W3 Cache totală

Căutați un plugin Caching pentru a accelera site-ul dvs. WordPress? W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare plugin-uri de memorie cache pentru site-urile WordPress. În această recenzie W3 Total Cache, vom analiza performanțele, caracteristicile și ușurința de utilizare. Scopul este de a afla dacă W3 Total Cache este cu adevărat cel mai bun plugin de memorie în cache WordPress.


W3 Total Cache Review

De ce ai nevoie de un plug-in de memorie cache pentru WordPress?

Viteza este unul dintre cei mai importanți factori folosiți de motoarele de căutare precum Google pentru a determina clasamentul pe căutare. Site-urile mai lente au un nivel scăzut, iar site-urile rapide sunt mai mari.

WordPress este scris în PHP, care este un limbaj de programare din partea serverului. Când un utilizator solicită o pagină de pe site-ul dvs. web, WordPress rulează scripturi PHP pentru a prelua pagina și pentru a o afișa.

Acest proces intensiv de resurse este lent și devine și mai lent atunci când sunteți pe găzduire partajată mediu inconjurator. Acest lucru poate reduce semnificativ performanța site-ului și clasamentul dvs. de căutare.

Un plugin de memorie în cache stochează o versiune a paginilor dvs. în cache. Atunci când un utilizator vizită site-ul dvs. web, acesta este furnizat versiunea în cache. Aceasta elimină necesitatea ca WordPress să ruleze scripturi PHP. Site-ul dvs. devine mai rapid și serverul dvs. devine mai receptiv.

Cum funcționează memoria cache în WordPress

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care W3 Total Cache îmbunătățește viteza site-ului.

Configurarea pluginului pentru cache totală W3 pentru WordPress

W3 Total Cache este o centrală a unui plugin. Acesta este încărcat cu multe funcții pentru a îmbunătăți viteza site-ului. Numărul de opțiuni îl face să pară destul de intimidant pentru noii utilizatori.

Activați memorarea în cache a paginii în memoria cache W3 totală

Cea mai importantă opțiune pe care trebuie să o activați este memorarea în cache a paginilor. Activarea acestuia va permite caului W3 Total să înceapă să stocheze și să servească pagini în cache pentru vizitatorii dvs..

Consultați acest ghid pentru începători cum să instalați și să configurați W3 Total Cache pentru instrucțiuni detaliate.

Serviți pagini comprimate utilizatorilor dvs. cu cache total W3

Când testați viteza site-ului dvs. web folosind instrumente precum Speed ​​Page, veți observa că vă recomandă să serviți pagini comprimate.

Deservirea paginilor comprimate înseamnă că atunci când un utilizator solicită o pagină de pe site-ul dvs., site-ul dvs. le trimite o versiune gzipped (comprimată) a paginii dvs. Comprimarea paginii reduce dimensiunea acesteia și se încarcă mai repede. Odată ce pagina gzipped ajunge la utilizator, browserul său extrage și o afișează automat.

W3 Total Cache vă permite să activați compresia doar cu un clic. Pur și simplu mergeți la Performanță »Cache browserului și bifați caseta de lângă opțiunea „Activați compresia HTTP (gzip)”.

activați compresia gzip cu W3 Total Cache

Utilizarea CDN cu W3 Total Cache

Rețelele CDN sau de livrare de conținut vă permit să vă serviți conținutul static folosind servere din întreaga lume. Acest lucru permite utilizatorilor să descarce mult mai rapid conținutul dvs. static, precum imagini, CSS, JavaScript.

Consultați acest ghid în continuare de ce ai nevoie de un CDN pentru blogul tău WordPress pentru mai multe informatii.

Vă recomandăm să folosiți MaxCDN, care este unul dintre cele mai mari servicii CDN. Îl folosim pe toate site-urile noastre web și ne ajută să creștem viteza paginii.

Configurarea MaxCDN cu W3 Total Cache

Vezi acest tutorial despre cum să faci instalați soluția WordPress CDN MaxCDN pentru instrucțiuni detaliate.

W3 Total Cache vs WP Super Cache

Comparațiile dintre două pluginuri populare din aceeași nișă sunt destul de frecvente în comunitatea WordPress. La fel ca All in One SEO și SEO Yoast, utilizatorii comparează Cache Total W3 și WP Super Cache pentru o lungă perioadă de timp.

Ambele pluginuri au o bază de utilizatori foarte mare, ambele sunt disponibile gratuit și ambele sunt o alegere excelentă pentru a accelera site-ul dvs. WordPress.

Ambele sunt pluginuri foarte avansate. Ambele par intimidante datorită numărului mare de setări și instrucțiunilor de configurare complicate. Singura zonă reală în care îi putem compara pe cei doi este performanța.

Performanța Cache Total W3 este puțin mai bună decât WP Super Cache. Se integrează frumos cu CDN și are cache obiecte, minificare și alte funcții avansate.

Opțiuni de stabilire a prețurilor și asistență pentru cache totală W3

Ca și în cazul tuturor plugin-urilor gratuite populare, W3 Total Cache vine cu asistență gratuită limitată. Pluginul oferă documentație excelentă, inclusă chiar în plugin. Există, de asemenea, câteva tutoriale excelente disponibile online.

Autorul pluginului oferă, de asemenea, servicii premium pentru 99 USD / an. Vă puteți înscrie la acesta făcând clic pe Performanță »Asistență în zona dvs. de administrator WordPress. Cu toate acestea, va trebui să plătiți pentru fiecare întrebare de asistență.

Verdictul nostru de pe modulul Cache totală W3

W3 Total Cache nu este cel mai ușor de utilizat plugin-uri. Cu toate acestea, este de înțeles având în vedere caracteristicile avansate pe care le oferă și cât de complicate pot fi acestea. Pluginul oferă explicații detaliate pentru fiecare caracteristică chiar în interiorul pluginului, care este destul de impresionant.

În ceea ce privește performanța, W3 Total Cache merită să fie numit cel mai bun plugin de memorie cache WordPress.

Dăm W3 Total Cache 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor noastre:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Evaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 0,0 / 5,0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține acum cache total W3 »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map