Sucuri Review 2020: De ce iubim Sucuri + pro și contra

Ești îngrijorat de hackerii care îți dau jos site-ul sau răspândesc malware pentru vizitatorii tăi? Apoi, aveți nevoie de un plugin de securitate pentru a vă păstra site-ul în siguranță. Sucuri este numele principal în securitatea software, iar pluginul lor de securitate pentru WordPress este printre cele mai populare. Aflați dacă Sucuri este potrivit pentru site-ul dvs., în recenzia noastră Sucuri.


Recenzie Sucuri

De ce toate site-urile WordPress ar trebui să aibă un plugin de securitate

In timp ce WordPress este un CMS securizat, securitatea este relativă și depinde adesea de acțiunile (sau inacțiunile) utilizatorilor.

WordPress este unul dintre cele mai populare CMS-uri, care administrează acum peste 31% din toate site-urile de pe web. Din păcate, asta îl face popular și în rândul hackerilor.

În fiecare zi, zeci de mii de site-uri web sunt hackate. Scopul lor este de a fura date sensibile, de a deturna serverul sau e-mailul pentru a trimite spam sau a comite fraude, a răspândi malware vizitatorilor și a altor activități dăunătoare.

Majoritatea utilizatorilor WordPress nu sunt experți în securitate și nu sunt conștienți de cele mai bune metode de a-și păstra site-urile în siguranță.

Însă folosirea unui plugin de securitate precum Sucuri vă poate automatiza și vă ghida prin procesele pe care ar trebui să le urmați pentru a lupta împotriva hackerilor.

Despre Sucuri

Sucuri Inc este cea mai bună companie de securitate a site-urilor din lume. Este faimoasă ca o suită de securitate care oferă software și servicii de securitate pentru site-ul dvs. web.

Sucuri oferă un plugin WordPress puternic, pe care îl puteți instala pentru a vă proteja site-ul împotriva împotriva malware-urilor și a hack-urilor. Creează mai multe straturi pentru a vă proteja site-ul dvs. de amenințările de securitate. Sucuri are un firewall cloudproxy care ocolește tot traficul înainte de a-l trimite pe serverul de găzduire. Blochează orice atac malware sau încercarea hackerului de a pune site-ul dvs. în pericol și veți primi doar vizitatori adevărați.

De asemenea, face site-ul dvs. mai rapid în viteză și performanță. Sucuri este o completare excelentă a listei dvs. de pluginuri obligatorii pentru WordPress.

De ce Sucuri Security?

Sucuri Inc este o companie de renume, recunoscută la nivel mondial, care oferă software și servicii de securitate a site-urilor pentru afaceri de toate dimensiunile din întreaga lume.

Produsele lor software includ antivirus și firewall pentru site-uri și vă pot ajuta, de asemenea, să:

Mențineți-vă în siguranță cu pluginul Sucuri WordPress

Sucuri oferă, de asemenea, un plugin de securitate WordPress care vă va ajuta să împiedicați hackingul site-ului dvs. Acesta oferă instrumente pentru monitorizarea și scanarea continuă a site-ului și conectarea eventualelor scăpări și lacune de securitate.

Unele dintre caracteristicile sale includ:

 • Auditul activității de securitate: Înregistrează toate activitățile legate de securitate pe site-ul dvs., inclusiv autentificări, încercări de autentificare eșuate, etc.
 • Monitorizarea integrității fișierelor: Detectează automat orice modificări ale fișierelor dvs..
 • Scanare malware de la distanță: Utilizează scanerul Sucuri, SiteCheck, pentru a căuta pe site-ul tău malware.
 • Monitorizarea listei negre: Verificări cu motoare din lista neagră pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu este blocat pentru probleme de securitate.
 • Întărirea eficientă a securității: Întărirea securității elimină vulnerabilitățile, cum ar fi eliminarea afișării versiunii WordPress și protejarea directorului încărcărilor.
 • Acțiuni de securitate post-hack: O listă de verificare a acțiunilor pe care ar trebui să le întreprindeți în cazul în care site-ul dvs. este compromis.
 • Notificări de securitate: Personalizați cât de des și cât de des sunteți notificat cu privire la toate activitățile de mai sus.

Cum să configurați Sucuri pe site-ul dvs.

După instalarea și activarea pluginului Sucuri, veți vedea o notificare care trebuie să genereze o cheie API gratuită pentru a activa complet toate funcțiile sale.

Sucuri Review - generați API

Apasă pe Generați cheia API buton și urmați instrucțiunile din fereastra pop-up.

Asta e! Pluginul va fi configurat automat pentru dvs..

Acum puteți naviga către Sucuri Security »Setări pentru a personaliza opțiunile dacă doriți. Probabil veți dori să consultați setările de notificare din secțiunea Setări »Alerte file.

Pentru a scana site-ul dvs. pentru a vă descărca malware, accesați Sucuri Security »Scanare malware și faceți clic pe butonul Scanează site-ul web buton.

Sucuri Review - scanează malware

Puteți face clic pe filele pentru a vizualiza detaliile rezultatelor dvs..

Sucuri Review - vizualizați rezultatele scanării

Dacă faceți clic pe Sucuri Security »Întărire, veți vedea o listă de opțiuni pentru îmbunătățirea securității site-ului dvs. web. Multe sunt activate în mod implicit, dar puteți derula prin ele pentru a vedea dacă există alte persoane pe care doriți să le activați.

Revizuire Sucuri - întărire

Sub Securitate Sucuri »Post-Hack este un pas care vă ghidează prin pașii pe care ar trebui să-i faceți dacă site-ul dvs. web este hacked.

De asemenea, puteți consulta cele mai recente conectări ale utilizatorului în secțiunea de mai jos Securitate Sucuri »Ultimele autentificări.

Strângeți securitatea cu AntiVirus site-ul Sucuri

Versiunea Pro include Firewall-ul site-ului Sucuri, care este un proxy invers care vă filtrează tot traficul prin unul dintre punctele de prezență (POP) din întreaga lume.

Prin instalarea firewall-ului, veți permite Sucuri să vadă tot traficul primit și să vă apere în mod proactiv site-ul dvs. de DDoS, forța brută și alte atacuri.

Veți obține, de asemenea, raportări mai detaliate despre starea site-ului dvs. și despre acțiunile de securitate.

Documentare și asistență

Sucuri păstrează o bază de cunoștințe uriașă pe site-ul lor web, cu toate informațiile și tutorialele de care aveți nevoie pentru a vă păstra site-ul în siguranță cu pluginurile lor. De asemenea, au un blog unde postează sfaturi de securitate.

Pentru versiunea gratuită a pluginului, puteți posta pe forumurile de asistență WordPress.org pentru ajutor. Dezvoltatorii sunt activi acolo și la majoritatea firelor le răspunde și se rezolvă rapid.

Versiunea Pro a pluginului include asistență pentru clienți din partea dezvoltatorilor prin intermediul biletelor de asistență și există chiar și un plan de afaceri care include suport pentru chat live.

Sucuri vs. iThemes Security

Dacă sunteți în căutarea celui mai complet plugin de securitate pentru WordPress, Sucuri este ceea ce vă trebuie.

În timp ce iThemes Security și Sucuri au multe dintre aceleași caracteristici pentru a vă asigura site-ul WordPress, Sucuri depășește iThemes Security cu firewall-ul lor la nivel DNS..

Dacă site-ul dvs. suferă viteze de încărcare lente din cauza atacurilor DDoS, atacurilor de forță brută, spamului sau altor atacuri, atunci trebuie să vă adresați securității la nivelul serverului de găzduire.

Puteți citi mai multe detalii despre acest lucru în postarea lui WPBeginner „Cum ne-a ajutat Sucuri să blocăm 450.000 de atacuri WordPress în 3 luni”.

Cu toate acestea, dacă nu aveți bugetul pentru un plugin de securitate premium, atunci puteți prefera iThemes Security, care are o interfață de utilizator ceva mai prietenoasă pentru începători. Consultați recenzia noastră de securitate iThemes pentru mai multe detalii.

O altă opțiune populară pentru securitatea WordPress este WordFence. Credem că WordFence nu este cea mai bună opțiune. Puteți citi de ce în recenzia noastră de securitate WordFence.

Pentru mai multe detalii, ar trebui să citiți și ghidul suprem de securitate WordPress.

Ar trebui să cumpărați Sucuri pentru a vă proteja site-ul WordPress?

Am discutat despre caracteristicile, funcționalitatea și flexibilitatea pe care Sucuri le oferă utilizatorilor săi. Suita de securitate a Sucuri oferă cea mai bună securitate pentru a vă proteja site-ul dvs. de malware și hack-uri.

Să aruncăm o privire asupra celor 3 factori cheie care vă vor face să cumpărați Sucuri imediat.

1. Cea mai cuprinzătoare soluție de securitate

Sucuri este cunoscut pentru a fi cea mai cuprinzătoare și puternică soluție de securitate pentru a vă proteja site-ul de amenințări. Nu numai că te protejează, ci ia măsuri de precauție pentru a împiedica site-ul tău să cedeze la daune și să blocheze toate atacurile la nivel de server, înainte să știi despre ele.

Unul dintre exemplele comune a fost problema vulnerabilității Elegant Themes. Sucuri a protejat sute de mii de site-uri web prin plasarea serverelor cu mult înainte ca utilizatorii să își actualizeze temele și pluginurile.

Sucuri are o funcționalitate de urmărire care păstrează jurnalele pentru fiecare activitate. Aceasta înseamnă că puteți afla întotdeauna ce se întâmplă cu site-ul dvs. web și puteți remedia problemele cu ușurință. De asemenea, ar trebui să efectueze audituri de securitate a site-ului în timp util pentru a vă feri site-ul de siguranță împotriva vulnerabilităților.

2. Securitatea WordPress

Sucuri întărește securitatea WordPress cu caracteristica lor de întărire cu 1 clic. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul de audit WordPress pentru a verifica activitățile site-ului dvs..

Sucuri oferă scanare la nivel de server și protejează serverele site-ului dvs. WordPress de atacuri. În plus, acestea monitorizează amenințările de securitate noi și potențiale. Aceștia informează aceste probleme de securitate echipei de bază a WordPress și lucrează cot la cot pentru a face patch-uri pe servere. Echipa Sucuri este, de asemenea, conectată cu teme și pluginuri ale unor terțe părți pentru a le actualiza despre atacuri și hackuri.

Acestea plasează vulnerabilitățile la nivel de firewall și vă păstrează site-ul web protejat de toate problemele de securitate.

3. Suport impecabil

Sucuri beneficiază de asistență 24/7, ceea ce înseamnă că veți găsi întotdeauna echipa lor disponibilă. De asemenea, oferă o funcție de chat instantaneu utilizatorilor lor premium. Inginerii Sucuri sunt mereu la curent cu noile dezvoltări și își mențin clienții la curent cu amenințările la adresa securității.

Vă puteți baza cu ușurință pe echipa lor de asistență pentru a vă ajuta să vă protejați site-ul dvs. împotriva atacurilor.

Acum că am discutat motivele pentru achiziționarea Sucuri, să aruncăm o privire asupra planurilor de prețuri.

Preț pentru Sucuri

Sucuri oferă 3 planuri de stabilire a prețurilor pentru site-urile personale pentru companii. Toate aceste planuri au prețuri și caracteristici diferite. Cele 3 planuri sunt împărțite în categorii de bază, profesională și de afaceri.

Planuri de prețuri Sucuri

Al lor De bază planul este accesibil și scanează site-ul dvs. web la fiecare 12 ore pentru verificarea securității. Vine cu un certificat SSL Encrypt SSL și costă 199,99 USD pe an.

Planul Profesional are mai puține intervale pentru scanarea site-ului dvs. web. Scanează la fiecare 6 ore pentru a vă proteja site-ul WordPress împotriva amenințărilor de securitate. În afară de asta, vine cu un certificat SSL personalizat și costă 299,99 USD pe an.

Cel mai avansat și puternic plan al Sucuri este planul lor de afaceri. Are cel mai rapid răspuns la amenințări și atacuri de securitate. Dacă achiziționați acest plan, acesta oferă asistență chat instant cu echipa Sucuri, notificări pe lista neagră, protecție DDoS avansată și multe altele. Acest plan costă 499,99 USD pe an.

Cu toate acestea, toate cele 3 planuri includ curățarea nelimitată de malware, firewall-ul site-ului (WAF), capacitatea de prevenire a atacurilor, eliminarea listei negre și protecția împotriva hack-urilor.

Verdictul nostru

Sucuri este o opțiune excelentă pentru a vă păstra site-ul dvs. WordPress în siguranță și de toate tipurile de atacuri, mai ales dacă aveți bugetul pentru versiunea pro. Niciun alt plugin de securitate nu oferă un firewall la nivel DNS.

Dăm Sucuri 4,6 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.6 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Ia Sucuri acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map