ThirstyAffiliates Review [Testat]: Ar trebui să-l cumpărați?

Căutați o modalitate de a vă organiza și gestiona legăturile de afiliere în timp ce vă optimizați veniturile? Pluginul ThirstyAffiliates pentru WordPress vă poate ajuta să gestionați și să vă păstrați legăturile, astfel încât să puteți câștiga mai multe. Aflați mai jos cum este în recenzia noastră ThirstyAffiliates.


ThirstyAffiliates Review

Monetizează-ți blogul WordPress cu marketing afiliat

Indiferent dacă conduci un blog ca hobby sau ca un efort profesional, probabil că te-ai gândit la modalități de a face monetizează blogul tău. Când vine vorba de a câștiga bani din blogul dvs., există o mulțime de opțiuni acolo: promovarea propriilor servicii, cum ar fi scris sau coaching, vânzarea de produse fizice sau digitale, afișare de publicitate și multe altele.

Unul dintre cele mai eficiente și populare moduri de a câștiga bani de pe un site WordPress este cu marketingul afiliat.

Marketingul afiliat are avantajul de a fi rapid configurat, fără a fi necesară investiția inițială (spre deosebire de vânzarea propriilor produse).

Și, spre deosebire de publicitate, marketingul afiliat poate fi foarte profitabil, chiar dacă nu aveți o audiență uriașă.

Citeste mai mult: Cele mai bune pluginuri de afiliere pentru WordPress.

De ce ai nevoie de un link pentru link-ul afiliat?

După ce intri în marketing afiliat, s-ar putea să-ți dai seama că nu este atât de ușor pe cât crezi.

Există câteva detalii logistice pentru a urmări, inclusiv urmărirea tuturor ID-urilor și linkurilor dvs. de afiliere și pentru a vă asigura că fiecare link de pe site-ul dvs. funcționează corect..

Câteva avantaje ale utilizării ThirstyAffiliates sunt:

1. Gestionați cu ușurință legăturile afiliate

Utilizarea unui plugin dedicat pentru link-uri de afiliere precum ThirstyAffiliates vă permite să păstrați toate linkurile dvs. de afiliere într-o locație centrală: tabloul de bord WordPress, chiar acolo unde aveți nevoie de ele.

De exemplu, dacă compania pe care o promovați își modifică linkul de afiliere, nu trebuie să săriți în profunzime în fiecare postare pe blog pe care ați publicat-o pentru a găsi și înlocui legăturile de afiliere pe care le-ați adăugat. În schimb, puteți înlocui linkul din panoul dvs. ThirstyAffiliates și toate linkurile dvs. vor fi actualizate automat.

2. Cloaking Link

ThirstyAffiliates permite, de asemenea, redirecționarea legăturilor (de asemenea, „cloaking link”) pentru linkurile dvs. de afiliere. Asta înseamnă că în loc să vadă o adresă URL ambiguă precum http://tracking.example.com/a/5653/3535/6582, vizitatorii dvs. vor vedea o adresă URL mai frumoasă precum http://yourblog.com/go/example. Utilizarea legăturilor goale în loc de redirecționare poate fi confuză sau dezactivată vizitatorilor dvs., făcându-i să ezite să facă clic pe linkurile respective – această caracteristică previne această formă de ezitare.

3. Ajutați utilizatorii să înțeleagă la ce fac clic

Utilizarea unui sistem de redirecție consecvent pentru toate link-urile dvs., cum ar fi ThirstyAffiliates vă permite să faceți, oferă vizitatorilor mai multă încredere în site-ul dvs. și recomandări. Îi ajută să înțeleagă exact la ce fac clic, și să spună mai ușor care sunt linkurile de afiliere.

Mai multe despre ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates este un plugin pentru cloaking-ul dezvoltat și gestionat de Rymera Web Co., o echipă cu sediul în Brisbane, Australia.

ThirstyAffiliates a fost construit având în vedere bloggerii WordPress. Cu toate acestea, este alegerea perfectă pentru orice marketeri afiliați care folosesc WordPress pentru a-și gestiona legăturile de afiliere.

Cum să creați legături complet personalizabile cu ThirstyAffiliates

Cu ThirstyAffiliates, vă puteți personaliza complet legăturile, fie la nivel global, fie pe link.

După instalarea și activarea pluginului, puteți naviga la Linkuri de afiliere »Setări pentru a incepe.

ThirstyAffiliates Review - setări

Acolo, puteți selecta prefixul de legătură folosit pentru a crea adresele de redirecționare.

Există, de asemenea, o mulțime de alte opțiuni pentru a vă personaliza legăturile, inclusiv:

 • afișarea categoriei de linkuri în adresa URL
 • codul de redirecționare (de ex. 301 sau 302)
 • dacă legăturile nu trebuie să fie urmărire sau do-follow
 • dacă legăturile trebuie să fie întotdeauna deschise într-o nouă filă
 • și altele

Pentru a adăuga primul link de afiliere, navigați la Linkuri de afiliere »Adăugare nou.

ThirstyAffiliates Review - adăugați un nou link

Aici puteți denumi linkul dvs., lipiți în URL-ul afiliatului dvs. și chiar atașați o imagine linkului (cum ar fi un buton de apelare la acțiune, imaginea produsului sau logo-ul).

Linkurile pot fi, de asemenea, clasificate ca postări sau pagini și puteți modifica tipul de redirecționare pentru linkuri individuale.

Puteți vedea un pas mai detaliat al procesului aici: Cum să adăugați legături de afiliere în WordPress cu ThirstyAffiliates.

ThirstyAffiliates vă va economisi timp & Îmbunătățește-ți site-ul

Spre deosebire de alte pluginuri pentru link-uri de afiliere, ThirstyAffiliates nu are caracteristici neplăcute sau inutile și nu va încetini site-ul. Are doar opțiunile de care aveți nevoie pentru a vă gestiona linkurile de redirecționare a afiliaților.

ThirstyAffiliates acceptă, de asemenea, copii de rezervă și importuri și exporturi complete. Asta înseamnă că, dacă decideți să creați un alt site de afiliere, puteți doar să vă exportați linkurile către noul site, în loc să le tastați din nou..

Obțineți funcții și opțiuni avansate cu ajutorul suplimentelor

ThirstyAffiliates are, de asemenea, disponibile mai multe plugin-uri premium care oferă opțiuni avansate sau automatizează anumite funcții pentru a vă economisi și mai mult timp.

Fiecare plugin suplimentar este disponibil pentru a cumpăra separat sau puteți opta pentru a cumpăra un pachet cu mai multe pluginuri împreună cu o taxă de 1 dată.

Prețurile pentru pluginurile individuale pot fi destul de abrupte, dar dacă le grupezi puteți economisi bani.

Complementele disponibile includ:

 • Autolinker: Alegeți cuvinte cheie pentru a adăuga automat linkuri de afiliere pe întregul blog.
 • Statistici: Urmăriți toate clicurile de pe linkurile dvs. de afiliere.
 • azon: Căutați și importați linkurile de afiliere Amazon existente pe blogul dvs. în ThirstyAffiliates.
 • Geolocations: Detectați locațiile vizitatorilor și vizați-le cu linkuri de afiliere specifice fiecărei țări.
 • Google Faceți clic pe Urmărirea: Detectați automat linkurile de afiliere și adăugați urmărirea evenimentelor Google Analytics.
 • Importator CSV: Importați și exportați linkurile de afiliere către și de pe alte site-uri pe care le dețineți.

Legate de: Cât de ThirstyAffiliat iese în evidență în comparație cu Pretty Links.

Suport și documentare pentru ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates are o bază de cunoștințe pe site-ul lor cu câteva tutoriale și adresează cele mai frecvente probleme pe care le au utilizatorii, împreună cu ghiduri de depanare pentru plugin și suplimente.

Pluginul este foarte apreciat în directorul WordPress.org, iar dezvoltatorii sunt foarte activi în rezolvarea firelor de suport chiar și pentru versiunea gratuită a pluginului..

Asistența este de asemenea disponibilă pentru utilizatorii de plugin-uri premium pe site-ul oficial și promit să răspundă la toate întrebările în 24-48 de ore.

ThirstyAffiliates Precing

thirstyaffiliază prețurile

Thirsty Affiliates oferă 3 planuri de prețuri. Sunt:

 • Licență de 1 site pentru 49 $
 • Licență de 5 site-uri pentru 79 $
 • Licență nelimitată de site pentru 149 USD

Toate licențele includ 12 luni de asistență prin e-mail și 12 luni de actualizări ale pluginului. Dacă nu sunteți mulțumit de ThirstyAffiliates, puteți solicita o rambursare în termen de 14 zile de la cumpărare.

Verdictul nostru cu privire la utilizarea ThirstyAffiliates pentru administrarea link-urilor afiliate

Credem că ThirstyAffiliates este un plugin foarte util pentru orice site WordPress care folosește link-uri de marketing afiliat. Este un mod ușor de a gestiona linkurile de afiliere într-un singur loc și de a folosi linkuri destul de redirecționate în loc de linkuri implicite urâte care vă vor speria cititorii.

Este, de asemenea, un plugin ușor care nu îți va încetini site-ul și îți oferă exact opțiunile de care ai nevoie fără exces de balonare.

Dăm ThirstyAffiliates 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Asigurați-vă acum Sete de Afiliat »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map