WPtouch Review: Construiți instantaneu un site mobil frumos

Căutați o modalitate ușoară de a face site-ul dvs. WordPress existent mobil, fără a vă juca designul actual? Nici o problema! Puteți face asta cu pluginul WPtouch. Recenzia noastră WPtouch vă va arăta cum acest plugin vă poate ajuta să creați un site frumos, care arată uimitor pe orice dispozitiv.


WPtouch Review

De ce ar trebui ca site-ul dvs. să fie mobil-prietenos?

Asigurați-vă că site-ul dvs. funcționează bine și arată minunat pe dispozitivele mobile s-ar putea să fi fost o caracteristică plăcută de a fi în urmă cu 5 sau 10 ani, dar astăzi este necesar pentru fiecare site de pe web.

Conform Marketing Land, dispozitivele mobile reprezintă 65% din timpul media digitală, desktopurile devenind secundare. Astăzi, peste jumătate din tot traficul de internet provine de la dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele.

Iar traficul mobil continuă să crească în fiecare an.

În cazul în care site-ul dvs. nu este prietenos cu telefonul mobil, nu vă lipsește tot traficul – și va înrăutăți doar odată cu trecerea timpului.

Cum puteți face site-ul dvs. mobil-prietenos?

Există câteva opțiuni populare atunci când vine vorba de a face site-ul dvs. să arate bine pe toate dispozitivele.

Sunt:

 • Design sensibil. Un design receptiv detectează dimensiunea ecranului pe care îl utilizează fiecare vizitator și ajustează designul pentru a se potrivi cel mai bine ecranului lor. Multe site-uri WordPress folosesc teme responsive.
 • Site mobil separat. Site-urile web cu site-uri mobile separate detectează când un vizitator se află pe un dispozitiv mobil și le redirecționează către un site separat (de obicei pe un subdomeniu, cum ar fi m.wikipedia.org).

Legate de: Top teme responsive pentru mobil pentru optimizarea site-ului dvs. web

Fiecare metodă are pro și contra.

Utilizarea unui design receptiv este o metodă populară pentru multe site-uri, deoarece trebuie doar să întrețineți un site web. Cu toate acestea, un design receptiv se poate încărca mai lent, deoarece trebuie să ajusteze designul în funcție de dispozitivul pe care îl detectează.

Având un site mobil complet separat creează mai multă muncă pentru proprietarul site-ului, deoarece 2 site-uri trebuie întreținute și actualizate. Dar, dacă utilizatorii desktop și mobil au obiective și nevoi foarte diferite, aceasta poate fi o soluție ideală. De asemenea, puteți optimiza site-ul dvs. mobil pentru a încărca mult mai rapid decât versiunea desktop.

Despre WPtouch

WPtouch este un plugin WordPress care face ca site-ul dvs. WordPress să fie mobil cu doar câteva clicuri. Pluginul este recomandat de Google și creează instantaneu o versiune prietenoasă pentru mobil care trece testul Google Mobile.

Versiunea gratuită a pluginului este disponibilă pentru a fi descărcată din depozitul WordPress. Versiunea pro include mai multe teme și suplimente utile.

Cum WPtouch creează o versiune mobilă a site-ului dvs. WordPress

WPtouch este într-adevăr cea mai bună din ambele lumi atunci când vine vorba de proiectare receptivă față de site-urile desktop și mobile separate.

WPtouch creează automat o versiune mobilă simplă a site-ului dvs. web, fără a fi necesar să folosiți un subdomeniu sau o adresă URL separată.

Lasă versiunea desktop a site-ului dvs. complet intactă, în timp ce trage toate datele de pe site-ul dvs. pentru a crea o versiune mobilă elegantă.

Versiunea mobilă a site-ului dvs. poate fi complet personalizată cu teme și setări separate, fără a afecta site-ul principal.

De ce să folosim WPtouch în loc de o temă responsivă?

Dacă utilizați o temă WordPress care nu răspunde sau este mobilă, puteți avea unele rezerve cu privire la schimbarea completă a temei.

Pentru unul, dacă vă place foarte mult aspectul curent al temei dvs., este posibil să nu doriți să schimbați în totalitate aspectul site-ului dvs. doar pentru a-l face mobil.

Comutarea temelor poate fi un proces descurajant, cu multă muncă implicată. Când comutați teme, puteți pierde unele dintre setările salvate; meniurile și widget-urile dvs. pot dispărea sau încurca, codurile scurte specifice temei nu vor mai funcționa și multe altele. Consultați mai multe informații despre aceste probleme în articol Ce se întâmplă când schimbați tema dvs. WordPress?

WPtouch poate fi, de asemenea, mult mai rapid decât o temă receptivă. Dacă aveți un site cu încărcare mai rapidă vă puteți ajuta să îmbunătățiți clasamentul motorului de căutare.

WPtouch Review - viteze de încărcare

Cum să configurați site-ul dvs. mobil cu WPtouch

După instalarea și activarea pluginului, navigați la WPtouch »Setări pentru a configura site-ul dvs. mobil.

Acest plugin WordPress va trage automat informațiile site-ului dvs. (inclusiv titlul și limba site-ului) din setările WordPress, dar le puteți ajusta aici, dacă este nevoie.

WPtouch Review - configurare

Poti de asemenea:

 • Setați o altă pagină de pornire pentru site-ul dvs. mobil
 • Afișați un link de credit în subsol
 • Alegeți ce dispozitive (iOS, Android etc.) pentru a vă afișa site-ul mobil
 • Configurați un meniu principal separat pentru site-ul dvs. mobil
 • Alegeți și personalizați tema

Personalizatorul de teme funcționează la fel ca Aspect »Personalizare setările pentru site-ul dvs. WordPress obișnuit, permițându-vă să schimbați pictograma site-ului, culorile, tipografia, widget-urile și multe altele, în special pentru site-ul dvs. mobil.

WPtouch Review - personalizarea aspectului

În plus, WPtouch include acces la alte 7 teme.

WPtouch Review - teme

Extindeți-vă opțiunile cu extensii WPtouch

WPtouch are, de asemenea, mai multe plugin-uri de extensie disponibile pentru a adăuga mai multe caracteristici și opțiuni:

 • AMP pentru WPtouch: adăugați asistență pentru paginile mobile accelerate Google pentru timp de încărcare și mai rapid și un potențial impuls în clasamentul motorului de căutare mobil
 • Tipografie avansată: alegeți fonturi personalizate pentru a le adăuga pe site-ul dvs. mobil
 • Anunțuri de bază: afișează publicitate de la Google Adsense sau folosind propriile scripturi personalizate
 • Multi-Anunțurile: afișați mai multe anunțuri și efectuați testarea A / B
 • infinit Cache: activați memoria cache pentru încărcare rapidă
 • Imagini responsive: redimensionează și optimizează automat imaginile pentru dispozitive mobile
 • postări asemănatoare: propune cititorilor dvs. postări conexe pentru a crește implicarea și a reduce saritura
 • Modul de aplicații web: permite vizitatorilor să salveze site-ul dvs. pe ecranele lor de pornire
 • Conținut mobil: afișează conținut diferit vizitatorilor mobili
 • Faceți temă pentru copii: creează rapid și ușor un tema copilului pentru personalizare avansată
 • jQuery îmbunătățit: asigură că site-ul dvs. utilizează cea mai recentă versiune de jQuery

Prețuri și asistență pentru WPtouch

WPtouch este potrivit pentru site-uri web de toate dimensiunile și bugetele.

Pluginul oferă o versiune gratuită pe care o puteți instala de pe WordPress.org. Versiunea gratuită vă permite să transformați site-ul dvs. desktop obișnuit într-un site web sensibil. Cu versiunea pro, veți obține o mare varietate de teme îmbunătățite pentru bloguri, companii și retaileri WooCommerce. Veți obține, de asemenea, extensii care oferă controale avansate de fonturi web, adăugați opțiuni de publicitate bogate și multe altele.

Prețul începe de la 79 USD, ceea ce vă oferă o licență unică pentru site. Cu un plan Go Pro Plus, puteți activa 2 site-uri web și veți avea acces la 4 teme și 6 extensii. Planul Go Pro Plus te costă 109 USD.

Verdictul nostru privind utilizarea WPtouch pentru construirea unui site sensibil

Posibilitatea de a deține un site prietenos pentru mobil este esențială acum, deoarece dispozitivele mobile sunt atât de populare.

În timp ce temele moderne cu răspuns sunt mai ușor de găsit ca niciodată, este posibil să nu doriți să treceți de la vechea dvs. temă care nu răspunde. Sau, poate preferați să aveți o versiune foarte rapidă a site-ului dvs. web pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Dacă da, vă recomandăm să folosiți WPtouch. Este o modalitate simplă de a crea o versiune de încărcare rapidă și mobilă a site-ului dvs., fără a afecta designul site-ului dvs. de pe desktop.

Oferim WPtouch 5 din 5 stele. Iată defalcarea scorurilor de recenzie:

Per total
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Caracteristici
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Performanţă
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

A sustine
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Ușurință în utilizare
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Prețuri
Stele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating completStele de rating complet 5.0 / 5.0

Obțineți WPTouch acum »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map