Thrive Leads Review 2020: Este cel mai bun plugin pentru construirea listei WordPress?

Vrei să creezi și să crești lista de e-mailuri? Utilizarea unui plugin de generare de plumb precum Thrive Leads este cea mai bună modalitate de a vă dezvolta lista de e-mailuri mai rapid.


În această recenzie Thrive Leads, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale și vom explica cum funcționează efectiv pluginul pentru a afla dacă acesta este cel mai bun plugin pentru construirea listei WordPress pentru site-ul dvs..

prospera-conduce-WordPress - plugin

Notă: La IsItWP, folosim OptinMonster pentru generarea de plumb, o alternativă la Thrive Leads. Puteți citi recenzia noastră completă OptinMonster pentru mai multe informații.

De ce ai nevoie de un plugin pentru construirea listei de e-mail pentru WordPress?

Construirea unei liste de e-mail este una dintre cele mai bune metode de a construi o relație de lungă durată cu clienții dvs. potențiali.

Cu un plugin de construire a listelor (numit și plugin de generare de plumb), puteți transforma vizitatorii site-ului dvs. web în clienți sau abonați. Formele optin implicite pe care le puteți genera din instrumentul dvs. de marketing prin e-mail (cum ar fi MailChimp sau câteva alte alternative la MailChimp precum SendinBlue sau Aweber) arată generice și plictisitoare. Cu un plugin de generare de plumb, puteți crea forme optin uimitoare rapid și ușor, dovedite că generează conversii.

Despre Thrive Leads

Thrive Leads este un plugin puternic care vă permite să creați forme frumoase de optin pe site-ul dvs. WordPress. Prin crearea unor formulare optiniste uimitoare, puteți atrage atenția vizitatorilor site-ului dvs. rapid și îi puteți îndemna să se aboneze la lista dvs. de e-mail. De asemenea, puteți crea campanii foarte direcționate, dovedite a genera mai multe conversii.

Tipuri de forme Optin pe care le puteți crea cu clienți prosperați

Pluginul Thrive Leads vă permite să construiți o mare varietate de formulare optin și să le afișați în diferite părți ale site-ului dvs. WordPress. Acesta vă oferă 10 tipuri optin extrem de interesante pentru a invita utilizatorii să se aboneze la lista dvs. de e-mail.

 1. Popup Lightbox: O fereastră de tip pop-up apare (apare) deasupra conținutului dvs. și îi invită pe vizitatorii site-ului dvs. să completeze formularul și să se aboneze.
 2. Panglică lipicioasă: Panglică lipicioasă rămâne în partea de sus a ecranului chiar și după ce utilizatorul derulează în josul paginii.
 3. Formulare in linie: Formularele în linie se afișează în partea de jos a postărilor sau oriunde în cadrul postării folosind un cod scurt.
 4. Formulare optin în două etape: Acest lucru vă permite să declanșați un pop-up atunci când vizitatorii dvs. fac clic pe un link, imagine sau buton.
 5. Formulare de prezentare: Un optin de tip slide-in este un formular care apare în colțul din dreapta jos al paginii dvs. în timp ce vizitatorii defilează în jos.
 6. Widget Optin: Puteți afișa formulare optin în bara laterală sau în orice zonă gata pentru widget-uri a site-ului dvs. cu ajutorul widget-urilor optin.
 7. Suprapunere de umplere a ecranului: Este un optin de suprapunere care acoperă întregul ecran pentru a-ți converti vizitatorii.
 8. Blocarea conținutului: Încurajați utilizatorii să se aboneze la lista dvs. prin blocarea conținutului.
 9. Tapet de derulare: Este un formular cu ecran complet care apare în partea de sus prin împingerea conținutului în jos.
 10. Forme de alegere multiplă: Aceste formulare oferă mai multe opțiuni pentru utilizatori.

Crearea formularelor

După instalarea și activarea pluginului Thrive Leads, veți putea vedea tabloul de bord Thrive Leads ca în imaginea de mai jos.

-conduce-se dezvolta tabloul de bord

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să creezi Grupul de conducere. De exemplu, am creat un grup principal, „Group Lead 1”, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Un grup principal este un formular sau un grup de formulare pe care le puteți afișa la nivel global pe site-ul dvs. sau pe o anumită categorie de posturi. Puteți adăuga mai multe tipuri de formulare într-un grup principal.

add-plumb-grupuri și-OptIn-forme

Acum, trebuie să adăugați o tip de formă. Puteți alege unul dintre cele 9 tipuri de formular disponibile în Thrive Leads.

add-tip de-OptIn formă

De exemplu, am ales caseta luminoasă pop-up. În continuare, vi se va cere să adăugați un formă.

add-o formă conduce-prospere-

Am creat primul formular și l-am numit „Formularul 1”. În continuare, puteți gestiona declanșatoarele, frecvența de afișare, animația și designul formularului.

formular-opțiuni

Pentru a gestiona declanșatoarele, faceți clic pe opțiunea de declanșare atribuită și va apărea un drop-drop care conține opțiunile de declanșare. Alegeți declanșatorul pe care îl doriți.

declanșare-settings-prospere-piste

În mod similar, puteți seta frecvența de afișare și opțiunile de animație.

Proiectați-vă formularele Optin cu ajutorul generatorului Drag and Drop

Deci, următorul pas este să vă proiectați formularul. Pur și simplu, faceți clic pe pictograma creion albastru din partea dreaptă a ecranului pentru a edita designul formularului dvs..

Acum, veți găsi o mare varietate de șabloane de optin. Există, de asemenea, șabloane de optină în mai multe etape pentru formularele de optină în două etape. Toate șabloanele sunt bine proiectate și foarte atractive.

alege-OptIn-șablon

Alegeți unul dintre șabloane și va deschide pagina editorului de formular astfel:

edit-form-template-cu-drag-and-drop-constructor

Thrive Leads are un constructor de pagini integrat, Thrive Architect. Vă permite să editați vizual toate elementele formularului. În afară de asta, vă permite să personalizați textul dvs. făcând clic pe el.

Puteți gestiona elementele complet folosind interfața drag and drop. Nu ezitați să mutați elemente, să ștergeți elemente sau să adăugați elemente noi din secțiunea Thrive Architect din partea stângă.

Proiectați formularul oricum doriți și salvați-l. Acum este gata de utilizare pe site-ul dvs..

Setați opțiunile de direcționare și afișați-vă formularul de opțiune

Tocmai ați creat un formular care este gata de publicare pe site-ul dvs. Puteți seta opțiuni de direcționare pentru grupul principal și îl puteți publica.

În primul rând, mergeți la Prospera Leads meniul de pe tabloul de bord WordPress. Veți vedea a Grupuri de conducere secțiunea și grupul tău principal. Am creat „Lead Group 1” pentru exemplul nostru, nu uitați?

Apoi, accesați pictograma de setări din partea dreaptă a panoului grupului principal și faceți clic pe el.

optins-se dezvolta conduce-direcționare-

Acum puteți viza formularul optin pentru toate paginile / postările, pe categorii, postări individuale sau pagini, pagini de arhivă, etc.

Puteți crea grupuri de conducere diferite și puteți stabili diferite ținte pentru ele. Puteți viza utilizatorii site-ului dvs. cu ajutorul acestei funcții și pentru a colecta mai multe oportunități.

Este nevoie de toate pentru a crea și afișa un formular de opțiune. Acum, puteți merge pe site-ul dvs. live și a vedea optinele funcționează.

Alte caracteristici excelente ale conducătorilor de prosperare

Să explorăm câteva caracteristici mai bune ale pluginului.

1. Motor de testare puternic A / B

Funcția de testare A / B vă permite să comparați diferite tipuri și variații între formele de optină și vă oferă un câștigător automat. Această tehnologie vă permite să descoperiți cea mai impresionantă formă de optin, astfel încât să știți din timp că va atrage privirile vizitatorilor dvs..

Cu acest plugin, puteți compara între:

 • Diferite tipuri de optine: de ex. Popup vs. In-line
 • Diferitori declanșatori: de ex. Afișează un pop-up după 5 secunde vs. pop-up-intenție de ieșire
 • Design și conținut diferit: de ex. schimbați titlul, culoarea sau pictogramele și comparați.
 • Mită de optină: de ex. Stimulente Optin vs. un curs webinar gratuit

Creați forme, clonați sau creați variații, comparați-le și utilizați-le pe cele mai bune.

De exemplu, am comparat 2 tipuri diferite de optine. Mai jos este ecranul:

a-b-testarea-prospere-piste

2. Opțiuni avansate de direcționare

Această caracteristică este cu adevărat uimitoare și eficientă pentru transformarea vizitatorilor în abonați. Puteți identifica exact cui doriți să afișați un formular de optină. Această caracteristică vă permite să afișați cele mai relevante și atractive oferte pentru cei mai potriviți oameni.

Puteți viza și afișa forme de optin prin:

 • Categorie sau etichetă
 • Postare sau pagină
 • Tipuri de postare personalizate. URL, tip de pagină etc.

Dacă arătați opțiunea potrivită persoanelor potrivite, vârfurile de conversie.

3. SmartLink-uri
O caracteristică incredibil de inteligentă a Thrive Leads este SmartLink, care vă permite să afișați diferite oferte către utilizatori diferiți.

Afișare a Abonează-te la noi optați pentru un utilizator care s-a abonat deja la site-ul dvs. nu este doar enervant, dar poate fi văzut și ca lipsit de respect.

Astfel, Thrive Leads are o opțiune numită SmartLink care vă permite să tratați diferiți utilizatori în mod diferit. Puteți specifica ce ofertă trebuie afișată unui nou vizitator, unui abonat curent sau unui potențial client.

Puteți găsi SmartLink-uri în Caracteristici avansate opțiune în tabloul de bord Thrive Leads.

smart-link-uri-prospere-conduce

4. Opțiuni avansate de declanșare

Cu opțiunile de declanșare avansate ale Thrive Leads, puteți afișa un formular de opțiune la momentul potrivit, când este posibil ca vizitatorul dvs. să se aboneze la lista dvs..

Prezintă în principal 4 tipuri de declanșatoare pentru afișarea formularelor pe un site WordPress:

 • Ieșire de declanșare – apare când un utilizator este pe cale să părăsească site-ul
 • Timp declanșator – declanșează o optină după un interval de timp specificat, cum ar fi 5 secunde
 • Declanșatorul de defilare – arată o opțiune după ce utilizatorul derulează către o anumită parte a paginii
 • Faceți clic pe declanșator – afișează o opțiune la apăsarea unui link sau a unui buton

Aceste declanșatoare vă permit să afișați formele optinice foarte strategic.

5. Rapoarte detaliate și analize

Pluginul Thrive Leads vă oferă, de asemenea, informații despre performanța formularelor dvs., ce pagini vă trimit cele mai multe oportunități, rate de conversie și multe altele.

Cu o idee precisă a performanței formularelor dvs. de optin, puteți face unele modificări și îmbunătăți performanța acestora și mai mult.

Rapoartele pe care le puteți accesa sunt rate de conversie, rapoarte de comparație, creștere a listelor, rapoarte de trimitere de plumb, urmărire de plumb și rapoarte de marketing de conținut.

6. Integrarea serviciului de e-mail marketing

Pluginul oferă o integrare perfectă cu toți furnizorii majori de servicii de marketing prin e-mail. Integrarea directă a API-ului cu serviciile populare de marketing prin e-mail face simplă trimiterea de e-mailuri pe lista de e-mailuri.

e-mail marketing-servicii-cu-prospera-conduce

Opțiuni de prețuri și asistență pentru pluginul Thrive Leads

Thrive Leads este un plugin premium care vine cu 3 planuri de prețuri diferite.

 1. 1 licență de site: 67 USD
 2. 5 licențe: 97 USD
 3. 15 licențe: 147 USD

În mod alternativ, puteți deveni membru Thrive pentru 19 USD / lună care vă oferă acces imediat la toate temele și plugin-urile dezvoltate de Thrive Themes.

-se dezvolta clienți potențiali de stabilire a prețurilor

Documentația lor este extinsă și vă ajută să vă parcurgeți fiecare aspect al construirii de forme optine cu convertire înaltă cu teme Thrive. Suportul este oferit prin sistemul lor de asistență bazat pe bilete.

Thrive Leads vs. OptinMonster: Care este cel mai bun plugin de construire a listelor de email

OptinMonster este cea mai bună soluție de construire a listelor de e-mailuri de pe piață.

Revizuirea noastră Thrive Leads ar fi incompletă dacă nu am face comparația Thrive Leads cu OptinMonster.

În comparație cu o soluție găzduită precum OptinMonster, Thrive Leads tinde să consume mai multe resurse de server, încetinind performanțele site-ului..

Spre deosebire de Thrive Leads, OptinMonster este o soluție găzduită. OptinMonster consumă mai puține resurse de server decât Thrive Leads și nu încetinește site-ul. În plus, Thrive Leads nu are multe funcții utile, iar opțiunile sale de direcționare sunt limitate.

Tarifele OptinMonster încep de la 9 dolari / lună, iar Thrive Leads costă 67 pe an.

Verdictul nostru de prosperare duce la construirea listei de e-mailuri

Thrive Leads este, fără îndoială, un puternic plugin WordPress pentru construirea listelor. Caracteristicile și funcționalitățile sale sunt atât impresionante, cât și eficiente.

Interfața pluginului este ușor de utilizat și simplă. Nu necesită abilități de codare pentru a configura setările și opțiunile pluginului.

Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți o modalitate rapidă și ușoară de a crea formulare optin pe site-ul dvs. WordPress.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți oportunități de prosperare acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me