WPBakery Page Builder Review (fostul Visual Composer)

Doriți un editor vizual mai flexibil și puternic pentru paginile dvs., fără a fi nevoie de codificare? Cu WPBakery Page Builder, puteți crea machete complexe folosind un editor drag and drop, din partea din față sau din spatele site-ului dvs. Aflați cum funcționează totul în recenzia noastră pentru WPBakery Page Builder.


wpbakery recenzie constructor de pagini

Despre WPBakery Page Builder (anterior Visual Composer)

WPBakery Page Builder, cunoscut anterior ca Visual Composer, este unul dintre creatorii de pagini WordPress originale. De când a fost lansat WPBakery Page Builder, acesta a fost cel mai popular plugin de constructor de pagini pentru WordPress pe piața CodeCanyon și are acum 300k + vânzări directe.

În octombrie 2017, Visual Composer original a fost redenumit la WPBakery Page Builder. Marca Visual Composer a fost folosită de atunci pentru un proiect complet diferit: un constructor de site-uri cu drepturi depline – Visual Composer Website Builder.

În timp ce constructorul de pagini original este încă disponibil pentru a fi achiziționat de la CodeCanyon ca WPBakery Page Builder, noul Visual Composer, care a fost rescris de la zero, este vândut pe site-ul propriu.

Te-ai putea întreba, de ce ar putea renumi cineva un plugin popular, mai ales când are o cotă de piață atât de mare? De ce oamenii din spatele WPBakery își vând versiunea nouă a Visual Composer ca produs separat?

Pentru a arunca un pic de lumină asupra acestor întrebări, le vom inspecta în profunzime mai jos.

Original Visual Composer rebranded to WPBakery Page Builder – De ce?

Pluginul Visual Composer original a fost lansat pentru prima dată în mai 2011 pe CodeCanyon. De atunci, piața constructor de pagini și WordPress în sine a evoluat foarte mult. Totuși, Visual Composer original a rămas aproape același în ceea ce privește UX.

Întrucât este un plugin adoptat pe scară largă și vine la pachet cu majoritatea temelor Themeforest, reînnoirea pluginului de la început a fost sigură că va crea o mulțime de reacții..

Deci, în loc să reînnoiască originalul plugin WordPress de la început, echipa WPBakery a decis să lanseze un produs nou pe site-ul propriu și să-l numească Visual Composer Website Builder, în timp ce menține și vinde produsul original ca WPBakery Page Builder..

WPBakery Page Builder vs. Visual Composer Builder Website

Pe scurt, WPBakery este un constructor de pagini în timp ce noul Visual Composer este un constructor de site-uri web.

WPBakery vă permite să creați pagini WordPress așa cum doriți, cu constructorul de drag and drop ușor de utilizat. Vine cu editori frontend și backend, funcționează perfect cu orice temă și are o mulțime de alte funcții utile pentru a crea o pagină frumoasă fără a angaja un dezvoltator.

Pe de altă parte, Visual Composer vine cu toate caracteristicile frumoase de care ai nevoie pentru a crea un site web frumos. Puteți personaliza bara laterală, anteturile și subsolurile, puteți regla opțiunile de editare mobilă și puteți utiliza machete multiple de pagini.

Prețul pentru WPBakery Page Builder începe de la 49 USD pentru licența obișnuită; în timp ce, pentru Visual Composer, acesta începe de la 59 USD.

WPBakery Page Builder Review: Aveți nevoie într-adevăr?

Ați dorit vreodată să creați machete de pagini mai complexe decât este posibil cu editorul încorporat WordPress?

Deși editorul TinyMCE este util pentru a scrie postări pe blog cu câteva imagini, nu vă va ajuta:

 • organizează-ți conținutul în rânduri și coloane
 • creați butoane animate și apeluri la acțiune
 • adăugați diagrame și hărți atrăgătoare în mijlocul paginii

Dacă doriți să creați machete de pagini responsive și complexe în WordPress, fără să angajați un designer web sau să învățați să faceți coduri, atunci WPBakery Page Builder vă poate ajuta.

WPBakery Page Builder este un instrument de construire a paginilor de drag and drop care vă permite să creați pagini complexe și pline de reacție în doar câteva minute.

Cum să construiți o pagină cu WPBakery Page Builder

După instalarea și activarea pluginului, puteți începe prin crearea unei noi pagini.

În partea de sus a editorului, veți vedea câteva butoane noi:

wpbakery opțiuni de backend

Puteți alege să începeți să editați pagina dvs. din backend, unde vă aflați acum sau puteți salva pagina și faceți clic pe butonul Editor Frontend pentru a edita versiunea live a paginii.

Vom face clic pe butonul Editor Backend buton pentru a începe cu.

Veți vedea câteva opțiuni în editorul vizual.

wpbakery construiți și aruncați constructorul

Puteți alege să adăugați un element sau o casetă de text sau să alegeți un șablon pentru pagina dvs..

Există zeci de șabloane implicite disponibile sau puteți crea și salva propriile șabloane.

Dacă doriți să vă proiectați singuri pagina, există o varietate de elemente disponibile pentru a fi plasate pe pagina dvs., inclusiv:

 • imagini
 • icoane
 • Hărți Google
 • Întrebări frecvente
 • playere video
 • diagrame și grafice
 • butoane și CTA
 • Widget-uri WordPress
 • …si multe altele.

WPBakery Page Builder Review - elemente

Lista ar putea părea copleșitoare, dar le puteți sorta după categorie sau puteți căuta un anumit element folosind caseta de căutare din colțul din dreapta sus.

Începeți alegând primul element. Acesta va fi automat introdus într-un rând.

Puteți adăuga un alt rând de elemente la pagina dvs. făcând clic pe semnul plus din partea de jos.

editor frontend pentru constructor de pagini wpbakery

Dacă treceți cursorul peste pictogramă cu linii deasupra oricărui rând, puteți alege să adăugați coloane la rândul dvs. Cu coloane, diferite elemente se pot așeza cot la cot pe pagină.

backend pentru constructorul de pagini wpbakery

Toate elementele disponibile au tone de opțiuni de personalizare, inclusiv Animații CSS. Puteți adăuga chiar și nume de clasă suplimentare pentru a putea personaliza mai ușor stilurile CSS.

WPBakery Page Builder Review

De asemenea, puteți edita orice pagină din partea frontală.

Doar faceți clic pe butonul Editează cu WPBakery Page Builder link în bara de instrumente în timp ce vizionați orice pagină.

În meniul din colțul din dreapta sus, puteți modifica setările paginii dvs., previzualiza pagina în diferite dimensiuni ale ecranului, puteți trece la editorul backend și faceți clic pe Actualizați pentru a salva orice modificări. Reveniți la vizualizarea paginii făcând clic pe X.

constructor de pagini wpbakery

În mod implicit, WPBakery Page Builder este disponibil numai pentru editarea paginilor. Dar dacă navigați la WPBakery Page Builder »Manager de roluri, puteți alege să activați editorul și pe postări.

Construiți mai multe cu ajutorul complementelor pentru constructorul de pagini WPBakery

WPBakery, dezvoltatorii din spatele WPBakery Page Builder, au de asemenea multe plugin-uri disponibile.

Iată doar câteva exemple:

 • Manager de șabloane Templatera: Creați, gestionați și setați accesul controlului la șabloanele dvs. pe baza rolurilor utilizatorului sau a tipurilor de postări de pagină.
 • Tabele ușoare: Creați și gestionați tabele cu o interfață drag and drop.
 • Imagine Parallax și fundal video: Adăugați imagini și videoclipuri de fundal paralax în orice pagină.
 • CSS Animator Addon: Adăugați peste 40 de animații la efectele CSS disponibile pentru fiecare element.
 • Produse Woo: Adăugați elemente pentru a afișa produsele WooCommerce.
 • Vitrina echipei: Afișați și gestionați echipa și clienții dvs. ca rețea receptivă sau ca glisor dinamic.
 • Formular ușor pentru WPBakery Page Builder: Creați și gestionați forme ușor de răspuns.

Există peste 200 de suplimente disponibile, deci veți găsi cu siguranță funcția exactă de care aveți nevoie.

Multe teme premium de pe CodeCanyon vin și cu integrarea WPBakery Page Builder sau chiar au WPBakery Page Builder ambalat cu tema.

Documentare și asistență

Site-ul oficial WPBakery Page Builder are o documentație vastă disponibilă pentru fiecare caracteristică a pluginului, plus articole pentru dezvoltatorii care doresc să își personalizeze site-urile și mai departe.

Achiziția dvs. de WPBakery Page Builder include 6 luni de asistență, cu opțiuni de extindere a asistenței pentru încă 6 luni. Asistența este oferită printr-un sistem de bilete, unde vi se va cere să vă verificați licența.

Verdictul nostru

WPBakery Page Builder este unul dintre cele mai populare și foarte apreciate pluginuri pe CodeCanyon și este cel mai cunoscut plugin de construire a paginilor de drag and drop pe piață..

Dacă doriți să creați machete complexe de pagini fără a fi nevoie să codați, WPBakery Page Builder este cea mai bună alegere.

Deși există un pic de curbă de învățare pentru a te obișnui cu modul în care funcționează, WPBakery Page Builder este relativ ușor de utilizat și te va economisi mult timp. Și există un număr foarte mare de plugin-uri disponibile dacă nu include opțiunile de care aveți nevoie.

Dăm WPBakery Page Builder 4.2 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea golEvaluare stea gol 3.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți acum WPBakery Page Builder »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me