Allt i ett SEO-paket

Letar du efter ett SEO-plugin för din WordPress-webbplats? Allt i ett SEO-paket är ett populärt WordPress SEO-plugin som används av över en miljon webbplatser. I denna All-One SEO Pack-granskning kommer vi att titta på dess funktioner, prestanda och användarvänlighet.


Allt i ett SEO-paket

Behöver du verkligen ett SEO-plugin för WordPress?

Vi har hört från många nybörjare att varför de behöver en SEO plugin? Sökmotorer är den främsta källan till trafik för de flesta webbplatser på internet. Varje dag visas tusentals nya webbplatser på internet som tävlar om topprankningen i sökresultaten.

Gilla det eller inte är de nyckelord där din webbplats visas högst i resultat är värdefulla för många andra företag och webbplatser. De förbättrar sin SEO för att tävla med dig om ranking på dessa resultat.

Du kan också bli förvånad över att ta reda på hur mycket trafik du saknar genom att inte optimera din webbplats ordentligt.

En SEO-plugin hjälper dig att skapa en webbplats som är sökmotorvänlig. Det hjälper dig att upptäcka nya målgrupper och få mer trafik och försäljning från din webbplats.

Detaljerade SEO-inställningar med allt i ett SEO-paket

Som namnet antyder strävar allt i ett SEO-paket till att bli ett allomfattande SEO-paket. Det är ett kraftfullt plugin med många funktioner och alternativ. Besök helt enkelt Allt i ett SEO »Allmänna inställningar för att konfigurera de globala inställningarna för plugin.

Allmänna inställningssida för All in One SEO Pack-plugin

Enbart sidan med allmänna inställningar har olika avsnitt som du kan ställa in när du bläddrar nedåt. Den har hemsida, titel, anpassade inläggstyper, nyckelord, display, noindex, avancerade inställningar osv.

Allt i ett SEO-paket låter dig också verifiera ditt webbmasterverktygskonto från sidan Allmänna inställningar. Du kan också lägga till ditt Google Analytics-ID för att enkelt konfigurera Google Analytics på din webbplats.

Titta på det här användarhandbok för Allt i ett SEO-paket för detaljerade instruktioner.

SEO-inställningar för innehållstyper i WordPress

Allt i ett SEO-paket lägger till en anpassad meta-ruta under postredigeraren för alla innehållstyper (inlägg, sidor eller anpassade inläggstyper). Med hjälp av denna metruta kan du definiera en anpassad titel för varje inlägg, lägga till metabeskrivning och nyckelord.

Allt i ett SEO-paket-inställningar

Förutom de grundläggande metataggarna kan du också redigera flera avancerade aspekter på din sida eller inlägg SEO. Allt i ett SEO låter dig ställa in noindex-tagg, ställa in kanonisk url, utesluta från Översikt och många andra alternativ. Vi rekommenderar att du inte ändrar dessa förrän du vet vad du gör.

Feature Manager med allt i ett SEO-paket

Vissa av plugin-funktionerna aktiveras inte som standard. Du måste besöka Allt i ett SEO »Feature Manager för att aktivera dem. Du kan aktivera eller inaktivera följande moduler från funktionshanteraren:

 • XML-webbplatskartor
 • Social Meta
 • robots.txt
 • File Editor
 • Importör & Exportör
 • Bad Bot Blocker
 • Perfomance (aktiveras som standard)

Aktivering av en modul lägger till sin egen inställningssida under insticksmenyn. Du kan besöka den sidan för att konfigurera den specifika funktionen och hur den beter sig på din webbplats.

Ställa in XML-webbplatskartor i allt-i-ett SEO-plugin

Allt i ett SEO-paket kontra Yoast SEO

Yoast SEO och Allt i ett SEO-paket är de två populäraste WordPress SEO-pluginsna på marknaden. Båda plugins har sina fans och användare som anser att dessa plugins är viktiga för sina webbplatser.

De har båda kraftfulla funktioner. Men om du är en Yoast SEO-användare kan du missa några funktioner.

 • Innehållsanalys i Yoast SEO-plugin som visar dig en SEO-poäng och rekommendationer om hur du kan förbättra det.
 • Ströbröd
 • RSS Feed Optimization
 • Fininställning av taxonomi Termindex
 • Och en handfull andra funktioner

Se vår fullständiga Yoast SEO-granskning för detaljerad analys.

Vi noterade också att All in One SEO har en uttömmande lista med alternativ på varje inställningssida. Plugin ber användarna att fatta för många beslut på varje sida som är typ av överväldigande.

Användargränssnittet för All in One SEO är ett ögonblick. Det kräver att användare bläddrar mycket och när de bläddrar missar de informationen ovan som nu är osynlig. Detta får användarna att känna sig ur sammanhang när de ställer in sidan med långa inställningar.

Priser och supportalternativ för allt i ett SEO

Allt i ett SEO har omfattande onlinedokumentation samt inbyggd kontextuell dokumentation inbyggd direkt i plugin.

Användare kan få premiumstöd och extrafunktioner för $ 39 och sedan $ 10 per månad eller $ 49 varje år. Premiumstöd erbjuds av plugins egna supportforum, videohandledning och via e-post.

Som med många gratis plugins garanteras inte gratis support för plugin.

Vår dom

Allt i ett SEO-paket erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som blir ditt SEO-kraftcenter. Det kanske inte är det lättaste att installera och använda SEO-verktyg. Nybörjare som inte känner till SEO-jargong kan ha svårt för det. Vi ger det 3,4 av 5 stjärnor.

Övergripande
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Star HalfBetyg Stjärna tom 3,5 / 5,0

Funktioner
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prestanda
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Stöd
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Enkel användning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tomBetyg Stjärna tom 3.0 / 5.0

Prissättning
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Få allt i ett SEO-paket nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map