WP Mail SMTP Review: Plugin # 1 SMTP pentru WordPress

Căutați să reduceți e-mailurile spam de pe site-ul dvs. WordPress sau cum să trimiteți e-mailuri prin Gmail sau Google Apps de pe site-ul dvs. web? Aruncați o privire la pluginul WTP Mail WTP. Forțează funcția WordPress wp_mail () să utilizeze SMTP în locul funcției PHP mail (). În review-ul nostru SMTP Mail WP Mail, veți afla cum acest plugin vă poate ajuta să trimiteți e-mailuri de pe site-ul dvs. WordPress pe termenii dvs..


wp mail smtp plugin

Cum funcționează funcția wp_mail () în WordPress

Ca utilizator WordPress, primiți o mulțime de e-mailuri de pe site-ul dvs. WordPress. Ori de câte ori un cititor postează un comentariu, o postare primește un pingback sau un an Actualizați este gata pentru aprobare, WordPress trimite automat un e-mail pentru a vă anunța. S-ar putea să primiți și e-mailuri de notificare din teme și pluginuri.

În spatele scenei, aceste e-mailuri sunt trimise cu ajutorul unei funcții WordPress încorporate: wp_mail ().

Funcția wp_mail () folosește funcția PHP mail () pentru a trimite e-mailuri de pe site-ul dvs. web.

Problema cu funcția mail ()

Funcția mail () este o funcție implicită PHP implicită, care permite trimiterea de e-mailuri.

Este o funcție foarte simplă, ușor de utilizat, dar poate fi de fapt o mare problemă.

Funcția mail () este ușoară pentru spam pentru a profita, deturnarea acestuia pentru a trimite sute de e-mailuri pe site-ul dvs..

De fapt, este atât de notibil de hackabil încât unele gazde chiar au dezactivat utilizarea funcției de mail () cu totul.

De ce ai nevoie de pluginul WTP Mail WTP

Pluginul WP Mail SMTP funcționează ocolind funcția WordPress wp_mail () și forțându-l să utilizeze setările dvs. SMTP. Aceasta înseamnă că îl puteți seta să folosească orice e-mail doriți, doar prin introducerea opțiunilor dvs. SMTP în tabloul de bord.

Din cauza vulnerabilității funcției mail () la deturnare, pluginul WTP Mail WTP vă poate ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță. În cazul în care sunt trimise o mulțime de e-mailuri spam de pe site-ul dvs. web, puteți avea probleme cu compania dvs. de găzduire sau puteți obține site-ul dvs. pe lista neagră.

WP Mail SMTP poate fi de asemenea util atunci când:

 • compania dvs. de găzduire a dezactivat funcția mail () și WordPress nu poate trimite email
 • setările gazdei dvs. web interferează cu livrarea de e-mailuri de pe site-ul dvs. WordPress
 • e-mailurile trimise de pe site-ul dvs. WordPress ajung întotdeauna în dosarul de spam al destinatarilor
 • doriți să configurați WordPress trimiteți e-mail prin Gmail sau aplicații Google (mai multe despre asta mai jos)
 • mesajele trimise prin intermediul formularelor dvs. de contact WordPress nu ajung niciodată în inbox

Cum se configurează WP Mail SMTP

După activarea pluginului, mergeți la Setări »WP Mail SMTP. Vi se va solicita să vă specificați adresa de e-mail și numele.

setări wp mail smtp

Apoi, vi se va solicita să alegeți o opțiune mailer.

Spre deosebire de alte pluginuri SMTP, WP Mail SMTP vă permite să configurați SMTP pe site-ul dvs. utilizând 4 opțiuni poștale diferite:

 • Gmail sau G Suite
 • Mailgun
 • SendGrid
 • Alte SMTP

Optiuni mailer wp mail smtp

SMTP Gmail

Gmail SMTP vă permite să folosiți contul dvs. Gmail sau G Suite pentru e-mailuri SMTP. Pluginul WP Mail SMTP folosește OAuth pentru a autentifica contul Google, păstrând securitatea informațiilor de conectare 100%.

Poșta poștală SMTP

Mailgun este un furnizor popular de servicii SMTP care vă permite să trimiteți cantități mari de e-mailuri. WP Mail SMTP oferă integrare nativă cu Mailgun.

Mailgun funcționează cu orice cont de e-mail și este foarte sigur, dar necesită un abonament.

SendGrid SMTP

SendGrid este încă un alt furnizor de servicii SMTP, în care sunt încrederi peste 58.000 de clienți plătitori. WP Mail SMTP oferă și integrare nativă cu SendGrid.

La fel ca Mailgun, SendGrid funcționează și cu orice cont de e-mail și este foarte sigur, dar necesită un abonament.

Alte SMTP

Alte SMTP funcționează cu toate serviciile de e-mail majore, inclusiv Gmail, Yahoo, Outlook, Microsoft Live, etc. Cu această opțiune, va trebui să introduceți parola în fișierul wp-config.php, astfel încât să nu fie vizibilă în setările dvs. WordPress.

Deși Altă opțiune SMTP este cea mai puțin sigură opțiune, poate fi alegerea potrivită pentru dvs. dacă aveți nevoie de o soluție care nu necesită un abonament terță parte.

Puteți trimite un e-mail de testare făcând clic pe fila Test de e-mail. Dacă ceva nu merge bine cu e-mailul dvs. de testare, pluginul vă va oferi un mesaj de eroare detaliat pe care îl puteți utiliza pentru depanare.

Suport și documentare

WP Mail SMTP este unul dintre cele mai populare plugin-uri din directorul WordPress.org și este foarte apreciat.

După ce a fost achiziționat de WPForms, acesta este actualizat frecvent și asistența este oferită în timp util.

Documentarea se limitează la depanarea de bază pentru cele mai frecvente erori. Acest plugin pare să fie cel mai potrivit pentru utilizatorii mai experimentați din punct de vedere tehnic, care deja sunt familiarizați cu setările de e-mail.

Verdictul nostru cu privire la utilizarea WP Mail SMTP pe site-ul dvs.

Cu peste un milion de instalații pe site-urile WordPress de pe web și o medie de 4,6 pe directorul pluginurilor WordPress.org, WP Mail SMTP este o alegere bună pentru majoritatea utilizatorilor care trebuie să trimită mail cu SMTP de pe site-ul lor WordPress.

Considerăm că acest plugin este foarte util pentru orice utilizator care are probleme cu livrarea prin poștă de pe site-ul său WordPress.

Dăm WP Mail SMTP 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ia acum WP Mail SMTP »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map