WP Super Cache Review 2020: Este cel mai bun plugin de cache WordPress?

Căutați un plugin de caching pentru site-ul dvs. WordPress? WP Super Cache este un popular instrument de memorie caching gratuit pentru utilizatorii WordPress. În această recenzie WP Super Cache, vom analiza performanțele și caracteristicile sale. Vom compara, de asemenea, cu alte plugin-uri populare de memorie în cache.


WP Super Cache recenzie

Ceea ce face un plugin de cache WordPress excelent?

Există mai multe plugin-uri grozave pentru a servi pagini în cache pe site-ul dvs. WordPress. Multe companii de găzduire WordPress de top oferă soluții de memorie cache încorporate cu găzduirea WordPress administrată.

Dacă sunteți într-o gazdă administrată precum WP Engine, nu trebuie să instalați un plugin de memorie în cache.

Pe de altă parte, dacă sunteți într-o gazdă partajată, cum ar fi BlueHost, atunci trebuie să instalați un plugin de memorie în cache pentru site-ul dvs. WordPress.

Un plugin de memorie în cache trebuie să genereze versiunea în cache a paginilor fără a lua prea mult din resursele serverului. Majoritatea pluginurilor de memorie în cache generează un fișier în cache atunci când o pagină este solicitată pentru prima dată. După aceea, acestea păstrează acele fișiere stocate pentru o durată predefinită.

De asemenea, trebuie să funcționeze bine cu tema dvs. WordPress, cu pluginurile și cu orice servicii terțe pe care le utilizați.

Cache-ul este un proces avansat, un plugin trebuie să faciliteze chiar și utilizatorii non-tehnici. Opțiunile pot fi extinse, dar trebuie prezentate cu o interfață de utilizator clară și multe explicații.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la WP Super Cache și cum funcționează.

Configurarea pluginului WP Super Cache

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul. După activare, pur și simplu mergeți la Setări »WP Super Cache pagina pentru configurarea pluginului.

Activați memoria cache a paginii cu WP Super Cache

Selectați opțiunea „Caching On” și apoi faceți clic pe butonul de actualizare. WP Super Cache va activa cache-ul. Acum puteți da clic pe butonul de testare cache pentru a verifica dacă funcționează.

WP Super Cache va aduce site-ul dvs. WordPress de două ori și va compara etapele de timp ale ambelor pagini. Dacă ambele tipuri de timp se potrivesc, atunci acest lucru înseamnă că cache-ul funcționează acum pe site-ul dvs..

Uitați-vă la acest ghid în continuare cum să instalați și să configurați WP Super Cache pentru instrucțiuni detaliate.

Deservirea fișierelor Cache Folosind PHP vs mod_rewrite cu WP Super Cache

WP Super Cache poate servi fișierele din cache folosind două metode. Metoda implicită folosește PHP, care poate fi intensiv în resurse, în special pe mediile de gazduire partajate.

Dacă sunteți într-o gazdă partajată, vă recomandăm să încercați să utilizați mod_rewrite. Pur și simplu faceți clic pe fila Advanced în setările pluginului și selectați opțiunea „Utilizați mod_rewrite pentru a servi fișierele din cache”.

Servire fișiere în cache folosind PHP vs mod_rewrite

Utilizarea compresiei cu WP Super Cache

Dacă testați site-ul dvs. web folosind instrumentul Google Speed ​​Speed, veți observa că vă recomandă să activați compresia.

Utilizând compresia serverul dvs. web poate trimite utilizatorilor fișiere comprimate. Aceste fișiere comprimate sunt apoi extrase de browserul utilizatorului și afișate pe ecran. A crescut timpul de răspuns și îmbunătățește viteza generală a paginii.

WP Super Cache nu activează implicit compresia. Va trebui să îl activați accesând fila Advanced în setările pluginului. Pur și simplu verificați opțiunea care spune „Comprimă paginile, astfel încât acestea să fie oferite mai rapid vizitatorilor”.

Activarea compresiei cu WP Super Cache

Suport CDN în WP Super Cache

WP Super Cache funcționează frumos cu CDN. Pur și simplu faceți clic pe fila CDN sub setările pluginului și adăugați URL-ul dvs. CDN. Puteți adăuga, de asemenea, CNAME suplimentare pentru a îmbunătăți performanța.

Suport CDN în WP Super Cache

CDN (rețea de livrare de conținut) vă permite să serviți conținut static precum imagini, CSS, JavaScript, de pe serverele de pe tot globul. Acest lucru crește timpul de încărcare a paginii și reduce încărcarea de pe server.

Consultați acest ghid în continuare de ce ai nevoie de un CDN pentru blogul tău WordPress pentru mai multe informatii.

Vă recomandăm să folosiți MaxCDN, care este unul dintre cele mai mari servicii CDN. Îl folosim pe toate site-urile noastre web și ne ajută să creștem viteza paginii.

WP Super Cache vs W3 Total Cache

WP Super Cache și W3 Total Cache sunt cele mai populare pluginuri de memorie cache pentru WordPress. Amândoi au o bază uriașă de utilizatori care și-ar apăra cu pasiune pluginul preferat.

Ambele pluginuri oferă funcții similare. Amândoi au configurații ușor dificile, dar WP Super Cache și-a simplificat mult interfața de utilizator. Ambele pluginuri sunt disponibile gratuit, cu asistență limitată.

Cu toate acestea, site-urile WordPress sunt găzduite pe mai multe tipuri diferite de platforme. Performanța pluginului dvs. de memorie în cache poate varia în funcție de mediul de găzduire și de configurarea WordPress. De asemenea, puteți rula propriile teste de viteză după configurarea ambelor pluginuri pentru a vedea care face site-ul dvs. mai rapid.

Folosim W3 Total Cache pe toate site-urile noastre web și l-am găsit adesea mai rapid decât WP Super Cache.

Verdictul nostru

Credem că WP Super Cache este un plugin WordPress foarte util. Face o muncă complicată pentru mii de site-uri web WordPress din întreaga lume.

Poate părea un pic intimidant din cauza opțiunilor de configurare complexe și a limbajului tehnic utilizat în instrucțiunile de configurare. Cu toate acestea, cu îndrumare adecvată, puteți să o configurați în câteva minute.

Suportul comunitar este disponibil prin intermediul forumurilor de asistență WordPress, dar este limitat și nu este garantat.

Dăm WP Super Cache 4 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzii:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține acum WP Super Cache »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map