WPForms Review 2020: Merită Hype? [Trebuie citit]

Te-ai săturat să creezi formulare de contact cu plugin-uri WordPress umflate și buggy? Este posibil să nu fiți încercat WPForms, cel mai prietenos plugin pentru formulare din ecosistemul WordPress. În această revizuire WPForms, vom arunca o privire asupra caracteristicilor sale, a suplimentelor și a ceea ce face din WPForms cel mai intuitiv plugin WordPress de pe piață.


WPForms revizuire

De ce site-ul dvs. are nevoie de un plug-in Builder de formulare

Fiecare site web WordPress necesită un plugin de formulare de contact, indiferent de nișa sau traficul său.

Utilizarea unui formular de contact vă va proteja împotriva spammerilor și hackerilor. Puteți păstra site-ul dvs. WordPress mai sigur folosind un formular de contact în loc să afișați adresa de e-mail. În acest fel, vă protejați e-mailul de spameri care trimit oferte nedorite și e-mailuri de tip phishing.

Folosirea formularelor vă economisește timp. Utilizând un formular de contact, puteți specifica ce detalii necesare va trebui să știți când vizitatorii și potențialii dvs. clienți vă vor contacta.

Un plugin pentru formularul WordPress cel mai bun vă va permite, de asemenea, să integrați funcții suplimentare, cum ar fi o casetă de validare a abonamentului la un newsletter prin formularul de contact. Acest lucru vă ajută să urmăriți perspectivele și să construiți o relație de lungă durată cu acestea.

Construiți cu ușurință formularele WordPress în minute

Construirea de formulare online în WordPress nu a fost niciodată mai ușoară datorită WPForms.

WPForms afirmă adesea că este cel mai prietenos constructor de forme WordPress existent și subliniază enorm comoditatea pe care o oferă pentru a construi o formă WordPress.

Cu WPForms, nu trebuie să angajați un dezvoltator WordPress și nici să atingeți o singură linie de cod pentru a crea un formular WordPress. Ar trebui să puteți crea un formular în câteva minute, indiferent dacă doriți să creați un formular de contact simplu sau un formular complex, cum ar fi formularul de înregistrare sau de plată.

WPForms trăiește în concordanța lor de a fi cel mai prietenos constructor de forme WordPress? Hai să aruncăm o privire:

1. Creatorul de formulare WordPress puternic și ușor de utilizat

Cu un constructor ușor de utilizat de drag and drop WPForms, puteți crea orice fel de formulare în doar câteva minute fără a fi necesar să atingeți niciun cod.

wpforms revizuire

Adăugarea și eliminarea câmpurilor formularului se poate face cu un singur clic. În plus, puteți reorganiza cu ușurință câmpurile pe nevoile dvs. cu drag and drop.

2. Sute de șabloane de formular din care să alegeți

wpforms formează șabloane

Cu WPForms, nu este necesar să creați de la zero un formular WordPress. Plug-ul de bază vine însoțit de mai multe șabloane de formular pre-construite pentru a alege, cum ar fi:

 • Formă goală
 • Formular de contact simplu
 • Solicitați un formular de ofertă
 • Formular de donație
 • Formular de facturare / comandă
 • Formular de înscriere la buletinul informativ
 • Formular de sondaj și sondaj
 • Si mult mai mult…

Doriți să creați un formular WordPress adaptat industriei sau nișei dvs. fără a fi necesar să îl construiți de la început? Apoi, trebuie să instalați Pachet cu șabloane de formulare add-on.

Adăugul Form Templates Pack vă permite să alegeți dintr-o mare varietate de șabloane pre-construite pentru fiecare industrie. Asta înseamnă că, indiferent de industria în care vă aflați, puteți găsi modelul potrivit de formular în WPForms. Acest lucru vă economisește timp, întrucât nu trebuie să creezi întotdeauna un formular de la început.

pachetul de șabloane wpforms

În schimb, pur și simplu căutați șablonul de formular pe care doriți să îl utilizați și, odată ce apare, faceți clic pe el. Formularul dvs. ar trebui acum creat instantaneu. După efectuarea modificărilor necesare, puteți merge mai departe și publicați formularul.

3. Încorporați cu ușurință formularul dvs. în editorul de postări / pagini

Pentru a încorpora un formular într-o postare sau o pagină, nu trebuie să copiați și să lipiți codul scurt manual. Mai degrabă, îndreptați-vă la editorul de postări / pagini unde doriți să publicați formularul. Apasă pe Adaugă formular buton pe care îl puteți găsi chiar deasupra editorului de text. Va apărea acum un pop-up modal care vă va cere să alegeți forma potrivită. Selectați forma potrivită și apăsați pe Adaugă formular buton.

wpforms încorporează forma

Creați formulare avansate în minute, nu în ore

Cu WPForms, crearea unui formular avansat pe site-ul dvs. WordPress este o briză. Să aruncăm o privire la câteva exemple despre modul în care WPForms vă permite să creați formulare WordPress avansate rapid și ușor.

1. Creați un formular de sondaj / sondaj

Adăugarea Sondaje sau Sondaje vă permite să efectuați rapid un sondaj sau un sondaj pe site-ul dvs. WordPress. În plus, primiți și rapoarte de sondaj cu WPForms.

wpforms votare sondaj sondaj

Când este combinat cu logica condiționată, puteți chiar să personalizați întrebările sondajului pe baza răspunsurilor utilizatorilor.

De asemenea, WPForms vă permite să partajați public rezultatele dvs. pe site-ul dvs. web sau cu urmașii dvs. pe rețelele de socializare.

2. Creați un formular de înregistrare personalizat sau înregistrare

Dacă executați un site alimentat de comunitate, cum ar fi site-urile de membru, forumurile, rețelele sociale de nișă sau orice alte site-uri care necesită utilizatori să înregistreze un cont, atunci poate doriți să creați un formular de conectare personalizat pe site-ul dvs. Principalul beneficiu al creării unui formular de autentificare sau înregistrare personalizat este că îl puteți încorpora oriunde pe site-ul dvs..

wpforms post trimon addon

În acest fel, nu trebuie neapărat să direcționați utilizatorii către pagina de conectare implicită. Prin crearea unei pagini de conectare personalizate, puteți afișa o marcă consistentă utilizatorilor dvs., oferind site-ului dvs. un aspect mai profesional.

3. Colectați plățile în formularul dvs.

Indiferent dacă doriți să acceptați donații online pentru non-profituri sau dacă doriți să colectați plăți pentru descărcări digitale, WPForms vă face atât de ușor.

Puteți accepta plăți prin PayPal Standard sau integrare Stripe.

fila plăți wpforms

WPForms vă permite, de asemenea, să afișați imaginile produselor dvs. în formularul de comandă, oferind utilizatorilor o privire vizuală asupra a ceea ce comandă.

4. Creați un formular de trimitere post

Doriți să acceptați conținut generat de utilizator pe site-ul dvs.?

Cu ajutorul addonului Post-trimitere WPForms, puteți accepta conținut generat de utilizator, cum ar fi articole invitate, recenzii ale utilizatorilor, mărturii pe site-ul dvs. fără a fi necesar să oferiți accesul backend fiecărui utilizator. Când o postare este trimisă prin formularul de trimitere a postării, aceasta va apărea în redactorul de poștă pentru revizuirea dvs. ca o postare nouă în așteptare.

wpforms post trimon addon

După efectuarea modificărilor necesare, puteți publica sau chiar arunca postarea.

Legate de: Cum să trimiteți un formular fără actualizare de pagină în WordPress

Toate caracteristicile necesare din cutie

WPForms vine cu tot setul de caracteristici ieșite din cutie, fără balon.

Toate tipurile de câmp sunt clasificate în 3 secțiuni separate: Câmpuri standard, Câmpele fanteziste și Câmpuri de plată.

 • Câmpurile standard includ tipuri de câmp de bază Nume, e-mail, text cu o singură linie, text cu paragrafe, meniu derulant, alegere multiplă etc..
 • Fancy Fields constă din câmpuri precum Telefon, Încărcare fișiere, Website / URL, Pauză de pagini, Captcha, etc.
 • Câmpurile de plată conțin câmpuri, inclusiv cardul de credit, total (amoun), articol unic (plată), mai multe articole (plată), etc..

wpforms-field-tipuri

WPForms este extrem de optimizat pentru performanțele web și server asigurați viteza maximă. De asemenea, puteți implementa un serviciu CDN pentru a îmbunătăți viteza site-ului.

Fiecare formular pe care îl creați este 100% mobil, deci formularele dvs. vor arăta întotdeauna excelent pe toate dispozitivele.

Cel mai bine, puteți încorpora cu ușurință formularele oriunde pe site-ul dvs., fie că este vorba despre postări de blog, pagini, widgeturi pentru bara laterală, subsol, etc. Tot ce trebuie să faceți este să apucați codul scurt și să-l lipiți acolo unde doriți să încorporați formați sau utilizați widgetul încorporat.

Cu WPForms, veți avea, de asemenea, capacitatea de a crea formulare cu mai multe pagini, de a permite încărcarea fișierelor, afișarea sau ascunderea câmpurilor cu logică condiționată și multe altele.

Zeci de integrări cu suplimente

WPForms are, de asemenea, o mare varietate de suplimente care vă permit să vă extindeți funcționalitățile integrate și să vă integrați cu alte instrumente populare de marketing prin email și aplicații cloud.

Aruncăm o privire la unele dintre suplimentele sale de mai jos.

Integrări prin e-mail Marketing: Puteți adăuga automat abonați la lista dvs. de e-mail din orice formă. WPForms se integrează cu următoarele instrumente de marketing prin e-mail:

 • Contact constant (nu este necesară o completare)
 • AWeber
 • MailChimp
 • Monitor de campanie
 • GetResponse

Captcha personalizat: Combateți trimiterile de spam prin activarea personalizată Captcha. Puteți specifica propriile întrebări sau întrebări aleatorii de matematică.

Localizarea geografică: Colectați și stocați datele despre locația vizitatorilor site-ului dvs. împreună cu înscrierea formularului.

Procesoare de plată: Creați formulare de donație sau formulare de comandă prin integrarea PayPal și Stripe cu formularul dvs..

Trimiteri: Creați un formular de trimitere front-end și începeți să acceptați conținut generat de utilizator, cum ar fi postările invitați, recenziile utilizatorilor și multe altele, fără ca vizitatorii dvs. să fie nevoiți să vă conecteze.

Semnătură: Creați un formular de contract sau un formular de acord și permiteți utilizatorilor să-l semneze online cu mouse-ul sau ecranul tactil.

Înregistrare utilizator: Creați un formular personalizat de înregistrare a utilizatorului și încorporați-l în cea mai convenabilă locație, astfel încât utilizatorii să își poată crea un cont pe site-ul dvs. fără a vizita pagina implicită de conectare.

Zapier: Conectați formularul cu peste 500 de aplicații web. Cu acest addon, posibilitățile de integrare sunt interminabile.

Sondaje și sondaje: Construiți sondaje și formulare și analizați datele cu rapoarte interactive.

Abandonarea forma: Conectați-vă cu clienții dvs., chiar dacă au abandonat formularul la jumătatea drumului.

Formulare offline: Salvați datele formularelor în browser în timp ce nu sunteți offline și trimiteți-le atunci când se restabilește internetul.

Pachet cu șabloane de formulare: Alegeți dintr-o mare varietate de șabloane pre-construite pentru a vă economisi timp.

Prețuri și asistență pentru pluginul WPForms

Cel mai bun lucru despre WPForms este că este cel mai potrivit pentru site-uri web de toate dimensiunile și bugetele.

Indiferent dacă conduceți un blog, o afacere mică, o organizație non-profit, o companie de comerț electronic sau orice alt site web, veți găsi pluginul WPForms extrem de util..

Dacă nu aveți un buget pentru un plugin de formular de contact sau doriți să testați funcțiile de bază înainte de a cheltui cu versiunea premium, puteți începe cu versiunea litera, care este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din depozitul oficial de pluginuri WordPress.

Prețul pentru versiunea de bază începe de la 31,60 USD pentru o licență de site unică. În plus, veți avea acces la suplimentul Formular Templates Pack.

Cel mai popular plan al acestora este Pro, care vă oferă acces la toate suplimentele pentru 25 de site-uri și asistență prioritară pentru un an, care costă 159,60 USD.

Acestea oferă, de asemenea, un plan Elite pentru site-uri nelimitate, suport multisite WordPress și funcție de gestionare a clienților pentru 239,60 USD.

Asistența este oferită de sistemul de asistență prin e-mail bazat pe bilete. Personalul de asistență WPForms este rapid și foarte apreciat în recenziile utilizatorilor. Toate caracteristicile și suplimentele sunt bine explicate în documentația lor extinsă, cu tutoriale pas cu pas și ghiduri ușor de urmărit.

WPForms Lite vs. Pro

Versiunea gratuită sau litera a WPForms este o opțiune excelentă dacă abia începeți. Oferă funcții de formulare limitate care vă permite să creați un formular de contact de bază pe site-ul dvs. Creatorul de formulare drag-and-drop face proiectarea formularului dvs. și adăugarea câmpurilor la acesta super ușor. În plus, aveți doar 4 șabloane diferite din care să alegeți.

WPForms Pro oferă, evident, mai multe caracteristici decât versiunea sa. Pe lângă toate șabloanele disponibile în versiunea lite, versiunea pro oferă și 3 șabloane suplimentare.

Aveți, de asemenea, câteva câmpuri suplimentare pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs., cum ar fi numărul de telefon, data și ora, clasificările de stele etc..

Planul Pro și Elite oferă și sprijin prioritar. La fel ca și versiunea lite, versiunea pro este foarte receptivă la dispozitivele mobile și este compatibilă cu browserul. Dacă doriți să creați un formular de contact avansat, cum ar fi o comandă de facturare sau un buletin informativ, vă recomandăm să optați pentru versiunea pro.

Verdictul nostru pentru WPForms ca fiind cel mai bun plugin pentru formulare WordPress

WPForms a fost construit cu un singur scop în minte: construiți un plugin WordPress ușor și puternic, astfel încât chiar și un începător absolut poate crea formulare WordPress fără a fi nevoie să angajeze un dezvoltator.

Formularele create cu WPForms sunt incredibil de rapide și prietenoase cu SEO. Constructorul drag and drop face ca crearea de forme să devină o adiere. Cel mai bine, permite integrarea cu diverse instrumente precum instrumente de marketing prin email, procesoare de plată, aplicații web și alte suplimente utile.

De asemenea, poate doriți să consultați comparațiile complete între,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Putem spune cu încredere că WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formulare WordPress de pe piață. Îi dăm 5/5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie.

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obține acum WPForms »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map