Weglot Review: Este într-adevăr cel mai ușor plugin de traducere?

Căutați să vă traduceți site-ul? Apoi, poate doriți să luați în considerare Weglot, unul dintre cele mai ușoare pluginuri de traducere pentru WordPress.


În această recenzie Weglot, vom arunca o privire asupra caracteristicilor, avantajelor și dezavantajelor sale și vă vom ajuta să decideți dacă merită exagerat.

Despre Weglot și cum funcționează

recenzie weglot

Weglot este o soluție de traducere a website-ului independentă de platformă.

Weglot a fost fondată în Franța în 2016 ca un proiect mic. Astăzi, Weglot vă permite să traduceți orice site web, inclusiv WordPress, Shopify și orice alt CMS la care vă puteți gândi.

Pentru a traduce site-ul dvs. WordPress, trebuie să descărcați pluginul gratuit de pe WordPress.org. Acest plugin de conector ușor gratuit integrează site-ul dvs. în platforma Weglot. După ce este activat, puteți traduce instantaneu site-ul dvs., specificând pur și simplu în ce limbi doriți să traduceți conținutul.

Weglot Review: De ce să îl folosiți pe site-ul dvs.

Weglot vine cu toate funcțiile de care veți avea nevoie vreodată de la un plugin de traducere WordPress, cum ar fi traducere automată, traducere profesională manuală, optimizare SEO multilingvă și multe altele. Dar ceea ce face Weglot unic?

Să aruncăm o privire la câteva caracteristici unice ale Weglot care o fac să iasă în evidență de concurență.

1. Probabil cel mai ușor, mai ușor și performant plugin de traducere

Fără îndoială, Weglot este probabil cea mai simplă soluție de traducere independentă de platformă disponibilă pe piață.

configurația pluginului pentru wordpress

După ce ați instalat pluginul pe site-ul dvs. WordPress, veți vedea un singur meniu pentru configurarea pluginului. Pentru a activa traducerea automată, tot ce trebuie să faceți este să copiați cheia API din contul Weglot, să alegeți limbile originale și de destinație..

Weglot succesul traducătorului

Acest lucru va crea imediat un meniu pe site-ul dvs. web în care utilizatorii dvs. pot alege limba pe care o preferă.

Spre deosebire de alte plugin-uri populare de traducere WordPress, nu trebuie să instalați mai multe pachete lingvistice pe site-ul dvs. WordPress.

Cel mai bun dintre toate, conținutul dvs. tradus este indexat automat pe Google după cele mai bune practici în SEO multilingve.

2. Funcționează cu orice platformă

Chiar dacă aveți site-uri web pe mai multe platforme, cum ar fi WordPress și Shopify, puteți gestiona cu ușurință traducerea lor dintr-un singur cont.

Cu planul Pro, puteți traduce până la 3 site-uri. Cu planurile Enterprise și Corporate, puteți traduce până la 15 și respectiv un număr nelimitat de site-uri.

3. Editor vizual pentru traducere manuală

traduceri weglot

Traducerea automată este alegerea perfectă pentru dvs., dacă doriți să traduceți conținutul rapid și ușor, fără a fi nevoie să angajați un traducător profesionist. Nu numai că puteți face traducere instantanee cu Weglot, dar pluginul face, de asemenea, super ușor să vă editați traducerea cu editorul vizual.

weglot review editor vizual

Cu editorul său vizual, puteți face modificări ale conținutului dvs. tradus automat chiar din frontendul site-ului dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să accesați fila Visual Editor și să faceți clic pe Începeți editarea.

Veți fi direcționat către site-ul dvs. web. Trebuie doar să faceți clic pe pictograma Editați a elementului în care doriți să remediați conținutul tradus automat și să începeți să-l personalizați din frontend.

weglot-vizual-editor-ul Frontend

4. Traducere profesională fără dificultăți

Aș dori mai degrabă un profesionist care să vă traducă conținutul? Cu Weglot, delegarea traducerii nu este complicată.

serviciu de traducere profesională weglot

În contul dvs. Weglot, selectați elementele pe care doriți să le traduceți, comandați traducere profesională și completați plata pentru serviciul profesional. Weglot vă percepe 0,15 € / cuvânt. Conținutul tradus va fi actualizat automat pe site-ul dvs. web în 48 de ore, în funcție de cât de mult doriți să traduceți.

weglot prețuri profesionale

Contra de a utiliza Weglot

Acum că ne-am uitat la beneficiile utilizării Weglot, merită să ne luăm un moment pentru a examina unele dintre contravaloarea utilizării Weglot.

1. Prețul

Weglot este o platformă de traducere premium. Deși are un plan gratuit, este limitat la traducerea a până la 2000 de cuvinte și 5000 de vizualizări de pagini traduse pe lună.

2. Proprietatea conținutului

Proprietatea conținutului tradus este neclară. După cum se pare, pe măsură ce anulați abonamentul, nu veți putea afișa conținutul tradus pe site-ul dvs..

Suport și prețuri pentru Weglot

Weglot vă oferă asistență superioară pentru clienți prin e-mail. Baza lor extinsă de cunoștințe vă ghidează prin fiecare aspect al traducerii site-ului dvs. cu Weglot.

Weglot are un plan gratuit limitat pentru cei care doreau să testeze serviciul înainte de a opta pentru un plan premium. De asemenea, oferă 5 planuri premium:

 • Incepator: 9,90 € / lună pentru 1 limbă tradusă și până la 10.000 de cuvinte
 • Afaceri: 19 € / lună pentru 5 limbi traduse și până la 50.000 de cuvinte
 • Pro: 49 € / lună pentru limbi traduse nelimitat și până la 200.000 de cuvinte
 • Afacere: 199 € / lună pentru o limbă tradusă nelimitat și până la 1.000.000 de cuvinte
 • Corporate: 499 € / lună pentru o limbă tradusă nelimitat și până la 5.000.000 de cuvinte

Gânduri finale: Verdictul nostru privind traducerea cu Weglot

Weglot este una dintre cele mai ușoare soluții de traducere existente. Suporta peste 100 de limbi cu traducere automată. Este un pic scump în comparație cu alte pluginuri de traducere de pe piață.

Este cel mai bun pariu pentru dvs. dacă aveți bugetul și doriți cel mai intuitiv plugin de pe piață pentru traducere.

Dacă aveți un buget restrâns, ați putea lua în considerare câteva alternative la Weglot.

 • Revizuire WPML
 • Traducerea recenziei

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.6 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ia Weglot acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map