Soliloquy Review 2020: Este cel mai bun plugin glider WordPress?

Căutați un plugin pentru slider pentru site-ul dvs. WordPress? Soliloquy este unul dintre cele mai bune plugin-uri glisante WordPress de pe piață. În această recenzie Soliloquy, vom arunca o privire asupra caracteristicilor, prețurilor și performanței sale.


Recenzie Soliloquy - Cel mai bun plugin de slider WordPress

Despre Soliloquy

Soliloquy a fost inițial creat de Thomas Griffin, același spirit principal OptinMonster, cel mai bun instrument de marketing prin email și Galeria Envira, cel mai bun plugin pentru galeria WordPress.

Soliloquy este unul dintre cele mai populare plugin-uri glisante WordPress din depozitul oficial de pluginuri WordPress cu peste 1 milion de descărcări. De la lansarea sa în 2012, Soliloquy a ajutat bloggerii, întreprinderile mici și chiar companiile Fortune 500 să creeze glisiere WordPress frumoase.

În 2018, Soliloquy a fost achiziționată de Nathan Singh, un antreprenor cu sediul în Houston, Texas.

Recenzie Soliloquy: plugin glider WordPress ușor și puternic

Soliloquy este un plugin glisant WordPress cu 100% sensibilitate și mobilă. Vă permite să creați glisiere WordPress frumoase în câteva minute, fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator. De asemenea, sunt cunoscuți ca fiind cel mai rapid plugin glisant WordPress de pe piață.

În review-ul nostru Soliloquy, le-am pus promisiunile, astfel încât să puteți decide dacă este pluginul glisant WordPress potrivit pentru site-ul dvs..

Ce este greșit cu majoritatea glisierelor?

Problema principală cu glisoarele este că acestea sunt prea lente. Un slider slab codificat poate semnificativ crește timpul de încărcare a paginii. După cum știți, viteza este unul dintre cei mai importanți factori în SEO. Nu numai că aceste glisiere inferioare pot răni SEO-ul site-ului dvs., dar pot distruge și experiența utilizatorilor.

O altă problemă este ușurința de utilizare. Majoritatea glisierelor WordPress sunt destul de complicate și sunt livrate cu o mulțime de opțiuni ambalate într-o interfață de utilizator prost concepută. Va trebui să te lupți cu glisorul pentru a-l face mai bine.

În această recenzie Soliloquy, vom analiza cât de repede este și cât de ușor de configurat. Vom compara și caracteristicile și prețurile.

Adăugați ușor glisoarele în WordPress cu Soliloquy

Soliloquy este, de departe, cel mai ușor de utilizat plugin de glisier WordPress. Se integrează frumos cu interfața de utilizator WordPress. Spre deosebire de alte plugin-uri glisante, Soliloquy se simte ca făcând parte din mediul tău WordPress original.

Crearea unui glisor cu Soliloquy

Acest lucru se datorează faptului că Soliloquy folosește aceleași bune practici ca WordPress în sine. Acest lucru îl face foarte compatibil standard și ușor de utilizat pentru utilizatorii WordPress.

Adăugarea de diapozitive la glisor este incredibil de ușoară. Pur și simplu încărcați-vă diapozitivele sau alegeți-le din media media WordPress.

Opțiunile de configurare sunt simple și simple. Fiecare opțiune este clar explicată cu ajutorul contextual.

soliloquysettings

Adăugarea glisorului dvs. la orice postare și pagină WordPress este practic fără efort. Puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul de deasupra editorului de postare pentru a introduce un glisor. În mod alternativ, puteți utiliza, de asemenea, etichete de cod scurt sau de șablon pentru a adăuga glisorul oriunde.

Pentru instrucțiuni detaliate, aruncați o privire la acest tutorial despre cum să faceți creați cu ușurință glisorul receptiv în WordPress cu Soliloquy

Glisează glisiere rapide cu Soliloquy

Cea mai uimitoare caracteristică a Soliloquy este viteza. Glisoarele create cu încărcare Soliloquy incredibil de rapid. Diferența este clar vizibilă și va fi apreciată de utilizatorii dvs..

Nu ne-am oprit doar acolo, de fapt am creat glisoare cu aceleași imagini folosind alte pluginuri și am efectuat teste între ele. Iată rezultatele noastre:

Plugin-ul slider
Timp de încărcare a paginii
Cereri
Mărimea paginii
Monolog1,34 sec26945 KB
Nivo Slider2,12 sec291 MB
Meteor2,32 sec271,2 MB
Slider pentru revoluție2,25 sec291 MB
LayerSlider2,12 sec30975 KB

După cum puteți vedea în scorurile de mai sus, Soliloquy a fost cel mai rapid slider WordPress încărcat în testele noastre.

Soliloquy încarcă diapozitivul de acoperire mai întâi și apoi restul lamelelor sunt încărcate asincron. Nu este doar rapid la teste, ci se simte rapid și pentru vizitatorii tăi.

Slide-uri mobile gata cu Soliloquy

Soliloquy este receptiv și este gata de mobil. Glisoarele pe care le adăugați vor arăta la fel de grozav pe desktopuri, tablete și chiar telefoane mobile.

Utilizatorii de telefonie mobilă depășesc rapid utilizatorii desktop pentru majoritatea site-urilor WordPress. Dacă utilizați un plugin de glisant care nu funcționează bine cu telefonul mobil, atunci veți ruina experiența utilizatorului pentru un număr mare de vizitatori.

Caracteristici și suplimente în glisorul Soliloquy

Soliloquy oferă utilizatorilor o interfață de utilizator curată drăguță, lipsită de dezordine. Spre deosebire de alte plugin-uri WordPress care au prea multe opțiuni, Soliloquy oferă funcții suplimentare ca suplimente.

Adăugări în Soliloquy

Dacă doriți să utilizați o caracteristică suplimentară, atunci pur și simplu activați-o din pagina addons. În acest fel, vă păstrați interfața slider mai clară.

Această abordare face ca glisoarele dvs. să se încarce mai repede. Deoarece pluginul va încărca doar scripturile de care are nevoie și nu orice altceva inclus.

Iată o listă de suplimente disponibile pentru Soliloquy:

Adăugări multiple cu licență

 • Teme de glisor: alegeți din lista de șabloane pre-construite pentru a crea cu ușurință glisorul.
 • Planificare: Programează-ți diapozitivele pentru intervale de timp specifice.
 • Protecție: Împiedicați utilizatorii să descarce diapozitivele dvs. dezactivând clic dreapta.
 • Instagram: importați rapid imaginile din contul dvs. de Instagram.

Aditivi de licență pentru dezvoltatori:

 • WooCommerce: Vindeți mai multe cu ajutorul glisierelor interactive de produse pe magazinul dvs. de comerț electronic.
 • Conținut recomandat: caracterizați cu ușurință articolele dvs. pe pagina de pornire.
 • Lightbox: Creați un slider pentru lightbox cu ușurință.
 • Carusel: transformați glisorul într-un carusel sensibil.
 • Dinamic: creați glisiere din diverse surse diferite.
 • Miniaturi: Adăugați imagini în miniatură ca navigare pentru glisoare
 • Pinterest: Adăugați un buton pentru fixare în glisor
 • Slider PDF: transformați fișierele dvs. PDF în diapozitive frumoase
 • Implicite: Accelerați procesul de creare cu setările implicite.
 • CSS: Personalizați glisierele așa cum doriți cu CSS și stiluri personalizate.

3 motive pentru cumpărarea soliloquiei

Acum că am analizat diferite caracteristici ale Soliloquy, s-ar putea să vă întrebați dacă Soliloquy este cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. web. Iată câțiva factori care îl diferențiază pe Soliloquy de concurența sa:

1. Ușor și puternic

Cu Soliloquy, crearea unei imagini uimitoare sau a unui glisor video este o briză. Pentru a crea un glisor, tot ce trebuie să faceți este să glisați și să aruncați fișierele de imagine sau video în caseta de glisoare native. În mod alternativ, puteți alege Sliderul extern dacă doriți să încărcați imagini dintr-o sursă externă, cum ar fi Instagram.

editor soliloquy

Dacă doriți, puteți să rearanjați imaginile după cum este necesar și să încorporați glisorul oriunde pe site-ul dvs. web. Soliloquy vine, de asemenea, cu multe șabloane pre-făcute pentru a îmbunătăți aspectul glisorului WordPress. Puteți chiar personaliza glisorul cu CSS.

2. Plugin fără umflare

Soliloquy vine cu o mulțime de funcții pentru a vă ajuta să creați glisiere WordPress frumoase așa cum doriți.

Pentru a face interfața liberă de dezordine, Soliloquy oferă funcții suplimentare ca suplimente. Ori de câte ori ai nevoie de o caracteristică suplimentară, poți să o activezi din pagina addons.

3. Performanță înaltă

Dacă sunt lăsate neoptimizate, glisoarele pot fi un produs cu resurse grele pe site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să alegeți un plugin ușor care consumă resurse minime pentru crearea unui slider WordPress.

Pluginul Soliloquy este foarte optimizat pentru performanțele web și server. De fapt, acesta este cel mai rapid cursor de încărcare WordPress în testele noastre.

Pluginul de bază oferă numai funcționalități limitate pentru a crea un slider de bază de WordPress. În funcție de nevoile dvs., este posibil să doriți să optați pentru o licență mai mare pentru a obține funcții de completare și suplimente ale glisorului.

Asistență și prețuri pentru pluginul de slider WordPress Soliloquy

Prețurile pentru Soliloquy pornesc de la 19 USD pentru o licență de un singur site fără niciun fel de suplimente. Planul lor Multi vă oferă acces la suplimente de bază pentru 49 de dolari. Dar planul lor cel mai bine vândut are un preț de 99 USD pentru un an de asistență, site-uri nelimitate, toate suplimentele și asistență prioritară.

stabilirea prețurilor la soliloc

Soliloquy are, de asemenea, un plan director care vă oferă acces pe viață la plugin pentru 249 USD.

Asistența este oferită de un sistem de asistență prin e-mail bazat pe bilete, cu o echipă excelentă. Pluginul vă oferă, de asemenea, acces la documentații detaliate cu instrucțiuni pas cu pas și cum să ghidați.

Verdictul nostru despre Soliloquy ca cel mai bun plugin de glisier WordPress

Ținând cont de balonul ambalat în alte plugin-uri pentru glisante, am găsit că Soliloquy este o binecuvântare. Este incredibil de rapid, are cod solid solid și o interfață de utilizator curată. Cu siguranță este unul dintre cele mai ușor de utilizat plugin-uri WordPress pe care le-am văzut vreodată.

Credem că merită pe bună dreptate titlul de cel mai bun plugin glider WordPress de pe piață. Îi dăm 5/5 stele! Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți Soliloquy Acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map