AdSanity Review 2020: Er det den beste plugin-modulen for annonseadministrasjon?

Ser du etter en enklere måte å administrere annonser på nettstedet ditt? AdSanity WordPress-plugin gir deg muligheten til å opprette og vise bannerannonser i alle størrelser på nettstedet ditt ved hjelp av widgeter og kortkoder, og få statistikk over visninger og klikk. Les alt om hvordan det gjøres i AdSanity-gjennomgangen.


adsanity-wordpress-plugin

Hvorfor du trenger en plugin for annonseadministrasjon

Reklame er en av de enkleste og mest populære måtene å tjene penger på WordPress-nettstedet ditt.

Men hvis du noen gang har prøvd å vise annonser manuelt på WordPress-nettstedet ditt, vet du hva det kan være.

Ved hjelp av en plugin for annonseadministrasjon kan du hjelpe deg med å holde deg organisert og ha mer kontroll over hvordan annonsene dine vises – i tillegg til å gi deg avgjørende statistikk om resultatene for annonsene.

AdSanity fungerer ved at du lar deg lage annonser som tilpassede innleggstyper, og viser dem på nettstedet ditt ved hjelp av en widget eller en kortkode.

Annonser kan vises av seg selv (enten ved spesifikk annonse eller tilfeldig valgt), eller i grupper. Annonsene er standard for stilene til temaet ditt, så hvis temaet er responsivt, vil annonsene også være det.

Hva er AdSanity og hvordan fungerer det?

AdSanity er en kraftig plugin for annonseadministrasjon for publisering av bannerannonser som er selv vert, samt nettverksannonser i WordPress. Det er et av de mest populære WordPress-programtilleggene for administrering av annonser og driver millioner av annonser på nettet.

Plugin-en er så enkel og enkel å bruke at alle, inkludert komplette nybegynnere, kan lage profesjonelle annonser ved å bruke den. Det gir et rent og nybegynnervennlig grensesnitt for å lage og administrere annonsene. Kjerneplugin er lett og rask med et minimalt sett med funksjoner; den tilbyr imidlertid et antall tillegg som lar deg utvide plugin-funksjonaliteten.

AdSanity-pluginen ble opprettet og vedlikeholdt av Pixel Jar, et selskap for utvikling av nettsteder. Selskapet fokuserer på å gjøre WordPress-plattformen enkel for brukere.

AdSanity-gjennomgang: Funksjoner og tillegg

AdSanity er en funksjonsrik plugin med mange flotte funksjoner og tillegg. Mens plugin-ens standardfunksjoner er gode for å lage og administrere profesjonelle annonser i WordPress, kan du bruke tilleggene til å legge til noen ekstra muligheter.

Det er to varianter av AdSanity-tillegg: Grunnleggende og Pro. De grunnleggende tilleggene er inkludert i alle planer, mens pro-tilleggene bare er inkludert i Utvikler tillatelse. Du kan imidlertid kjøpe tilleggene enkeltvis og bruke dem på nettstedet ditt, hvis du trenger det.

Noen av de mest spennende AdSanity-tilleggene er:

 • Betinget utseende: Den legger til en ny metaboks på siden Opprett annonseskjermbilde slik at du kan kontrollere utseendet til annonsene dine.
 • Brukerrollenes synlighet: Det lar deg (eieren av nettstedet) skjule annonser basert på rollen til besøkende på nettstedet ditt.
 • Google Analytics-sporing: Det hjelper deg å spore annonser fra både selvhostede kilder så vel som fra annonsenettverk. Hvis du bruker MonsterInsights på nettstedet ditt, trenger du ikke kjøpe dette tillegget fordi MonsteInsights lar deg spore annonsene med letthet.
 • Deteksjon av annonseblokker: Dette tillegget søker etter Ad Block-programvare i brukerne sine nettlesere og viser dem en melding som oppfordrer dem til å deaktivere den.
 • Videoannonser: Det lar deg legge til videoannonser til WordPress-nettstedet ditt enkelt.

Dessuten har pluginen flere publiseringsalternativer, slik at du kan lage uendelige eller datobaserte annonser med en startdato og sluttdato. Hvis du vil vise annonsene dine på nettstedet ditt, kan du legge dem til i widgetiserte områder, sider, innlegg med kortkoder eller malkoder.

Den mest interessante funksjonen for utviklere er at den har inkludert handlinger og filtre som utviklere kan bruke til å tilpasse og legge til strøm til AdSanity-plugin. Og deres støtte er også utrolig.

Slik konfigurerer du den første annonsen

For å komme i gang, må du laste ned AdSanity-pluginen fra nettstedet og deretter laste det opp til nettstedet ditt for å installere det. Etter å ha installert og aktivert plugin-modulen, kan du navigere til AdSanity »Administrer annonser å komme i gang.

Klikk på Opprett annonse -knappen øverst på skjermen.

AdSanity-gjennomgang - legg til ny annonse

Her vil du legge inn detaljene i annonsen din og laste opp bannerbildet.

Når du har skrevet inn et navn for annonsen din, velger du størrelsen.

AdSanity-gjennomgang - velg størrelse

Last deretter opp banneret ditt.

Under Annonsedetaljer, husk å lime inn nettadressen du vil henvise besøkende til når de klikker på annonsen. Hvis du foretrekker det, kan du merke av for å åpne lenken i et nytt vindu.

På høyre side av siden kan du velge å legge den nye annonsen til i en annonsegruppe. Grupper er nyttige når du velger hvilke annonser du vil vise sammen (mer om det nedenfor).

AdSanity-gjennomgang - gruppe

I publisere til høyre, kan du klikke på Redigere lenke ved siden av Publiser for alltid for å endre varigheten på annonsevisningen.

AdSanity-gjennomgang - utløp

Når du er ferdig med å velge alternativene, klikker du på publisere knapp.

For å vise den nye annonsen din, naviger til Utseende »Widgets.

Du vil se at det er noen få nye widgeter tilgjengelig.

AdSanity-gjennomgang - widgets

Widgets er:

 • AdSanity – enkeltannonse: Vis en spesifikk annonse du ønsker.
 • AdSanity – Annonsegruppe: Velg en annonsegruppe for å vise alle annonsene samtidig.
 • AdSanity – Tilfeldig annonse: Viser en tilfeldig annonse hver gang siden lastes inn.

Hvis du vil vise annonsen du nettopp opprettet, bruker du AdSanity – enkeltannonse widget og velg annonsenavnet du skrev inn. Klikk deretter Lagre.

AdSanity-gjennomgang - enkelt widget

Nå vises annonsen din i widget-området ditt!

Sørg for å teste den for å sikre at den fungerer som den skal.

(Merk: Hvis du klikker på annonsene dine, kommer du til en 404-side, gå til Innstillinger »Permalinks og klikk på Lagre -knappen uten å gjøre noen endringer. Dette vil tilbakestille permalinkstrukturen på nettstedet slik at det inkluderer AdSanity tilpassede innleggstype, uten at det påvirker resten av nettstedet.)

Du kan også vise annonser på nettstedet ditt ved å bruke kortkoder, som du finner i den offisielle dokumentasjonen.

Bruk denne kortkoden for å vise en spesifikk annonse:

[adsanity id ="put-the-ad-id-her" Juster ="alignnone"]

Og denne kortkoden vil vise en annonsegruppe:

[adsanity_group num_ads = 2 num_columns = 3 group_ids = 1,2 /]

Du kan justere attributtene for å endre skjermen:

 • num_ads: Antall annonser som vises sammen
 • num_columns: Antall kolonner
 • Group_ids: IDen til annonsegruppen (e) du vil vise.

For å finne annonsegruppe-IDene, naviger til AdSanity »Annonsegrupper og ID-nummeret blir oppført ved siden av gruppenavnet.

AdSanity-gjennomgang - gruppe-ID

Når annonsene dine vises, kan du navigere til AdSanity »Statistikk for å se data om annonsevisninger, klikk og CTR.

Bør du kjøpe AdSanity for annonseadministrasjon i WordPress?

Nå som vi har gjennomgått AdSanitys funksjoner og funksjonaliteter i detalj, er det på tide å bestemme om det er verdt å kjøpe. Hvis du har planer om å gjøre nettstedet ditt til en annonseringsmaskin med profesjonelle annonser, er denne pluginen perfekt.

Her er bare noen få grunner til at du bør kjøpe AdSanity for WordPress-annonseadministrasjon:

1) Nybegynnervennlig plugin som ikke går på bekostning av funksjoner

Siden AdSanity annonseadministrasjonsverktøy fungerer akkurat som Post Editor i WordPress, vil enhver bruker, uavhengig av ferdighetssettet, som er vant til WordPress ‘grensesnitt, synes det er enkelt å jobbe med. I tillegg kommer det med alle viktige funksjoner du trenger for å lykkes.

Du kan enkelt lage vertsbaserte annonser av alle dimensjoner og vise dem på forskjellige deler av nettstedet. Hvis du vil legge til nettverksannonser, kan du ganske enkelt legge til annonseutdraget på siden din for oppretting av annonser. Du kan også lage HTML5-annonser.

2) Lett og utvidbar

AdSanity kommer med et enkelt og rent grensesnitt som ikke er oppsvulmet med uønskede funksjoner – kjerneplugin leveres med bare de viktigste funksjonene.

Hvis du trenger mer enn standardfunksjonene gir, kan du utvide AdSanity-funksjonene ved å installere grunnleggende og pro-tillegg. Det er fire grunnleggende og 6 pro-tillegg for AdSanity-pluginen. De grunnleggende tilleggene er tilgjengelige gratis med alle sine prisplaner, mens pro addons bare er inkludert i Utvikler plan. Men du kan kjøpe pro-addons enkeltvis og bruke på nettstedet ditt, med en hvilken som helst plan, om nødvendig.

3) Passer best for ethvert budsjett

Det beste med AdSanity-plugin-en er at den passer best for nettsteder i alle størrelser og budsjetter. Prisene er ganske rimelige.

Enten du er blogger, utgiver, utvikler eller et byrå i stor skala, kan du finne en plan for deg.

La oss sjekke prisplanene i neste avsnitt.

Priser og støtte for AdSanity-plugin

AdSanity er en premium-plugin med 3 typer prisplaner: Grunnleggende, Alt i et, og Alt i ett for livet. Du kan velge en av de tilgjengelige planene og begynne å opprette og administrere banner- og nettverksannonser umiddelbart.

Adanity prissetting

Den mest grunnleggende planen er Grunnleggende, og koster 49 dollar per år. Planen kommer med AdSanity-kjerne-plugin og grunnleggende tillegg, og kan brukes i 1 offentlig domene og 1 lokalt domene.

De Alt i et plan er mellomtonerplanen og også den mest populære planen. Lisensen koster $ 149 per år og kan brukes til ubegrensede offentlige og lokale domener.

De Alt i ett for livet plan er den rimeligste planen for AdSanity. Det koster $ 489 per år og leveres med alle funksjoner og tilleggsprogrammer pluginen har å tilby. Og det gir ubegrenset lisensiering og ubegrensede oppdateringer.

Dokumentasjonen for AdSanity-pluginen er sparsom, med bare noen få korte artikler tilgjengelig online for grunnleggende feilsøking og funksjoner. Hvis du har problemer med å få satt inn plugin-modulen, kan du sende inn en supportbillett via brukerstøttenettstedet.

Vår dom om AdSanity som den beste plugin-modulen for WordPress-annonseadministrasjon

AdSanity gjør det enkelt å administrere annonsene dine og se grunnleggende statistikk fra WordPress-dashbordet.

Hvis du leter etter mer avanserte funksjoner, som muligheten til å selge annonseplass direkte, eller få mer detaljert analyse, vil denne pluginen være for grunnleggende for deg.

Mens dokumentasjonen mangler, er plugin-en enkel å bruke, og utviklerne reagerer på supportforespørsler.

Vi gir AdSanity 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over gjennomgangsscore:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering StjernetomtVurdering Stjernetomt 3.0 / 5.0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Få AdSanity nå »
Se AdSanity-kupongen »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map