WPML Review: Merită Hype și Bani?

Doriți să faceți site-ul dvs. WordPress multilingv pentru a permite utilizatorilor să citească conținutul site-ului dvs. web în limba preferată? Dacă ați efectuat vreo cercetare, ați găsit probabil pluginul WPML recomandat de mai multe bloguri de renume. WPML este cu siguranță un plugin popular de traducere WordPress; cu toate acestea, nu este prudent să achiziționați un plugin premium fără a citi o analiză aprofundată corespunzătoare.


În această recenzie WPML, vom aprofunda mai mult caracteristicile, funcționalitățile, prețurile și multe altele pentru a vă ajuta să decideți dacă este pluginul potrivit pentru dvs..

Despre pluginul WPML

wpml-plugin-revizuite

Pluginul multilingv WordPress (WPML) este cel mai popular plugin WordPress pentru crearea unui site web multilingv. WPML vă permite să traduceți cu ușurință conținutul dvs. WordPress în mai multe limbi și să le executați fără probleme pe site-ul dvs..

Folosind WPML, puteți gestiona conținut de limbi diferite în același domeniu cu o singură instalare WordPress. Acest lucru vă ajută să serviți o audiență diversă de pe un singur site web, fără a fi necesar să instalați WordPress pe mai multe domenii.

Pluginul WPML funcționează cu aproape toate temele și plugin-urile WordPress disponibile pe piață. Este SEO prietenos și vă permite să alegeți formatul URL al limbii ca directoare, subdomenii sau parametri. În plus, funcționează bine cu pluginul SEO Yoast și alte plugin-uri legate de SEO.

WPML este creat și gestionat de OnTheGoSystems. Pluginul este disponibil de multă vreme, dar totuși oferă actualizări periodice și asistență dedicată clienților.

De ce să creați un site WordPress multilingv?

Prin crearea unui site web WordPress, vă faceți conținutul accesibil pentru persoanele care locuiesc în întreaga lume, dar toți utilizatorii de internet din lume sunt cu adevărat capabili să se bucure de el? Probabil ca nu. Acest lucru se datorează faptului că limba provoacă o barieră majoră!

Deși este aproape imposibil să faceți site-ul dvs. disponibil în TOATE limbile vorbite în lume, cu siguranță îl puteți face accesibil pentru limbile cele mai utilizate de vizitatorii dvs. Adăugarea traducerilor de limbi suplimentare pe site-ul dvs. face ca site-ul dvs. să fie mai ușor de utilizat și asigură ca mai mulți utilizatori să se transforme în clienți.

Prin crearea unui site web multilingv, puteți ajunge cu ușurință la un public mai larg. Întreprinderile care vizează o piață internațională trebuie să aibă în vedere în special realizarea site-ului lor multilingv.

WPML Review: Noțiuni introductive cu WPML

WPML este un plugin simplu și ușor de utilizat pe care îl puteți configura rapid pentru ca site-ul dvs. să fie multilingv.

După instalarea și activarea pluginului, acesta vă va ghida în procesul de configurare cu un asistent de configurare pas cu pas.

wpml-configurare-expertul

În primul rând, va detecta automat limba curentă a site-ului dvs. Puteți trece la pasul următor dacă nu doriți să schimbați asta.

În al doilea pas, puteți alege limbile pe care doriți să le activați pe site-ul dvs..

selectați-limbi-wpml-configurare

Al treilea pas vă permite să configurați și să personalizați opțiunile comutatorului de limbă.

Puteți aranja ordinea limbilor și adăuga comutatorul de limbi în meniul de navigare, zona widget sau zona de subsol de pe site-ul dvs. Puteți alege stilul comutatorului de limbă (derulant sau lista de limbi), ce să includeți în comutatorul de limbă (steag, nume de limbă, limbă curentă), să schimbați culoarea comutatorului de limbă etc..

wpml-language-Switcher-opțiuni

După ce configurați opțiunile comutatorului de limbă la pasul 3, va trebui să introduceți cheia site-ului dvs. pentru a vă înregistra pentru actualizări automate ale pluginului. Puteți găsi cheia din contul dvs. pe site-ul web WPML.

După ce procesul de configurare va fi finalizat, vei fi pregătit pentru a începe traducerea conținutului WordPress.

Traducere WordPress simplificată

Folosind WPML, puteți traduce aproape totul din tabloul de bord WordPress. Vă permite să traduceți postări WordPress, pagini, tipuri de postare personalizate, etichete, categorii, câmpuri personalizate și conținut creat cu creatorii de pagini, precum și texte cu temă și plugin.

Pentru a începe traducerea postărilor, accesați Mesaje »Toate mesajele. Acolo veți vedea numărul total de postări și numărul de postări pe fiecare limbă.

translate-buton-toate-posturi

În plus, veți vedea Adăuga butoane pentru fiecare limbă selectată lângă postarea dvs. Puteți începe procesul de traducere făcând clic pe 1 dintre ele.

Apoi, va deschide un nou editor de post cu numele de limbă sau steagul (sau ambele) în partea de sus și a Caseta Meta Language pe drumul cel bun.

nou-traslation-post-wpml

Acum, puteți adăuga conținutul tradus în zona postării și publicați. Cu toate acestea, dacă nu puteți traduce din niciun motiv, puteți utiliza alte opțiuni de traducere.

WPML vine cu un puternic Addon de gestionare a traducerilor ceea ce vă permite să lucrați cu o echipă de traducători și servicii de traducere. Cu acest addon, puteți adăuga traducători profesioniști ai dvs. sau puteți utiliza servicii de traducere terțe (sau ambele) pe site-ul dvs..

Adăugări WPML

WPML vine cu o suită de suplimente împreună cu pluginul principal, CMS WPML Multilingual. Instalarea pluginului principal este întotdeauna necesară, în timp ce puteți alege să instalați alte suplimente conform cerințelor dvs..

Unele dintre cele mai utile suplimente WPML sunt:

1. Managementul traducerii WPML

Puteți gestiona corect traducerea pe site-ul dvs. cu acest addon. Puteți adăuga propriii dvs. traducători, dați-i un Traducător rolul, și să le atribuiți lucrări de traducere. Puteți utiliza, de asemenea, diferite servicii de traducere, deoarece WPML se integrează cu serviciile de traducere web principale.

2. WPML String Translation

Acest addon vă permite să traduceți șiruri de interfață direct din interiorul WordPress fără a utiliza fișiere .mo. Puteți traduce nu doar texte statice, ci și texte generate de utilizator în afara postărilor, inclusiv datele de etichetă și SEO.

3. Traducere WPML Media

Cu acest addon, puteți utiliza galeria media WordPress în diferite limbi. Vă permite să controlați ce imagini să fie afișate pentru fiecare limbă.

4. WooCommerce Multilingual

Folosind acest addon, puteți construi un site de comerț electronic multilingv. Vă permite să traduceți conținutul dvs. WooCommerce, inclusiv produse, variații, categorii, câmpuri și atribute.

5. BuddyPress Multilingual

Puteți traduce site-ul dvs. BuddyPress și puteți crea un site de rețele sociale multilingve cu acest addon.

Puteți afla despre toate suplimentele WPML vizitând site-ul oficial WPML.

Plugin WPML: prețuri și asistență

WPML este un plugin premium cu 3 opțiuni de stabilire a prețurilor: Blog multilingv, CMS multilingvă, și Agenția multilingvă.

wpml-stabilire a prețurilor

Planurile de stabilire a prețurilor sunt de fapt diferitele combinații ale pluginului WPML de bază cu suplimente.

Primul plan, Blog multilingv, este o soluție economică pentru blogurile WordPress multilingve, cu controale de traducere de bază și puține suplimente. Acest plan vă permite să instalați WPML pe doar un site. Puteți cumpăra acest lucru pentru 29 de dolari.

Al doilea plan, CMS multilingvă, este o soluție completă pentru site-urile WordPress multilingve care vine la pachet cu toate suplimentele disponibile. Vine cu 3 licențe de site. Este disponibil la 79 USD.

Al treilea plan, Agenția multilingvă, este un plan nelimitat de licență potrivit pentru agențiile care construiesc multe site-uri. Vine cu aceleași caracteristici și suplimente furnizate în planul CMS. Prețul său este de 159 USD. Deci, puteți alege fie CMS, fie planul Agenției pentru funcții avansate de traducere, în funcție de numărul de site-uri pe care doriți să utilizați WPML pe.

Toate planurile vin cu 1 an de actualizări gratuite și asistență premium. Dacă pluginul nu funcționează așa cum a fost promis, puteți solicita o rambursare în termen de 30 de zile de la cumpărare.

Verdictul nostru privind utilizarea pluginului WPML pe site-ul dvs.

WPML este cel mai avansat și bogat caracteristică plugin multilingv WordPress disponibil pe piață. Acesta oferă o serie de funcții puternice care vă permit să traduceți complet site-ul dvs. WordPress în mai multe limbi.

Interfața pluginului este simplă și ușor de utilizat. Ideea de suplimente este mișto, deoarece le puteți instala doar pe cele de care aveți nevoie. În acest fel, vă puteți menține site-ul ușor.

În plus, este compatibil cu orice temă și plugin-uri WordPress, astfel încât să puteți instala gratuit aplicațiile web favorite pe site-ul dvs. și să le traduceți. Este un plugin compatibil cu SEO care face ca site-ul dvs. să arate bine atât oamenilor, cât și motoarelor de căutare.

Considerăm că WPML este cu siguranță cel mai bun plugin de traducere WordPress pentru crearea unui site multilingv. Este alegerea perfectă pentru toate tipurile de site-uri web multilingve, inclusiv un blog, o companie, un site de comerț electronic sau un site de rețele sociale.

Ar trebui să consultați și recenzia TranslatePress. TranslatePress este o alternativă la WPML.

Îi dăm 4.5 din 5 stele. Iată defalcarea scorului nostru de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare Jumătate stele 4.5 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completEvaluare stea gol 4.0 / 5.0

Obțineți WPML acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map