Widget imagine

Trebuie să adăugați imagini la bara laterală, la subsol sau în alte zone widget? WordPress nu vă va permite să faceți asta din cutie, așa că veți avea nevoie de un plugin precum Image Widget. În review-ul nostru pentru Widget, aflați dacă pluginul are caracteristicile de care aveți nevoie și cum îl puteți utiliza pentru a afișa imagini pe site-ul dvs..


Imagine Widget Review

De ce ai nevoie de un plugin pentru widgeturi de imagine

Ați crede că afișarea unei imagini din media media în bara laterală sau în subsolul dvs. ar fi o funcție integrată a WordPress – dar nu este!

În afara casetei, vă veți limita la utilizarea widgetului Text și la scrierea propriului cod HTML pentru a insera imagini. Dar dacă nu sunteți un codificator, nu există o modalitate ușoară de a face acest lucru.

Acesta este motivul pentru care este necesar un plugin pentru widget de imagine pentru majoritatea site-urilor WordPress.

Potrivit antreprenorului și marketerului Jeff Bullas, articolele cu imagini obțin cu 94% mai multe vizualizări decât cele fără. Imaginile atrag atenția, contribuind la transmiterea de informații importante și la menținerea vizitatorilor angajați pe site-ul dvs..

Un plugin pentru widget-uri de imagine vă va permite să configurați rapid și ușor widget-uri pentru a afișa capul dvs. profesional pe site-ul personal, configurați manual reclame banner, creați linkuri atrăgătoare și apeluri la acțiune, împărtășiți mărturii și portofolii și multe altele. creativitatea este singura limită.

Cum să configurați primul dvs. widget de imagine

Pentru a începe să adăugați imagini în zonele dvs. de widget, instalați și activați pluginul Image Widget.

Navigheaza catre Aspect »Widgets, unde veți vedea noul widget disponibil.

Image Widget Review - Adaugă un nou widget

Faceți clic pe widget și selectați zona widget în care doriți să o plasați sau trageți și plasați widgetul în zona widgetului din partea dreaptă a ecranului.

Apasă pe Selectați o imagine buton.

Image Widget Review - selectați imaginea

Aceasta afișează fereastra implicită a bibliotecii media WordPress, la fel ca adăugarea unei imagini la o postare sau pagină. Puteți selecta o imagine din media media sau încărcați una nouă și faceți clic pe butonul Introduceți în widget buton.

După introducerea imaginii, puteți completa opțiunile de mai jos.

Image Widget Review - opțiuni de completare

Opțiunile disponibile sunt:

 • Titlu: Acesta este titlul widget-ului care va fi afișat deasupra imaginii.
 • Text alternativ: Textul Alt este afișat atunci când un utilizator dă peste imagine și, de asemenea, citit cu voce tare de cititorii de ecran pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere. Ar trebui să fie utilizat pentru a descrie conținutul imaginii.
 • Legate de: Acesta este atributul „rel” al linkului. Puteți găsi o listă de valori pe care să o utilizați făcând clic pe linkul de sub câmp.
 • Legendă: Scrieți titlul imaginii aici. Subtitrările de imagini sunt de cele mai multe ori textul cel mai citit din pagină, așa că asigurați-vă că folosiți legendele pentru a vă interesa cititorii.
 • Legătură: Adăugați aici o adresă URL dacă doriți să adăugați un link la imaginea dvs. Dacă nu, lăsați-vă necompletat.
 • ID de legătură: Adăugați un ID la linkul dvs. Puteți utiliza ID-ul dvs. pentru a face link către acel loc din pagină sau pentru a personaliza CSS-ul linkului. ID-urile ar trebui să fie unice – nu folosiți același ID pentru mai mult de un element din pagină.
 • Rămâi în fereastră / Deschideți fereastra nouă: Alegeți dacă link-ul ar trebui să se deschidă în aceeași fereastră sau nu.
 • mărimea: Alegeți una dintre dimensiunile configurate în tema dvs. sau introduceți o dimensiune personalizată pentru imaginea dvs. Dacă selectați „dimensiune completă”, imaginea se va potrivi automat cu lățimea barei sale laterale, potrivindu-vă temă receptivă.
 • Alinia: Selectați alinierea imaginii dvs. Alinierea nu se aplică titlului sau legendei, ci doar imaginii.

Majoritatea opțiunilor sunt opționale și pot fi lăsate necompletate.

După ce ați selectat setările, faceți clic pe butonul Salvați butonul și imaginea dvs. va fi live.

Documentare și asistență

Pluginul Image Widget este limitat în funcții, astfel încât nu necesită foarte multă documentație. Instrucțiunile de instalare sunt disponibile pe pagina WordPress.org, iar câmpurile importante sunt auto-explicative.

Cu toate acestea, mai multe documentații și explicații ar fi utile pentru începători, cum ar fi explicațiile câmpurilor „Înrudite” și „Link ID”..

Dacă vă blocați sau aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva o problemă, puteți posta pe forumurile de asistență WordPress.org. Cu toate acestea, forumurile pentru pluginul Image Widget nu sunt foarte active, majoritatea thread-urilor nerezolvate.

Image Widget vs. Jetpack Image Widget Module

Plugin-ul Jetpack al Automattic are un modul disponibil numit Widget Extra Sidebar. Aceasta include un widget de imagine, precum și widget-uri de afișat:

 • Cele mai recente Tweeturi
 • Facebook ca caseta
 • Insigna Google+
 • Profil Gravatar
 • Galerie de imagini
 • Cele mai recente zece postări WordPress (de pe blogul dvs. sau de pe altul)
 • Pictograme de social media
 • Informatii de contact
 • Raft Goodreads

Dacă aveți Jetpack instalat și activat, puteți activa modulul Widget Extra Sidebar, accesând Jetpack »Setări și faceți clic pe linkul Configurare de lângă numele widget-ului.

Image Widget Review - modul jetpack

Widgetul de imagini Jetpack nu vă permite să selectați o imagine din media media sau să încărcați o imagine din widget. În schimb, trebuie să introduceți adresa URL, pe care o puteți obține căutând imaginea din galeria media.

În afară de asta, Jetpack oferă practic aceleași opțiuni ca și pluginul Image Widget. De asemenea, au legături cu explicații pentru fiecare câmp, pe care Image Widget nu îl are.

Image Widget Review - opțiuni jetpack

Dar activarea pluginului Jetpack și a modulului Extra Sidebar Widget activează, de asemenea, o mulțime de alte funcții și funcții de care este posibil sau nu să aveți nevoie.

Dacă tot ce aveți nevoie este un widget de imagine și nu folosiți alte funcții Jetpack, vă recomandăm să utilizați pluginul Image Widget.

Dar dacă veți utiliza alte module Jetpack sau alte widgeturi pentru bara laterală, este posibil să nu doriți să instalați un plugin suplimentar doar pentru widget-uri de imagine, deoarece este deja inclus în Jetpack.

Verdictul nostru

Ca un plugin cu scop unic, Image Widget își face treaba. Dacă aveți nevoie de un mod rapid și ușor de a adăuga și configura imagini în zonele dvs. de widget, acesta este pluginul pentru dvs..

Începătorii ar putea avea probleme cu înțelegerea și configurarea opțiunilor avansate, deoarece documentația și suportul lipsesc.

Dar dacă doriți doar o imagine simplă afișată fără a intra în detaliile tehnice ale setărilor de legături sau dacă aveți experiență cu HTML și doriți doar o modalitate mai rapidă de configurare a imaginilor din bara laterală, pluginul poate fi rapid și ușor de utilizat.

Oferim Image Widget 3 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea golEvaluare stea gol 1.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți widget de imagine acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map