de probă.

Smart Slider 3 Review: tone de șabloane cu interfață ușor de utilizat

Cel mai bun lucru despre Smart Slider 3 este că, chiar dacă ești un începător absolut, poți construi un glisor uimitor cu ușurință.

Spre deosebire de majoritatea plugin-urilor glisante, interfața NU este umflată cu prea multe funcții. Acest lucru face ușor pentru oricine să creeze un slider, indiferent de abilitatea sa.

Iată cum funcționează Slider 3 inteligent

După instalarea și activarea pluginului, vă puteți îndrepta către tabloul de bord Smart Slider pentru a crea un nou slider. Puteți găsi 2 opțiuni: Slider nou și bibliotecă de șabloane.

  • Slider nou: Utilizați această opțiune dacă doriți să creați un glisor de la sol.
  • Biblioteca de șabloane: Folosiți această opțiune dacă doriți să importați un glisor pregătit din bibliotecă și apoi personalizați-l. Nu numai că economisește timp, dar vă permite, de asemenea, să construiți un slider cu paleta de culori și designul perfect.

Pe lângă aceste 2 opțiuni, puteți găsi și un glisor de probă care vă ajută să înțelegeți cum funcționează Smart Slider chiar înainte de a crea unul pentru site-ul dvs..

interfață inteligentă cu glisor 3

Când faceți clic pe butonul Slider nou, vi se va solicita să alegeți o presetare glisantă. Puteți specifica numele glisorului și lățimea și înălțimea glisorului. Selectați o presetare glisant și faceți clic pe Creare.

glisor inteligent 3 glisați și plasați

În continuare, vi se va solicita să încărcați imagini sau videoclipuri pentru glisorul dvs. Puteți pur și simplu să glisați și să fixați fișierele și să le poziționați după preferințe. În timp ce derulați în jos, vi se vor afișa toate opțiunile de personalizare disponibile și instrucțiunile care explică cum să publicați un slider.

interfață inteligentă cu glisor 3

Pentru a previzualiza glisorul, puteți face clic pe butonul Previzualizare din partea de sus.

Caracteristici în Smart Slider 3

Acum că știți cât de ușor este să construiți un glisor de la zero cu Smart Slider 3, să aruncăm o privire mai profundă asupra altor funcții.

1. 180+ probe slider:

Construirea unui glisor personalizat ar putea fi o sarcină obositoare, mai ales dacă nu sunteți un proiectant și ajungeți adesea să creați grafică și diapozitive mediocre. Cu un eșantion glisant, puteți fi sigur că glisorul dvs. pare întotdeauna profesional cu combinația și elementele corecte de culori.

Tot ce trebuie să faci este să alegi proba din glisorul potrivit din bibliotecă și să-l personalizezi în funcție de nevoile tale.

listă de straturi - glisor inteligent 3

Puteți adăuga cu ușurință straturi noi din bara de sarcini din stânga în cadrul constructorului de glisiere. Cel mai bine, diapozitivele adăugate sunt bine organizate ca în Photoshop.

2. Animație:

adăugați animație - glisorul inteligent 3

Puteți adăuga cu ușurință animație la fiecare strat. Pluginul are, de asemenea, o cronologie vizuală interactivă pentru fiecare strat în care detaliile pot fi personalizate cu ușurință.

Pluginul acceptă diferite efecte, precum efectul Ken-burns, efect text, animație de fundal, dezvăluire animație etc.

3. Interfață ușor de utilizat:

slider inteligent 3 glisează și construiește

Smart Slider 3 face ușor să construiți un glisor atrăgător datorită interfeței ușor de utilizat. Cu ajutorul constructorului drag and drop, puteți personaliza glisorul precum personalizați conținutul într-un constructor de pagini.

Crearea unui glisor cu acest plugin este un „fără creier”. Pur și simplu navigați către Slider inteligent opțiunea din meniul admin și apoi faceți clic pe butonul Adaugă Slide buton.

Pe măsură ce încărcați fișiere media pe glisor, vi se va arăta cum să publicați sliderul în postările, paginile și fișierele cu temă. Doar derulați în jos pe pagină și puteți găsi și opțiuni de personalizare.

setări inteligente glisor 3

Cel mai bun lucru este că dacă doriți să personalizați pe larg aspectul glisorului dvs., puteți activa Expert Mod. Aceasta va afișa opțiuni avansate de personalizare.

4. Construiți glisiere pentru orice scop

Smart Slider 3 vă permite să creați un slider pentru orice scop. Câteva cazuri de utilizare sunt:

  • Creați o prezentare de diapozitive pentru a vă prezenta portofoliul
  • Afișați-vă în mod dinamic postările de pe blog, videoclipurile YouTube, postările Instagram etc..
  • Afișați un glisor de pagină complet care acoperă zona de deasupra ori în pagina de destinație.

Asistență și prețuri pentru Smart Slider 3

listă inteligentă de 3 glisante

Smart Slider 3 are o documentație extinsă care vă ghidează prin fiecare aspect al construirii și publicării glisierelor pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, rulează un canal YouTube unde acoperă toate tutorialele Smart Slider 3, pas cu pas.

Smart Slider 3 oferă doar suport bazat pe bilete. Puteți lua legătura cu ei prin formularul de contact publicat pe pagina de asistență.

Cel mai bine, cu orice licență profesională, veți primi TOATE caracteristicile Smart Slider 3. Există 3 planuri de preț diferite:

  • Un singur domeniu (35 USD): Evident, pentru 1 site
  • Afaceri (150 USD): pentru 10 site-uri
  • Nelimitat (250 USD): pentru site-uri nelimitate

Smart Slider 3 vs Soliloquy

Atât Smart Slider 3, cât și Soliloquy sunt 2 dintre cele mai bune plugin-uri pentru glisante pentru WordPress. Să facem o comparație dintre capete cu capul în cap, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs..

Comparație interfață utilizator:

Interfața Soliloquy vă va face să vă simțiți ca o parte a mediului dvs. WordPress original. Pe de altă parte, interfața Smart Slider 3 arată puțin diferit. Este conceput astfel încât procesul de creare a diapozitivelor să fie rapid și ușor, chiar și pentru utilizatorii de nivel începător.

Dacă doriți un tablou de bord minimalist pentru pluginul glisorului, atunci poate doriți să consultați Soliloquy.

Cu Smart Slider 3, chiar dacă tabloul de bord nu este la fel de elegant precum Soliloquy, nu este suficient să se rezolve curba de învățare pentru construirea unui glisor.

Caracteristici & Comparația prețurilor

Soliloquy vine cu o mulțime de funcții și suplimente încorporate. În schimb, Smart Slider 3 este axat pe furnizarea de sute de probe de slider, astfel încât utilizatorii pot construi rapid un slider fără a fi necesar să-l construiască de la zero.

În prezent, Smart Slider 3 oferă 5 tipuri de slider, 23+ tipuri de straturi și 100+ slider-uri de probă.

Prețul pentru Soliloquy începe de la 19 dolari. Dar planul de pornire vă oferă doar caracteristici de bază. Pentru a obține funcții complete, va trebui să vă abonați la planul său de dezvoltatori pentru 99 USD.

Prețul pentru Smart Slider 3 începe de la 35 USD. Cu 35 de dolari, veți obține toate funcțiile acestui plugin și actualizări automate pe toată durata vieții.

Verdictul nostru pe Smart Slider 3

Smart Slider 3 este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc un plugin de glisant ușor de utilizat, care vine cu tone de șabloane de glisiere pregătite. Pentru 35 de dolari, puteți achiziționa o versiune profesională care oferă toate funcțiile disponibile.

În plus, toate glisierele răspund 100%, ceea ce înseamnă că vor arăta bine pe telefon, tabletă și computer.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să decizi dacă Smart Slider 3 este cea mai bună alegere pentru site-ul tău.

Dacă v-a plăcut acest articol, poate doriți să consultați și recenzia noastră despre pluginul Soliloquy.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia Slider 3 inteligent acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me