AdSanity Review 2020: Är det det bästa annonshanteringspluginet?

Letar du efter ett enklare sätt att hantera annonser på din webbplats? Med AdSanity WordPress-plugin kan du skapa och visa bannerannonser i alla storlekar på din webbplats med hjälp av widgetar och kortkoder och få statistik över visningar och klick. Läs allt om hur det görs i vår AdSanity-granskning.


adsanity-wordpress-plugin

Varför du behöver ett plugin för annonshantering

Annonsering är ett av de enklaste och mest populära sätten att tjäna pengar på din WordPress-webbplats.

Men om du någonsin har försökt att visa annonser manuellt på din WordPress-webbplats, vet du vilken besvär det kan vara.

Genom att använda ett plugin för annonshantering kan du hålla dig organiserad och ha mer kontroll över hur dina annonser visas – samt ge dig avgörande statistik om hur dina annonser presterar.

AdSanity fungerar genom att låta dig skapa annonser som anpassade inläggstyper, och visar dem på din webbplats med hjälp av en widget eller kortkod.

Annonser kan visas av sig själva (antingen med en specifik annons eller slumpmässigt vald) eller i grupper. Annonserna är standard för ditt temas stilar, så om ditt tema svarar kommer dina annonser också.

Vad är AdSanity och hur fungerar det?

AdSanity är ett kraftfullt plugin för annonshantering för publicering av webbhotell med självhosting och nätverksannonser i WordPress. Det är en av de populäraste WordPress-pluginsna för hantering av annonser och driver miljontals annonser online.

Plugin är så enkel och lätt att använda att vem som helst, inklusive kompletta nybörjare, kan skapa professionella annonser med den. Det ger ett rent och nybörjarvänligt gränssnitt för att skapa och hantera annonserna. Core plugin är lätt och snabb med en minimal uppsättning funktioner; men det erbjuder ett antal tillägg för att du kan utöka plugin-funktionerna.

AdSanity-plugin skapades och underhålls av Pixel Jar, ett webbutvecklingsföretag. Företaget fokuserar på att göra WordPress-plattformen lätt för användare.

AdSanity-granskning: funktioner och tillägg

AdSanity är ett funktionsrikt plugin med massor av fantastiska funktioner och tillägg. Medan pluginens standardfunktioner är utmärkta för att skapa och hantera professionella annonser i WordPress, kan du använda addons för att lägga till några extra funktioner.

Det finns två varianter av AdSanity-tillägg: Grundläggande och Proffs. De grundläggande tilläggarna ingår i alla planer, medan pro-tilläggarna endast ingår i Utvecklaren licens. Du kan emellertid köpa tilläggen individuellt och använda dem på din webbplats om du behöver dem.

Några av de mest spännande AdSanity-tilläggen är:

 • Villkorad annonsutseende: Den lägger till en ny metabox på sidan Skapa annonsskärm så att du kan kontrollera utseendet på dina annonser.
 • Användarrolls synlighet: Det låter dig (webbplatsägare) dölja annonser baserat på besökarnas roll på din webbplats.
 • Google Analytics-spårning: Det hjälper dig att spåra annonser från såväl egna värdkällor som från annonsnätverk. Om du använder MonsterInsights på din webbplats behöver du inte köpa det här tillägget eftersom MonsteInsights gör att du enkelt kan spåra dina annonser.
 • Detektion av annonsblock: Det här tillägget söker efter Ad Block-programvara i dina användares webbläsare och visar dem ett meddelande som uppmuntrar dem att inaktivera det.
 • Videoannonser: Det gör att du enkelt kan lägga till videoannonser till din WordPress-webbplats.

Dessutom har plugin flera publiceringsalternativ så att du kan skapa oändliga eller datumbaserade annonser med ett startdatum och ett slutdatum. Om du vill visa dina annonser på din webbplats kan du lägga till dem i widgetade områden, sidor, inlägg med kortkoder eller malltaggar.

Den mest intressanta funktionen för utvecklare är att den har inkluderat åtgärder och filter som utvecklare kan använda för att anpassa och lägga till kraft till AdSanity-plugin. Och deras stöd är också otroligt.

Så här ställer du in din första annons

För att komma igång måste du ladda ner AdSanity-insticksprogrammet från dess webbplats och sedan ladda upp det till din webbplats för att installera det. När du har installerat och aktiverat plugin kan du navigera till AdSanity »Hantera annonser för att starta.

Klicka på Skapa annons -knappen längst upp på skärmen.

AdSanity-granskning - lägg till ny annons

Här anger du informationen om din annons och laddar upp bannerbilden.

Välj storlek efter att ha angett ett namn på din annons.

AdSanity-granskning - välj storlek

Ladda sedan upp din bannerbild.

Under Annonsuppgifter, se till att klistra in webbadressen du vill rikta dina besökare till när de klickar på annonsen. Om du föredrar kan du kryssa i rutan för att öppna länken i ett nytt fönster.

På höger sida av sidan kan du välja att lägga till din nya annons i en annonsgrupp. Grupper är användbara när du väljer vilka annonser du vill visa tillsammans (mer om det nedan).

AdSanity-granskning - grupp

I Publicera till höger kan du klicka på Redigera länk bredvid Publicera för alltid för att ändra varaktigheten på annonsvisningen.

AdSanity-granskning - utgång

När du är klar med att välja dina alternativ klickar du på Publicera knapp.

Navigera till om du vill visa din nya annons Utseende »Widgets.

Du ser att det finns några nya widgetar att använda.

AdSanity-granskning - widgets

Widgets är:

 • AdSanity – Singelannons: Visa en specifik annons du väljer.
 • AdSanity – Annonsgrupp: Välj en annonsgrupp för att visa alla annonser samtidigt.
 • AdSanity – Slumpmässig annons: Visar en slumpmässig annons varje gång sidan laddas.

Om du vill visa annonsen du just skapade använder du AdSanity – Singelannons widget och välj det annonsnamn du angav. Klicka sedan Spara.

AdSanity-granskning - enkel widget

Din annons kommer nu att visas i ditt widgetområde!

Se till att testa det för att se till att det fungerar korrekt.

(Obs! Om du klickar på dina annonser kommer du till en 404-sida, gå till Inställningar »Permalinks och klicka på Spara utan att göra några ändringar. Detta återställer permalänkstrukturen på din webbplats så att den inkluderar den anpassade inläggstypen AdSanity utan att det påverkar resten av din webbplats.)

Du kan också visa annonser på din webbplats med kortkoder, som finns i den officiella dokumentationen.

Använd den här kortkoden för att visa en specifik annons:

[adsanity id ="put-the-ad-id-här" align ="alignnone"]

Och den här kortkoden visar en annonsgrupp:

[adsanity_group num_ads = 2 num_columns = 3 group_ids = 1,2 /]

Du kan justera attributen för att ändra skärmen:

 • num_ads: Antalet annonser som kommer att visas tillsammans
 • num_columns: Antalet kolumner
 • Group_ids: ID för den / de annonsgrupper som du vill visa.

För att hitta dina annonsgrupps-ID: navigerar du till AdSanity »Annonsgrupper och ID-numret kommer att listas bredvid gruppnamnet.

AdSanity-granskning - grupp-ID

När dina annonser visas kan du navigera till AdSanity »Statistik för att se data om dina annonsvisningar, klick och CTR.

Ska du köpa AdSanity för annonshantering i WordPress?

Nu när vi har granskat AdSanitys funktioner och funktioner i detalj är det dags att bestämma om det är värt att köpa. Om du har planer på att förvandla din webbplats till en annonsmaskin med professionella annonser är denna plugin perfekt.

Här är bara några skäl till varför du ska köpa AdSanity för WordPress-annonshantering:

1) Nybörjarvänligt plugin som inte kompromissar med funktioner

Eftersom AdSanity-annonshanteringsverktyget fungerar precis som Post Editor i WordPress, kommer alla användare, oavsett deras kompetensuppsättning, som är vana vid WordPress-gränssnittet att det är lätt att arbeta med. Dessutom kommer det med alla väsentliga funktioner du behöver för att lyckas.

Du kan enkelt skapa self-hostade annonser av alla dimensioner och visa dem på olika delar av din webbplats. Om du vill lägga till nätverksannonser kan du helt enkelt lägga till annonsutdraget på din sida för annonsskapning. Du kan också skapa HTML5-annonser.

2) Lätt och utdragbar

AdSanity kommer med ett enkelt och rent gränssnitt som inte är uppblåst med oönskade funktioner – core plugin levereras med bara de viktigaste funktionerna.

Om du behöver mer än standardfunktionerna kan du utöka AdSanitys funktioner genom att installera de grundläggande och pro-tillägg. Det finns fyra grundläggande och 6 pro-tillägg för AdSanity-plugin. De grundläggande tilläggarna är gratis tillgängliga med alla sina prissättningsplaner, medan pro-tillägg ingår endast i Utvecklaren planen. Men du kan köpa pro-addonna individuellt och använda på din webbplats, med vilken plan som helst, om det behövs.

3) Bäst lämpad för alla budgetar

Det bästa med AdSanity-pluginet är att det passar bäst för webbplatser i alla storlekar och budgetar. Prissättningen är ganska rimlig.

Oavsett om du är en bloggare, utgivare, utvecklare eller en storskalig byrå kan du hitta en plan för dig.

Låt oss kolla in sina prisplaner i nästa avsnitt.

Prissättning och support för AdSanity-insticksprogrammet

AdSanity är ett premium-plugin med tre typer av prisplaner: Grunderna, Allt i ett, och Allt i ett för livet. Du kan välja 1 av de tillgängliga planerna och börja skapa och hantera banner- och nätverksannonser omedelbart.

prissättning på adsanity

Den mest grundläggande planen är Grunderna, och kostar 49 dollar per år. Planen kommer med AdSanity core plugin och grundläggande tillägg och kan användas i 1 public domain och 1 local domain.

De Allt i ett plan är mellanklassplanen och även den mest populära planen. Licensen kostar $ 149 per år och kan användas för obegränsade offentliga och lokala domäner.

De Allt i ett för livet plan är den billigaste planen för AdSanity. Det kostar $ 489 per år och levereras med alla funktioner och tillägg som plugin-programmet har att erbjuda. Och det ger obegränsad licensiering och obegränsade uppdateringar.

Dokumentationen för AdSanity-insticksprogrammet är gles, med bara några korta artiklar tillgängliga online för grundläggande felsökning och funktioner. Om du har problem med att installera plugin-programmet kan du skicka in en supportbiljett via supportwebbplatsen.

Vår bedömning om AdSanity som den bästa plugin för WordPress-annonshantering

AdSanity gör det enkelt att hantera dina annonser och se grundläggande statistik allt från din WordPress-instrumentpanel.

Om du letar efter mer avancerade funktioner, som möjligheten att sälja annonsutrymme direkt, eller få mer detaljerad analys, kommer detta plugin att vara för grundläggande för dig.

Medan dokumentationen saknas är plugin-lättheten att använda och utvecklarna svarar på supportförfrågningar.

Vi ger AdSanity 4 av 5 stjärnor. Här är uppdelningen av våra granskningsresultat:

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Skaffa AdSanity nu »
Se AdSanity-kupongen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map