AffiliateWP Review – Affiliate Program for WordPress

Ønsker du å lage et tilknyttet program for produktet ditt? Et tilknyttet program er et henvisingssystem der du insentiverer andre til å henvise produktet ditt ved å tilby dem en provisjon for hvert salg de henviser til.


Hvordan lager du et tilknyttet system i WordPress? Det er det AffiliateWP-pluginen ble opprettet for. Det lar deg enkelt lage et fullverdig tilknyttet system i WordPress. Hvis du vil vite mer om funksjonene, funksjonalitetene, prisene osv., Fortsett å lese vår komplette AffiliateWP-anmeldelse nedenfor.

Om AffiliateWP-plugin

affiliatewp-beste-agent-management-system-for-wordpress

AffiliateWP er plug-in-plugin for WordPress nr. 1. Det lar deg bygge et komplett tilknyttet system i WordPress og hjelper deg med å administrere tilknyttede selskaper, henvisninger, betalinger osv. Fra nettstedet ditt. Det kommer med alle markedsføringsverktøyene som du trenger for å få virksomheten din til å tjene penger.

Det er en plugin som er laget for WordPress som ser ut og føles som WordPress selv. Alle funksjonene er nøye designet for å tilpasse seg WordPress og gi deg en kjent opplevelse. I tillegg kommer det med avanserte sporingsfunksjoner for tilknytning og henvisning som gir pålitelige og nøyaktige data.

AffiliateWP ble utviklet av det samme teamet som opprettet Easy Digital Downloads eCoommerce-plugin. Derfor har pluginen sømløs integrasjon med Easy Digital Downloads. For ikke å nevne, den har også full støtte for WooCommerce og andre populære plugins for medlemskap, skjema og faktura.

Hvordan fungerer tilknyttet markedsføring?

Affiliate markedsføring er en av de mest populære måtene å tjene penger på nettet. Affiliate markedsføring skaper en vinn-vinn situasjon for de to involverte parter; bedriftseiere og tilknyttede selskaper. Det er samarbeidet der tilknyttede selskaper er med på å selge flere produkter og bedriftseiere tilbyr en provisjon til tilknyttede selskaper for hvert salg de refererte til.

Hvis du for eksempel er bedriftseier og prøver å selge produkter, kan du opprette et tilknyttet system på nettstedet ditt og appellere tilknyttede selskaper om å bli med. Når de blir tilknyttet nettstedet ditt, plukker de produkter fra butikken din og markedsfører dem på bloggen deres og forskjellige andre plattformer. Hvis folk kommer til butikken din via tilknyttede koblinger og kjøper et produkt, får tilknyttede selskaper som henviste kunden en viss prosentprovisjon.

Som bedriftseier vil butikken din få mer synlighet, mer trafikk og mer salg. På den annen side vil tilknyttede selskaper tjene penger for hvert salg de henviste til butikken din. Derfor er det givende for både bedrifter og tilknyttede markedsførere.

Så hvis du driver en nettbutikk, men ikke har et tilknyttet program, må du absolutt vurdere å ha en.

AffiliateWP-gjennomgang – Komme i gang med AffiliateWP

AffiliateWP er en plugin som utelukkende er designet for WordPress med et grensesnitt akkurat som det opprinnelige WordPress-grensesnittet. Det er derfor enkelt å konfigurere og bruke.

Last først plugin-filen fra det offisielle nettstedet AffiliateWP og installer den på nettstedet ditt. Hvis du trenger detaljerte instruksjoner, er her vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du installerer en plugin.

1. Generelle innstillinger

Når pluginen er aktivert, naviger til Tilknyttede selskaper »Innstillinger for å aktivere plugin-lisensen din. Du kan finne lisensnøkkelen i kontoen din på AffiliteWP-nettstedet.

affiliatewp-general-innstilling

I tillegg til lisensaktivering, har Generell fanen har en rekke tilknytningsinnstillinger. Du kan velge en tilknyttet side eller en tilknyttet avtale-side; Imidlertid kan du la dem være som de er fordi disse sidene automatisk opprettes av pluginen for å møte tilknyttede spesifikke behov.

Deretter kan du konfigurere henvisningsinnstillinger. Henvisningsvariabelen er som standard ref og standard henvisningsformat ser slik ut: https://yoursite.com/?ref=1.

henvisning-innstillinger

Hvis du vil endre henvisningsvariabelen, kan du bruke aff, refer, partner, etc.

Deretter kan du aktivere Ganske tilknyttede nettadresser som vil erstatte spørringstrengene (dvs. ref.) = og endre URL-formatet til https://yoursite.com/ref/1.

Du kan velge en henvisningstakstype fra enten en prosentandel eller et fast beløp. Deretter kan du legge til en henvisningsfrekvens. Gjennomgå også Ekskluder levering og Ekskluder skatt alternativer. Deretter kan du også legge til en utløpstid for informasjonskapsel. for eksempel 30 dager (noe som betyr at et kjøp innen 30 dager etter brukers besøk via en henvisningskobling vil være gyldig for provisjonen).

henvisning rente-settings-affiliatewp-gjennomgang

Når du har lest alle alternativene, ikke glem å klikke Lagre endringer.

2. Integrasjoner

Plugin-en har innebygd integrasjon for en rekke plugins og systemer for e-handel, medlemskap, skjema og faktura. Du kan aktivere de du trenger enkelt fra Tilknyttede selskaper »Innstillinger» Integrasjoner.

integrasjoner-affiliatewp-innstillinger

3. E-postinnstillinger

Du kan konfigurere alle e-postinnstillingene fra e-post -fanen i AffiliateWP-innstillinger.

e-settings-affiliatewp

Du kan laste opp en logo, velge en e-postmal, fra navn og e-post osv. Deretter kan du konfigurere varslings-e-poster på nye tilknyttede registreringer, tilknyttet søknad godkjent, henvisning tildelt, tilknyttet søknad blir gjennomgått og søknad avvist.

4. Diverse innstillinger

De Diverse -fanen i AffiliateWP-innstillinger lar deg konfigurere forskjellige alternativer som er nyttige for ditt tilknyttede system.

Div-innstillinger-affiliatewp

Du kan aktivere eller deaktivere tilknyttet registrering av brukeren selv, tilknyttet godkjenning som kreves, reCAPTCHA og mye mer.

Gå gjennom alle innstillingene, og klikk deretter Lagre endringer for å lagre innstillingene.

Opprette tilknyttet område

Tilknyttet område er hvor brukerne dine kan se tilknytningsregistrerings- og påloggingsskjemaet. Via denne siden søker nye tilknyttede markedsførere om ditt tilknyttede program, mens allerede registrerte tilknyttede selskaper kan logge seg på kontoene sine, generere henvisningslenker, se statistikk og se inntektene deres.

AffiliateWP-plugin oppretter automatisk en Tilknyttet område siden til høyre når du installerer plugin-modulen i WordPress. Hvis du ikke finner denne siden, kan du opprette en ny side selv og legge til kortkoden [Affiliate_area] i hovedinnholdsområdet, så oppretter den tilknyttede områdesiden for deg.

Ta en titt på skjermdumpen nedenfor for å se hvordan tilknyttet område vil se ut:

affiliate-området

Når en bruker logger seg på kontoen sin, vil de se et annet tilknyttet område. Tilknyttet område for påloggede brukere ser ut som skjermdumpen nedenfor:

aff-området-url-generator-affiliatewp

Tilknyttede selskaper kan generere tilknyttede nettadresser ved å legge inn en side-URL i feltet der og klikke på Generer URL knapp.

Neste, Statistikk alternativet viser et sammendrag av betalte og ubetalte henvisninger, besøk, konverteringsfrekvens, inntjening og provisjonssatser.

affiliate-området-statistikk

Når du klikker på neste alternativ, grafer, tilknyttede selskaper kan se en grafisk presentasjon av tilknyttet statistikk.

affiliate-området-grafer

henvisninger gir et glimt av tilknyttede henvisninger med opptjent beløp, produktbeskrivelse og status som betalt eller ubetalt.

affiliate-området-henvisninger

De besøk alternativet viser sidene som besøkes av tilknyttede lenker.

De Reklamer alternativet inkluderer salgsfremmende bannere som tilknyttede selskaper kan bruke på bloggene sine og flere andre plattformer for å markedsføre produktene dine.

affiliate-området-reklamene

Og til slutt, innstillinger -fanen lar dine tilknyttede selskaper legge til betalings-e-posten din der du kan sende provisjonene de tjener.

affiliate-området-innstillinger

Tilknyttet område ser veldig rent og enkelt ut. Affiliate markedsførere vil elske ditt tilknytningsprogramgrensesnitt.

Administrere ditt tilknyttede program

AffiliateWP gir deg enkle, men likevel kraftige alternativer for å administrere ditt tilknytningsprogram. Du kan legge til, redigere og vurdere tilknyttede selskaper; se individuelle og totale tilknyttede rapporter; administrere henvisninger, besøk og kreative aspekter; og se fulle rapporter om alt.

Det er enkelt å konfigurere og administrere administratoralternativene med AffiliateWP. For å komme i gang kan du se på oversikten over ditt tilknyttede system ved å gå til Tilknyttede selskaper »Oversikt.

admin-oversikt-affiliatewp

Du kan se totalen for betalte inntekter, ubetalte henvisninger, mest verdifulle tilknyttede selskaper, siste tilknyttede registreringer, nylige henvisninger, etc. i oversikten.

Deretter kan du gå til Tilknyttede selskaper »Tilknyttet for å se listen over alle tilknyttede selskaper, legge til nye tilknyttede selskaper, redigere osv.

filialer-affiliatewp-plugin

Hele tilknyttet ledelse fungerer akkurat som standardinnlegg i WordPress.

AffiliateWP Addons

AffiliateWP-plugin kommer med kraftige gratis og premium tillegg som du kan bruke for å gjøre ditt tilknyttede program mer effektivt. I tillegg støtter den en rekke tredjeparts tillegg.

Det er 15 offisielle gratis addons og 14 pro addon. Pro-tilleggene inkluderer PayPal-utbetalinger, gjentakende henvisninger, levetidskommisjoner, tilknyttede destinasjonssider, osv. De gratis tilleggene lar deg legge til funksjoner som å vise en toppliste, vise tilordnede tilknyttede kuponger, betale tilknyttede selskaper med butikkreditt, osv..

Du kan få tilgang til tilleggene fra WordPress-dashbordet ditt ved å besøke Tilknyttede selskaper »Addons.

affiliatewp-addons

AffiliateWP Plugin: Priser og support

AffiliateWP er et premium-plugin som tilbyr 4 prisplaner.

affiliatewp-prising

1. Personlig: Det koster $ 99 per år. Du kan bare bruke den på ett nettsted. Inkluderer 15 offisielle gratis tillegg og alle AffiliateWPs kjernefunksjoner.

2. Pluss: Det koster 149 dollar per år. Det gir 3 nettstedslisenser. Det inkluderer også alle gratis tillegg og kjernefunksjoner i plugin-modulen.

3. Profesjonell: Det koster 249 dollar per år. Du kan bruke AffiliateWP på ubegrensede nettsteder med denne planen. Det inkluderer alle 15 pro addons sammen med alle gratis offisielle addon.

4. Ultimate: Det er priset til 499 dollar og det er en engangsbetalingsplan. Med denne planen kan du bruke AffiliateWP på ubegrensede nettsteder. Det inkluderer også alle pro og gratis tillegg og også fremtidige tillegg.

Med de tre årlige abonnementsplanene, vil du få e-poststøtte og oppdateringer for varigheten av ditt nåværende abonnement, mens du vil få levetidsstøtte og oppdateringer med Ultimat plan.

Hvis du har spørsmål, kan du bruke live chatten deres til umiddelbare svar. Du kan også sende inn en billett for supportspørsmål, men du trenger kanskje ikke kontakte support fordi de har detaljert dokumentasjon med virkelig omfattende artikler som guider deg.

Vår dom om bruk av AffiliateWP for å opprette et tilknyttet system i WordPress

AffiliateWP er utvilsomt den beste plugin-modulen for beste ledelsessystemer for WordPress. Den har et komplett sett med funksjoner og funksjoner som lar deg lage et kraftig tilknyttet system i WordPress. Integrasjonen med e-handel, medlemskap, skjemaer og faktura-plugins gjør det til alt-i-ett-løsningen for tilknyttede programmer.

Plugin-en ble opprettet bare for WordPress, noe som gjør det til et veldig spesielt produkt. Grensesnittet er veldig likt WordPress-grensesnittet, så alle som bruker WordPress vil kjenne den kjente følelsen av det og konfigurere alt veldig enkelt. Det er en enkel WordPress-tilknyttet plugin som du kan bruke uten å berøre noen kode.

Vi tror at AffiliateWP er det beste plugin-programmet for tilknytning til å opprette og kjøre et tilknyttet program på WordPress-nettsteder. Det er et flott verktøy du kan bruke for å øke salget, forbedre SEO og øke virksomheten.

Vi gir det 4,5 av 5 stjerner. Her er oppdelingen av vurderingspoengene våre:

Alt i alt
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Funksjoner
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Opptreden
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukerstøtte
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Brukervennlighet
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner Full 5,0 / 5,0

Priser
Rating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullRating Stjerner FullVurdering Stjernetomt 4,0 / 5,0

Få AffiliateWP nå »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map